Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

bizde bi değişiklik yok..imdilik..sen nasılsın düzeldin mi ..yorma kendini çok..dikkat edin anacım dikkat edin..tatilden gelen millet hep hasta..salgın var herhal..

keşke bir hamiş haberi olaydı ne iyi olurdu, doğum yapan var mı? sündüz didem ne yaptılar? ben çok şükür iyiyim, ama azcık üşütsem hemen kapıyorum hastalığı hamileyken hasta olmak ne kolaymış, ben ki erzurumda kışın bile hasta olmamıştım, evet salgın var sanırım...

ha şunu bileydin..ağzımı açmıştım sana saydıracaktım da allahtan çabuk akıllanmışsın..bak için rahat etti demi?? şükür ..inşallah güzel sonuöçlar alırsın..
Akıllandım Buket ablacımmşükürler olsun Buketcim inşallah bundan sonra da güzel haberler alırım
canım doktorla konuşmuşsun sanırım ama zaten referans değerler vermişler bi problem görünmüyor,geçmiş olsun
Ewet canım doktorla da konuştumm şükürler olsun Allahıma

Kızlar bu arada şifalı bitkilerim geldiiii hemen başlıcamm

demi yaa bu aralar duruldu bizim kızlar bi haber patlatsalar da sevinsek demii
Canım Didem doğum yaptı ama Sündüzden haberim yok en son inatçı bebişinin gelmesini bekliyodu

Son düzenleme:

didem bayramın üçüncü günü doğurdu ama sündüz düne kadar buralardaydı..hayırlısıyla oda bi doğursunda..

ayyy canım birilerine malum olsa keşke benim doğum inş hayırlra çıksın
Hayirli mutlu huzurlu bir hafta olsun....
Bu hafta persembe doktoor randevum var hamilelik ilerledikce stres artiyor ruyalar gorup korkarak uyaniyorum dualara cok ama cok ihtiyacim var...
canım inş herşey yolunda gidecek rabbimin zniyle ben hepimize hep dua ediyorum doğumda nasip olursa inş ordada devm duaya
hadi inş ii gelir sebeplere yapışmak lzım şifa Allahtan sonuçlarda temiz çıkmış ohhh misss morallerde yerinde herşey güzel olacak
Sündüzcüm evet sorma en sonunda ismini naz koyucam o olacak ayy ben sana sancı göndereyim kuşum, nasılsa bana lazım değil henüz
ii olur tatlım çok işime gelir doğrusu yoksa benim kız gelmeyecek zorlamak lazım ucundan köşesinden sevdi yerini bağlnadı ayrılamıuooo
didem bayramın üçüncü günü doğurdu ama sündüz düne kadar buralardaydı..hayırlısıyla oda bi doğursunda..
ayyy hala doğurmadım ya ben bugün az az ağrılar vr drdan geldik rahim taş gibi açılma yok sancıda çıkmadı bebek kanaldada değilmişşş eesiii çarşamaba karar günü hayırlısı olsun
geçmiş olsun canım yaz gribide kötü oluyor sanırım salgın var ben hala doğurmadım
allah uzun mutlu bir ömür versin birlikte aşkınız saygınız hiççç bitmesin

inşikak suresiydi sanırım..bebek dönsün diye okunacka ayet..ayetin içinde diz çök secdeye gel gibi ibareler varmış..bebeğinde secdeye gelmesine işaret ediyormuş..bu şekilde doğum kolaylaşıyormuş..sende oku bol bol..hakkında hayırlısı olsun..

sıcak çok sıcakk dırrıımmm dırırımm müştaka bağladım beenn

akşam olsa da eve gitsem diceemm kaynanama gidicez 3 haftadır gitmiyorum sanırım tedavi ve dinlenme nedeniyle isterdim ki mutlu haberi vermeye gideyim ama olmadı şimdi bir de anlatması var valla detay anlatmıcam anlatamıcam. Zaman da geçmiyor bugün yahu.

anlatsan anlayacakta sankii..boşver işte olmadıysa olmadı:))sen yoluna bak..

anlatsan anlayacakta sankii..boşver işte olmadıysa olmadı:))sen yoluna bak..

