Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Kizlar ben dun doktora gittim ve 10. Gundu yumisim 13mm ve yarin 12. Gun asilama olcak ne bir igne ne bir ilac hic bisey vermedi busefer acaba asilamadan sonrami vercek

Kizlar ben dun doktora gittim ve 10. Gundu yumisim 13mm ve yarin 12. Gun asilama olcak ne bir igne ne bir ilac hic bisey vermedi busefer acaba asilamadan sonrami vercek
çatlatma olmadan aşılama olmazki..gerçi belki seninkilerin kendi çatlıyo bilemem doktorun belki daha vakit olduğunu düşünmüştür.

Buarada kizlar hamileler benim icin 313 ayetel kursi okurmu

okuruz tabi?? herkes 1 tane mi okuyacak nasıl olacak bilgi ver??

Istedigi kadar okuyabilir 313 tamamlana kadar. Sirf hamileler dedimbi tuhaf oldum bende dahil hamile kalmakviseyen arkadaslar bizde icimizden ne geliyorsa onu okuyalim
Buket benim kendiliginden catliyor sorun yok ama ne bileyim bi ilgin buranin doktorlari

Bakalim ilk asilamamda catlatma ignesi verdi bir gun once ve ertesi gunu asilamam oldu. Bu sefer erken asilamayapcam dedi ve igne sordum gerek yok dedi hayirlisi artik

evet kızlar hala doğurmadım ama dün çektiğim ağrılar sonucu bugün kontrolde parmak açıklık oluşmuş sevindik doğrusu perşembe yatış olacak ogüne kadarda bişeyler olabilşr dedi drumuz ama bugün hiç ağrım yok dünkü ağrılar devam etseydi bugün doğum olurdu dün sinirden ağladım oturamıyorum kalkamıyorum dönemiyorum yürüyemiyorum sanki doğum yapmışım 15 günden fazla böyle acısından değil üzüntüm hiç bişi olmamasından sonra toparlandım napalım dedim böylesi hayırlı demkki 41. hafatayı bekleyemiceme karar verddim stres oluyorum mutsuz oluyorum dün bile hareket etmedi diye nasıl panik oldum aklım çıktı sabırlı değilim anlaşılan perşembe yatış olacak suni sancı deneneicek gerekirse sezaryen dua edn bana bol bol çok ihtıyacım olacak inş perşembeye kadar kendsisi gelir akıllı kızım benim aysecim muyene sonrası biraz kanamam var ayetel kürsü okuyamayacağım rabbim gönlüne göre versin çok geçmiş olsun canım allah şifa versin

bence bölesi daha ii olmuş mesafe herzaman iidir canım huzur en önemli hayatımızda

canlarım ballarım
Hepiniz çok iyisinizdir inşallah, sizleri çok özledim

özlemmmmm bebegim baban ameliyat olmuş canım dua edilmiş, bende bu akşam dua edyim, Rabbim hep iyi günlerini göstersin ele ayağa düşürmesin, babanın bu son hastalığı olur inşallah, bir daha hastalık ameliyat yüzü görmesin inşallah

Meral kuzucan yarın mı perşembe mi olacak transferin?

Canlarım çok sık gelemiyorum fırsatım olmuyor kv'yi oksijen tedavisine götürüyoruz her gün, böyle deniz altı gibi bir oda, daracık 10 kişi birden giriyorlar, basınçlı bir oda, 2 saat boyunca kapı hiç açılmıyor, küçük camları var ara ara ordan bakıp el sallıyoruz, dün ilk seyansı vardı, çok kötü oldum çünkü ortam çok klostrofobik, ben de kapalı yerlerde daralirım, kv'yi basınç odasına koyduk sonrasında ben bir posta ağladım, neyse bugün daha iyiydi..hep aklımdasınız, ben regl oldum yani bu ay aşılama nanay oldu :)) aman onu düşünmeye zihnimde yer yok bu aralar, ilaçlar dolapta, neyse
Siz nasılsınız ne var ne yok hepinizi kocaman öptüm sarıldım :)))

canım Rabbim şifa versin kayınvalidene sende benim gibi hassas birisin ama bu güzel kalbinin karşılığını alacaksın bak onun için tedavini erteledin bunun mükafatını alacaksın canım içinden gelerek yapıyorsun çünkü. Dolapta ilaçlara hiçbişi olmaz kullanmaya başlayınca ama dolapta da olsa 28 gün vakti var canım ay prof oldum valla pratisyen hekimlik yapabilirim sedoşun kliniği diye yer açıcam sadece bilgi almak isteyenler gelecek hani şu konuşmayan,birşey anlatmayan doktorlar var ya onşarın yapmadığını yapıcam ohoo paraya para demem ne derim bilmem yok yok iyileşmişim ben artık

