- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #3.681
Kızlaaaaar en sonunda gittim kan testi yaptırdım ama tabiki umudun varmı derseniz %1
benim asıl amacım içimi rahatlatmak, çünkü son aylarda hep böyle ilk başta 1 hafta kadar lekelenmeli bir durum oluyor az az, 1 hafta sonra gerçekten adet oluyorum. bende dedimki belki bebiş vardır ama tutunamıyordur böyle 1 hafta düşsemmi kalksammı diye lekelenme oluyorumdur , sonra annesinden bir hareket göremeyince atıyordur kendini aşşağıya
yani açıkçası bu konu son 1-2 aydır kafamı meşgul ettiği için ona açıklık getirmek istedim. Verdim 25 TL'yi kanımıda verdim geldim. Yarın saat 1'de belli olacakmış sonuç. yani yine sabırla bekleyeceğiz herzamanki gibi
ayyy durun yaa azıcık hayal kurayım şurda bi köşede;
" yarın öğlen tamamen umutsuz bir vaziyette mors olmaya kendimi hazırlayarak telefon ediyorum, adam bakıyor hamilesiniz yasemin hanım diyor!!! Ben hönkkkko an bir kekemeleşiyorum filan o benim testimmi gerçekten iyi baktınız dimi diyorum, adam gülüyor tabi, peki değer kaç diyorum 150 diyor (attım kafamdan varmı öyle bir değer :52) sonra sanki adam sayesinde hamile kalmışım gibi adama binlerce kez teşekkürler edip telefonu kapatıyorum. hemen gözlerim doluyor, bu arada bizim sanayi sitesinin en üst katındayım hafif yağmur yağıyor btün istanbul ayaklarımın altında filan. ben ağlayarak seviniyorum, inanamıyorum doğrumu duydum ya ne yapıcam ben şimdi diyorum...
yahu zaten hep böyle önemli zamanlarda bu kocamda yanımda olmaz yaa diyorum eşim şehir dışında yaiçimden hemen onu aramak geliyor ama tutuyoru kendimi, çünkü bu haber telefonda verilmez, bide işi vardır bana tepkisiz bir cevap verir boğazlıyıveririrm onu kimi arasam diye düşünüyorum hemen topikten özlemi arıyorum o bizim topiğin haber ajansı ya, sen topiğe bildir ben birazdan geliyorum diyorum, telefonda çığlıklar atıyoruz filan sonra kimseye haber vermeden gidiyorum işyerine hemen size koşuyorum, yazıyorum topik coşuyor hemen bir bahane buluyorum işten çıkıyorum doğruuuuu bir deniz kenarına... orda bankta oturup hamişlikten önce geçirdiğim tüm evreleri gözümün önünden geçiriyorum hey gidi günler hey filan... ve böyle sürer gider bu hikaye baktım da çok uzun yazmışım abartmiyim
ah canım benim sen emekliye mi ayrıldıneveettt bebişi sen kazandın canımcım yarın 1i beklemene gerek kalmadı
mervecim evet tatlım avrupa yakasındayım benim ailecek tanıdığım bir dr um var, o da avcılarda, esenyurt esencan tıp merkezinde çalışıyor bayan dr. ama çok kalabalık oluyor orası o yüzden hiç gitmek istemiyorum. ama dr çok iyidir, güzel açıklama yapar detaylı bakar filan. sen nerede oturuyorsun mervecim?yasemin cnım sen istanbul avrupa yakasındamı oturuyorsun? Ben bu bir hafta içinde adet görmezsem doktora gideceğimde tekrar suan cerrah pasya gıdıyorum onun yanında baska bır doktora daha gorunmek ıstıyorum bana hastane onerırmısınız? sız hangı hastaneler gıttınız?