yani dimi nerden anlayacak eşim ayarı vermiş zaten anlatmadan sormayın bir şey demiş ben arayıp negatif olduğunu demeden de aramadılar aradılar ilk gün de eşim aldı teli hemen çalarken gitti konuştu daha zamanı değil morali bozuk dedi galiba daha aramadı ben çarş günü tekrarlayıp kesin negatifi alınca aradım söyledim böyle bir soğuk konuştu sanki ama napıyım yani tek sorun bende değil ki oğlunda da var üstelik eşim de söylemiş sorununu eşimde asla ezdirmem diyor hiç takamıcam artık. Uzatmaya da niyetim yok zaten.

kızlar kasıklaraıma belime ağrılar giriyor bakalım doğum habercisimi şimdi çıkayım kuran okuyayım inşikak suresini okuyayım devam edrse ağrılar doğru hastaneyeee gelişmlerden haberdar ederim sizleri dualarınızda umnutmayın bizi

ay boşver öyle sorun morun dalaverelerini...zaten sen o haldeyken kim sana can dese çor demiş gibi gelir insana..soğuklukta ondandır..allah vermedi olmadı naapalım..zamanı var demekki daha..boşver sen git otur gel..önemli olan sensin senin moralin senin ruh halin senin beden halin senin vücudun..bolşver gerisini..

sen panik olma zaten bekliyorsun hazırlıklısın ama gerçek doğum sancısı belle bacaklara vururmuş..zaten artık olması gerekti demi..öle bir günde bile bebek dönüp rahim açılabilir..sen kendine dikkat et.Allah yardımcın olsun..

evet aynen öyle canım iyi de dese kötü demiş gibi olacak yani toparlandım ama işte yine de bir yüz asıklığı filan bile bana yeter şu anda çok hassasım eşimde farkında ama yapmaz herhalde. Hem oturduğu yerden faydası mı oldu bana annem sağolsun geldi her işimi halletti tamam o da hiçbir iş yapamıyor filan nazlandırmışta kendini ama ben toplama öncesi biliyorsun camıma filan her yerime kadar kendim yaptım işimi benim kadını göndereyim yapsın demedi istemezdim zaten ama teklif etmekte mi zor. Ya da bir yemek yaptırıp gönderebilirdi. Ama annem var nasılsa yapar işte. Neyse bu zamana kadar kimseden bişi istemedim anneme bile istersen gel dedim. Bundan sonra da hep öyle olacak.

kasıldım kasıldım ağrılrım oldu ama tık yok sanırım kandırıldım nstde yine bişi çıkmadı hadi hayırlısı çarşamba son gün karar vericez inş

kasıldım kasıldım ağrılrım oldu ama tık yok sanırım kandırıldım nstde yine bişi çıkmadı hadi hayırlısı çarşamba son gün karar vericez inş

ya demek yalancı sancılarmış bende annemi o yalancı sancılarla çok kandırmışım. hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebeğin önemli olan o canım.

kızlar bugün babam ameliyat olacak,rica etsem onun için dua okurmusunuz ismi bayram

tabi ki ederiz canım ne ameliyatı olacak baban Rabbim şifalar versin İnşallah çok güzel geçer.

Günaydınnn herkese hayırlı sabahlarr, ayy şuanda dışardan şıkır şıkır yağmur sesi gelmesini aşerdim bende camları açıp havayı koklasaydım keşkem

Özlemcim babana Allah şifa versin ne için ameliyat olacak inşallah çok riskli bir durum değildir??
Sündüz canım yaa ahh hamile kalamamak bir dert , doğuramamak ayrı bir dert dimi :)) Allahım yardımcın olssun inşalah.
Sedoşum buketin yorumlarına tamamen katılıyorum, sende aynı düşüncedesin zaten, ve en önemlisi eşin kapı gibi senin arkanda herzaman, o varolduğu sürece sana kimse bişey diyemez bence

günaydın güzellikler,
özlemcim baban için 7 ayetel kürsi ve 100 ya şafi okudum Rabbim kabul etsin şifasını versin inşallah,
kızlar seda tüp mü yaptırdı negatif falan demiş :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…