Kuzum sabahtan beri konuyla ilgili gülüyorum yani bizim tüple ilgili...Şimdi benim 2 tane tel var birini banka verdi faturasını falan da banka ödediği için ağırlıklı o telefona yöneldim...diğeri yıllardır kullandığım telefonum tabi doktora da o yıllanmış no yu vermişim ama 2 gün önce falan şarjı bitmiş( neyse bugün benim embriyolar çözüldü ya adamcağızlar bilgi vermek için beni aramışlar tel kapalı hemen kocama dönmüşler ve bilin bakalım nolmuş kocam "şuan müsait değilim sonra arar mısınız?" demiş...1 saat sonra bir daha aramışlar yine aynı şey..bizim ki sanmış bankalardan falan arıyorlar...adamcağızlar kös kös kapatıp 3. kez tekrar aradıklarında anlamış bizim şuursuz...Koptum ama yaa..tüp bebek merkezindeki imajımıza bakar mısınız? umarsız duygusuz bir çift..kadının telefonu kapalı adamın bu bilgiyi edinmekten çok daha önemli işleri var..millet fire var mı diye 10 dk ya arıyor:))) neyse çok şükür gidişat iyiymiş...adam çook büyük bir ihtimal perşembe ama nolur nolmaz çarşamba için de hazırlıklı olun demişler...Hayırlısı şimdi telefonumu şarj ettim...yarına hazırım...Sesini de sonuna kadar açtım... ay çok uzattım ama çok güldüm paylaşayım dedim...

Canım benim sizin şuan yaşadıklarınız da hiç kolay değil...ALLAH yardımcınız olsun...Ben çok etkilenmem dar alanlarda kalmaktan falan ama öyle bir anlatmışsın ki ben bile bunaldım...İNŞALLAH bu cefalar kayınvalidene şifa olur...

Ben sana eğer yarın acil çağırırlarsa falan muhakkak whatsapp tan yazarım...

Canım benim çok kocaman öpüyorum seni...Başbaş...

Son düzenleme:

sağol canım Allah razı olsun, senin kız nazlı olacak valla hiç normali beklemek için ısrar etme,olabiliyorsa suni sancı ile olamıyorsada sezeryanla doğm yaparsın, hangi doğum şekli sizin için daha hayırlı ise rabbim onu nasip etsin inşallah

hoşgeldiiin bende seni özledim,akşamları geldiğimde seni buralarda görmeyi sohbet etmeyi özledim, canım babam için ettiğin duaya canı gönülden amiin diyorum rabbim tekrar yaşatmasın belki basit bi ameliyattı ama ben çok korktum sonuçta anestezi alıyor ve ilk defa ameliyat oldu , çok şükür iş çıkışı gittim yanına iyiydi canım benim evinden uzaktaydı birazda heyecanlanmış gece hiç uyuyamamış,hiç alışık değildir öyle başka yerlerde yatamaz evde bile uyuyamazki

kayınvaliden ne kadar oksijen tedavisi görecek,kayınvaliden nasıl biri bilmem ama benim annem olsa o odada hiç sıkılmaz o 10 kişiyle birden muhabbet kurar ahbap olurdu kadında acayip bi potansiyel var

bu ay adet olmuşsun bazen böyle engeller çıkınca herşeyde bir hayır vardır diyorum elbette herşeyin bir sebebi vardır belki sen şimdi hamile olsan kv ne bu kadar yardımcı olamayacaktın belki zor geçecekti hamileliğin bak ne kadar büyük sevap işliyorsun Allah razı olsun,rabbim sana hayırlı bir evlat vererek bu iyiliklerinin karşılığını almanı nasip etsin inşallaaahh

ayyy whatsapp ınızı sevsinler sizin , meral adamlar iyi sabırlıymış ben olsam eeee yeter be derim hem yumurtalarını saklayacağız çözeceğiz hem arayacağız hemde adamların umrunda olmayacak müsait değilim diyecek

