Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Yasemin yat dinlen canim dikkat et kuzum rahat bi hamilelik geciremedin bol bol Ya mubdi cek erken doguma karsi iyi geliyor :))
Tümaycım canım benim her gece eşim baş parmağını göbeğime koyup okuyor sağolsun, zaten dualarla bugüne kadar geldim inanıyorumki kuşum. herkes okusun bence bu ya mubdi ismini
canım benim hoşgeldin aramıza, Allahım hayırlısı ile bizlerle muhabbete dalmışken aniden sana süpriz haberi yaşatıp sevindirsin inşallah. sabahtan ve pazartesi günü olduğu için biraz yoğunum, en kısa zamanda eklerim inşallah seni, ama sende sık sık gelmeye çalış oldumu?
herkese selam ne var ne yok bakalım :)
Bu arada dua listesinde ismim yok uzun zamandan beri giremediğim için yazmamışsınız galiba tekrardan eklermisiniz rica etsem :))
canım hoşgeldin, liste hazırlanırken birkaç gün öncesinden sitede duyuruyoruz, bende varım benide ekleyin diyenleri ekliyoruz. çünkü kimi arkadaşlar müsait olmuyor eklenmek istemiyor o yüzden kafamıza göre yazmıyoruz, ama madem yaz dedin yazarım tabi kuşum, sen günü geçmiş arkadaşların da duasını okursun olurmu
Sündüzcüm evet sorma en sonunda ismini naz koyucam o olacak
ayy ben sana sancı göndereyim kuşum, nasılsa bana lazım değil henüz
tatlım tabiki doğru dedin bunlar teferruatelimden geldiğince kafama takmıyorum, her sancıma , ağrıma, rahatsızlığıma bile şükrediyorum, çünkü biz istedik Allah verdi, herşeyin elbet bir bedeli olur, verdiğine şükretmek yerine yakınıp sızlanmak isyan olur bence.
valla varya sana benim doktorum lazım, etrafımdakiler ailem filan hatta bana diyorlarki gitme o doktora çok ince eleyip sık dokuyor belkide diyorlar, yani dr ilgili olsa bi dert, olmasa bi dert :))) ben memnunum tabi o ayrı, hakkaten ince eliyor ama bi bakıyorum yaptıklarının sonucu olarak beni kaç kere Allahın izniyle sıkıntılı zamanlardan kuurtardı. o nst de çıkan iç sancılarım dursun diye bir hap verdi bana, hakkaten dün gece maşallah rahat uyudum, oh be dedim hayat buymuş. demekki farkedemediğim huzursuzluk ve rahatsızlık o içimdeki sancıdanmış. aslında sanada yakın esenyurt gidebilirsin
aynen öyle sedacım naz olacak göbek adı heralde, herkes aynı şeyi söylüyor ve bende seninle aynı düşüncedeyim, zaten biliyorsun 4 ay dolana kadar hep yattım, halimden şikayet etmedim, sadece çok daraldığım zamanlardaki ağlamalarımı üzüntülerimi paylaştım ama cümlelerimin sonunda hep "Allaha çok şükür bu halime" diye bitirdim. çok büyük bir nimet verdi Allah, rabbim herkese nasibetsin en sağlıklısından en kolayından inşallah.
Haklısın zeynepcim, zaten dr un verdiği ilaç işe yaramasaydı gidip yatacaktım, doktoruma çok güveniyorum çünkü.
Bana diyorki cumartesi günü, sen yürümek istiyorsun ama biliyorum senin canın çok katı, yani ufak tefek şeylerden canına bakmazsın ben seni makinaya bağlamadan cevap vermem sana dedi
Burcum canım iyilik meleğim ayy dikkat et sende kendine, biliyorum sende benim gibisin, bir hasta veya ihtiyaç sahibi olunca canımızı vererek bakarız biz. biliyorsun bende kayınvalideme gidip geliyordum, yemek , masa, bulaşık vs vs derken bak kendimi yormuşum nerdeyse hastaneden çıkamayacaktım zor kaçtım dr dan, onun için kendini yıpratmadan yormadan yavaş yavaş elinden geleni yap kuşum.

