- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #36.941
Canım acaba kv.den yünü yıkamadanmı diktirmiş yorganı?:26: Annemlerden biliyorum da yünü aldıktan sonra yıkıyolar kurutuyolar, havalandırıyolar, hatta o havalandırma işlemini sopayla yapıyolar :) Öyle kokmaması lazım yanii..
Bende merak ettim bak şimdi öyle yıkanınca birşey olurmu olmazmı, dur annemi arayıpta bi sorayım
ay bu gün çok sıkıldım burcu yaaa..Bedriye canım hemen stres yapma, hareketleri bi say bakalım, bişey olursada hemen başka dok git, sen dr değıştırince ben rahatlayacağım valla :)) tabiki hayırlısıyla, bu arada beni sormuşsun biz haftya pazartesi evimize gidiyoruz inşallah, eşimin izni bitiyor, kv izmirde kalacak tedavisi sürüyor, hergün daha iyi ama yavaş ilerliyor, hayırlısı tabiki
Meral canım ne maceralı bir tüp :)) inşallah bebeklerin sağlıkla tutunacak, bugün onlar için yasin okudum,sende bol bol tespih çek ve sakın kocanla kavga etme emi :)))
Tümay canım maşallah bebegin çok iyiymiş, maşallah size
Aslı tatlım ohhh mis gibi git tatile hiçbirşeyi düşünme ye iç gez :)
çigdem sen istifa ettin sanırım, hakkında hayırlısı olsun inşallah, paşayida öp yerime
Hayatumut gamze kesin doğurdu :)
Mesudeyi göremiyorum haberiniz var mı?
Buket bunalma bebekim , tadını çıkar her anın :)
kızlar yaaa ben ne yaptım varya durun anlatim bakim doğru mu yapmışım
şimdi 1 ay evvel kayınvalidem bebek için yünden yorgan yaptırdı bana, şöyle ufak bebek yorganı. Neyse bebeğin odasını kurunca bende yorganı açtım nevresimin içine soktum koydum yatağın üstüne. Fakat odaya giriyorum bir tuhaf koku, 1 oldu aynı koku, 2 oldu, 3 oldu... aa dedim bu ne kokusu yaa, mobilyaları kokluyorum yok kokmuyor, bebek arabasını kokluyorum yine bişey yok. ama böyle kurban bayramı gibi kokuyor yanimeğersem yorgan kokuyormuş, ama nasıl kokuyor varya bi kokladım şöyle içime çektim bilmeden tabi, sanki bir koyun yutmuş gibi oldum. Yani havalandırmakla filan uçacak bi koku değil, rahmetli koyun ölçüş gitmiş kokusu bize baki kalmış o derece yani. bende bu sabah dedimki ne olacaksa olsun, attım makinaya, hem deterjan gözüne, hemde yumuşatıcı gözüne 1er kapak mis kokulu yumuşatıcı koydum yıkadım 1 saat. dedim şimdi darmadağın çıkarsa makinadan yandık. neyseki tek parça çıktı astım bakalım ne olacak. e şimdi kv ye sorsam diycekki açalım sökelim yorganı havalandıralım filan, ooo uğraşamam ben öyle. neyseki halloldu gibi görünüyor şimdilik, kuruyunca bakalım nasıl kokacakk rahmetli koyun
ayy valla bilemiyorum ama sanki kendisinin hiç kullanmadığı bir yorganı bozup bunu yaptırdı diye bir söylenti geçmişti? ayy ozaman kesin yıkanıp havalanmamış bu yorgan, ayy resmen 2 ay evvelsinden evimizde kurban bayramı havası yaşanmış olduşuan balkonda ipte asılı durumda, iyi görünüyor ama ne olur bilemem, ayy sor hakkaten bir bilene kuşum bakim ne diyecek annen
Sordum canımm, nasıl sığmış makinaya dedi, bende bebek yorganı anne küçük dedim. Bişey olmaz yıkandıktan sonra çırpsın assın güzelce kurutsun dedi. İyice kuruduğundan emin olacakmışsın ama, hemen alma içeriye
anammmm hemen ters çevireyim koşupay be kuzumm..nevresiminden çıkartıp balkona atsaydın kokusu çekilirdi..kv kendi yorganından bozduysa bile yıkayıp çırpması gerekirdi..yün yapmak zahmetli iştir bira z kısa yola bakmış heralde..valla yün makinede yıkanmaz onu kuruttuktan sonra çırpmak gerekir yoksa tostoparlak olur kalır sertlerşir..ama inşallahj senin ki öyle olmaz...fakat yün kokusunu bilirim hayvan kokar resmen..neyse bi kursunda tam kurumadan biraz nemliyken eline bi çubuk alda yorganın üstünden bıraz çırp..halı çırpar gibi..belki biraz kabarır..bide ipe astım dedin ya yönünü değiştir yoksa toparlanır hepsi bi yana..
