- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #36.661
bizde bi değişiklik yok..imdilik..sen nasılsın düzeldin mi ..yorma kendini çok..dikkat edin anacım dikkat edin..tatilden gelen millet hep hasta..salgın var herhal..
Akıllandım Buket ablacımmha şunu bileydin..ağzımı açmıştım sana saydıracaktım da allahtan çabuk akıllanmışsın..bak için rahat etti demi?? şükür ..inşallah güzel sonuöçlar alırsın..
Ewet canım doktorla da konuştumm şükürler olsun Allahımacanım doktorla konuşmuşsun sanırım ama zaten referans değerler vermişler bi problem görünmüyor,geçmiş olsun
keşke bir hamiş haberi olaydı ne iyi olurdu, doğum yapan var mı? sündüz didem ne yaptılar? ben çok şükür iyiyim, ama azcık üşütsem hemen kapıyorum hastalığı hamileyken hasta olmak ne kolaymış, ben ki erzurumda kışın bile hasta olmamıştım, evet salgın var sanırım...
keşke bir hamiş haberi olaydı ne iyi olurdu, doğum yapan var mı? sündüz didem ne yaptılar? ben çok şükür iyiyim, ama azcık üşütsem hemen kapıyorum hastalığı hamileyken hasta olmak ne kolaymış, ben ki erzurumda kışın bile hasta olmamıştım, evet salgın var sanırım...
ayyy canım birilerine malum olsa keşke benim doğumAhh Tümay ımm yok inan senden bir farkım.. Sana bol bol dua ediceğim.. Rabbim hayırlısıyla sağlığıyla sıhhatiyle evladını kucağına almayı nasip etsinn.. bende dün gece garip bir rüya gördüm yanlış hatırlamıyorsam sündüzü görüyorum doğumuna 250 gr kalmış diye sayıklıyordum..Allah hayırlara çıkarsın.. Hepimize şifa, sağlık versinn inşAllahh..
canım inş herşey yolunda gidecek rabbimin zniyle ben hepimize hep dua ediyorum doğumda nasip olursa inş ordada devm duayaHayirli mutlu huzurlu bir hafta olsun....
Bu hafta persembe doktoor randevum var hamilelik ilerledikce stres artiyor ruyalar gorup korkarak uyaniyorum dualara cok ama cok ihtiyacim var...
hadi inş ii gelir sebeplere yapışmak lzım şifa Allahtan sonuçlarda temiz çıkmış ohhh misss morallerde yerinde herşey güzel olacakKızlar Günaydın...İyi Haftalarr
Ben bu haftanın nasıl geçeceği ile ilgili bir fikre sahip değilim ama bana zulüm olacağı kesinn(Kızlar beterim beter gözlerim kapanıyo öyle yoğun bir hafta sonu geçirdim ki nasıl yoruldum anlatamam..Cuma gecesi daha doğrusu sabaha karşı 4 te geldi Adapazarından misafirlerimiz ve ben o saate kadar hem ev temizliği hem ertesi gün yapılacak mevlüt için pasta börek ..gecenin kör vakti aştiden aldık geldik yattık 5 de yattım 8 de kalktım kahvaltı hazırladım çıktım mevlüde mevlütten yine onları gezdir amanınn..cumartesi gecesi 3 e kadar uyuma sonra yat sabah 8 de yine kalk kahvaltı hazırla gün boyu koştur ve dün akşam 6 da bindirdik ama bitmediki akşamaa şaka gibi yemekli misafir ve gece 12 de bu kabus bitti ve ben duş bilee alamadan yattım..ancak bu hafta içi çarşamba kına perşembe düğün var eşimin kuzeninin napıcam bilmiyorumm
Kızlar İstanbul da bi aktar varmış ben oraya mail yollamıştım hani çay ot belki bana da bişeler olur die ve cumartesi günü aradılar hem fsh düşürmek için hemde rahim hisarını kalınlaştırmak için 2 tane çay yolluyolar bana 1 ay kullanıcam 1 ay sonunda doktora kontrole gidecem 1 veya 3 ay bi tedavi uygulucaz dedi bende tüpü ertelemişken alayım da içeyim dedim kargom bugün gelecek inşllah ama iyimi yaptım kötümü yaptım bilmiyorummbana bi akıl verinn..Bu aktarda şifa bulan çok kişi var zaten bu aktara da kk dan ulaştımm bana bi akıl verin bakimm
ii olur tatlım çok işime gelir doğrusu yoksa benim kız gelmeyecek zorlamak lazım ucundan köşesinden sevdi yerini bağlnadı ayrılamıuoooSündüzcüm evet sorma en sonunda ismini naz koyucam o olacakayy ben sana sancı göndereyim kuşum, nasılsa bana lazım değil henüz
ayyy hala doğurmadım ya ben bugün az az ağrılar vr drdan geldik rahim taş gibi açılma yok sancıda çıkmadı bebek kanaldada değilmişşş eesiii çarşamaba karar günü hayırlısı olsundidem bayramın üçüncü günü doğurdu ama sündüz düne kadar buralardaydı..hayırlısıyla oda bi doğursunda..