ayyy canım benim yaa inşallah yarın öğle saatlerinde tamda bu dediklerini yaşarsın hadi hayrlısı, ama canım ben test yaptırınca 2 satte sonuç alıyordum başka biryer daha varorda da 1 saatte veriyorlardı hemde 20 tl yok anacım bizim buralar daha iyiymiş, hee bu arada kendimi asoşeyti pres haber ajansı gibi hissettimtamam canım sen beni ara ben yayarım topiğe yasemin hamileeeeeeeee diye bağıra bağıra ayyy hadi inşallah yarın hayırlı haber verirsin bize sakın aksatma erteleme bak yarın işte olucam baktın ben giremedim sana bi cevap yazmadım bana hemen haber uçur haaaa yoksa karışmam
teşekkür ederim, benim problemim kan pıhtılaşması bu 2.gebeliğimidi ikisininde kalbi durduğu için kürtaj oldum,tedavisi günde bir tane coraspin ama sanırım bana oda fayda etmedi belkide bilmediğim başka bir rahatsızlığım var bu sefer bebeğimi genetik için laboratuvara yolladılar sonuç 3 hafta sonra çıkacakmış
3 düşükten sonra bakılacağını banada söylediler,ama ben ilk kayıptan sonra gittim genetik testi yaptırdım ve orda heterozigot mutasyon çıktı yani kan pıhtılaşması bu kürtajımda doktor bebeğin genetiğe gönderilmesini istedi 3 düşükten sonra araştırdıklarını bildiğim için çok mutlu oldum inşallah bi souç çıkar
kızlar yaşadıklarım zor ama bir söz varya ''öldürmeyen dert güçlendirir'' sanırım şuan bende tamda bunu yaşıyorum ilk kürtajımdaki kadar etkilemedi, sanırım artık bu hale alışıyorum hem etraftaki örneklere bakınca daha önümde çoooook yolum var gibi geliyor belki bu kalp durmaları daha çok gelecek başıma bu son olmayacak, ilk kürtajımdan sonra korkmuştum ya yine olursa diyordum ama hamileliğimden sonra korkularım eskisi kadar değildi azalmıştı çok inanmıştım bu sefer olacak diyordum bebeğim bu sefer doğacaktı ama yine olmadı hayallerim sevincim yine yarıda kaldı 2.yi yaşadıktan sonra artık belkide hiç çocuğum olmayacağını düşünmeye başladım hatta bırakalım uğraşmayalım diyorum eşime ya yine olursa diyorum böyle ne olacak nereye kadar gidecek hiç bilmiyorum
test yaptırdım 113.43 çıktı dr progestan verdi tatilden geldiğimde 24 ünde keseyi görmeye gidicem dua edin RABBİM MELEĞİMİ BAĞIŞLASIN sıkı tutunsun meleğim bana...
merhba arkadaslar araniza yeni katildim lütfen yardim edin bende pco vardi ve adet duzensizligi kilo verdim 2 aydir duzene girdi ama ben genc kizken adetin 40 günde fln oluyodu simdi yine 2 aydir yine ole oldu acaba bende yumurtlama oluyomudur oluyosa bile hangi günler olur lütfen acil yardim edin burarda adetim bugun 37 gün hala adet olmadim ama adet olcakmis gibi belitiler var test yapsammi yapmasammi bilemedim
valla melekciimm ben hala senin kısmetse pıt diye hemmen hayırlısıyla gebe kalıcağına inanıyorum.. son derecede haklısın insan neyi yook ben yapamam derse yaptırmaya mecbur kalıyor.. bende hep korkuyordum imkanı yok muayene olamam alttan falan diye kaç defa oldum dış gebeliğimde.. şimdi o yüzden rahiö filminden korkmuyormuş gibi yapıyorum:18:
Günaydın Arkadaşlar bugün biraz yopun olabilirim ama öğlenki test sonucumu hemen iletirim
günaydınnn.. yaseminimmm çok duygulandım hayalini okurken.. inşAllah okumakla kalmaz yaşarız da aynı zamanda.. Hakkımızda hayırlsısı.. bu arada gerçekten de testi çok bekletmiş.. ertesi güne ertelemekle.. bende kendimce bir karar verdim eğer gebelik yoksa bu ay ekim ayında adetim geldiğinde 3.günü gidip hormon testlerimi yaptıracağım, 10.günü gidip rahim filmi çektireceğim ve ekim 9 da genetik testlerimi yaptıracağım.. doktora aşılama için geldim diyeceğim.. herkesde hazırda beni bekliyor ya bişeyler yapmalıyım diye düşünüyorum.. yoksa düşünmekten kafayı yiyeceğim.. ben bu ay çift koyu çizgiyi gördüm ilişki de oldu gebelik oluşmadıysa ben bunu kendime oyalanma koş tedavilerini yaptır olarak algılayacağım.. dün gece yine dua ettim bebeğim varsa rüyamda göreyim ne olur diye.. hiçbirşey görmedim.. resmen yattığım gibi kalktım.. hakkımızda hayırlısı..
bircan duanı okudum canım rabbim kabul etsin inş.
günaydın kızlar ya bir haber okudum ve çok üzüldüm. Üniversiteli 2 genç aynı evde yaşamaya başlamışlar ve kız hamile kalmış. kürtaj için geç kalınca doğurmuş bebeği. babası olacak insan diyemiyorum cani boğmuş bebeği. ya bir meleğe nasıl kıyılır, neden öldürüyorsun madem istemiyorsunuz bir yere bırakın ne bileyim yetiştirme yurduna bırakın çok kötü oldum sabah sabah ya. insan bir meleğe nasıl kıyar, kendine parçasına bide.
günaydın kızlar ya bir haber okudum ve çok üzüldüm. Üniversiteli 2 genç aynı evde yaşamaya başlamışlar ve kız hamile kalmış. kürtaj için geç kalınca doğurmuş bebeği. babası olacak insan diyemiyorum cani boğmuş bebeği. ya bir meleğe nasıl kıyılır, neden öldürüyorsun madem istemiyorsunuz bir yere bırakın ne bileyim yetiştirme yurduna bırakın çok kötü oldum sabah sabah ya. insan bir meleğe nasıl kıyar, kendine parçasına bide.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?