- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #36.961
Günaydın kızlar, herkese iyi haftasonu tatilleri diliyorum..
Ben işe geldim bugun, eşimin dedesi vefat etti, eşim burda kaldı da diğerlerinin bi kısmı memlekete gitti. Eşimin de haklı olarak canı sıkkın, bende işte destek falan olmaya çalışıyordum, aklıma bişey geldi eşimin kardeşinin eylülün 7 sinde düğünü var acaba bu durumda iptal ederler mi? YASEMİN canım benimm çok sağoll doktor bilgilerini vermişsin, ben bugun giderim diye düşünmüştüm de tabi şimdi komple plan değişti, haftaya cteside kendi doktoruma randevum var zaten ama bunda da vardır bir hayır diyorum.. belki haftaya yine kötü geçersee sonraki haftaya randevu alıp giderim kısmetse.. hayırlısı bakalım..
günaydın canım başınız sağolsun,Allah rahmet eylesin , düğün belki ertelenmez kardeşler nasıl karar verirse ona göre bişeyler yapılır(amcalar,halalar yani) ben nişanlıyken anneannem hastalanmıştı ölecek diye bekliyorduk anneme tembihlemiş ben ölürsem sakın kızın düğününü ertelemeyin yapın düğününü demiş,çok şükür hala yaşıyor,doktor için bence aynı gün iki farklı doktordan randevu alabilirsin saatlerini ayarlaman yeterli olur ertelemene gerek yok.
Gunaydin hayirli hafta sonlari...
Bedriye basiniz sag olsun rabbim kalanlara uzun omur versin...
günaydınn canlarım bedriyee kuzum başınız saolsun mekanı cennet olsun inş. dedenizin
meral sanada yazamadım inş. ikizlerin sım sıkı tutunsunlar sündüz seninde gözün aydın olsun darısı bizleri başına görmedigim varsa affola kızlar
çok sağol canım benimm.. eşimin kardeşi sadece nikaha döndürelim demiş düğünü ama halalar amcalar bencede musaade etmiyeceklerdir hayırlısı bakalım.. haftaya 2 ayrı doktordan randevu sanırım alamam çünkü çok zıt yöndeler bide kendi doktorumdan oraya otobüslerle geçemem eşim götürecek ee zaten o bende gelicem diyor bu durumda da o işe geri dönüyor işten çıkışı 2 olur yetişemeyiz.. haftaya benim doktoru bi daha güzeeell bi süzeyimm bakıyımm.. :26:
Sağolun kızlar, Allah geride kalanlara hayırlı ömürler versin inşAllah.. Tümay senin doktor cinsiyetle ilgili tahminde bulunmuyor ya sen soruyor musun?
Nazaannn siz kızınızın adını Rabia mı koyucaksınız netleştirdiniz mi? Devamında yanlış anımsıyorsam özür "tül adivve" ekleyecek misiniz?
evet cm eklicez inş.
yaa bu işler de zor, geçen bende diyanete sordumm "alya" adını.. bana demiş ki isim mutlaka kuranda geçmek durumunda değil, ama o toplumda dile kolay söylenişi olmalı, çocuk zorluk yaşamamalı alya yerine aliye daha çok türkçeye yatkın demiş.. aliyeyi tercih edin vss. bizde vazgeçtik tabi hemen zaten karar vermemiştik de.. tül adivve de çocuğa zorluk yaşatmasın dikkat etmek gerekir, rabia adını bende çok seviyorum, huzur veren bir isim.. biz sanırım elif dicez yani en sonunda hayırlısıyla kısmet olursa inşAllah..
Nasıl özendim yaa ne güzel anlatıyosun valla, bu aralar canımda kısır istiyodu sen söyledin tam oldu iyimi :97:
Gul canim hayirli olsun kapanmissin cok sevindim....
Yasemin bazi yun ne kadar yikarsan yika kotu kokuyor benimde var oyle bitane anacigim yapmis kiyamiyorumda inssallah seninki oyle degildir...
Meral transferin olmus canim insallah guzel haberlerini aliriz ikiz bebis gelir...
Sedacim yine yapmussin temizlik ohhh ellerine saglik.
Burcu canim kayinvaliden cabucacik iylesir insallah evine donecekmissin insanin evi gibisi yok...
Günaydın kızlar, herkese iyi haftasonu tatilleri diliyorum..
