Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ayyy canım benim yaa inşallah yarın öğle saatlerinde tamda bu dediklerini yaşarsın hadi hayrlısı, ama canım ben test yaptırınca 2 satte sonuç alıyordum başka biryer daha varorda da 1 saatte veriyorlardı hemde 20 tl yok anacım bizim buralar daha iyiymiş, hee bu arada kendimi asoşeyti pres haber ajansı gibi hissettim tamam canım sen beni ara ben yayarım topiğe yasemin hamileeeeeeeee diye bağıra bağıra ayyy hadi inşallah yarın hayırlı haber verirsin bize sakın aksatma erteleme bak yarın işte olucam baktın ben giremedim sana bi cevap yazmadım bana hemen haber uçur haaaa yoksa karışmam

eveettt bebişi sen kazandın canımcım yarın 1i beklemene gerek kalmadı
ah canım benim sen emekliye mi ayrıldın
mervecim evet tatlım avrupa yakasındayım benim ailecek tanıdığım bir dr um var, o da avcılarda, esenyurt esencan tıp merkezinde çalışıyor bayan dr. ama çok kalabalık oluyor orası o yüzden hiç gitmek istemiyorum. ama dr çok iyidir, güzel açıklama yapar detaylı bakar filan. sen nerede oturuyorsun mervecim?

özlemcim yaa bayıldım buna "topiğimizin asoşeyti presi" ünvanını gururla sana takıyorum

cevabın için çok teşekkür ederim, rabbim inşallah bir daha yaşatmaz bu son olur ve yaşadığın bu acıların karşılığını fazlasıyla alırsın inşallah, benim yaşadığım şehirde fakülte yok, 15 tatilde kadar pıhtılaşma testi yaptıracağım inşallah. Rabbim sabır versin inşallah minik yavrunu kucağın alırsın sağlıkl ave hayırla, hepimiz için

Allah'ın bir bildiği var şüphesiz, kabul etmek zor, yaşamayan bilemez, yaşanan herşeyin bir sebebi var, ben de kürtajdan sonra çok acı yaşadım, arkadaşımın biri bana şöyle dedi " bu yaşadığın acı belki de günahlarının kefaretidir" belki de öyle...Allah'ım verdiğini kabul etme gücü de versin inşallah. Umut her zaman lazım inşallah bu son acı olur, bebeğin doğmak için seni bekliyor, patolojiden gelen sonuçla hemen tedaviye başlarsın inşallah Allah ssabır versin

test yaptırdım 113.43 çıktı dr progestan verdi tatilden geldiğimde 24 ünde keseyi görmeye gidicem dua edin RABBİM MELEĞİMİ BAĞIŞLASIN sıkı tutunsun meleğim bana...

rabbim sağlıklı ve h ayırlı bir hamilelik nasip etsin inşallah, bebeğin sağlıklı, akıllı ve hayırlı bir evlat olsun, nazar değmesin inşallah

kesinlikle doktora git, benim bir arkadaşım aynı durumdaydı 8 kilo verdi bide glafor diye bir ilaç kullandı-şekeri vardı çünkü- kilo verince yumurtlama oldu ve hamile kaldı, 1,5 yıl uğraştı..inşallah rabbim sana da nasip eder ama mutlaka bir dok. daha git. sevgiler

rahim filminden bende çok korkuyordum 6 ay erteledim cesaret edemedim kayseride narkozlu çeken yer aradım birtek yer vardı onada toplamda 1000 tl bayılacaktım sora deli cesareti geldi bana inan hiç bir seyde hissemedim canı yanan arkadaşların agrı eşikleri çok çok düşüktü belkide ama ian film bittikten sonra agladım ben buun içinmi bekledim bunca zaman diye ben doktorun elinin hafifligi ilede alakalı oldugunu düşünüyorum sahsen so gittigim doktorun eli çok agır mesela vajinal muayenede bile canım yandı bide adamlar zaten bıkmış bizim gibi hasas düşümüyolar sende gidip aslalar gibi çektirip gelceksin