DÜN BENİM DUA GÜNÜMMÜŞ.DUA EDEN DİLLERİNİZ DERT GÖRMESİN İNŞALLAH

SÜNDÜZ cüm bugün içimden geçirdim seni.herhalde doğurmuştur şimdi dedim.hayırlısı bakalım.bizde merakla bekliyoruz nazlı meleğini

ÖZLEM canım geçmiş olsun canım.acil şifalar versin Rabbim babacığına

BEDRİYE aradınmı yaseminin dr u?merak ettim valla.hele bi git bakalım belki kanın kaynar

SEDA cım maşallah toplamışsın kendini kaynanana gelince salla gitsin.dünyada senin için önemli yegane insan eşin.gerisi hava civa.he de geç

AYSE canım aşılaman hayırlı olsun.sonu bebiş olsun inşallah.

k.BURCU inşallah sonuçların iyi çıkar canım

MERAL bende koptum okurken.kız ben çatlıyorum meraktan.sabah körü kalkıp oturuyorum telefon basına.ama böylesi daha iyi boşver.ne kadar az stres o kadar iyi.hadi hayırlısı ile ver müjdeyide bayram edelim bizde

BURCU canım dediğin gibi nasılsa ilaçlar dolapta.dur bakalım.hem eşinde iyice dinlenmiş,iyileşmiş olur.nede olsa ameliyat atlattı.narkoz falan spermleri etkilemiş olabilir.belki böylesi daha iyidir.hem bol bol dua alıyorsun bu arada

bana gelince,bugün kan vermeye gittim umuttepeye(Kocaeli üniversitesi) telefonda yapıyoruz demişlerdi.neyse,pıhtılaşma için kan aldılar ama karyotipe bakmıyorlarmış.daha doğrusu sadece çocuklarda bakıyorlarmış.onun içinde yarın kartal araştırmadan randevu aldık eşimle.inşallah sorun çıkarmazlar.bu arada sonuç 25 eylülmüş.diğeri ne zaman olur bilmiyorum ama bu durumda en erken ekimde yapılabilir transferim ki zaten işime geliyor şimdilik.sanki korkuyorum.ne kadar geç o kadar iyi.ama çok ara girersede bidA cesaret edememkten korkuyorum.bilmiyorum ya hayırlısı.

hastane çıkışı bi arkadaşa bebek görmeye gittim.oda çok uğraştı.3 bebek düşürdü.ameliyat falan oldu.5 yılda kavuştu bebeğine.onun adına çooooooooooook sevindim ama onları izlerken ACABA BENDE Bİ GÜN ANNE OLABİLECEKMİYİM diye düşünmedende edemedim bol bol dedikodu,çay.iyi geldi valla.buara gezmeye verdim zaten kendimi,yoksa kurup durucam kafamda kötü olacak

Ay alemsiniz yaa adamlar kimbilir ne düşündüler biz uğraşıyoruz burada ama bunların umrunda değil acaba doğru kişiyi mi aradık diye. neyse sorun çözülmüş inşallah bebeklerin sana güzelce tutunurlar. Ben hatırlıyorum da evde tel bekliyorum kaçı olgun çıktı kaçı döllendi diye tel çaldı bir koşuşum var ama tel yanımda. Sonraki gün yine öyle nasıl atladım telin üzerine yarın transfer var dediklerinde nasıl heyecan yaptım anlatamam. Bu sefer dondurulmuşlarla olacağı için o kadar heyecan olmaz ama yine de heyecanlı bir süreç işte.

SEDA cım maşallah toplamışsın kendini kaynanana gelince salla gitsin.dünyada senin için önemli yegane insan eşin.gerisi hava civa.he de geç

eh işte topladım sayılır tabi ben evde değilim işyerinde de daha işler yoğun değil ne kadar dağıtabilirsem işte. Ama iyiyim çok şükür.