Ben işe geldim bugun, eşimin dedesi vefat etti, eşim burda kaldı da diğerlerinin bi kısmı memlekete gitti. Eşimin de haklı olarak canı sıkkın, bende işte destek falan olmaya çalışıyordum, aklıma bişey geldi eşimin kardeşinin eylülün 7 sinde düğünü var acaba bu durumda iptal ederler mi? YASEMİN canım benimm çok sağoll doktor bilgilerini vermişsin, ben bugun giderim diye düşünmüştüm de tabi şimdi komple plan değişti, haftaya cteside kendi doktoruma randevum var zaten ama bunda da vardır bir hayır diyorum.. belki haftaya yine kötü geçersee sonraki haftaya randevu alıp giderim kısmetse.. hayırlısı bakalım..
çok sağol canım benimm.. eşimin kardeşi sadece nikaha döndürelim demiş düğünü ama halalar amcalar bencede musaade etmiyeceklerdir hayırlısı bakalım.. haftaya 2 ayrı doktordan randevu sanırım alamam çünkü çok zıt yöndeler bide kendi doktorumdan oraya otobüslerle geçemem eşim götürecek ee zaten o bende gelicem diyor bu durumda da o işe geri dönüyor işten çıkışı 2 olur yetişemeyiz.. haftaya benim doktoru bi daha güzeeell bi süzeyimm bakıyımm.. :26:
Sağolun kızlar, Allah geride kalanlara hayırlı ömürler versin inşAllah.. Tümay senin doktor cinsiyetle ilgili tahminde bulunmuyor ya sen soruyor musun?
Nazaannn siz kızınızın adını Rabia mı koyucaksınız netleştirdiniz mi? Devamında yanlış anımsıyorsam özür "tül adivve" ekleyecek misiniz?
kızlar güzel dilekleriniz için cok tesekkur ederım.ama cok kotu gunler gecırdım rabbım beterınden korusun.kanamayla hastaneye gıttım tekrar kese gozukmedı kan degerlerım 4 bınlerden 2 bınlere dustu ertesı gun kurtaj oldum hastanedeydım ertesı sabah tekrar kan degerlerıme bakıldıgında tekrar 4 bınlerde gozuktu degerlerım gebelıgım devam edıyurdu.ultrasonda hala bısey gozukmedı ve dışş gebelık tanısı koyuldu.once ıgne ıle erıtmeye calışıldı ama ertesı sabah sag tupumde belşrdi ve benı artık zehırlemeye baslamış bebek iç kanama yapmış.hemen amelıyata aldılar once tüpü korumak ıçın kapalı denemiş ama olmadı ve sezeryan gıbı yapılmış ve maalesef artık sag tupumm yok rabbım kımseye yasatmasın daha yenı toparlanıyorum.yenı oturabılıyorum amelıyat olalı bugun 11 gun oldu bayramın ıkıncı gununden berı hastanedeydım sımdı annemde kalıyorum duzelıncce kendı evıme gecıcem 1 ay raporluyum.dualrınız ıcın herkeze teker teker tesekkuredıyorum sansım %50 ye dustu ama hala umudumuz kırılmadı zor toparladınm 3 ay korunmam gerekıyo daha sonrasın da baskent unıversıtesınde bı profumuz var ona gıdıcez nasıpse tekrar bı arastırmaya gırıcez tüp bebek dusunuyoruz rabbım yuzumuze guler ınsallah hayırlı evlat nasıp eder ınsallah .gecen gece ruyamda gordum oglesıne guzel bıbebektı kimis gibikokuyordu benım bebegımmış gece uyandım bı anda agladım cok agladım oylesıne gercektıkı yumusacıktı yanakları.bunları yasamamız gerekıyormuş demekkı ölümden dondum ama cok sukur aılem cok yardımcı oluyo herseyden once esım morelımı yuksek tutmaya calışıyo ıyıkı sana bısey olmadı dıyo,3bucuk saat amelıyatta kalmışım cok korkmuş cn1m benım ya neyse kızlar ıcımı doktum rahatladım bıras herkeze hayırlısını nasip etsin rabbım
