Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Günaydın kızlar, herkese iyi haftasonu tatilleri diliyorum..

Ben işe geldim bugun, eşimin dedesi vefat etti, eşim burda kaldı da diğerlerinin bi kısmı memlekete gitti. Eşimin de haklı olarak canı sıkkın, bende işte destek falan olmaya çalışıyordum, aklıma bişey geldi eşimin kardeşinin eylülün 7 sinde düğünü var acaba bu durumda iptal ederler mi? YASEMİN canım benimm çok sağoll doktor bilgilerini vermişsin, ben bugun giderim diye düşünmüştüm de tabi şimdi komple plan değişti, haftaya cteside kendi doktoruma randevum var zaten ama bunda da vardır bir hayır diyorum.. belki haftaya yine kötü geçersee sonraki haftaya randevu alıp giderim kısmetse.. hayırlısı bakalım..

günaydınn canlarım bedriyee kuzum başınız saolsun mekanı cennet olsun inş. dedenizin
meral sanada yazamadım inş. ikizlerin sım sıkı tutunsunlar sündüz seninde gözün aydın olsun darısı bizleri başına görmedigim varsa affola kızlar

günaydın canım başınız sağolsun,Allah rahmet eylesin , düğün belki ertelenmez kardeşler nasıl karar verirse ona göre bişeyler yapılır(amcalar,halalar yani) ben nişanlıyken anneannem hastalanmıştı ölecek diye bekliyorduk anneme tembihlemiş ben ölürsem sakın kızın düğününü ertelemeyin yapın düğününü demiş,çok şükür hala yaşıyor,doktor için bence aynı gün iki farklı doktordan randevu alabilirsin saatlerini ayarlaman yeterli olur ertelemene gerek yok.

çok sağol canım benimm.. eşimin kardeşi sadece nikaha döndürelim demiş düğünü ama halalar amcalar bencede musaade etmiyeceklerdir hayırlısı bakalım.. haftaya 2 ayrı doktordan randevu sanırım alamam çünkü çok zıt yöndeler bide kendi doktorumdan oraya otobüslerle geçemem eşim götürecek ee zaten o bende gelicem diyor bu durumda da o işe geri dönüyor işten çıkışı 2 olur yetişemeyiz.. haftaya benim doktoru bi daha güzeeell bi süzeyimm bakıyımm.. :26:

Gunaydin hayirli hafta sonlari...
Bedriye basiniz sag olsun rabbim kalanlara uzun omur versin...

Sağolun kızlar, Allah geride kalanlara hayırlı ömürler versin inşAllah.. Tümay senin doktor cinsiyetle ilgili tahminde bulunmuyor ya sen soruyor musun?
Nazaannn siz kızınızın adını Rabia mı koyucaksınız netleştirdiniz mi? Devamında yanlış anımsıyorsam özür "tül adivve" ekleyecek misiniz?

evet cm eklicez inş.

evet cm eklicez inş.

yaa bu işler de zor, geçen bende diyanete sordumm "alya" adını.. bana demiş ki isim mutlaka kuranda geçmek durumunda değil, ama o toplumda dile kolay söylenişi olmalı, çocuk zorluk yaşamamalı alya yerine aliye daha çok türkçeye yatkın demiş.. aliyeyi tercih edin vss. bizde vazgeçtik tabi hemen zaten karar vermemiştik de.. tül adivve de çocuğa zorluk yaşatmasın dikkat etmek gerekir, rabia adını bende çok seviyorum, huzur veren bir isim.. biz sanırım elif dicez yani en sonunda hayırlısıyla kısmet olursa inşAllah..

rabia tül adevviye kulagına okuncak rabia kimlige yazılcak cnm adevviyye yazdırmıcam eslem isminede fetva hiç isim olarak kullanıldıgını duymadık yazmış ama eslem ismi peygamber efnedimizi atını tutan sahabeni adıymış ben müftülügüde sordum ziyadesiyle anlamı taşıyormuş ve isim olarak konulabilirmiş şimdilerde rabia eslem olarak ikna etmeye çalışıyorum eşimde ceylin diyo internette ceyli cennet kapısı yazıyo ama cenneti,n böyle bi kapısı yok bazı kaynaklarda yengeç yuvası yazıyo konurmu konmazmı bilmiyorum kız ismi ne zormuş erkek olsa hazırdıda

Nasıl özendim yaa ne güzel anlatıyosun valla, bu aralar canımda kısır istiyodu sen söyledin tam oldu iyimi :97:

ayy canım yaa keşke yakın olsak hemen yapar getirirdim tatlım az birşey yapıver canım kendine kadar zor birşey değil ki. Ay canını da istettim yaa.. :26:

sağol canım yaptım valla oh bugün bir tek ütü yapıcam, buzdolabını filan silerim işte.

Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin. Bence düğün ertelenebilir belki de aile büyüklerinin görüşüne bağlı. Bazıları ertelemiyor sonuçta bir kere yapılıyor düğünde. Şu an yapılmasa bile sonra yapılabilir.

Bedriyecim basiniz sag olsun canim, Allah mekanini cennet etsin ınşallah.
Nazancim benim annemin adi rabia, iyilik melegi gibibiridir. Cokguzel bir isim hayirli olsun canim.
Benimde son kararim Betül, mesudenin kizi ile adas olacak.

Canim ben dokrora girince elim ayagim titriyor unuttum sormayi oda bisey soylemedi.....

Ayşem yazdıkların geliyor....

Bedriyem canım benim basın saolsun...RABBİM mekanını cennet etsin İNSALLAH...

Tumayim sağlıklı olduğunu duymayı sadece ve sadece sagligini düşündüğünden cinsiyet minsiyet umurunda degil tabi..seni cok iyi anlıyorum....

Aşkım ulasmissin facednn gordum muhteşem tatiller dilerim...

Aaa Ozlemim bu arada yaxicam bir türlü fırsat bulamadım...yüzde yüz son haddinde dolunay etkisi bunlar...sakin sakin cok az kaldı ...28 ağustos bu etkilerin sonu geliyor...

Son düzenleme:
kızlar güzel dilekleriniz için cok tesekkur ederım.ama cok kotu gunler gecırdım rabbım beterınden korusun.kanamayla hastaneye gıttım tekrar kese gozukmedı kan degerlerım 4 bınlerden 2 bınlere dustu ertesı gun kurtaj oldum hastanedeydım ertesı sabah tekrar kan degerlerıme bakıldıgında tekrar 4 bınlerde gozuktu degerlerım gebelıgım devam edıyurdu.ultrasonda hala bısey gozukmedı ve dışş gebelık tanısı koyuldu.once ıgne ıle erıtmeye calışıldı ama ertesı sabah sag tupumde belşrdi ve benı artık zehırlemeye baslamış bebek iç kanama yapmış.hemen amelıyata aldılar once tüpü korumak ıçın kapalı denemiş ama olmadı ve sezeryan gıbı yapılmış ve maalesef artık sag tupumm yok rabbım kımseye yasatmasın daha yenı toparlanıyorum.yenı oturabılıyorum amelıyat olalı bugun 11 gun oldu bayramın ıkıncı gununden berı hastanedeydım sımdı annemde kalıyorum duzelıncce kendı evıme gecıcem 1 ay raporluyum.dualrınız ıcın herkeze teker teker tesekkuredıyorum sansım %50 ye dustu ama hala umudumuz kırılmadı zor toparladınm 3 ay korunmam gerekıyo daha sonrasın da baskent unıversıtesınde bı profumuz var ona gıdıcez nasıpse tekrar bı arastırmaya gırıcez tüp bebek dusunuyoruz rabbım yuzumuze guler ınsallah hayırlı evlat nasıp eder ınsallah .gecen gece ruyamda gordum oglesıne guzel bıbebektı kimis gibikokuyordu benım bebegımmış gece uyandım bı anda agladım cok agladım oylesıne gercektıkı yumusacıktı yanakları.bunları yasamamız gerekıyormuş demekkı ölümden dondum ama cok sukur aılem cok yardımcı oluyo herseyden once esım morelımı yuksek tutmaya calışıyo ıyıkı sana bısey olmadı dıyo,3bucuk saat amelıyatta kalmışım cok korkmuş cnm benım ya neyse kızlar ıcımı doktum rahatladım bıras herkeze hayırlısını nasip etsin rabbım

Ah Tuğbam benim güzel kardeşim....bu kadar olmasada bende yaşadım dış gebeligi nasil acı çektiğini hem bedenen hem ruhen tahmin edebiliyorum...ama sen cok güçlü bir kadınsın her cumlenden belli ALLAH yardımcın olsunTugbam...ALLAH senden razı olsun o kadar güzel bir kulsun ki yazdiklarinla beni cok etkiledin...Duruşundaki teslimiyet ruhuma işledi...RABBİM tez zamanda seni ödüllendirsin İNSALLAH....gerçekten cok üzgünüm kuzum benim duaların kalbim her daim seninle olacak....

