- 12 Eylül 2012
- 1.118
- 27
- 93
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #36.621
Maşallah canım benim fıstık gibisinn
Aminnn canım hiçbirimizin bozmasın adam del oldu kaç gündür geliyor ben halsiz dün kursu vardı geldi yine öylryim ne yapacağını şaşırdı konuştu benim için sen önemlisin dedi varsın hiç olmasın aileme asla laf ettirmem tek laf diyemezler dedi. Hala prsikolojik olarak iyi değilim ağlama krizleri geliyor engel olamıyorum iyi olmaya çabalıyorum ama içimde hep coşmaya hazır bişiler var şunları yazarken bile ağlamamak için zor duruyorum böyle olmak istemiyorum hiç ama inan elimde değil kontrol edemiyorum şimdi işe güce vericem kendimi işe başlayınca da daha iyii olucam biliyorum eşimi çocuk meselesi yüzünden çok ihmal ettim üzerine gittim 1 senedir böyle rahim filmi aşılamalar tüp planları derken ona zaman ayırmadığımı fark ettim birkaç aylık sürede ona zaman ayırmak istiyorum herşeyi unutup bu yüzden de biraz hemen tedaviye başlamak istemedim tekrar.
özlem imm evet çok güzel tespit etmişsin hem benii, hem doktorumu aslında dün doktor bişey demedi adam muayene ederken her zamanki gibi karnımı kendisi sildi sonra kendi kaldırdı ayağa kalkmamı bekledi iyi bir insan olabilir ama bana göre bi iticilik var böyle sinirli gibi, dün muayeneden sonra eşmin göz muayenesi için bekliyordum 2 hamile aynı hast. başka bi doktorun hastasıymış konuşuyorlar doktor sormuş eşiniz girecek mi doğuma demiş, hastanenin cd ve albüm hazırlığı oluyormuş belirli ücret karşılığında doğum için hazırlarken anneyi sonrasında bebek doğana kadar vs.. bizim odktor hiç böyle zevkli şeyler anlatmıyor başkalarından duydum, eşime göre ise durum tam tersi doktorun tecrübesine güveniyor, senin evhamını anladı ve ona göre önemli bir basamakta olmadığını hissettirmeye çalışıyor aksine çok dikkatli diyor doktorun eksikliği kendini satmıyor sanada o yüzden yaranamıyor diyor, haklı belki de ama ekim annelerine bakıyorum nst ye alınanlar, tansiyonumu hiç ölçmedi meselaa, başka doktora gitseemm kime gideyim bu saatde hayırlısını diliyorum Allah tan.. anlat anlat kafanızı şişirim artık ama bide mesela sağlık ocağına bile gidince hareketleri şöyle dinle böyle dinle diye bişeyler diyorlar,doktorum sormuyor bile, ayyy keşke doktor olsaydımmm çareme bakar mısın
ayy seda bunu söylemek belki bana yakışmaz ama sizde ki belki de sorun stres oldu sadece diyorum tmm değerler yüksekmiş ama süreç zzaten çok stresli ee bi de anne faktörü eş durumu falan girince o halde sende arada kalmış gibi oldun, inşAllah gerek kalmadan başka tüpe sen hayırlısıyla gebe haberini alırsın inşAllah..
Meralll canım benimm kardeşin gerçekten çok üzücü olay yaşamış şu anda da kişilik çatışmaları var demişsin şu an evliliği çok yeni evliliklerde ilk yıllar biraz gerginlikler olabiliyor ama sonra rayına oturuyor inşAllah kardeşinde inanılmaz büyük mutluluk yaşar bundan sonraki yaşamında.. ben ilk evlendiğimde ilk 3 ayımı anmak bile istemiyorum eşimin de çok gözü korkmuş nasıl geçer böyle ömür demiş ama sonra toparladımm ben ailemi bıraktım diye çok suçlamıştım kendimi
kızlarr size bişey sorucamm BUKETT sana zor gelmez bi hesaplasana bi tasdik edinn bi zahmet, şimdi ben 8. ayımda oldum mu? kv dün bir iki elbise falan almış bunları eve götür dedi almadım yanıma 8. ay bide olmadıysa dedimm adağım yarım kalmasın diyee.. kaçıncı ayımdayım bi deyiverin hele?