Ayşecim ayy hadi hayırlısı canım yaa inşallah senin aşılamalar tutacak gibi geçiyor içiden yani sen ve aşılama bana çok iyi bir ikili gibi geliyorsunuz, Alahın izniyle inşallah türkiyeye tüp bebek için değil, bebeğinle gelirsin

Kızlar Günaydın...İyi Haftalarr
Ben bu haftanın nasıl geçeceği ile ilgili bir fikre sahip değilim ama bana zulüm olacağı kesinn (Kızlar beterim beter gözlerim kapanıyo öyle yoğun bir hafta sonu geçirdim ki nasıl yoruldum anlatamam..Cuma gecesi daha doğrusu sabaha karşı 4 te geldi Adapazarından misafirlerimiz ve ben o saate kadar hem ev temizliği hem ertesi gün yapılacak mevlüt için pasta börek ..gecenin kör vakti aştiden aldık geldik yattık 5 de yattım 8 de kalktım kahvaltı hazırladım çıktım mevlüde mevlütten yine onları gezdir amanınn..cumartesi gecesi 3 e kadar uyuma sonra yat sabah 8 de yine kalk kahvaltı hazırla gün boyu koştur ve dün akşam 6 da bindirdik ama bitmediki akşamaa şaka gibi yemekli misafir ve gece 12 de bu kabus bitti ve ben duş bilee alamadan yattım..ancak bu hafta içi çarşamba kına perşembe düğün var eşimin kuzeninin napıcam bilmiyorumm
Kızlar İstanbul da bi aktar varmış ben oraya mail yollamıştım hani çay ot belki bana da bişeler olur die ve cumartesi günü aradılar hem fsh düşürmek için hemde rahim hisarını kalınlaştırmak için 2 tane çay yolluyolar bana 1 ay kullanıcam 1 ay sonunda doktora kontrole gidecem 1 veya 3 ay bi tedavi uygulucaz dedi bende tüpü ertelemişken alayım da içeyim dedim kargom bugün gelecek inşllah ama iyimi yaptım kötümü yaptım bilmiyorummbana bi akıl verinn..Bu aktarda şifa bulan çok kişi var zaten bu aktara da kk dan ulaştımm bana bi akıl verin bakimm

ayyy Aslı hadi bismillah, ben çok inanıyorum bu bitkisel çaylara kürlere filan, bana sorasan şahsi fikrim olarak çok iyi yapmışsın derim, çünkü ilk önce ilaçlarla denedin, yani önce tıbbi desteklerle denedin olmadı, demekki belkide bitkisel destekler iyi gelecek sana çok iyi yapmışsın valla bende heyecanlandım.

canımsın benim ya sağol inşallah bakalım adama çayların içeriğini sordum(sanki çok anlarım ya)ama bişe çok dikkatimi çekti ve aklıma direk sen geldin karışım da melisa çayı da varbakalım Yasom ya dört gözle kargomu bekliyorum hemen başlayım şifa olsunnnn

Bence de canım eğer ağlayamasaydım ki ağlayamadığım zamanlarda oluyor, o zaman daha çok birikiyor o yüzden ağladım açıldım işe geldim hala rüya gibi gelse de yaşadıklarım öldürmeyen acı kuvvetlendirir felsefesini kendime örnek alıp devam edicem. Annem bana çok destek oldu yemeğim temizliğim ama diline hakim olamıyor çok fazla alıngan ve bunun farkında ama hiç olmazsa o dönemde yapmaması lazımdı anlayış bekliyorum sadece. Biraz düşünce istiyorum. Çağırmasam istenmeyen insan gibi düşünecek belki eşim istemiyor gibi algılayacak soğuk konuşacak ben daha çok üzülücem gelsin ama konuşucam bu konuyu. Yalova'ya da bilmiyorum gidebilir miyiz ama bayrama akrabalara gitmeyeceğim kesin hiç çekemicem. 9 gün tatilim var bir yere gitmesem de evimde geçirmek istiyorum Rabbim elbet bir yol çizmiştir bize.