Son düzenleme:

tuğbmm çokçokçok geçmiş olsun, gerçekten mşaAllh çok dirayetlisin Allah sağlık versin bundan sonrasında Rabbim yüzünü güldürsün, rüyalarında gördüğün melek inşAllah 3 ay sonra kendiliğinden gelir konar karnına, şansınnın %50 oldugunu düşünme bak dış gebelikten sonra benim tek tüpüm kapanmış ben onun üzerine 2 düşük daha yasadım sonra düşüklerin sebebleri araştırılırken rhim filminde öğrendim tüpümün iptal oldugunu bilseydim şansım %50ye düştü diye belki strese girip etkilecektim kendimi Allah ol desin vakti saati gelsin bak o meleği alıcaksın kolarına yoksa inan tek tüpün olmayışı falan bahane.. inşAllah bundan sonra guler yuzun,Allah şifa versin bir an önce iyileşip ayağa kalk..

Canım çok geçmişler olsun. Senin can sağlığın daha önemli canım bebeğinde gelecek inşallah sen hamile kalabiliyorsun. Dirayetin, sabrın ve inancınla bunu da aşacaksın canım kesinlikle sağ tüpünün şansı azalttığını düşünme vücudumuz kendini öyle ayarlamış ki yedeği olması gereken olabilen organlarımız iki tanedir. Böbreklerimiz iki tane, akciğer öyle, karaciğer de sorun olsa bile kendini yenileyebilen bir özelliğe sahip ve tüplerde de öyle eğer bür tüp alındıysa diğer tüp işleve geçer her ay oradan olur çünkü her ay yumurtalıkların bir yumurta üretecek ve yumurtan illa bir tüpe gidecek bu da kalan tüpün olacak. O yüzden hiç buna kafanı takma. Tüp bebekte tüplerin işlevi bile yok yumurtalıklarından üretiliyor ve tüplere gitmeden çatlamadan yanii direkt toplanıyor ama normal yolla gelecek bebeğin canım Rabbim sabrınınn karşılığını verecek dualarımız seninle ve seni çok seviyoruz eşini de bu zor dönemde destek olduğu için kutluyorum Allah'ı onları başımızdan eksik etmesin ben toplamadan çktığımda çok kötüymüşüm ameliyathanenin ve anestezinin etkisiyle o anda çocuk filan aklıma gelmedi gözünü açamıcaksın gibi geldi seni kaybetmektense ömür boyu çocuksuz kalmaya razıyım dedi. Önce sağlığımızı düşünmeliyiz canım benim..

Merhaba kızlar kimse yok ama bende mamalar yaptım yedik öyle oturdum bugün ütülerim vardı ama yapmadım. Gece 1 de yattım 10.30 da kalktım ama uykumu alamamışm uyuyamadım da sonra inşaat seslerinden hala uyku hali var üzerimde ilaçların etkisinin de geçmesi lazım ama bilmiyorum psikolojik olabilir. Rüyamda ölüyordum sabaha karşı gördüm acayip etkiledi. Ayak bileğimin kemiğinden bir işlem yapıyorlar iğne sokuyorlar filan ben acıyacak mı filan diyorum sonra öbür ayağıma geçiyorlar o arada annem başımda bir anda kalp atışım gidiyor kalbim duruyor ekranda o çizgiler filan. Annem gitti kızım diye feryat ediyor ama görüyorum yain nasıl diyim öldüm gibi hissediyorum ama annemi duyuyorum acayip bir histi sonra yarı uyanık vaziteye geldim gözlerimi açamadım bir türlü o arada diyorum gerçekten öldüm mü rüyamda kendim kendimin yanına gidiyorum bakıyorum gerçekten ölmüşüm uyanamıyorum da kafam da bir ağırlık var sanki zor uyandım nefes nefese kalmıştım ya çok kötüydü. İnsanın kalbini durmuş gibi hissetmedi o anı yaşamadı rüyada olsa çok kötü yaa. :18:

selam kızlar hayırlı akşamlar hayırlı hafta sonları herkese :))

albüme resim yükledimm bakarssınız öpüyorum siziiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…