- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #36.981
sağol tümaycım..Gul canim hayirli olsun kapanmissin cok sevindim....
Yasemin bazi yun ne kadar yikarsan yika kotu kokuyor benimde var oyle bitane anacigim yapmis kiyamiyorumda inssallah seninki oyle degildir...
Meral transferin olmus canim insallah guzel haberlerini aliriz ikiz bebis gelir...
Sedacim yine yapmussin temizlik ohhh ellerine saglik.
Burcu canim kayinvaliden cabucacik iylesir insallah evine donecekmissin insanin evi gibisi yok...
aaaaaaa gelinimin adı betül mü olcak BETÜL&FATİH EMİR :)) GÜZEL OLDUUBedriyecim basiniz sag olsun canim, Allah mekanini cennet etsin ınşallah.
Nazancim benim annemin adi rabia, iyilik melegi gibibiridir. Cokguzel bir isim hayirli olsun canim.
Benimde son kararim Betül, mesudenin kizi ile adas olacak.
SEKERKIZ TUGBA canım benim ne kötü günlerdi o anlar tahmin edebiliyorum inşallah yaşadığın bu acılar günahlarını silip götürmüştür veee yaşanan bu çok kötü ve acı olay çok hayırlı ve güzel bir kapı açar sana inşallah, bu olayıon arkasından yağmur gibi güzellikler yağar evinizeee inşallah ,canım benim Allah yardımcın olsun inşallah Rabbim sabır versin
BEDRIYE tatlım başınız sağolsun Rabbim güc kuvvet versin, kendine dikkat et canım,hicbir yere yalniz gitme, Allah'a emanet ol
Canlarim hepinizi cok özledim Allah nasip ederse salı evimize dönüyoruz inşallah, kv daha iyiye gidiyor, inşallah hepinizde iyisinizdir, Allaha emanet olun Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah, acı yaşayan bekleyen herkese sabır versin..öptüm hepinizi
merhaba arkadaşlar hamileyim bende bu gün türbe ziyaret ettim fatiha okuduktan sonra elimi yüzüme sürdüm doğum lekesi olurmuuuuuuuuuuuuuu???
merhaba neden leke olmasındn şüphelendin anlaymadım ama bişey olma"z hayırlısıyla,Allah dualarını kabul etsin
ALLAH razı olsun canım..aralam/ Meral 26.07.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
ecrinn07/ Aslı 29.07.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
serap-serap/ serap 30.07.2013 salı sağlıklı hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat
graphicdesigner/ Yasemin 31.07.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat
hayatumuttur/ Gamze 01.08.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum, hayırlı evlat
akyuzcigdem / Çiğdem 02.08.2013 cuma Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür
buketdemet/ Buket 05.08.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum, hayırlı evlat
sunbal/ Sündüz 06.08.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum, hayırlı evlat
dejavu_one/ Seda 07.08.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamilelik +tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
gul1982/ Gül 12.08.2013 pazartesi Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür
melek2828/ Nazan 13.08.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum, hayırlı evlat
btskn/ Bircan 14.08.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum, hayırlı evlat
burju82/ B.burcu 15.08.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik+aşılamasının hayırlısıyla tutması
nartanesiii/ Ayşe 16.08.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik +aşılamasının hayırlısıyla tutması
zakkumx / Zeynep 19.08.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik +tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
tmyomr/ Tümay 20.08.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat
bdroner/ Bedriye 21.08.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat
tb_fb/Tuba 22.08.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik
duamnur/ K.burcu 23.08.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat
barısozlem/ Özlem 26.08.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
ranana/ Mesude 27.08.2013 salı Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür
superz/ Ebru 28.08.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat
binbirgece/ B.Gamze 29.08.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat
Kızlar dualarınızı okudum Allah'ım kabul etsin dualarımızı...
canım bence batıl inanç o tür şeyler dua etmişsin eliniz yüzüne doğal sürcen bişi olmaz ALLAHIN izniyle gönlünü ferah tut..merhaba arkadaşlar hamileyim bende bu gün türbe ziyaret ettim fatiha okuduktan sonra elimi yüzüme sürdüm doğum lekesi olurmuuuuuuuuuuuuuu???