kızlar güzel dilekleriniz için cok tesekkur ederım.ama cok kotu gunler gecırdım rabbım beterınden korusun.kanamayla hastaneye gıttım tekrar kese gozukmedı kan degerlerım 4 bınlerden 2 bınlere dustu ertesı gun kurtaj oldum hastanedeydım ertesı sabah tekrar kan degerlerıme bakıldıgında tekrar 4 bınlerde gozuktu degerlerım gebelıgım devam edıyurdu.ultrasonda hala bısey gozukmedı ve dışş gebelık tanısı koyuldu.once ıgne ıle erıtmeye calışıldı ama ertesı sabah sag tupumde belşrdi ve benı artık zehırlemeye baslamış bebek iç kanama yapmış.hemen amelıyata aldılar once tüpü korumak ıçın kapalı denemiş ama olmadı ve sezeryan gıbı yapılmış ve maalesef artık sag tupumm yok rabbım kımseye yasatmasın daha yenı toparlanıyorum.yenı oturabılıyorum amelıyat olalı bugun 11 gun oldu bayramın ıkıncı gununden berı hastanedeydım sımdı annemde kalıyorum duzelıncce kendı evıme gecıcem 1 ay raporluyum.dualrınız ıcın herkeze teker teker tesekkuredıyorum sansım %50 ye dustu ama hala umudumuz kırılmadı zor toparladınm 3 ay korunmam gerekıyo daha sonrasın da baskent unıversıtesınde bı profumuz var ona gıdıcez nasıpse tekrar bı arastırmaya gırıcez tüp bebek dusunuyoruz rabbım yuzumuze guler ınsallah hayırlı evlat nasıp eder ınsallah .gecen gece ruyamda gordum oglesıne guzel bıbebektı kimis gibikokuyordu benım bebegımmış gece uyandım bı anda agladım cok agladım oylesıne gercektıkı yumusacıktı yanakları.bunları yasamamız gerekıyormuş demekkı ölümden dondum ama cok sukur aılem cok yardımcı oluyo herseyden once esım morelımı yuksek tutmaya calışıyo ıyıkı sana bısey olmadı dıyo,3bucuk saat amelıyatta kalmışım cok korkmuş cnm benım ya neyse kızlar ıcımı doktum rahatladım bıras herkeze hayırlısını nasip etsin rabbım
kızlar güzel dilekleriniz için cok tesekkur ederım.ama cok kotu gunler gecırdım rabbım beterınden korusun.kanamayla hastaneye gıttım tekrar kese gozukmedı kan degerlerım 4 bınlerden 2 bınlere dustu ertesı gun kurtaj oldum hastanedeydım ertesı sabah tekrar kan degerlerıme bakıldıgında tekrar 4 bınlerde gozuktu degerlerım gebelıgım devam edıyurdu.ultrasonda hala bısey gozukmedı ve dışş gebelık tanısı koyuldu.once ıgne ıle erıtmeye calışıldı ama ertesı sabah sag tupumde belşrdi ve benı artık zehırlemeye baslamış bebek iç kanama yapmış.hemen amelıyata aldılar once tüpü korumak ıçın kapalı denemiş ama olmadı ve sezeryan gıbı yapılmış ve maalesef artık sag tupumm yok rabbım kımseye yasatmasın daha yenı toparlanıyorum.yenı oturabılıyorum amelıyat olalı bugun 11 gun oldu bayramın ıkıncı gununden berı hastanedeydım sımdı annemde kalıyorum duzelıncce kendı evıme gecıcem 1 ay raporluyum.dualrınız ıcın herkeze teker teker tesekkuredıyorum sansım %50 ye dustu ama hala umudumuz kırılmadı zor toparladınm 3 ay korunmam gerekıyo daha sonrasın da baskent unıversıtesınde bı profumuz var ona gıdıcez nasıpse tekrar bı arastırmaya gırıcez tüp bebek dusunuyoruz rabbım yuzumuze guler ınsallah hayırlı evlat nasıp eder ınsallah .gecen gece ruyamda gordum oglesıne guzel bıbebektı kimis gibikokuyordu benım bebegımmış gece uyandım bı anda agladım cok agladım oylesıne gercektıkı yumusacıktı yanakları.bunları yasamamız gerekıyormuş demekkı ölümden dondum ama cok sukur aılem cok yardımcı oluyo herseyden once esım morelımı yuksek tutmaya calışıyo ıyıkı sana bısey olmadı dıyo,3bucuk saat amelıyatta kalmışım cok korkmuş cnm benım ya neyse kızlar ıcımı doktum rahatladım bıras herkeze hayırlısını nasip etsin rabbım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?