Neyse ki kaldı canım ama 17 yumurtadan 4 tane kaldı düşünsene 2 tanesi sadece kaliteli bunlardan ikisi konuldu ikisi dondurmada neyse ki 2. kaliteliyi dondurulmuşlara ayırdım yoksa dr iki tam kalite koyacaktı. Şimdi biri 10 biri 8 hücreli var fena değil. Umarım sağlıklı çözdürebilirler. Canım ağlamak bence de çok iyi yoksa arınamayız kendimize gelemeyiz annem gittiğinden beri ağlıyordum ama dün fena coştum yüzüm gözüm şişti ama rahatladım içim boşaldı sanki bomboş oldu sonra ağrı kesici aldım yattım kalktım bişiler yiyip duş aldım hafiflemiştim. Tek negatif alanda biz değiliz kaç kere deneme yapanlar var. Bugün dr kontrolü vardı regl oldum ya bakması işçin bir kadın Tokattan gelmiş acıbademin kampanyası var ücretsiz tüp bebek öyle gelmişler 16 senedir olmamış hep olur demişler sonra aşılama yapılmış olmamış iğneler yeni başlamış onları düşününce halime şükrediyorum daha 30 yaşındayım 6 senem yeni bitecek yolun başındayım Rabbim isteyen herkese versin İnşallahh...

Canım tekrar kaynanana geçmiş olsun arıcaktım ama dakikalarım bitmiş ilk defa bu ay. Eşimden konuşuyorum hep. Allah yardımcın olsun Rabbim senin bu gönül güzelliğinin, kaynanana yardımlarınınn mükafatını versin canım benim ki inanıyorum verecek sen çok iyi kalpli birisin burada yazdıklarından, bana mesajlarından, sesinden hep bu enerjiyi aldım gerçi bu topikteki herkes öyle sanki özellikle seçilmiş bana çok iyi geldiniz siz olmasanız napardım bilmem.

Canım Acıbademde yaptırdım Eskişehir'de yeni açıldı mayısta ama acıbademin birçok tüp merkezi var o yüzden güvendim süreç kötü gitti de diyemem aslında çok ilgili bir dr var ama e2 yüksekliğinde acaba iptal mi edilmeliydi diye düşündüm yumurtalarım boşa mı gitti diye düşündüm yine de elimde kaliteli dondurulmuşlarım var çok şükür. Bizde eğer bu da tutmazsa yaza memorial düşnüyoruz hiç hakkında kötü bir şey yazan görmedim bir arkadaşım daha yeni pozitif aldı ve mümkün mertebe 5. güne gidiyorlarmış demek ki labları iyi. Ama inşallah sana gerek kalmaz aşılamayla gebe kalırsın tatlım

Ahh canım ne çok yorulmuşsun öyle buna bünye mi dayanır bir de misafir ağırlamışsın ardından bari onu erteleseydin bir güzel dinlen bari çarşambaya kadar canım yaa. Erken yat. Canım valla aktardan sorarak bişiler kullanmak ne kadar doğru olur bilmiyorum onlar sorunca herşeyi verirler yok bizde öyle bişi pek demezler araştırıp neyin iyi geldiğini kendin bulup özellikel isteseydin daha iyi olurdu netteb araştırıp kim neler kullanmış diye rahminin yeterli kalınlığa gelmediğini nereden biliyorsun kalınlaşıyordur belki sonra ters etki yapmasın yine de sen bilirsin canım. Yumurta kalitesi içinde bal, polen arı sütü iyi geliyor ayrıca da çörek otu bak netten araştır yazıyor ben kullanmadın ama fayda gören çok kişi var canım.

Aslı ben senin tüp denemenden vazgeçtiğini bilmiyordum denk gelmedim sanırım yazdığında ve açıkcası sana kızdım senni o çatlak doktorun koş aslı koş dememiş miydi bak bu mesut bey de demiş ve sen ertelemişsinn diye yazıyorken kafamda bi ampul yandı bildiğin yandı ya aslı bana da fsh yükselmeye meyilli hemen aşılama deneyelim demişlerdi 2 sene önce.. sonra ünivers. hastanesinde de eşinin spermlerine baktır bi daha da rapor çıkart aşılama demişlerdii bende yaptırmadımm korktum gitmedimm.. sen de inşAllah Aslı hiç bişeye gerek kalmadan Allah tarafından kendiliğinden kalırsın hamile inşAllah..
Bu arada ben olsam bitkisel şeyleri gönül rahatlığıyla kullanırım, şifa, deva niyetine..

Yaseminn sen bana kendi doktorunun bilgilerini yazar mısın ctesi günü cesaretimi toplarsam eşim yokken ben randevıu alıp bi giderim enazından gitmek isterim.. kendi doktoruma ihanet ediyor gibi hissettim beee yazarken bilee.

