Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

sabah kalkar kalkmaz ilk uyandığındaki tükürüğünü süreceksin o zaman geçer:)))))))))))))

zakkumx / Zeynep 19.08.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik +tüp bebeğin hayırlısıyla

Zeynebim duanı okudum...ve çoook dua ettim sana çoookk...RABBİM gönlünü soğutsun ve biran önce hayırlısıyla seni müjdelesin diye....

Özlemcim canım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin..Bende 11 ayetel kürsi okudum dua ettim canım inşallah hemencecik eski sağlığına kavuşurr

sağol canım Allah razı olsun

canım geçmişler olsun artık bu tarz ameliyatlar kolay oluyor korkma başkasına gerek kalmaz. Haklısın insan yanında olup kendi görmeyince rahat edemez ama yalnız da değil ya canım. Rabbim şifalar versin..

evet canım çok şükür yanlız değil ama insanın aklı kalıyo yinede

sağol canım Allah razı olsun.

kızlar dudağın için öneride bulunmuş ama vectavir diye bi uçuk ilacı var küçük bişey onu kullanabilirsin

oh çok şükür canım çıkmış ve iyi olduğuna çok sevindim, Allahım birdaha yaşatmasın tekrarlatmasın inşallah.
senin ruh halinide anlıyorum çok fena, bugün varya sinir küpü olman çok normaldir, kimse yanına yanaşmasın. amannnn bazen çalışan kadın olmak çok sinir bozucu yaa, robot gibi yaşıyor insan, ne bir dertlinin yanında bulunuyrsun, ne kendi derdine derman arayabiliyorsun rahat rahat, ne çocuğuna bakabiliyorsun doya doya vs vs. ama tabiki halimize bin şükür, hiç olmazsa maddi olarak bir nebze rahatız diyebiliriz.
Karbonat sürüp tahta kaşığı ateşte iyice ıstıp karbonatın üstünden dudağına basman gerekiyor...anında gider...denenmiştir...can yakmaz:)))

ayyyyy anammmmm çok vahşet bir olay gbi geldi gözümün önüne, dudağımız yanmazmı meralim bu nasıl tarif?????

eveeett tarifin içeriğinde vahşete yönelik ifadeler yok değil:))) ama hem tükürük sürmekten daha iyi...hem de çok etkili..:))) ayrıca yanmıyor...valla billa annem küçükken bize hep yapardı...

evet yaa maalesef eş dostttan uzak ne bi cenazeye ne bi hastaya gidebiliyorsun

Kuzucum Allah sabır versin sen elinden geleni yapıyorsun gerisi Rabbime kalmış her şey bahane vakti zamanı var o zamana kadar da Allah sabretme gücü versin. senin de yüzün gülecek inşallah Allah topiğimizdekilere isteyip de olmayan herkese versin inşallah aksilik olarak düşünme en kaliteli 2 tane kalmış demekki inşallah onlardan biri belki ikisi senin kuzucuğun olsun belki de 2.tüpe gerek kalmadan gelecek meleğin, inşallah, inşallah....

eveeett tarifin içeriğinde vahşete yönelik ifadeler yok değil:))) ama hem tükürük sürmekten daha iyi...hem de çok etkili..:))) ayrıca yanmıyor...valla billa annem küçükken bize hep yapardı...

allah allah resmen yarayı mühürlemişsin bide benimki daha iyi diyo..arkadaş dil senin diliin tükürük senin tükürüğün..sen hiç dudaklarını yalamazmısın?

Tümay boşver sen merali benimki daha etkili:))))))))))))

AAAA eveett şöyle bir baktım da hakikaten yalıyormuşum....ama yin ede iğrenç... bidaaa yapmıcaamm...bööğğ kendimden de tiksindim...

sabah kalkar kalkmaz ilk uyandığındaki tükürüğünü süreceksin o zaman geçer:)))))))))))))

Bööööğğğ seninki iğrençmiişş..benim ki daha yapılabilir Tümay ım boşver tükürüğü böööğğ pis pis kokar oo...

Karbonat sürüp tahta kaşığı ateşte iyice ıstıp karbonatın üstünden dudağına basman gerekiyor...anında gider...denenmiştir...can yakmaz:)))
Sag olun kuzular ...
Valla suan en boggg seyi bile yapabilirim konusamiyorum :))Hepsini tek tek deniycem :))

Sorayim eczaneye Sag ol canim...

Öyle canım vakti gelmemiş demek ki henüz belki hiç gelmeyecek bilemeyiz ki ama bir şeyi gerçekten çok fazla istememek olmazsa olmaz olmalı dememek lazımmış bunu anladım bu zaman içerisinde ben o kadar şartladım ki kendimi yıkımı da büyük oldu. Neyse ki evet kaliteli embriyolarım var hala. Çözülmeleri de iyi olur inşallah. Daha 30 yaşındayım sınırda değilim zamanım var önümde çok tabii çok fazla da deneme yapmak istemiyoruz bu olmazsa yaza İst. gidicez. Ama artık olmazsa olmaz biterimi tükenirim de demicem annelik çok güzel bir duygudur şüphesiz ama nasip olursa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…