- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #36.681
Günaydınnn herkese hayırlı sabahlarr, ayy şuanda dışardan şıkır şıkır yağmur sesi gelmesini aşerdimbende camları açıp havayı koklasaydım keşkem
Özlemcim babana Allah şifa versin ne için ameliyat olacak inşallah çok riskli bir durum değildir??
Sündüz canım yaa ahh hamile kalamamak bir dert , doğuramamak ayrı bir dert dimi :)) Allahım yardımcın olssun inşalah.
Sedoşum buketin yorumlarına tamamen katılıyorum, sende aynı düşüncedesin zaten, ve en önemlisi eşin kapı gibi senin arkanda herzaman, o varolduğu sürece sana kimse bişey diyemez bence
hahahay yağmurun sesine aşerenini yeni gördüm canım yeni bir aşerme modeli türettin
dün erzurum yağmurluydu, bende o yağmurdan sonraki o serinliğe havaya o kokuya bayılıyorum dün içime çektim mis gibi.... neyse çok anlatmayayım buna da aşerme şimdi
bak yaa bide ballandıra ballandıra anlatmış, ay biyerim şişecek şimdi
kızlar bugün babam ameliyat olacak,rica etsem onun için dua okurmusunuz ismi bayram
kızlar bugün babam ameliyat olacak,rica etsem onun için dua okurmusunuz ismi bayram
Günaydınnn herkese hayırlı sabahlarr, ayy şuanda dışardan şıkır şıkır yağmur sesi gelmesini aşerdimbende camları açıp havayı koklasaydım keşkem
Özlemcim babana Allah şifa versin ne için ameliyat olacak inşallah çok riskli bir durum değildir??
Sündüz canım yaa ahh hamile kalamamak bir dert , doğuramamak ayrı bir dert dimi :)) Allahım yardımcın olssun inşalah.
Sedoşum buketin yorumlarına tamamen katılıyorum, sende aynı düşüncedesin zaten, ve en önemlisi eşin kapı gibi senin arkanda herzaman, o varolduğu sürece sana kimse bişey diyemez bence
günaydın güzellikler,
özlemcim baban için 7 ayetel kürsi ve 100 ya şafi okudum Rabbim kabul etsin şifasını versin inşallah,
kızlar seda tüp mü yaptırdı negatif falan demiş :26:
dün kaynanamlara gittik kayınpeder filan içeri girmeden üzerinden şöyle bir anlattım sadece hayırlısı olsun dedi. Ne çok sıcak ne çok soğuktu enteresan bir hali vardı üzülmüştür de mutlaka. Ama daha fazla sıcaklık daha fazla iyi sözler görmek isterdim açıkçası her neyse. Konuşuyoruz neymiş hızlı konuşuyormuşum anlamıyormuş oğlum da öyle sende ona benzemişsin filan dedi. çanta almıştı eşim bana dün onu almıştı yanıma aktı inceledi güzelmiş pahalı birşeye benziyor dedi biraz öyle dedim. Ki ben evlendiğimden beri çok pahalı bir şey almıyorum kendisi bu yaşında en marka şeyleri giyer ama. öyle aman amanda bişi değil yani neyse amann 1 saat oturduk kalktık.
tabi ki ederiz canım ne ameliyatı olacak baban Rabbim şifalar versin İnşallah çok güzel geçer.
özlemcim baban için 7 ayetel kürsi ve 100 ya şafi okudum Rabbim kabul etsin şifasını versin inşallah,
Özlemm Allah babana şifa versin inşAllah, dualarını okudum, gün içinde de Rabbi yesir çekerim.. Sende çek.. Allah şifa versin inşAllah. KAçta alıcaklar ameliyata belli mi?
Özlemcim baban için 11 ayetel kürsi 3 ihlas okudum rabbim şifalar versin
Canım benim ALLAH şifa versin...nesi vardı babanın...
hayırdır tatlım nesi var.. 100 tane ya şafi okurum..geçmiş olsun..
özlem baban için 100 tane ya şafi okudum.
Tümay bugünki duanı okudum.allah kabul etsin..sağlıkla bebeğini kucağına almanı nasip etsin..
canlarım hepinizden Allah bin kere razı olsun,rabbim hiçbirinizi darda koymasın,çok sağolun, babam prostat ameliyatı oldu sabah 09:00'da girdi 09:55'de aradım ablamı şimdi çıktı ısıtma odasına aldılar 15 dk. orda kalacak durumu iyi dedi, henüz onlarda görmemişler, 1 senedir rahatsızdı 1 haftadırda sonda takılmıştı onunla geziyordu,çok şükür atlattı inşallah tekrarlamaz,tekrar ameliyat gerekmez,bugün babamın yanına gidemedim burda acayip gerginim oturup ağlayasım var herkes batıyor,herkese sinir oluyorum.
canlarım hepinizden Allah bin kere razı olsun,rabbim hiçbirinizi darda koymasın,çok sağolun, babam prostat ameliyatı oldu sabah 09:00'da girdi 09:55'de aradım ablamı şimdi çıktı ısıtma odasına aldılar 15 dk. orda kalacak durumu iyi dedi, henüz onlarda görmemişler, 1 senedir rahatsızdı 1 haftadırda sonda takılmıştı onunla geziyordu,çok şükür atlattı inşallah tekrarlamaz,tekrar ameliyat gerekmez,bugün babamın yanına gidemedim burda acayip gerginim oturup ağlayasım var herkes batıyor,herkese sinir oluyorum.
ammmaaaaaan seda boşver..hiç takma kafana...kulpta kulp..ota bota kulp..sinir oldum..
İyi gunler guzellikler...
Ozlem baban icin Ya Safi cektim cok sukur atlatmis ameliyati..
Bugun dua gunummus dua eden dilleriniz dert soylemesin hep mutlu olun ....Benim dudagima acayip kocaman bi ucuk cikti ust dudagim botoks yaptirmis gibi ne yapsam gecer bilgisi olan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?