Bende dr gittim kızlar baya 1 saatten fazla bekledik neyse ilk bizi aldı baktı rahmime güzel temizlenmiş hiçbir sorun yok dedi. Eşime de söyledi histereskopi olayını. Böyle gebe kalamayan birkaç hastası olmuş rahime çizik atılınca gebe kalmışlar sebebi olmayan şekilde tutunamayanlar oluyormuş öyle histereskopi de bişi çıkarsa da küçük bir operasyon yapacak. Normalde 2 deneme sonrası yapıyorlarmış ama benim normal tedavide e2 yükseldiği için ve hassas biri olduğumdan dondurulmuşları da harcamayalım diye 1 deneme sonrası uygun görmüş ne zaman isterseniz tüpten bir ay öncesi yapılması lazım dedi ameliyat ortamında anestezi ile yapılacak. Hayırlısı bakalım artık takıntı yapmak olacak mı olmayacak mı düşünmek istemiyorum. Şu dönemi pozitif olarak atlatmak istiyorum. Beslenmeme, uyumama, moralime azami dikkat edicem. Belki bu fırsattır benim için belki bu gebeliğim hayırlı olmayacaktı. Tek bildiğim bir şey var artık geçmişi geride bırakmam gerektiği bunu yaşayan tek ben değilim herkes atlatıyor yeniden umut doluyor bende de o güç var ve Allahıma güveniyorum hayırlısını verecektir bana hiç olmama ihtimalini de düşünüyorum artık olmazsa da olmaz kime ne hesap vereceğim bu konuda. Ve sizler iyi ki varsınız yanımdasınız çok güç kuvvet verdiniz bana. işime de başladım hadi bismillah..

Son düzenleme:
kızlar benim de tanıdığım farklı yerlerde tüp ve aşılama denemeleri yaptırmış sonuç negatif en son memorial nur hanım.. (ayşe özellikle sen not al istersen yakın zamanda gidersen diye) gitmişler şmdi ikizleri var, hafta sonuna kısmetse doğum günü partisine gidiceğiz bizde.. :)) nur dokuzeylül eğer ben tüp yaptırsaydım randuvumu almıştımm ben, eşim son anda gitmeyelim duralım deyince hemen iptal etmiştimm..

demi Bedriye yaww bellimi olur bitkilerimi kullanayım da şifa olsun bana nasıl olsa eşimin sonuçlar artık iyi belkide bi bakmışım kendiliğinden gelmişşşbakalım herşeyin hayırlısı Rabbim hayırlısını versin herkese..

Sedacım elimden geldiğince herşeyi denemk istiyorum kk da araştırdım çok olulu sonuçlar alan var hele birisi hemşire 42 yaşında ve menopoza giriyor ve bu bitkiler sayesinde hamile kalmışş Allahın mucizsi çoktur denemkte fayda var Seda bu arada nerdeeee çarşambaya kadar dinlenmek akşama yine misafirim varrrr (( lig başladı artık benim misafir hiç eksik olmaz ev stad oluyo resmennn :)))

Son düzenleme:
Yaseminn sen bana kendi doktorunun bilgilerini yazar mısın ctesi günü cesaretimi toplarsam eşim yokken ben randevıu alıp bi giderim enazından gitmek isterim.. kendi doktoruma ihanet ediyor gibi hissettim beee yazarken bilee.
tabi yazarım kuşum
sedacım canımmmmm benim ohh iyi bari rahmin herşeyin tertemiz, birde o üzüntünün ardından başka şeyler le uğraşmak zorunda kalıp iyice yıpranmadın.
ayrıca bu sağlıklı yaşam ve beslenme fikrine bayıldım ve inanki bu yapacaklarının faydasını göreceksin. bizim çok küçümsediğimiz şeyler bile büyük etkiler oluşturabiliyor, ben resmen son aylarda ne hazır meyve suyu, ne etsu tableti, ne çikolata veya hazır gıdalar yani aklına ne gelirse hepsi için frene basmıştım, yani vucudumu hazır işlenmiş gıdalardan temizledim, ve çok şükür ondan sonrada ya kader ya kısmet yada bunların vesilesi olarak bebeğim geldi. yani çok dikkat et canım, önem ver beslenmene ve yaşam şekline, dinlenmene. kendine değer ver oldumu

Burcu Özlemm siz anlarsınız bakın bi değerler nasıl?yani başka pıhtılaşma yokm u kine??