Canım şu sonuçlarında çıksın temiz çıkacak ben inanıyorum ve olmaması için bir neden yok ki imkansız bir nedenimiz yok sadece Rabbimin hayırlı zamanını bekliyoruz ne zaman Rabbim ol der olur tedavi herşey bir yere kadar Allah elimizden geleni yapmamız için kuvvet, elimizde olmayan şeyler için de tevekkül ve sabır versin. Biz merkez seçeriz tedavi oluruz herşeyi yaparız ama gerisi ona kalmış. Ben benden daha kötü durumda olanları gördükçe şükrediyorum yumurtası toplanıp onca yumurtadan bir tane olgun yumurtası çıkmayan ve transferi bile olamayanlar o kadar umudu bile olamayanlar var onlara dua ediyorum. İnşallah bir gün biz de muradımıza ereceğiz canım.

burcu canım allah sabır versin..inşallah mükafatını alırsın bu yardımlarının..tedavide bi dahaki aya inşallah..

ay ne alemsiniz ..valla ben adamların yerinde olsaydım derdim şunlara bak sorumsuzlar:))yumurtalar çözüldü çözülecek bunlarda tık yok:)))çok kızdım şimdi bak ...cezalısın tek ayak üstünde 100 e kadar say..

Günaydın arkadaşlarrr, herkese hayırlı hafta ortaları bu haftayıda bugün itibari ile ortaladık nede olsa.

Gittim canım kan verdim 31ağustosta sonuc çıkacak Allahın izniyle hayırlısıyla temiz çıkar sonuçlar inşallah
canım hayırlı haberler inşallah birşey çıkmaz Allahın izni ile hiç stres yapma, hergün dua et sağlıklı olması için, herşey dua ile.
Ayşecim banada son yumurta takibimde dr pek ilaç iğne filan vermedi, kendi haline bıraktı gbi bişey ve ozaman tuttu, inşallah seninkide öyle olur, bazen çok üstüne düşmemek faydalı oluor sanırım
Buarada kizlar hamileler benim icin 313 ayetel kursi okurmu
canım okurum ben 10 tane. yaz bana.
ayrıca ilk sayfayada ekliyorum bu isteğini herkes görsün diye.

Sündüzcüm ayy canım yaa senn kız benim gibi nazlı, bende 10 aylık doğmuşum, ana rahmimde sularım filan bitmiş kurumuş kalmışım da çıkmayacağım diye ısrar ederken en sonunda beni sezeryan ile almışlar :) inşallah senin kızın daha anlayışlı çıkarda bugün sana bi süpriz yapıp atıverir kendini bu güzel annesinin kucağına.
canımmmm yaa bizde seni çok özledik, inşallah kv biran evvel şifa bulurda sende evine dönersin, bizde sana kavuşuruz.
adet olmuşsun olsun hayırlısı olsun zaten bu psikoloji ile nasıl aşılama olacaktın, herşeyde bir hayır vardır mutlka kuşum
meralll ayy çok relax cool bir çiftsiniz yaa, şunlara bak hiç umurlarında değil sanki avare yaşayan aklı 5 karış havadaki yeni evliler gibi imaj vermişsiniz. ay yerim ben sizi :)))) anammmmm perşembe günü büyük gün mü yani, bebeğim sana ne dua edelim sen bişey belirle ben yazayım ilk sayfaya hepimiz okuyalım dualar edelim sana

zeynepcim aynen dediğin gibi arayı uzatıncada insanı yeni korkular yeni tereddütler sarıyor, onun için hayırlısı ile inşallah uzatmadan biran evvel yapılır işin .

günaydın kızlarr, nasıl özene özene yazdım herkese silinmiş tüm yazdıklarım ciddenb çok kızdımm..şansa bak dedimm.. amaaann amaaann da dedim bi de..

günaydın kızlarr, nasıl özene özene yazdım herkese silinmiş tüm yazdıklarım ciddenb çok kızdımm..şansa bak dedimm.. amaaann amaaann da dedim bi de..

kaydet yazdıklarını anacım..kopyala yazdıkca..en azından bi daha sinir olmazsın..banada olunca çok sinir oluyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…