- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #36.701
İyi gunler guzellikler...
Ozlem baban icin Ya Safi cektim cok sukur atlatmis ameliyati..
Bugun dua gunummus dua eden dilleriniz dert soylemesin hep mutlu olun ....Benim dudagima acayip kocaman bi ucuk cikti ust dudagim botoks yaptirmis gibi ne yapsam gecer bilgisi olan var mi?
sabah kalkar kalkmaz ilk uyandığındaki tükürüğünü süreceksin o zaman geçer:)))))))))))))
Özlemcim canım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin..Bende 11 ayetel kürsi okudum dua ettim canım inşallah hemencecik eski sağlığına kavuşurr
canım geçmişler olsun artık bu tarz ameliyatlar kolay oluyor korkma başkasına gerek kalmaz. Haklısın insan yanında olup kendi görmeyince rahat edemez ama yalnız da değil ya canım. Rabbim şifalar versin..
İyi gunler guzellikler...
Ozlem baban icin Ya Safi cektim cok sukur atlatmis ameliyati..
Bugun dua gunummus dua eden dilleriniz dert soylemesin hep mutlu olun ....Benim dudagima acayip kocaman bi ucuk cikti ust dudagim botoks yaptirmis gibi ne yapsam gecer bilgisi olan var mi?
oh çok şükür canım çıkmış ve iyi olduğuna çok sevindim, Allahım birdaha yaşatmasın tekrarlatmasın inşallah.canlarım hepinizden Allah bin kere razı olsun,rabbim hiçbirinizi darda koymasın,çok sağolun, babam prostat ameliyatı oldu sabah 09:00'da girdi 09:55'de aradım ablamı şimdi çıktı ısıtma odasına aldılar 15 dk. orda kalacak durumu iyi dedi, henüz onlarda görmemişler, 1 senedir rahatsızdı 1 haftadırda sonda takılmıştı onunla geziyordu,çok şükür atlattı inşallah tekrarlamaz,tekrar ameliyat gerekmez,bugün babamın yanına gidemedim burda acayip gerginim oturup ağlayasım var herkes batıyor,herkese sinir oluyorum.
Karbonat sürüp tahta kaşığı ateşte iyice ıstıp karbonatın üstünden dudağına basman gerekiyor...anında gider...denenmiştir...can yakmaz:)))
oh çok şükür canım çıkmış ve iyi olduğuna çok sevindim, Allahım birdaha yaşatmasın tekrarlatmasın inşallah.
senin ruh halinide anlıyorum çok fena, bugün varya sinir küpü olman çok normaldir, kimse yanına yanaşmasın. amannnn bazen çalışan kadın olmak çok sinir bozucu yaa, robot gibi yaşıyor insan, ne bir dertlinin yanında bulunuyrsun, ne kendi derdine derman arayabiliyorsun rahat rahat, ne çocuğuna bakabiliyorsun doya doya vs vs. ama tabiki halimize bin şükür, hiç olmazsa maddi olarak bir nebze rahatız diyebiliriz.
ayyyyy anammmmm çok vahşet bir olay gbi geldi gözümün önüne, dudağımız yanmazmı meralim bu nasıl tarif?????
oh çok şükür canım çıkmış ve iyi olduğuna çok sevindim, Allahım birdaha yaşatmasın tekrarlatmasın inşallah.
senin ruh halinide anlıyorum çok fena, bugün varya sinir küpü olman çok normaldir, kimse yanına yanaşmasın. amannnn bazen çalışan kadın olmak çok sinir bozucu yaa, robot gibi yaşıyor insan, ne bir dertlinin yanında bulunuyrsun, ne kendi derdine derman arayabiliyorsun rahat rahat, ne çocuğuna bakabiliyorsun doya doya vs vs. ama tabiki halimize bin şükür, hiç olmazsa maddi olarak bir nebze rahatız diyebiliriz.
evet balım tüp yaptırdım daha yeni geçen pazartesi negatifi aldım iki tane de dondurulmuşum var kışın onları denicez. Kendi bulunduğum şehirde yaptırdım biraz aksilikler yaşadım beklediğim kadar yumurta kalmadı elimde vs. kısacası kısmet değilmiş işte.
eveeett tarifin içeriğinde vahşete yönelik ifadeler yok değil:))) ama hem tükürük sürmekten daha iyi...hem de çok etkili..:))) ayrıca yanmıyor...valla billa annem küçükken bize hep yapardı...
allah allah resmen yarayı mühürlemişsin bide benimki daha iyi diyo..arkadaş dil senin diliin tükürük senin tükürüğün..sen hiç dudaklarını yalamazmısın?
Tümay boşver sen merali benimki daha etkili:))))))))))))
sabah kalkar kalkmaz ilk uyandığındaki tükürüğünü süreceksin o zaman geçer:)))))))))))))
Bööööğğğ seninki iğrençmiişş..benim ki daha yapılabilir Tümay ım boşver tükürüğü böööğğ pis pis kokar oo...
Sag olun kuzular ...Karbonat sürüp tahta kaşığı ateşte iyice ıstıp karbonatın üstünden dudağına basman gerekiyor...anında gider...denenmiştir...can yakmaz:)))
Sorayim eczaneye Sag ol canim...sağol canım Allah razı olsun
evet canım çok şükür yanlız değil ama insanın aklı kalıyo yinede
sağol canım Allah razı olsun.
kızlar dudağın için öneride bulunmuş ama vectavir diye bi uçuk ilacı var küçük bişey onu kullanabilirsin
Sorayim eczaneye Sag ol canim...
Dua listesini bitirdim Allah kabul etsin amin
Ozlem babana gecmis olsun iyi olmasina sevindim bende cektim ya safi acil sifalar
Özlemim baban için 230 tane Ya-Şafi çektim...RABBİM şifa versin bir daha yaşamasın diye niyetlenerek....
Kuzucum Allah sabır versin sen elinden geleni yapıyorsun gerisi Rabbime kalmış her şey bahane vakti zamanı var o zamana kadar da Allah sabretme gücü versin. senin de yüzün gülecek inşallah Allah topiğimizdekilere isteyip de olmayan herkese versin inşallah aksilik olarak düşünme en kaliteli 2 tane kalmış demekki inşallah onlardan biri belki ikisi senin kuzucuğun olsun belki de 2.tüpe gerek kalmadan gelecek meleğin, inşallah, inşallah....
Gittim canım kan verdim 31ağustosta sonuc çıkacak Allahın izniyle hayırlısıyla temiz çıkar sonuçlar inşallahburcucum doktora gidecektin ikili test için gittin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?