Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ayy valla bilemiyorum ama sanki kendisinin hiç kullanmadığı bir yorganı bozup bunu yaptırdı diye bir söylenti geçmişti? ayy ozaman kesin yıkanıp havalanmamış bu yorgan, ayy resmen 2 ay evvelsinden evimizde kurban bayramı havası yaşanmış oldu şuan balkonda ipte asılı durumda, iyi görünüyor ama ne olur bilemem, ayy sor hakkaten bir bilene kuşum bakim ne diyecek annen

ay bu gün çok sıkıldım burcu yaaa..

ay be kuzumm..nevresiminden çıkartıp balkona atsaydın kokusu çekilirdi..kv kendi yorganından bozduysa bile yıkayıp çırpması gerekirdi..yün yapmak zahmetli iştir bira z kısa yola bakmış heralde..valla yün makinede yıkanmaz onu kuruttuktan sonra çırpmak gerekir yoksa tostoparlak olur kalır sertlerşir..ama inşallahj senin ki öyle olmaz...fakat yün kokusunu bilirim hayvan kokar resmen..neyse bi kursunda tam kurumadan biraz nemliyken eline bi çubuk alda yorganın üstünden bıraz çırp..halı çırpar gibi..belki biraz kabarır..bide ipe astım dedin ya yönünü değiştir yoksa toparlanır hepsi bi yana..

Sordum canımm, nasıl sığmış makinaya dedi, bende bebek yorganı anne küçük dedim. Bişey olmaz yıkandıktan sonra çırpsın assın güzelce kurutsun dedi. İyice kuruduğundan emin olacakmışsın ama, hemen alma içeriye

selam kızlar nasılsınız. artık daha sık gelmeye calıscam bilgisayarım geldi sonunda.. emirden fırsat buldukça tabi....
maşallah yaseminnn falann 27 haftalık olmuş yaa ne cabuk zaman geciyor..emirede ayaklanmaya basladı tutunarak kalkmaya calısıyo.. ee artık 9. aya gırdık..

evet nemli kalırsa rütubetlenir sonra güve olur..

yaso akşam al içeriye sonra yarın öğlen sıcakta yine as arkalı önlü iyice kuruması lazım..

anammmm hemen ters çevireyim koşup:18:

ohhh iyi bari yaa buketten daha az korkutucu bir cevap oldu bu, ben şimdi ters çevireyim sonra iyice kuruyunca eşime vereyim yorganıi, şöyle bi ağzını burunu kırar gibi bi pat pat vursun

anammmmm hoşgeldin kuşummm
ohh be bilgisayarın geldi, dünyaya açılıp ferahlarsın biraz vaktin oldukça çok sevindim canım.
ay sorma bizde sona yaklaşıyoruz göbekler büyüdü:)
evet nemli kalırsa rütubetlenir sonra güve olur..
yaso akşam al içeriye sonra yarın öğlen sıcakta yine as arkalı önlü iyice kuruması lazım..

anammmmm güve mi olur ayy ne dertli yorganmış yaa, arkadaş ne güel uyku setleri var battaniyeleri yumuşacık, makinede yıkanabilen, bu ne şimdi yün yorgan hiç bana göre değil, valla kız buna işer mişerse atarım gider he, bunla uğraşamam ben

evet yün işi zordur..annemde bana dedi yapayımmı dedimki yokya boşver..zaten oda sormuş olmak için sormuş olacakki hemen peşine evet boşver ankaradan güzel güzel alırız dedi..