YAsemin, Mesudee niye yoklar bi yeremi gittiler kızlar..
arkadaşlar kusura bakmayın kaç gündür gelemedim, malum eşim izinliydi ve benimde yoğun haftamdı.
haftasonuda abimin oğlunun bebebk odASINI pembeye boyadık, ordan bizim eve taşıdık yerleştirdik filan, cumartesi bide dr randevum vardı.
dr a dedimki kendimi iyi hissediyorum artık günlük yürütyüş yapimmi dedim, dur bakalım seni bir nts ye bağliyim ozaman anlarız dedi, bi baktı azda olsa düzenli sancılar çıktı burda ne yürümesi, seni hemen serum verip yatırmam lazım dedi, ayy ne olur yatırma beni haftasonu bebek odası işimiz var dedim valla ben eve gidince yatıcam dinlenicem söz doktorcum dedim :) ozaman sana bi ilaç vereyim günde 3 kere iç ve hep dinlen dedi, birdahaki gelişinde aynı şekilde çıkarsa bu nst ozaman seni dinlemiycem yatırıcam yalnız dedi
sonra neyse moralim bozuldu elbette ama gün içinde oyalanma filan geçti gitti. akşam yatmadan evvel beni aldı bir ağlamak, zaten rahat nefes alamıyorum, rahat yatamıyorum, rahat oturamıyorum, birde bu nst sancısı çıktı şimdi dedim zır zır ağladım sümüklerm aktı filan, sonra rahatladım uyudumyani benden haberler böle, yatmaya dinlenmeye devam... ayrıca gece bacaklarıma inanılmaz kramplar giriyor, hemde günde 3 kere magnezyum içmeme rağmen, yani magnezyumda para etmiyor.
veee en kötüü göbeğim çatlamışdaha aynaya bakamam ben artık, buket, bediş sizinkide çatladımı?
bu akşamda abimin oğlunun doğum günü var, şimdi ona hazırlanıyorum öptüm herkesi.
aaaa bu arada Meralcim canımmm maşallah sana yaaa çok güzelsin çok tatlısın çok sempatik görünüyorsun. ayrıca birde devlet gibi hatunsun maşşallah mihrap yerinde
özlem imm evet çok güzel tespit etmişsin hem benii, hem doktorumu aslında dün doktor bişey demedi adam muayene ederken her zamanki gibi karnımı kendisi sildi sonra kendi kaldırdı ayağa kalkmamı bekledi iyi bir insan olabilir ama bana göre bi iticilik var böyle sinirli gibi, dün muayeneden sonra eşmin göz muayenesi için bekliyordum 2 hamile aynı hast. başka bi doktorun hastasıymış konuşuyorlar doktor sormuş eşiniz girecek mi doğuma demiş, hastanenin cd ve albüm hazırlığı oluyormuş belirli ücret karşılığında doğum için hazırlarken anneyi sonrasında bebek doğana kadar vs.. bizim odktor hiç böyle zevkli şeyler anlatmıyor başkalarından duydum, eşime göre ise durum tam tersi doktorun tecrübesine güveniyor, senin evhamını anladı ve ona göre önemli bir basamakta olmadığını hissettirmeye çalışıyor aksine çok dikkatli diyor doktorun eksikliği kendini satmıyor sanada o yüzden yaranamıyor diyor, haklı belki de ama ekim annelerine bakıyorum nst ye alınanlar, tansiyonumu hiç ölçmedi meselaa, başka doktora gitseemm kime gideyim bu saatde hayırlısını diliyorum Allah tan.. anlat anlat kafanızı şişirim artık ama bide mesela sağlık ocağına bile gidince hareketleri şöyle dinle böyle dinle diye bişeyler diyorlar,doktorum sormuyor bile, ayyy keşke doktor olsaydımmm çareme bakar mısın
Bedriye 4 hafta bir ay olarak hesaplaniyor gebelikte 8*4=32 sen suan 8. Ayina girdin ....