geçmiş olsun canım yaz gribide kötü oluyor sanırım salgın var ben hala doğurmadımkeşke bir hamiş haberi olaydı ne iyi olurdu, doğum yapan var mı? sündüz didem ne yaptılar? ben çok şükür iyiyim, ama azcık üşütsem hemen kapıyorum hastalığı hamileyken hasta olmak ne kolaymış, ben ki erzurumda kışın bile hasta olmamıştım, evet salgın var sanırım...
allah uzun mutlu bir ömür versin birlikte aşkınız saygınız hiççç bitmesinBu arada 1 Eylül evlilik yıldönümümüz kızlar şükürler olsun 6 senemiz bitiyor. Eşimin de o gün yds sınavı var yabancı dil. Bir yere gidebilir miyiz bilmiyorum kafam takık olur filan dedi ama belli de olmaz. Bende evde hazırlayayım bu sefer bişiler diyorum şöyle güzel bir sofra filan sonra başka gün eğlenceli bir yere gideriz dedim. Zorlamakta istemiyorum her sene bir yerlere gittik zaten. Bakalı düşünücem birşeyler..
inşikak suresiydi sanırım..bebek dönsün diye okunacka ayet..ayetin içinde diz çök secdeye gel gibi ibareler varmış..bebeğinde secdeye gelmesine işaret ediyormuş..bu şekilde doğum kolaylaşıyormuş..sende oku bol bol..hakkında hayırlısı olsun..ayyy canım birilerine malum olsa keşke benim doğuminş hayırlra çıksın
canım inş herşey yolunda gidecek rabbimin zniyle ben hepimize hep dua ediyorum doğumda nasip olursa inş ordada devm duaya
hadi inş ii gelir sebeplere yapışmak lzım şifa Allahtan sonuçlarda temiz çıkmış ohhh misss morallerde yerinde herşey güzel olacak
ii olur tatlım çok işime gelir doğrusu yoksa benim kız gelmeyecek zorlamak lazım ucundan köşesinden sevdi yerini bağlnadı ayrılamıuooo
ayyy hala doğurmadım ya ben bugün az az ağrılar vr drdan geldik rahim taş gibi açılma yok sancıda çıkmadı bebek kanaldada değilmişşş eesiii çarşamaba karar günü hayırlısı olsun
geçmiş olsun canım yaz gribide kötü oluyor sanırım salgın var ben hala doğurmadım
allah uzun mutlu bir ömür versin birlikte aşkınız saygınız hiççç bitmesin
sıcak çok sıcakk dırrıımmm dırırımm müştaka bağladım beenn
akşam olsa da eve gitsem diceemm kaynanama gidicez 3 haftadır gitmiyorum sanırım tedavi ve dinlenme nedeniyle isterdim ki mutlu haberi vermeye gideyim ama olmadı şimdi bir de anlatması var valla detay anlatmıcam anlatamıcam. Zaman da geçmiyor bugün yahu.
anlatsan anlayacakta sankii..boşver işte olmadıysa olmadı:))sen yoluna bak..
yani dimi nerden anlayacak eşim ayarı vermiş zaten anlatmadan sormayın bir şey demiş ben arayıp negatif olduğunu demeden de aramadılar aradılar ilk gün de eşim aldı teli hemen çalarken gitti konuştu daha zamanı değil morali bozuk dedi galiba daha aramadı ben çarş günü tekrarlayıp kesin negatifi alınca aradım söyledim böyle bir soğuk konuştu sanki ama napıyım yani tek sorun bende değil ki oğlunda da var üstelik eşim de söylemiş sorununu eşimde asla ezdirmem diyor hiç takamıcam artık. Uzatmaya da niyetim yok zaten.
sen panik olma zaten bekliyorsun hazırlıklısın ama gerçek doğum sancısı belle bacaklara vururmuş..zaten artık olması gerekti demi..öle bir günde bile bebek dönüp rahim açılabilir..sen kendine dikkat et.Allah yardımcın olsun..kızlar kasıklaraıma belime ağrılar giriyor bakalım doğum habercisimi şimdi çıkayım kuran okuyayım inşikak suresini okuyayım devam edrse ağrılar doğru hastaneyeee gelişmlerden haberdar ederim sizleri dualarınızda umnutmayın bizi
ay boşver öyle sorun morun dalaverelerini...zaten sen o haldeyken kim sana can dese çor demiş gibi gelir insana..soğuklukta ondandır..allah vermedi olmadı naapalım..zamanı var demekki daha..boşver sen git otur gel..önemli olan sensin senin moralin senin ruh halin senin beden halin senin vücudun..bolşver gerisini..
kasıldım kasıldım ağrılrım oldu ama tık yok sanırım kandırıldım nstde yine bişi çıkmadı hadi hayırlısı çarşamba son gün karar vericez inş
kızlar bugün babam ameliyat olacak,rica etsem onun için dua okurmusunuz ismi bayram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?