Sordum canımm, nasıl sığmış makinaya dedi, bende bebek yorganı anne küçük dedim. Bişey olmaz yıkandıktan sonra çırpsın assın güzelce kurutsun dedi. İyice kuruduğundan emin olacakmışsın ama, hemen alma içeriye
anammmmm hoşgeldin kuşummmselam kızlar nasılsınız. artık daha sık gelmeye calıscam bilgisayarım geldi sonunda.. emirden fırsat buldukça tabi....
maşallah yaseminnn falann 27 haftalık olmuş yaa ne cabuk zaman geciyor..emirede ayaklanmaya basladı tutunarak kalkmaya calısıyo.. ee artık 9. aya gırdık..
evet nemli kalırsa rütubetlenir sonra güve olur..
yaso akşam al içeriye sonra yarın öğlen sıcakta yine as arkalı önlü iyice kuruması lazım..
evet yün işi zordur..annemde bana dedi yapayımmı dedimki yokya boşver..zaten oda sormuş olmak için sormuş olacakki hemen peşine evet boşver ankaradan güzel güzel alırız dedi..anammmmm hoşgeldin kuşummm
ohh be bilgisayarın geldi, dünyaya açılıp ferahlarsın biraz vaktin oldukça çok sevindim canım.
ay sorma bizde sona yaklaşıyoruz göbekler büyüdü:)
anammmmm güve mi olur ayy ne dertli yorganmış yaa, arkadaş ne güel uyku setleri var battaniyeleri yumuşacık, makinede yıkanabilen, bu ne şimdi yün yorgan hiç bana göre değil, valla kız buna işer mişerse atarım gider he, bunla uğraşamam ben
yok yapmaz bence, cahilliğime bilmemişliğime görmemişliğime verirKV.den laf yaparmı yorgana bişey olursa?
Benimkide diktiricekmiş, kışa onda yatar, senin aldığın uyku setinde üşür dedi
evet yün işi zordur..annemde bana dedi yapayımmı dedimki yokya boşver..zaten oda sormuş olmak için sormuş olacakki hemen peşine evet boşver ankaradan güzel güzel alırız dedi..
evet yün işi zordur..annemde bana dedi yapayımmı dedimki yokya boşver..zaten oda sormuş olmak için sormuş olacakki hemen peşine evet boşver ankaradan güzel güzel alırız dedi..
kızlar yaaa ben ne yaptım varya durun anlatim bakim doğru mu yapmışım
şimdi 1 ay evvel kayınvalidem bebek için yünden yorgan yaptırdı bana, şöyle ufak bebek yorganı. Neyse bebeğin odasını kurunca bende yorganı açtım nevresimin içine soktum koydum yatağın üstüne. Fakat odaya giriyorum bir tuhaf koku, 1 oldu aynı koku, 2 oldu, 3 oldu... aa dedim bu ne kokusu yaa, mobilyaları kokluyorum yok kokmuyor, bebek arabasını kokluyorum yine bişey yok. ama böyle kurban bayramı gibi kokuyor yanimeğersem yorgan kokuyormuş, ama nasıl kokuyor varya bi kokladım şöyle içime çektim bilmeden tabi, sanki bir koyun yutmuş gibi oldum. Yani havalandırmakla filan uçacak bi koku değil, rahmetli koyun ölçüş gitmiş kokusu bize baki kalmış o derece yani. bende bu sabah dedimki ne olacaksa olsun, attım makinaya, hem deterjan gözüne, hemde yumuşatıcı gözüne 1er kapak mis kokulu yumuşatıcı koydum yıkadım 1 saat. dedim şimdi darmadağın çıkarsa makinadan yandık. neyseki tek parça çıktı astım bakalım ne olacak. e şimdi kv ye sorsam diycekki açalım sökelim yorganı havalandıralım filan, ooo uğraşamam ben öyle. neyseki halloldu gibi görünüyor şimdilik, kuruyunca bakalım nasıl kokacakk rahmetli koyun
anammmmm hoşgeldin kuşummm
ohh be bilgisayarın geldi, dünyaya açılıp ferahlarsın biraz vaktin oldukça çok sevindim canım.
ay sorma bizde sona yaklaşıyoruz göbekler büyüdü:)
anammmmm güve mi olur ayy ne dertli yorganmış yaa, arkadaş ne güel uyku setleri var battaniyeleri yumuşacık, makinede yıkanabilen, bu ne şimdi yün yorgan hiç bana göre değil, valla kız buna işer mişerse atarım gider he, bunla uğraşamam ben
Kızlar bende evdeyken işlerimi yaptım sildim süpürdüm, lavaboları yıkadım, toz aldım, çamaşır yıkadım astım yarına mutfağımı halledicem biraz, küveti yıkıcam, ütü yapıcam ama bugünden bu işleri halletmem iyi oldu yarına az işim kaldı. Yarın börek kek günüm öyle yapıcam geçiştiririz işte eşimde kurstan gelince bir de ne zamandır kısır yapmıyorum ço severim kendisini yapıp yicem kendimi ödüllendiricem. Haftaya cuma da izinliyiz 30 ağustos o zamanda işlerim yapar haftasonuna birşey bırakmam
canım hayırlı olsun kararın. Cesaret gerektiren birşey tabi zamanla da alışırsın iyice.
sağolun kızlar amin inşallah..gül adaşım hayırlı olsun canım, kapanmışsın. Inşallah rabbim layıkıyla o başörtüsünü taşıyanlardan eylesin seni (amin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?