kızlar güzel dilekleriniz için cok tesekkur ederım.ama cok kotu gunler gecırdım rabbım beterınden korusun.kanamayla hastaneye gıttım tekrar kese gozukmedı kan degerlerım 4 bınlerden 2 bınlere dustu ertesı gun kurtaj oldum hastanedeydım ertesı sabah tekrar kan degerlerıme bakıldıgında tekrar 4 bınlerde gozuktu degerlerım gebelıgım devam edıyurdu.ultrasonda hala bısey gozukmedı ve dışş gebelık tanısı koyuldu.once ıgne ıle erıtmeye calışıldı ama ertesı sabah sag tupumde belşrdi ve benı artık zehırlemeye baslamış bebek iç kanama yapmış.hemen amelıyata aldılar once tüpü korumak ıçın kapalı denemiş ama olmadı ve sezeryan gıbı yapılmış ve maalesef artık sag tupumm yok rabbım kımseye yasatmasın daha yenı toparlanıyorum.yenı oturabılıyorum amelıyat olalı bugun 11 gun oldu bayramın ıkıncı gununden berı hastanedeydım sımdı annemde kalıyorum duzelıncce kendı evıme gecıcem 1 ay raporluyum.dualrınız ıcın herkeze teker teker tesekkuredıyorum sansım %50 ye dustu ama hala umudumuz kırılmadı zor toparladınm 3 ay korunmam gerekıyo daha sonrasın da baskent unıversıtesınde bı profumuz var ona gıdıcez nasıpse tekrar bı arastırmaya gırıcez tüp bebek dusunuyoruz rabbım yuzumuze guler ınsallah hayırlı evlat nasıp eder ınsallah .gecen gece ruyamda gordum oglesıne guzel bıbebektı kimis gibikokuyordu benım bebegımmış gece uyandım bı anda agladım cok agladım oylesıne gercektıkı yumusacıktı yanakları.bunları yasamamız gerekıyormuş demekkı ölümden dondum ama cok sukur aılem cok yardımcı oluyo herseyden once esım morelımı yuksek tutmaya calışıyo ıyıkı sana bısey olmadı dıyo,3bucuk saat amelıyatta kalmışım cok korkmuş cnm benım ya neyse kızlar ıcımı doktum rahatladım bıras herkeze hayırlısını nasip etsin rabbım
selam kızlar hayırlı akşamlar hayırlı hafta sonları herkese :))
albüme resim yükledimm bakarssınız öpüyorum siziiii
canımm burcumm, gönlü güzelim.. kv iyi olsun hayırlısıyla herkes evine barkına yerleşsin..Bu arada çok sğol kuzumm Rabbim geride kalanlar hayırlı uzun ömürler versiin inşAllah
sağol canım benim ALLAH razı olsun..:)Canım ne kadar çok yakışmış sana başörtüsü maşşallahDaha genç görünmüşsün, pek tatlı olmuşsun ya
sağol canım benim ALLAH razı olsun..RABBİM isteyen herkese nasib etsin cesaret versin İNŞALLAH :)Gül canım kapalı fotona baktım, zaten güzeldin daha da güzelleşmişsin maşallah çok yakışmış :)) oğlunda tosuncuk olmuş maşallah Allahım korusun sizi :)))
kızlar güzel dilekleriniz için cok tesekkur ederım.ama cok kotu gunler gecırdım rabbım beterınden korusun.kanamayla hastaneye gıttım tekrar kese gozukmedı kan degerlerım 4 bınlerden 2 bınlere dustu ertesı gun kurtaj oldum hastanedeydım ertesı sabah tekrar kan degerlerıme bakıldıgında tekrar 4 bınlerde gozuktu degerlerım gebelıgım devam edıyurdu.ultrasonda hala bısey gozukmedı ve dışş gebelık tanısı koyuldu.once ıgne ıle erıtmeye calışıldı ama ertesı sabah sag tupumde belşrdi ve benı artık zehırlemeye baslamış bebek iç kanama yapmış.hemen amelıyata aldılar once tüpü korumak ıçın kapalı denemiş ama olmadı ve sezeryan gıbı yapılmış ve maalesef artık sag tupumm yok rabbım kımseye yasatmasın daha yenı toparlanıyorum.yenı oturabılıyorum amelıyat olalı bugun 11 gun oldu bayramın ıkıncı gununden berı hastanedeydım sımdı annemde kalıyorum duzelıncce kendı evıme gecıcem 1 ay raporluyum.dualrınız ıcın herkeze teker teker tesekkuredıyorum sansım %50 ye dustu ama hala umudumuz kırılmadı zor toparladınm 3 ay korunmam gerekıyo daha sonrasın da baskent unıversıtesınde bı profumuz var ona gıdıcez nasıpse tekrar bı arastırmaya gırıcez tüp bebek dusunuyoruz rabbım yuzumuze guler ınsallah hayırlı evlat nasıp eder ınsallah .gecen gece ruyamda gordum oglesıne guzel bıbebektı kimis gibikokuyordu benım bebegımmış gece uyandım bı anda agladım cok agladım oylesıne gercektıkı yumusacıktı yanakları.bunları yasamamız gerekıyormuş demekkı ölümden dondum ama cok sukur aılem cok yardımcı oluyo herseyden once esım morelımı yuksek tutmaya calışıyo ıyıkı sana bısey olmadı dıyo,3bucuk saat amelıyatta kalmışım cok korkmuş cnm benım ya neyse kızlar ıcımı doktum rahatladım bıras herkeze hayırlısını nasip etsin rabbım
