Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım o ağlama krizleri hemen geçmiyor.bendede hala aynı.durup durup ota köke ağlıyorum.bi nedene falanda gerek yok yani.insanın içinden geliyor.engel olamıyor.ağlamamak mı iyi yoksa salıp koyvermekmi bilmiyorum ama isyan etmedikçe ağlamaktan zarar gelmez diye düşünüyorum.neticede içine atmak daha kötü dimi?

canım benim ya.zor bulunca böyle evhamlı oluyor işte insan.bende senden farklı olmam herhalde(tabi Allah nasip ederse) dr larında dili eskiyecek sanki.tamam tecrübeli,işinin eğli de nolur sanki açıkta anlatsa dimi

canım benim dikkat et kendine.bak yzdün yüzdün kuyruğuna geldin.bilirim bebeğini üzecek bişey yapmazsın ama genede aman diyip.ilaçsa ilaç,serumsa serum,yatmaksa yatmak.ne lazımsa yap.bak kolay geçmiyor o yavrular ele

canım eşin doğru tespitte bulunmuş sizin doktorun ağzı laf yapmıyor kendini pazarlayamıyor tek sorun bu sende bi yakınlık göremediğin için kendini huzursuz hissediyorsun,doktoru değiştirmek zor gelmeyecekse bi araştır istersen

evet işte doktorlar gereksiz yere kafamızı takmamamız için gerekli görmedikleri bilgileri paylaşmıyorlar bi bakıma böylesi iyi aslında

sizin şu toplantıları hafta içi yapamıyormusunuz ya sizede yazık valla hep böyle çalışırsanız ne zaman dinleneceksiniz.
canım eşin seni kıskandı herhalde küsken koysaydın öyle bi foto bu sayede konuşurdu valla canım bence süper bi resim ben çok beğendim ama şuh ne demek ben ilk defa duyuyorum anlamını bilmiyorum, hııh şimdi baktım neşeli demekmiş neyi kötü bunun ne güzel işte herkes öyle neşeli olamaz

Canlarım ballarım, gelemiyorum ama aklım sizde, kv yi eve çıkardık, tedavi evde devam ediyor, insilunlerini, antibiyotigini, şeker ölçümü, tansiyon ölçümü, diyeti..vs...vs bütün bunlarım takibi bende, inanılmaz bir sorumluluk hissediyorum, eltimde sağolsun yemek çmaşır falan onlarla ilgileniyor, yarında oksijen tedavisi başlayacak, 10 gün daha burdayiz sanirim, ama genelde evdeyiz, hayirlisiyla işler güzewl sonuçlanır inşallah, yazdıllarinizi okuyorum, ama her an bir işim oldugu için vakit bulup yazamiyorum, dualarıma sizide ekliyorum...

Hepinizi çok özledim, meralim yeni saçin çok hoş, güle güle kullan :)) zeynep ve sedoş yazılarınızdan pozitif bir tükselme hissediyorum, maşallah size canlarım :) bedişim inşallah karşına seni çok rahatlatacak bir doktor çıkar, ama korkularımızı bizden alan Allah'tır, tabiki de sevimli merhametli pozitif bir doktor her zaman daha iyidir, inşallah Rabbim sana en iyisini nasip ederi, ebru gelniş anaam doğurmak üzere Allah kolaylık versin canım
Yasemin Rabbim şifa versin, dualarımda snada yer verecegım özel olarak inşallah

Bu arada bazi sorularım var

Hayatumut gamze doğurdu mu?
şekerkız tuğba'nin hamileliği nasıl gidiyor?
Fb_tuba nerelerde?
Mesude son zamanlarda niye gelmiyor?

Okuduklarımda bu soruların cevabını göremedim acaba gözden mi kaçırdım???

Hepinize iyi geceler Allah rahatlık ve huzur verssin, hamile olanlara sağlıklı mutlu bir gebelik ve kolay doğum, bewbek bekleyenlere tez zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah, evinizde huzur ve bereket olsun, sevdikleriniz hep yanınızda olsun, i love you :))))))

Iyi geceler
Bu saat oldu bala uyuyamadim neyazikki
Gecmisi okudum cepten girdigim icin alinti yapamiyorum
Agziniza saglik benim icin dua eden edemeyenden Allah razi olsun. Meralim insaallah en yakin zamanda ben hamileyiiim diye haykiririz burdan hepimiz insaallah hayirlisi ile.
Sabah saat 8de doktora gidiyorum yumislere bakcak ona gore asilama tarihi vercek bu hafta.
Biz esimle karar verdik tr gittigimizde memorial hastanesinde tup yaptircaz nasipse ekimde ama ozamana kadar burda agustos eylul iki asilama daha deneyecez toplam 3 asilamadan sonra tup maceramizi baslatacaz insaallah
Songulum burdan gelismelerimi ogrenebilirsin bi muddet cepten gircem evi tasiyoruz net olmayacak evimde malesef
Burjum senin yazmis olduklarin yani daha dogrusu tarzin hal hareketperini gozumun onune getiriyorumda benim cok sevdigim bi arkadasima benzetiyorum oda senin gibi canli neseli i love you vs.))
Sedacim moralinin duzelmesine sevindim canim Rabbim emeginin karsiligini kat kat versin. Hangi tupbebek merkezinde yaptirmistin canim? Bende arastirdim uzun yil var olan merkez tecrubeli bi merkez ve doktor olsun istedim. Hatirladigim kadariyla senin merkez yenimi acilmisti? Merkezi iyi arastirdinmi canim basari orani ve laborlari imkanlari cok onemli. Insaallah kendiliginden gelir meleginde supriz yapar sana. Bundan sonraki asama ne olacak canim gebeyim demeni okadar cok istiyorumki cok az kisi kaldik meral zeynep burcu ozlem sen ben

Hayirli mutlu huzurlu bir hafta olsun....
Bu hafta persembe doktoor randevum var hamilelik ilerledikce stres artiyor ruyalar gorup korkarak uyaniyorum dualara cok ama cok ihtiyacim var...

