- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #36.641
Tümaycım canım benim her gece eşim baş parmağını göbeğime koyup okuyor sağolsun, zaten dualarla bugüne kadar geldim inanıyorumki kuşum. herkes okusun bence bu ya mubdi isminiYasemin yat dinlen canim dikkat et kuzum rahat bi hamilelik geciremedin bol bol Ya mubdi cek erken doguma karsi iyi geliyor :))
canım benim hoşgeldin aramıza, Allahım hayırlısı ile bizlerle muhabbete dalmışken aniden sana süpriz haberi yaşatıp sevindirsin inşallah. sabahtan ve pazartesi günü olduğu için biraz yoğunum, en kısa zamanda eklerim inşallah seni, ama sende sık sık gelmeye çalış oldumu?ne güzel bi dua rabbim kabul etsin inşallah.aranızda yeniyim bende listeye bayıldım benide eklerseniz çok sevinirim bebeği beklediğim süreçte adım adım sizlerle paylaşmak istiyorum.inşallah bigün hepimiz müjde paylaşırız burda :) ankaradayım,29 yaşındayım,10 yıllık evliyim,9 yaşında bir oğlum var ikinci için 1 yıldır bekliyoruz.bat tarihim 1eylül. yumurta takibi için 21 ağustosu bekliyoruz.1eylülde adet olunca tedavi başlancak.
canım hoşgeldin, liste hazırlanırken birkaç gün öncesinden sitede duyuruyoruz, bende varım benide ekleyin diyenleri ekliyoruz. çünkü kimi arkadaşlar müsait olmuyor eklenmek istemiyor o yüzden kafamıza göre yazmıyoruz, ama madem yaz dedin yazarım tabi kuşum, sen günü geçmiş arkadaşların da duasını okursun olurmuherkese selam ne var ne yok bakalım :)
Bu arada dua listesinde ismim yok uzun zamandan beri giremediğim için yazmamışsınız galiba tekrardan eklermisiniz rica etsem :))
Sündüzcüm evet sorma en sonunda ismini naz koyucam o olacakayy canım senin kız bir geldi pir geldi annesi hep yatsın istiyor tatlı minnak aman canım dikkat et erken doğum riski oluşturmasın çok geçmiş olsun
canım bende aynıyım şurda kkaldı bi kaç gün geçen hafta 3 tanecik sancı çıktı okadar rahimde yumuşama açılma bile yok bakalım ne zman gelecek meleklerimiz allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin canım allaha emanet olun bida görüştüğümüzde doğurmuş oluruz inş
ayy ben sana sancı göndereyim kuşum, nasılsa bana lazım değil henüz
tatlım tabiki doğru dedin bunlar teferruatelimden geldiğince kafama takmıyorum, her sancıma , ağrıma, rahatsızlığıma bile şükrediyorum, çünkü biz istedik Allah verdi, herşeyin elbet bir bedeli olur, verdiğine şükretmek yerine yakınıp sızlanmak isyan olur bence.Ah canım Yaseminim beniim kıyamam ben sanaa...napalım senin sürecinde böyle devam edecekmiş...Sen kızını al da kucağına gerisi teferruat...RABBİM sağlık versin sana ve tüm hamile arkadaşlarıma...
Ayrıca çok teşekkür ederim kuzum bunları duymaya ihtiyacım varmış demek ki o nedenle yükledim galiba:))) İşe yaradı yani:)))
valla varya sana benim doktorum lazım, etrafımdakiler ailem filan hatta bana diyorlarki gitme o doktora çok ince eleyip sık dokuyor belkide diyorlar, yani dr ilgili olsa bi dert, olmasa bi dert :))) ben memnunum tabi o ayrı, hakkaten ince eliyor ama bi bakıyorum yaptıklarının sonucu olarak beni kaç kere Allahın izniyle sıkıntılı zamanlardan kuurtardı. o nst de çıkan iç sancılarım dursun diye bir hap verdi bana, hakkaten dün gece maşallahyaseminn canım benimm lutfenn dinlen çok dinlen hemde ne olur dikat et hem kendinee hem bebişinee, odanızda hallolmuş güle güle kullan.. bu arada senin doktorunu da tebrik etmek lazım nasıl ilgili alakalı hemen nst falan alıyor gerçekten çok ilgili ama sende çok cesaretlisin sıfır paniksin
aynen öyle sedacım naz olacak göbek adı heralde, herkes aynı şeyi söylüyorCanımm senin kız çok nazlı çıktı ama canım sabret geçekecek bu günler yarıdan fazlasını atlattın bak ben negatif aldım inan pozitif olsun 9 ay yatıyım hiç umrumda olmazdı herhalde ister evde ister hastanede yeter ki bebeğim olsaydı. O yüzden şükret hastanede yatman gerekiyorsa yat ve bu günlerin geçici olduğunu bebeğini kucağına alınca biteceğini unutma canım.
