- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #3.661
buket allah yardımcın olsun ...tesbihleri çektim arkadaşlar...yasemin inş.hamilesindir değilsende üzülme vardır herşeyde bir hayır biz bilemeyiz rabbim bilir....özlemcim bence başka bi doktora daha gözük yani belki seninde sulandırıcı iğne kullanman gerekiyordur...
Kızlaaaaar en sonunda gittim kan testi yaptırdım ama tabiki umudun varmı derseniz %1
benim asıl amacım içimi rahatlatmak, çünkü son aylarda hep böyle ilk başta 1 hafta kadar lekelenmeli bir durum oluyor az az, 1 hafta sonra gerçekten adet oluyorum. bende dedimki belki bebiş vardır ama tutunamıyordur böyle 1 hafta düşsemmi kalksammı diye lekelenme oluyorumdur , sonra annesinden bir hareket göremeyince atıyordur kendini aşşağıya
yani açıkçası bu konu son 1-2 aydır kafamı meşgul ettiği için ona açıklık getirmek istedim. Verdim 25 TL'yi kanımıda verdim geldim. Yarın saat 1'de belli olacakmış sonuç. yani yine sabırla bekleyeceğiz herzamanki gibi
ayyy durun yaa azıcık hayal kurayım şurda bi köşede;
" yarın öğlen tamamen umutsuz bir vaziyette mors olmaya kendimi hazırlayarak telefon ediyorum, adam bakıyor hamilesiniz yasemin hanım diyor!!! Ben hönkkkko an bir kekemeleşiyorum filan o benim testimmi gerçekten iyi baktınız dimi diyorum, adam gülüyor tabi, peki değer kaç diyorum 150 diyor (attım kafamdan varmı öyle bir değer :52) sonra sanki adam sayesinde hamile kalmışım gibi adama binlerce kez teşekkürler edip telefonu kapatıyorum. hemen gözlerim doluyor, bu arada bizim sanayi sitesinin en üst katındayım hafif yağmur yağıyor btün istanbul ayaklarımın altında filan. ben ağlayarak seviniyorum, inanamıyorum doğrumu duydum ya ne yapıcam ben şimdi diyorum...
yahu zaten hep böyle önemli zamanlarda bu kocamda yanımda olmaz yaa diyorum eşim şehir dışında yaiçimden hemen onu aramak geliyor ama tutuyoru kendimi, çünkü bu haber telefonda verilmez, bide işi vardır bana tepkisiz bir cevap verir boğazlıyıveririrm onu kimi arasam diye düşünüyorum hemen topikten özlemi arıyorum o bizim topiğin haber ajansı ya, sen topiğe bildir ben birazdan geliyorum diyorum, telefonda çığlıklar atıyoruz filan sonra kimseye haber vermeden gidiyorum işyerine hemen size koşuyorum, yazıyorum topik coşuyor hemen bir bahane buluyorum işten çıkıyorum doğruuuuu bir deniz kenarına... orda bankta oturup hamişlikten önce geçirdiğim tüm evreleri gözümün önünden geçiriyorum hey gidi günler hey filan... ve böyle sürer gider bu hikaye baktım da çok uzun yazmışım abartmiyim
gönderdim bitanem, bizim kızlar hep burdan aldık, ben bedriye , tuba sanırım başka kimse varmıydı bilemiyorumyasemincim hani bana ovulasyon testi için bir link yollamıştın ya onu tekrar gönderir misin canım, bulamıyoum da.
inşallah canım inşallah. tüm kalbimle diyorum. inşallah yarın bize çok güzel haberler verirsin
Aylincim hakkaten yaa topikten çaldırma sistemi güzel olurduyasemin cnm keşke şu nette de çaldırma olsaydı testi yaptırdım sonucu yazdım bi şekilde gir bak diye bence birileri bu konuya bi el atmalışimdi sen sıradaki olcan sonra hepimiz olucaz hadi sana kıyak yapalım tek olsunda ben yeniyim hadi 3. ye kadar hak verdim kendime
Ayşecim artık varya arsız yüzsüz olduk bu tek çizgiye karşı, valla bende dün akşam yedim o tek çizgiyi ama okadar nasırlaşmışız ki o da yetmedi bana bugün birde onun üztüne kan testi yaptırdım daha güzel mors olayım diyeYine yoldan yaziyorum.