sonuç referans PROTEIN S AKTIVITESI 64 % 55 - 160

PROTEIN C AKTIVITESI 120 % 70 - 140

ANTITROMBIN III 102 % 75 - 125

HOMOSISTEIN 7.41 umol/L 0 - 12
sonuç
25OH KOLEKALSİFEROL (Vit D3) 13,9
(MERKEZ)

referans
YAZ AYLARINDA ug/L 20 - 120
KIŞ AYLARINDA ug/L 10 - 60

ya kızlar benim anladığım kadarıylaa sadce 25oh de problem var gibime geldii ayy acaba doktoru arasammokine ayıp olurmu?? naapsam bilemedimm şimdi kim randevu alıp gidecekk

Kesinlikle canım zaten 2 aydır cips yemiyorum 1 aydır kola içmiyorum çayı annem sadece kahvaltıda çok çok açık yok denecek kadar koydu hep demini öle içtim zaten öyle çay kahve düşkünlüğüm yoktur. Artık cips filan yerine meyve kuruyemişlere ağırlık vericem kahvaltı evde edemiyorum ama hazırlanırken bir haşlanmış yumurta yapıp çıkmadan yicem, bir tatlı kaşığıda pekmez atıcam, işyerinde sandviçimi saatini geçirmeden yicem en byüük sorunum kahvaltı etmemek çünkü, aralarda meyve kuruyemiş öğle yemeklerimi aksatmcam akşam evde yemeğimi 3 çeşit şekilde yicem yine meyvem kuruyemişim olacak ve her akşam bir bardak muzlu süt sade içemiyorum çünkü ve mümkün olduğunca dışarıdan beslenmicem balığı çok seviyorum bunu değerlendiricem dr vejeteryan besleneceksin dedi buna uyucam ve en önemlisi stresten uzak durucam.

canım referans aralıklarına baktığın zaman gayet iyi hiçbir sorun yok son değerde yaz ve kış aylarına göre değişken olabiliyormuş kış ayına göre o da normal yaz ayında olsak bile pek bir sorun olacağnıı sanmıyorum tabi ki dr ara sor değerlerini söyle yorum yapsın canım

Bu arada 1 Eylül evlilik yıldönümümüz kızlar şükürler olsun 6 senemiz bitiyor. Eşimin de o gün yds sınavı var yabancı dil. Bir yere gidebilir miyiz bilmiyorum kafam takık olur filan dedi ama belli de olmaz. Bende evde hazırlayayım bu sefer bişiler diyorum şöyle güzel bir sofra filan sonra başka gün eğlenceli bir yere gideriz dedim. Zorlamakta istemiyorum her sene bir yerlere gittik zaten. Bakalı düşünücem birşeyler..

Sevgili hemataloğumu aradım kadın artık beni tanımış ve b12 çok yüksek çıkmıştı demi dedi..neyse sonuçlarım maşşallah iyi d vitamini eksikliği varmış ampül verdi kırıp içecekmişim sonracıma artık b12 kullanmıcaksın dedi immün globülin m değeri neden yüksek die sordum oda çok önemsenecek bir yükseklik değil ara ara takip ederiz dedi bu değerin yüksek çıkmasını geçirdiğin enfeksiyon da etkiler ama tek başına önemsiz dedi..Yani hayırlısıyla sonuçlarım pek güzel birtek demir eksikliği ve d vitamini eksikliği var o da ilaçlarla düzene girer inşallah...
Akıllı oldum bu sefer internetten araştırmadan doktoru aradım çünkü hem kocanın azarını hemde Buketin azarını hiççç kaldıramam zaten çok yorgunumm

ha şunu bileydin..ağzımı açmıştım sana saydıracaktım da allahtan çabuk akıllanmışsın..bak için rahat etti demi?? şükür ..inşallah güzel sonuöçlar alırsın..

Merhaba canlarım nasılsınız, ben çok yoğunum gelemedim kaç gündür, herkes iyidir inşallah var mı bir değişiklik?

bizde bi değişiklik yok..imdilik..sen nasılsın düzeldin mi ..yorma kendini çok..dikkat edin anacım dikkat edin..tatilden gelen millet hep hasta..salgın var herhal..

canım doktorla konuşmuşsun sanırım ama zaten referans değerler vermişler bi problem görünmüyor,geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…