KV.den laf yaparmı yorgana bişey olursa ?
Benimkide diktiricekmiş, kışa onda yatar, senin aldığın uyku setinde üşür dedi
yok yapmaz bence, cahilliğime bilmemişliğime görmemişliğime verir benim öyle hazır ve kolay kullanılabilen şeyleri sevdiğimi bildiği için kötü düşünmez yan, hakkaten salaklığından makinada yıkamıştır der
evet yün işi zordur..annemde bana dedi yapayımmı dedimki yokya boşver..zaten oda sormuş olmak için sormuş olacakki hemen peşine evet boşver ankaradan güzel güzel alırız dedi..

heh hehehe en güzeli senin annen. benim kendi annem sormadı bile, beni iyi bildiği için direk zaten hazırlara yöneliyor, kendisininde işine geliyor, annemde aynı benim gibi uğraştırmalı işlere gelemez oan çekmişim

benim anacıgım ben evlenirkenden yapmış 3 boy yü yorgan kızım 18 yaşına gelince yatacagı yorgan bile hazır getirdi 1 aydır günleniyo bu annalr olmasa ne yapcaz birsey bildigimiz yok

Güzellikler ben fırsat buldukça gelicem ama bi ekşın olursa mutlaka beni haberdar edinn kızarım haaa
Hepiniz Allah'a emanet olun ve hepinizin hakkınızı helal edinnn hepinizi çok seviyorummm
Bu arada kv de den ses yok öğrenince mutlaka yazıcam hadi bye byee

canım demek ki havalanmamaış yünler ama yine de öyle koyun gibi kokmaması lazımdı ya ilk dikilirken havalandırılıp filan dikilmemişmi ki ay kaynanaya da sorulmaz ki alınır şimdi. Ama sana dikilirken havalndırılmadığı kesin yani o yünler her yaz çıkarılır yıkanır kurutukur elle tiftik edilir sopayla vurulur kabartılır ve konur. Biz de yapmazdık bizde de vardı anneannem anneme vermiş ama annem sadece havalandırırdı da komşular yapardı çok bende anlamam yün felan uğraşamam da zaten. Ne varsa hazırda var al hazırı koy. Makinede yıkanınca bana göre de toplanır o yünler sen mutlaka tam kurumadan vur biraz sopayla eşit dağılsın yünler canım. Kış için iyi ama bebeğin için.

Aslı bende merak ettim kız ne olmuş ki sabahın beşinde koskoca kadını çağırmışlar ki. Tam da gerdek gecesi sonrası o saatte alla alla kıza birşey mi oldu acaba çarşaf felan olayı değildir canım daha neler artık kim razı olur buna balayına gidecekler altınları verecekler saklasın diye desem o saatte de yola çıkılmaz ki meraklandım valla haber alınca söyle. :26:

Kızlar bende evdeyken işlerimi yaptım sildim süpürdüm, lavaboları yıkadım, toz aldım, çamaşır yıkadım astım yarına mutfağımı halledicem biraz, küveti yıkıcam, ütü yapıcam ama bugünden bu işleri halletmem iyi oldu yarına az işim kaldı. Yarın börek kek günüm öyle yapıcam geçiştiririz işte eşimde kurstan gelince bir de ne zamandır kısır yapmıyorum ço severim kendisini yapıp yicem kendimi ödüllendiricem. Haftaya cuma da izinliyiz 30 ağustos o zamanda işlerim yapar haftasonuna birşey bırakmam

Hosbulduk canım benim.. Az kalmış sağlıkla kavus yavruma kızın mı olacaktı senin öyle hatırlıyorum sanki

Nasıl özendim yaa ne güzel anlatıyosun valla, bu aralar canımda kısır istiyodu sen söyledin tam oldu iyimi :97:

Son düzenleme:
aslıııııı bende merak ettim ne olmuş ki acaba

kız yasemiiiiinnn yün makinada yıkanırmı keçe gibi olur be oo iyi çubuklaman lazım onu

Son düzenleme:
Gul canim hayirli olsun kapanmissin cok sevindim....
Yasemin bazi yun ne kadar yikarsan yika kotu kokuyor benimde var oyle bitane anacigim yapmis kiyamiyorumda inssallah seninki oyle degildir...
Meral transferin olmus canim insallah guzel haberlerini aliriz ikiz bebis gelir...
Sedacim yine yapmussin temizlik ohhh ellerine saglik.
Burcu canim kayinvaliden cabucacik iylesir insallah evine donecekmissin insanin evi gibisi yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…