- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #36.741
Güzellikler Günaydın...
Bugüne çok stresli başladımmm( akşama eşimin kuzeninin kınası var yarın da düğün tabiki nese ben de cuma izne ayrılıyorum ya ayrıcana izin almayayım die iş yerinde hazırlanır giderim dedim poşete de makyaj malzemelerim ayakkabım çantam vs vs koydum ama ben safff ne yaptımm poşeti otobüste unutmuşummm nese indim iş yerine yürüyorum anamm poşet yokk hemen geri dön atla taksiye otobüsü bulmaya çalışş..bide taksici otobüs güzergahını bilmiyomuş kocam telefondan tarif edio biz gidiyoz sonun da yakaladım otobüsü aldım poşetimii bana kalsa akşam üzeri son durağa giderim alırım die düşünüyodum ama kociş hadi başkası alırsa dedi o yüzden gittim amanın sabah sabah macera yaşadım aklım nerdeyse artıkınn..inanılmaz yorgunumm kızlar ondan oldu heral de öff bee
Güzellikler Günaydın...
Bugüne çok stresli başladımmm( akşama eşimin kuzeninin kınası var yarın da düğün tabiki nese ben de cuma izne ayrılıyorum ya ayrıcana izin almayayım die iş yerinde hazırlanır giderim dedim poşete de makyaj malzemelerim ayakkabım çantam vs vs koydum ama ben safff ne yaptımm poşeti otobüste unutmuşummm nese indim iş yerine yürüyorum anamm poşet yokk hemen geri dön atla taksiye otobüsü bulmaya çalışş..bide taksici otobüs güzergahını bilmiyomuş kocam telefondan tarif edio biz gidiyoz sonun da yakaladım otobüsü aldım poşetimii bana kalsa akşam üzeri son durağa giderim alırım die düşünüyodum ama kociş hadi başkası alırsa dedi o yüzden gittim amanın sabah sabah macera yaşadım aklım nerdeyse artıkınn..inanılmaz yorgunumm kızlar ondan oldu heral de öff bee
oyy kıyamam sana baada olur bazen kendimi salarım sonra muhakkak başıma bu tar bişe gelir koştur koştur sonra kendime kızarım oh oldu sana hakettin sen bunu diye geçmişcikler olsun kuzuu
valla nasıl dalgınlıksa artıkk yakında ben kimim demekten korkuyorummYorgunluktan olmuştur canım ya az koşturmadın kaç gündür neyse ki yakalamışsın. Boşver akşamda eğlenmene bak. Ben de yorgunum kim görürse evde yattım hep iznimde ama yok psikolojik sanırım. Hep uyumak istiyorum uyku yetmiyor ama geçte yatıyorum.
neyse ekşın olmuş sana..akşamda kınada kurtlarını dökersin artıkın:))güzellikler günaydın...
Bugüne çok stresli başladımmm( akşama eşimin kuzeninin kınası var yarın da düğün tabiki nese ben de cuma izne ayrılıyorum ya ayrıcana izin almayayım die iş yerinde hazırlanır giderim dedim poşete de makyaj malzemelerim ayakkabım çantam vs vs koydum ama ben safff ne yaptımm poşeti otobüste unutmuşummm Nese indim iş yerine yürüyorum anamm poşet yokk hemen geri dön atla taksiye otobüsü bulmaya çalışş..bide taksici otobüs güzergahını bilmiyomuş kocam telefondan tarif edio biz gidiyoz sonun da yakaladım otobüsü aldım poşetimii bana kalsa akşam üzeri son durağa giderim alırım die düşünüyodum ama kociş hadi başkası alırsa dedi o yüzden gittim amanın sabah sabah macera yaşadım aklım nerdeyse artıkınn..inanılmaz yorgunumm kızlar ondan oldu heral de öff bee
gunaydiiin
asilamaya dakikalar kaldi heyecan daha yeni basti
yasemincim sagol ilgilendigin icin agzina saglik
ayetel kursi
yasemin 10
kalan 303
ÖZLEM canım geçmiş olsun canım.acil şifalar versin Rabbim babacığına
Gunaydiiin
Asilamaya dakikalar kaldi heyecan daha yeni basti