Canim benim doktorumda hep cok sinirli gecen acik acik konustum sizin beni rahatlatmaniz lazim bben kotu seyler yasadim cok stresliyim dedim oda ben herseye bakiyorum sana herseyi soylesem kafaya takicaksin su eksik mi su fazlami ben kotu bisey olsa gerekeni yaparim dedi bence durumumuza gore davraniyor...
Valla haklısın Özlemim şu saat itibariyle işe gitme kararımı tekrar sorguluyor, yargılıyor ve kesinlikle vazgeçiyorum...hala bankadayım...yemin ederim kafam beynim vınlıyor...sinirim bozuldu...Son şube içerde tahmini 21:00 de evde olurum...evi bir görsen var ya bekar evi gibi...çadır yaa bildiğin çadır..zaten direk uyumaya gidiyorum...zavallı kocam aç bilaç evde...şimdi aradı makarna yapayım mı diyor? tam da böyle bir süreçte o kadar kötü besleniyorum ki anlatamam...Vallahi geçen akşam cips le akşam yemeği işimi hallettim ki hiç huyum değildir...üstüne fosur fosur da sigara...aklımca stresliyim ya...gelen şubeyle giden şubeyle sürekli içiyorum...kendime çok kızgınım çookk...Valla 12 senelik bankacıyım ve şunu söyleyebilirim ki sizin tanıdık kesinlikle muhteşem bir tespit yapmış...çok ama çok zor bir meslek...çelik gibi sinirlere sahip olaman lazım...Canım benim iltifatlar için çok saol .resmi sabah toplantı arası sohbet ederken çektik...face e yükledim zırt kocamdan bir telefon o ne öyle Meral yakışıyo mu sana diye? dedim nesi var? çok şuh dedi hemen kaldırdım...bi de kim çekti o foto yu dedi Fatih çekmesne rağmen Zeynep diyerek yırttım:)) ama kötü bişey yapmışım gibi kendimi kötü hissediyorum..Fatih de benim oğlum gibi ne bilim amacım şuh görünmek değildi ama hakkaten öyle mi?
iyi geceler canım.nasılsın?hala hastanedemisin? nasıl oldu kaynanan?
Hayirli mutlu huzurlu bir hafta olsun....
Bu hafta persembe doktoor randevum var hamilelik ilerledikce stres artiyor ruyalar gorup korkarak uyaniyorum dualara cok ama cok ihtiyacim var...
günaydın iyi haftalar hepinize, yaa sitede değişiklik yapmışlar ama hiç beğenmedim,gözüme garip geldi.
meraaall aslında kendimi ciğerlere bakınan aç kediler gibi hissettimm ben evet dediğin gibi bi doktora ihtiyacım var sanırımm eşim bu doktorda devam etsin, bende yeni doktorda... ya doktor fobim var ya o da ayrı yoruyor beni..
benimde aklımdan sedalara ağva geçmişti ama sapanca da güzell ben günü birlik gittim sapancaya.. ayy seda ya da bu fikrimiz güzel gelir inşAllah öölee giderler kendi kendilerinee ohhh missss
ohhhhhhh maşallah canım.çok az kalmış bebeğine kavuşmana.o kadar çok istiyorum ki meral senin pozitif sonuç almanı.hani konuşmuştuk ya bigün önce sen sonra ben hamiş olacaktık.peşpeşe doğacaktı bebeklerimiz.buna o kadar inanmışım ki,şimdi sanki senin olmadan benim olmazmış gibi geliyor.umarım kardeşinin yüzü hep güler bundan sonra.tez zamnda teyze olur inşallah
huh huhhhhhhhhhhhhhh maşallah diyorum
bide anlatmış yok efendim evde kalmış,yok efendim beğenmemişler.....ben kimseyi beğenmedim demiyorda
canım o ağlama krizleri hemen geçmiyor.bendede hala aynı.durup durup ota köke ağlıyorum.bi nedene falanda gerek yok yani.insanın içinden geliyor.engel olamıyor.ağlamamak mı iyi yoksa salıp koyvermekmi bilmiyorum ama isyan etmedikçe ağlamaktan zarar gelmez diye düşünüyorum.neticede içine atmak daha kötü dimi?