günaydınnn.. yaseminimmm çok duygulandım hayalini okurken.. inşAllah okumakla kalmaz yaşarız da aynı zamanda.. Hakkımızda hayırlsısı.. bu arada gerçekten de testi çok bekletmiş.. ertesi güne ertelemekle.. bende kendimce bir karar verdim eğer gebelik yoksa bu ay ekim ayında adetim geldiğinde 3.günü gidip hormon testlerimi yaptıracağım, 10.günü gidip rahim filmi çektireceğim ve ekim 9 da genetik testlerimi yaptıracağım.. doktora aşılama için geldim diyeceğim.. herkesde hazırda beni bekliyor ya bişeyler yapmalıyım diye düşünüyorum.. yoksa düşünmekten kafayı yiyeceğim.. ben bu ay çift koyu çizgiyi gördüm ilişki de oldu gebelik oluşmadıysa ben bunu kendime oyalanma koş tedavilerini yaptır olarak algılayacağım.. dün gece yine dua ettim bebeğim varsa rüyamda göreyim ne olur diye.. hiçbirşey görmedim.. resmen yattığım gibi kalktım.. hakkımızda hayırlısı..

canım aşılama düşünüyosan adetin beşici güü klomene başlaman gerek 1 ay daha ertelemek istemiyosan hormon testlerini yaptırdıgın gün doktorada git ilacına başla ama rahim filminden sonra 3 ay 6 ay arası bekletebiliyolar hsg hem tanı hem tedavi sonrasında hamile kala çok

günaydın kızlar ya bir haber okudum ve çok üzüldüm. Üniversiteli 2 genç aynı evde yaşamaya başlamışlar ve kız hamile kalmış. kürtaj için geç kalınca doğurmuş bebeği. babası olacak insan diyemiyorum cani boğmuş bebeği. ya bir meleğe nasıl kıyılır, neden öldürüyorsun madem istemiyorsunuz bir yere bırakın ne bileyim yetiştirme yurduna bırakın çok kötü oldum sabah sabah ya. insan bir meleğe nasıl kıyar, kendine parçasına bide.

günaydın kızlar... bende bugün yumurta kontrolüne gideceğim eğer istenilen büyüklüğe geldiyse iğnemi de olacağım. bu 3. klomen kullanışım 2 gün önce yumurtam 12 mm idi inşallah gelişmiştir. yaa kızlar ben 3 ay klomen kullandım ve her ay yumurta gelişimi daha da gecikti yumurta tembelliği vardı zaten ama klomenle iyi olacağını her ay daha da geç büyümeye başladı kafam çok karıştı yaaa

günaydın kızlar hayırlı ve güzel günler dilerim

bircan arkadaşımız tasbihini çektim ALLAH kabul etsin umarım sağlıklı huzurlu hamilelik geçirir hayırlısıyla evladını kucağına alır..

RABBİM tüm isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın.. Dua etmeyi hiç bir zaman ihmal etmiyelim arkadaşlar..

ben inanıyorum bu topikteki arkadaşlarımın hepsi zamanı gelince evlatlarını sağlıkla kucağına alıcak nasipse umudumuzu yitirmiyelim yeterki...

BİRCAN duanı okudum.. Rabbim inşAllah sağlıklı hayırlı gebelikler, sağlıklı hayırlı evlatlar nasib etsin.. Allah ım kabul etsin dualarımızı Amin.

evet bende okudum bu haberi bir kayseride benim memleketimde olmuş işte tamda bu sebepten rabbim dileyen isteyen kıymetini bilene versin nasip etsin baksana biz bulamıyoruz millet bogup çöp kutusuna atıyo allah ıslah etsin hidayet versin dicek bişe yok

bebeğin babasımı yapmış bunu insafsız adam yazık beee başta aklınız nerdeydi o haltı yaparken, yaa çok kızıyorum evlat hasretiyle yanan o kadar insan varken bazılarının böyle yapabilmesini aklım almıyor yazık yaa çok yazık,hep demişimdir Allah gerçekten isteyene hakedene versin

Son düzenleme:
iyi günler kızlar benim için pek iyi bir gün olmasada idare eder..Ben bazen böyle haberleri görünce isyan ediyorum elimde olmadan rabbim affetsin elimde değil çileden çıkıyorum..yasemin komşum ne aptın senden çok ben heycanlıyım yazdıklarınızı okuyorum ama çok az cevap yazıyorum moalim sıfır ailesel problemler hat safad idare etmeye çalışıyorum ama kaynanam sağ olsun hem kendi sinirini bozuyor hem benim onun yüzünden eşimlede kötüyüm oyüzden pek keyfim yok çok takılmıyorum internette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…