Sizi cok ozledim
Ben bugun bu sabah bi delilik yaptim ve tek cizgiyi yedim
Sizleri cok seviyorum iyiki varsiniz
Dualar beni cok ferahlatiyor
Allah hepinizden razi olsun
nazocum tamam bebeğim kızma tamam yaptırdım yarın öğlene işlem tamamyasemin yaptır su testi canım ya çatlattın bizi meraktan bugun yarın bugun yarın
canım arkadaşım psikolojiğim benim, Allahım sana sağlıklı hayırlı bir bebiş nasibetsin inşallah bu 15 günde yapılan tüm tedaviler olumlu sonuç versin inşallah 1 tanesi bile zayi olmasın aminnnnn..bende bildiğiniz gibi ankaradayım..bugün beşte yine gidecem doktora..iğne verdi doktor..onları vuruyorum kendime ve her gün kontrol edecek..15 gün kadar buradayımm..bakalım..inşallah hayırlısıyla tedaviyi sonuçlandırabilirm..gerisi Allah a kalmış..şimdilik fazla heyecanım yok..sonunu düşünmemeye çalııyorum..bu arada yasemin ve dilber tesbihleriniz çektim..giremesemde her gün okuyorum arkadaşlarımın duasını..
benim içinde tesbih çeken dua eden herkesten Allah razı olsun..ne düşünüyorsanız Allah size on katını versin inş.
Aylinim süpersin yaa, Allah hiç ihtiyaç duydurtmasın inşallah vallakızlar ben daha hiç doktora gitmedim biliyor musunuz korkuyom ben
he ehhehehehebebek istiyorum ama muayene falan olmiim istiyorum bi de evde kendi kendime doğurayım istiyorum eski kadınlar gibi
Bedriyecim aynen bende sana benziyorum, ama ben dr un yanında değil dr a giderken yolda ağlıyorumvalla bende çok korkuyorum ya.. doktoru gördüğüm anda ağlamaya başlıyorum.. ne tuhaf bişeysem.. ben gittim doktora ama hep zorunluluktan.. dış gebelikten mecburen gittim.. düşüklerde mesela gittim ama alttan muayene olmadım.. o kadar ağladım ki karnımdan baktılar direk.. ben sana hiç teselli veremiyeceğim canın yanmıyor falan diye ama diyorlar ki eğer ki kendini kasmassan acı yokmuş.. ben kasıyorum acıyor..
Tümayım özledim seni nerelerdesin , inşallah hamileyimdir komşum, sen bana yakın oturuyorsun ya senle ben komşu olalım bundan böylebuket allah yardımcın olsun ...tesbihleri çektim arkadaşlar...yasemin inş.hamilesindir değilsende üzülme vardır herşeyde bir hayır biz bilemeyiz rabbim bilir....özlemcim bence başka bi doktora daha gözük yani belki seninde sulandırıcı iğne kullanman gerekiyordur...
kız sen bana çekmişsin işte uzaklarda aramabizde 5 kız kardeşiz bütün ablalarımın çocukları var. bir bende yok ben kime çektiysem.
kızlar dualarınızı okudum cumaya kadar olan arkadaşlarım.bu arda yasemincim bu sabah süprizle uyandım ve regl olmuşum.yeni bat 15 ekim ve 15. ayım.üzüldüm ama ben buna alıştırmıştm kendimi.yarın doktora randevu aldım bakalım bu ay ne dicek belki hsg ister belkide iğnelerin dozunu artırır.aman ne bileyim işte allahım hayırlısını versin.
gönderdim bitanem, bizim kızlar hep burdan aldık, ben bedriye , tuba sanırım başka kimse varmıydı bilemiyorum
birancım canım arkadaşım hayırlısıyla inşllah, ya hamile kalabiliyor olduğuma ile sevineceğim yani, onu bile bilmiyorum çünkü acaba hamle kalabiliyormuyum ben ne bilim bir bilinmezlik içindeyim. testin cevabının çıkmasına 17 saat var
ya geçen balık kılçığı boğazıma takıldı kaç gündür geçmedi verem olacağım ya yemek yerken sorun yok ama bişey yemeyince çok rahatsız ediyor bu 3 günde birsürü kilo aldımama randevu aldım yarın kbb a gideceğim inş çıkar boğazımdan
Kızlaaaaar en sonunda gittim kan testi yaptırdım ama tabiki umudun varmı derseniz %1
benim asıl amacım içimi rahatlatmak, çünkü son aylarda hep böyle ilk başta 1 hafta kadar lekelenmeli bir durum oluyor az az, 1 hafta sonra gerçekten adet oluyorum. bende dedimki belki bebiş vardır ama tutunamıyordur böyle 1 hafta düşsemmi kalksammı diye lekelenme oluyorumdur , sonra annesinden bir hareket göremeyince atıyordur kendini aşşağıya
yani açıkçası bu konu son 1-2 aydır kafamı meşgul ettiği için ona açıklık getirmek istedim. Verdim 25 TL'yi kanımıda verdim geldim. Yarın saat 1'de belli olacakmış sonuç. yani yine sabırla bekleyeceğiz herzamanki gibi
" yarın öğlen tamamen umutsuz bir vaziyette mors olmaya kendimi hazırlayarak telefon ediyorum, adam bakıyor hamilesiniz yasemin hanım diyor!!! Ben hönkkkko an bir kekemeleşiyorum filan o benim testimmi gerçekten iyi baktınız dimi diyorum, adam gülüyor tabi, peki değer kaç diyorum 150 diyor (attım kafamdan varmı öyle bir değer :52) sonra sanki adam sayesinde hamile kalmışım gibi adama binlerce kez teşekkürler edip telefonu kapatıyorum. hemen gözlerim doluyor, bu arada bizim sanayi sitesinin en üst katındayım hafif yağmur yağıyor btün istanbul ayaklarımın altında filan. ben ağlayarak seviniyorum, inanamıyorum doğrumu duydum ya ne yapıcam ben şimdi diyorum...