sizin şu toplantıları hafta içi yapamıyormusunuz ya sizede yazık valla hep böyle çalışırsanız ne zaman dinleneceksiniz.
canım eşin seni kıskandı herhalde küsken koysaydın öyle bi foto bu sayede konuşurduvalla canım bence süper bi resim ben çok beğendim ama şuh ne demek ben ilk defa duyuyorum anlamını bilmiyorum, hııh şimdi baktım neşeli demekmiş neyi kötü bunun ne güzel işte herkes öyle neşeli olamaz
Canlarım ballarım, gelemiyorum ama aklım sizde, kv yi eve çıkardık, tedavi evde devam ediyor, insilunlerini, antibiyotigini, şeker ölçümü, tansiyon ölçümü, diyeti..vs...vs bütün bunlarım takibi bende, inanılmaz bir sorumluluk hissediyorum, eltimde sağolsun yemek çmaşır falan onlarla ilgileniyor, yarında oksijen tedavisi başlayacak, 10 gün daha burdayiz sanirim, ama genelde evdeyiz, hayirlisiyla işler güzewl sonuçlanır inşallah, yazdıllarinizi okuyorum, ama her an bir işim oldugu için vakit bulup yazamiyorum, dualarıma sizide ekliyorum...
Hepinizi çok özledim, meralim yeni saçin çok hoş, güle güle kullan :)) zeynep ve sedoş yazılarınızdan pozitif bir tükselme hissediyorum, maşallah size canlarım :) bedişim inşallah karşına seni çok rahatlatacak bir doktor çıkar, ama korkularımızı bizden alan Allah'tır, tabiki de sevimli merhametli pozitif bir doktor her zaman daha iyidir, inşallah Rabbim sana en iyisini nasip ederi, ebru gelniş anaam doğurmak üzere Allah kolaylık versin canım
Yasemin Rabbim şifa versin, dualarımda snada yer verecegım özel olarak inşallah
Bu arada bazi sorularım var
Hayatumut gamze doğurdu mu?
şekerkız tuğba'nin hamileliği nasıl gidiyor?
Fb_tuba nerelerde?
Mesude son zamanlarda niye gelmiyor?
Okuduklarımda bu soruların cevabını göremedim acaba gözden mi kaçırdım???
Hepinize iyi geceler Allah rahatlık ve huzur verssin, hamile olanlara sağlıklı mutlu bir gebelik ve kolay doğum, bewbek bekleyenlere tez zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah, evinizde huzur ve bereket olsun, sevdikleriniz hep yanınızda olsun, i love you :))))))
Bu hafta persembe doktoor randevum var hamilelik ilerledikce stres artiyor ruyalar gorup korkarak uyaniyorum dualara cok ama cok ihtiyacim var...
bebemmm evet tam da o kişiden bahsediyorum ben pıhtılaşma testini devlette yaptırayım pahalı tutuyo die gittim hastaneden de bu adama randevu verdiler..neyse gittik ama bütün sonuçlarımı da götürdüm dedim farklı bi doktor da fikrini sölesin bana hemen gelecek ay gel tüp bebek yapalım dedi fsh çok yüksek dedi hemen cep numarasını bi kağıda yazdı(tabi ben pantolonun ceninde unutup yıkamış numara falan kalmadı :) hastalandığın gün beni ara dedi bide düzen lab. amh testi istedi başka yere güvenemem dedii amaaa pıhtılaşma testini yapmadı çok pahalı bir test hemde 2 3 düşüğün olmadan olumsuz tüp bebek denemen olmadan yapmam dedi ve beni gıcık etmiştiii biliyosunuz sonra bende özelde yaptrdım zaten ama Allah varya hiç ona gitmeyi düşünmedim çünkü kendi doktorumdan vazgeçemiyorum benim çatlak doktora çok güveniyorummaslıııııı doktor mesut gazi hastanesi mesut öktemmi yoksa ne olur o de bende bugün onu araştırıyordum,hatta bukete soracaktım o duymuştur biliyordur belki diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?