Bu hafta persembe doktoor randevum var hamilelik ilerledikce stres artiyor ruyalar gorup korkarak uyaniyorum dualara cok ama cok ihtiyacim var...

Ahh Tümay ımm yok inan senden bir farkım.. Sana bol bol dua ediceğim.. Rabbim hayırlısıyla sağlığıyla sıhhatiyle evladını kucağına almayı nasip etsinn.. bende dün gece garip bir rüya gördüm yanlış hatırlamıyorsam sündüzü görüyorum doğumuna 250 gr kalmış diye sayıklıyordum.. Allah hayırlara çıkarsın.. Hepimize şifa, sağlık versinn inşAllahh..

Ya ağva yı benim eşimde çok sever ama ben hiiiç sevmiyorum..bana kalsa Şile bin basar ağva'ya...ammaaa een güzeli Sapanca bence...Seda 1 dk canım müsadenle sana eşinle geçireceğin muhteşem kaçamak tatilin yerini belirliyoruz...Ayyy aslında ben hiç gitmedim ama eşim anlata anlata bitiremez Avşa Adasınııı...aayy napsak Avşa'ya mı göndersek ki Seda'yı?:))))

huh huhhhhhhhhhhhhhh maşallah diyorum
bide anlatmış yok efendim evde kalmış,yok efendim beğenmemişler.....ben kimseyi beğenmedim demiyorda

Zeynep'im gözünden akan yaşlara kıyamadığım...Nolur ağlama bak ben geçenlerde sana yazdım ama sen görmemişsin...Ben bigün oturdum topikte geçen sene bugün neler olmuş diye okudum...Aman bir görsen...Buket müştaklara bağlamış, Bedriye düşük yapmış acılar içinde...Yasemin tedavilerden bunalmış ...dedim ey kurban olduğum ALLAH 'ım sen ne büyüksün....ALLAH ım izin verirse seneye bizim kızlar bebişlerinin doğum günü fotolarını yayınlarken biz de doğum heyecanlarımızı paylaşırız İNŞALLAH...Ben bütün kalbimle gelecek sene bugünleri okurken güleceğimize inanıyorum...yani gülmesek de tebesüm ederiz kesin....Seda'm da aynı şekilde...Herşey çok güzel olacak...İNŞALLAH...

Olma mı şekerim haftaiçi olma mı? Cuma günü 22:30 da bitti...Bugün de programda bitiş saati 21:00 olarak görünüyor ama kesin sarkar...Ama bugün son bitiyor artık...Bir sonraki performans dönemine kadar rahatız...Ama beni bir görsen Özlemim yemin ediyorum zombi gibiyim...gözlerimin altı balonlanmış...bakıma muhtacım...anam geleydi bi besleneydim...bi uyuyup bi kendime geleydim eyiydi...bişey söylicem ama sır; valla ben bu perşembeyi evde dinleneyim diye 4 gözle bekler oldum...:)))

Burcuuuummm canım beniiimm...Hasta bakıcı ruhlu öğretmenim...Şükürler olsun kayınvalide nin sağlığının iyiye gitmesi muhteşem bir haber...ALLAH sizden razı olsun...Ne güzel iş bölümü yapmışsınız eltinle...çok adil valla...Ama artık yuvana dön nolur...Buralar sensiz yorumsuz gibi...

bu sessiz endişeli duruşun var ya...o kadar hayranlık yaratıyor ki bende...kendi kendine çok da açığa vurmadan yaşıyorsun herşeyini...Resimlerine bakarkenhissettiğim huzuru yazdıklarını okurken de hissediyorum...Sen sınavlarını vermişsin...Pekiyi notlarla da geçmişsndir İNŞALLAH ki ben öyle olduğuna çok inanıyorum...herşey çok güzel olacak İNŞALLAH...RABBİM kalbinden endişelerini söküp alsın İNŞALLAH....

bişiy olmaz Allahın izniyle..sen rahat ol ki bebekte olsun..ama doktora kaygılarından bahset..

aslıııııı doktor mesut gazi hastanesi mesut öktemmi yoksa ne olur o de bende bugün onu araştırıyordum,hatta bukete soracaktım o duymuştur biliyordur belki diye
bebemmm evet tam da o kişiden bahsediyorum ben pıhtılaşma testini devlette yaptırayım pahalı tutuyo die gittim hastaneden de bu adama randevu verdiler..neyse gittik ama bütün sonuçlarımı da götürdüm dedim farklı bi doktor da fikrini sölesin bana hemen gelecek ay gel tüp bebek yapalım dedi fsh çok yüksek dedi hemen cep numarasını bi kağıda yazdı(tabi ben pantolonun ceninde unutup yıkamış numara falan kalmadı :) hastalandığın gün beni ara dedi bide düzen lab. amh testi istedi başka yere güvenemem dedii amaaa pıhtılaşma testini yapmadı çok pahalı bir test hemde 2 3 düşüğün olmadan olumsuz tüp bebek denemen olmadan yapmam dedi ve beni gıcık etmiştiii biliyosunuz sonra bende özelde yaptrdım zaten ama Allah varya hiç ona gitmeyi düşünmedim çünkü kendi doktorumdan vazgeçemiyorum benim çatlak doktora çok güveniyorummsen bi git bakalım Özlem bak Kays çok memnun doktordan, bu arada adam prof ama çok genç prof olmuş galiba artık tecrübelerini anlatırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…