yahu zaten hep böyle önemli zamanlarda bu kocamda yanımda olmaz yaa diyorum eşim şehir dışında yaiçimden hemen onu aramak geliyor ama tutuyoru kendimi, çünkü bu haber telefonda verilmez, bide işi vardır bana tepkisiz bir cevap verir boğazlıyıveririrm onu kimi arasam diye düşünüyorum hemen topikten özlemi arıyorum o bizim topiğin haber ajansı ya, sen topiğe bildir ben birazdan geliyorum diyorum, telefonda çığlıklar atıyoruz filan sonra kimseye haber vermeden gidiyorum işyerine hemen size koşuyorum, yazıyorum topik coşuyor hemen bir bahane buluyorum işten çıkıyorum doğruuuuu bir deniz kenarına... orda bankta oturup hamişlikten önce geçirdiğim tüm evreleri gözümün önünden geçiriyorum hey gidi günler hey filan... ve böyle sürer gider bu hikaye baktım da çok uzun yazmışım abartmiyim
geçmiş oldun canım ya. büyük lokma şeklinde ekmek yedin mi annem öyle yaptırırdı gecerdi ama senin 3 gün olmuş hala gecmediğine göre git yarın dra
yasemincim hani bana ovulasyon testi için bir link yollamıştın ya onu tekrar gönderir misin canım, bulamıyoum da.
canım en geç 2 günde elinde olur, benim ertesi gün gemişti 1 seferindeÇok sağol canım sipariş verdim kaç günde gelir acaba, çok uygun fiyatı bu arada. gebelik testi de veriyor süper.
canım bu hamile kalabiliyor muyum acaba sorusu benmde beynimi kemiriyor yani onu bile bilmiyorum.
tabi kuşum akrabadan ileri olduk şunun şurasında bana çekmeyecende kime çekecen, sen gönlünü ferah tut yabancıya çekmemişsinay çok güldüm yasemiincim ya evet sana cektim başka kime çekeceğim
ayyy canım Allah şifa versin yahu ne zordur he okurken bile yutkundum, inşllah tek seferde kurtulursunya geçen balık kılçığı boğazıma takıldı kaç gündür geçmedi verem olacağım ya yemek yerken sorun yok ama bişey yemeyince çok rahatsız ediyor bu 3 günde birsürü kilo aldımama randevu aldım yarın kbb a gideceğim inş çıkar boğazımdan
canım benim inşallah yarınn mors olursunnn bölebebe ğin inşşallah seninledir yaaaaaa inşallahhhh
aylincim valla büyük şehir "kazık şehir" başka bişey değil işte, benim gittiğim hastanede 30 liraya yapıyorlardı, şimdi burası 25 e yaptırınca kar etmiş oluyoruz birde düşün yani, bide bekliyoruz tren bekler gibi, 2012'nin istanbulundaay tatlım inş hayalin fazlasıyla gerçek olur hani fazlası da maaşına bebiş zammı falan meselaama büyük şehir ne zormuş ay ben burda 10 tl verdim 1 saat sonra da sonucu aldım o ne öle yarın 1 rt
bana da ben de benim de olsun o linki bana da atanın hemen bebişi olsun
canım en geç 2 günde elinde olur, benim ertesi gün gemişti 1 seferinde
tabi kuşum akrabadan ileri olduk şunun şurasında bana çekmeyecende kime çekecen, sen gönlünü ferah tut yabancıya çekmemişsin
ayyy canım Allah şifa versin yahu ne zordur he okurken bile yutkundum, inşllah tek seferde kurtulursun
ayy ne güzel demişsin yaaa inşallah tatlım, hayatımın en güzel morsunu olurum valla
aylincim valla büyük şehir "kazık şehir" başka bişey değil işte, benim gittiğim hastanede 30 liraya yapıyorlardı, şimdi burası 25 e yaptırınca kar etmiş oluyoruz birde düşün yani, bide bekliyoruz tren bekler gibi, 2012'nin istanbulunda
LABOQUICK 20 ADET OVULASYON + 6 GEBELİK + KARGO GittiGidiyor'da 63359345
buyur tatlm senin bizden neyin eksik,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?