Haklısın zeynepcim, zaten dr un verdiği ilaç işe yaramasaydı gidip yatacaktım, doktoruma çok güveniyorum çünkü.canım benim dikkat et kendine.bak yzdün yüzdün kuyruğuna geldin.bilirim bebeğini üzecek bişey yapmazsın ama genede aman diyip.ilaçsa ilaç,serumsa serum,yatmaksa yatmak.ne lazımsa yap.bak kolay geçmiyor o yavrular ele
Bana diyorki cumartesi günü, sen yürümek istiyorsun ama biliyorum senin canın çok katı, yani ufak tefek şeylerden canına bakmazsın ben seni makinaya bağlamadan cevap vermem sana dedi
Burcum canım iyilik meleğim ayy dikkat et sende kendine, biliyorum sende benim gibisin, bir hasta veya ihtiyaç sahibi olunca canımızı vererek bakarız biz. biliyorsun bende kayınvalideme gidip geliyordum, yemek , masa, bulaşık vs vs derken bak kendimi yormuşum nerdeyse hastaneden çıkamayacaktım zor kaçtım dr dan, onun için kendini yıpratmadan yormadan yavaş yavaş elinden geleni yap kuşum.Canlarım ballarım, gelemiyorum ama aklım sizde, kv yi eve çıkardık, tedavi evde devam ediyor, insilunlerini, antibiyotigini, şeker ölçümü, tansiyon ölçümü, diyeti..vs...vs bütün bunlarım takibi bende, inanılmaz bir sorumluluk hissediyorum, eltimde sağolsun yemek çmaşır falan onlarla ilgileniyor, yarında oksijen tedavisi başlayacak, 10 gün daha burdayiz sanirim, ama genelde evdeyiz, hayirlisiyla işler güzewl sonuçlanır inşallah, yazdıllarinizi okuyorum, ama her an bir işim oldugu için vakit bulup yazamiyorum, dualarıma sizide ekliyorum...
Iyi geceler
Bu saat oldu bala uyuyamadim neyazikki
Gecmisi okudum cepten girdigim icin alinti yapamiyorum
Agziniza saglik benim icin dua eden edemeyenden Allah razi olsun. Meralim insaallah en yakin zamanda ben hamileyiiim diye haykiririz burdan hepimiz insaallah hayirlisi ile.
Sabah saat 8de doktora gidiyorum yumislere bakcak ona gore asilama tarihi vercek bu hafta.
Biz esimle karar verdik tr gittigimizde memorial hastanesinde tup yaptircaz nasipse ekimde ama ozamana kadar burda agustos eylul iki asilama daha deneyecez toplam 3 asilamadan sonra tup maceramizi baslatacaz insaallah
Songulum burdan gelismelerimi ogrenebilirsin bi muddet cepten gircem evi tasiyoruz net olmayacak evimde malesef
Burjum senin yazmis olduklarin yani daha dogrusu tarzin hal hareketperini gozumun onune getiriyorumda benim cok sevdigim bi arkadasima benzetiyorum oda senin gibi canli neseli i love you vs.))
Sedacim moralinin duzelmesine sevindim canim Rabbim emeginin karsiligini kat kat versin. Hangi tupbebek merkezinde yaptirmistin canim? Bende arastirdim uzun yil var olan merkez tecrubeli bi merkez ve doktor olsun istedim. Hatirladigim kadariyla senin merkez yenimi acilmisti? Merkezi iyi arastirdinmi canim basari orani ve laborlari imkanlari cok onemli. Insaallah kendiliginden gelir meleginde supriz yapar sana. Bundan sonraki asama ne olacak canim gebeyim demeni okadar cok istiyorumki cok az kisi kaldik meral zeynep burcu ozlem sen ben
Ayşecim ayy hadi hayırlısı canım yaa inşallah senin aşılamalar tutacak gibi geçiyor içiden yani sen ve aşılama bana çok iyi bir ikili gibi geliyorsunuz, Alahın izniyle inşallah türkiyeye tüp bebek için değil, bebeğinle gelirsin