Yasemincim sagol ilgilendigin icin agzina saglik
kızlar günaydın,bende aslı gibi kötü başladım artık bu işyerindeki insanlara tahammül edemiyorum
çok sağol canım, yaa senden pıhtılaşma testini daha yenimi istiyorlar neden daha önce yapmadılar ne ilginç yaaa halbuki en başta yapsalar ya, inşallah hiç bi problem yoktur canım
ayşeeee hadi inşallah bu sefer tutar hayırlısı ile, bak heyecan yok diyordun şimdi nasılda heyecanlanmaya başladın
ewet çok ekşınlı olduuu güne başlamamneyse ekşın olmuş sana..akşamda kınada kurtlarını dökersin artıkın:))
hayırdır canımcım noldu??korkarım sen bu iş yerindekileri bi gün döveceksinkızlar günaydın,bende aslı gibi kötü başladım artık bu işyerindeki insanlara tahammül edemiyorum
çatlaksın kızım sennn Özlemi nasıl yönlendiriyor şuna bakk olmaz öle şeyy ne ayıppp şiddete hayırrrsana ne oldu anacım..niye insanlarla kapışıyosunuz..sorunlarımızı konuşarak çözmeliyiz arkadaşlar..çözüm odaklı olmalıyız..insanlarla aramızda empati kurmalıyız haa baktık olmadı saç baş yolmak serbest..izin verdim özlem..tek dalabilirsin..
Sagolun kizlar gecen sefer yumurtam catlamisti oyle asilama olmustu bu sefer catlamadan oldu bakalim Rabbim hayirlusini nasipetsin insaallah
Asilamam bitti suan dinlenme odasinda yatiyorum biraz yatalim dimi ya. Doktor dedi buda catlamaya yakin yani bugun yarin catlar yarin yapsaydik gec olutdu catlamis olurdu dedi. Senin yumurtan hirsli hemen catlamak istiyor dedi;;)) nedemekse bide gorevini yerine getirse spermleri iceri alsa super olcak
Ayatel kursi listesi
Yasemin 10
Buket 10
Toplam 20
Kalan 293
Sagolun kizlar gecen sefer yumurtam catlamisti oyle asilama olmustu bu sefer catlamadan oldu bakalim Rabbim hayirlusini nasipetsin insaallah
Asilamam bitti suan dinlenme odasinda yatiyorum biraz yatalim dimi ya. Doktor dedi buda catlamaya yakin yani bugun yarin catlar yarin yapsaydik gec olutdu catlamis olurdu dedi. Senin yumurtan hirsli hemen catlamak istiyor dedi;;)) nedemekse bide gorevini yerine getirse spermleri iceri alsa super olcak
Ayatel kursi listesi
Yasemin 10
Buket 10
Toplam 20
Kalan 293
Gittim canım kan verdim 31ağustosta sonuc çıkacak Allahın izniyle hayırlısıyla temiz çıkar sonuçlar inşallah
valla nasıl dalgınlıksa artıkk yakında ben kimim demekten korkuyorummvalla yorgunluktan bayılacam artık bide cuma akşamı tatile çıkıyorum artık otobüste sabaha kadar uyurum bu yorgunlukla sırf tatile çıkacağımı düşünüp güçlü olmaya çalışıyorum
Ayatel kursi listesi
Yasemin 10
Buket 10
Toplam 20
Kalan 293
Evet buketim iliski oneriyolar burdada
Gorsen kablumbaga gibi yuruyorum
Buarada kizlar hamileler benim icin 313 ayetel kursi okurmu
ne güzel işte izine çıkacaksın tatile gideceksin bunları düşün. Uyu bol bol dinlen eğlen ben napıyım evde pinekleyerek geçti günlerim sonuçta olumsuz oldu ve işe başladım tatil filan yok evde de uyudum mu hayır erkenden kalktım gündüz uyumadım zaten hep stres doluydu yani bu yaz hiçbişi anlamadım dondurulmuşlar tutmaz bir daha ki yaz şehir dışı olacak o daha yorucu ama napalım ömür bitmedi ya bebiş olunca gideriz nasılsa tatillerimize sen benim yerime de eğlen
Gunaydiiin
Asilamaya dakikalar kaldi heyecan daha yeni basti
Yasemincim sagol ilgilendigin icin agzina saglik
Ayetel kursi
YAsemin 10
Kalan 303
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?