canım cok gecmiş olsun RABBİM şifa versin..RABBİM rüyandaki gibi tatlı bi bebeği nasib eder İNŞALLAH kendiniz üzme moralinii yüksek tut..kızlar güzel dilekleriniz için cok tesekkur ederım.ama cok kotu gunler gecırdım rabbım beterınden korusun.kanamayla hastaneye gıttım tekrar kese gozukmedı kan degerlerım 4 bınlerden 2 bınlere dustu ertesı gun kurtaj oldum hastanedeydım ertesı sabah tekrar kan degerlerıme bakıldıgında tekrar 4 bınlerde gozuktu degerlerım gebelıgım devam edıyurdu.ultrasonda hala bısey gozukmedı ve dışş gebelık tanısı koyuldu.once ıgne ıle erıtmeye calışıldı ama ertesı sabah sag tupumde belşrdi ve benı artık zehırlemeye baslamış bebek iç kanama yapmış.hemen amelıyata aldılar once tüpü korumak ıçın kapalı denemiş ama olmadı ve sezeryan gıbı yapılmış ve maalesef artık sag tupumm yok rabbım kımseye yasatmasın daha yenı toparlanıyorum.yenı oturabılıyorum amelıyat olalı bugun 11 gun oldu bayramın ıkıncı gununden berı hastanedeydım sımdı annemde kalıyorum duzelıncce kendı evıme gecıcem 1 ay raporluyum.dualrınız ıcın herkeze teker teker tesekkuredıyorum sansım %50 ye dustu ama hala umudumuz kırılmadı zor toparladınm 3 ay korunmam gerekıyo daha sonrasın da baskent unıversıtesınde bı profumuz var ona gıdıcez nasıpse tekrar bı arastırmaya gırıcez tüp bebek dusunuyoruz rabbım yuzumuze guler ınsallah hayırlı evlat nasıp eder ınsallah .gecen gece ruyamda gordum oglesıne guzel bıbebektı kimis gibikokuyordu benım bebegımmış gece uyandım bı anda agladım cok agladım oylesıne gercektıkı yumusacıktı yanakları.bunları yasamamız gerekıyormuş demekkı ölümden dondum ama cok sukur aılem cok yardımcı oluyo herseyden once esım morelımı yuksek tutmaya calışıyo ıyıkı sana bısey olmadı dıyo,3bucuk saat amelıyatta kalmışım cok korkmuş cnm benım ya neyse kızlar ıcımı doktum rahatladım bıras herkeze hayırlısını nasip etsin rabbım
ohh maşaAllah, gözünüz aydınn.. Allah Ayşe Şevval e salık huzur mutluluk güzeel bir hayat nasp etsin inşAllah.. normal mi dğurdun acaba:26: neyse iyisin inşAllah sende..
Güll kapandın mıı? MAşaAllah nasıl karar verdin ben daha önce hiç denk gelmedim senin böyle bir düşüncene.. Sevindim senin adınaa..
selam kızlarr nasılsınız size güzel bir haberim var ben KAPANDIM :) Rabbim tüm isteyipte cesaret edemeyenlere o cesareti versin nasib etsin İNŞALLAH :)
SÜNDÜZCÜMM canım benim RABBİM sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasib etsin İNŞALLAH..
Oyy Sündüzüm gözünüz aydın maşallahh Allah analı babalı büyütsün canım benim hayırlı bir evlat olsun inşallah . Mis ms kokulıdur o şimdi Allah'ım nazalardan saklasın. Çokta çekmemişsin neyse ki canım.
SÜnsüz Allah hayirli etsin.gözün aydin olsun
Canım hadi gözünüz Aydın evladına kavuşmuşsun çok şükür
Oyyyy sündüzüm Allaha şükürler olsun, ohh çok şükür bin şükür,, Rabbim sağlıkla büyümesini nasip etsin, sütün bol bol gelsin, kızın port port gazını çıkarsın, hep uysun emsin..sağlıgınız hep daim olsun ikinizde çok öptümmmmmm :)))))
Ya ben böleyim işte rahat edemiyorum bi odaya girdim mi hepsinş bitirmem lazım parça parça yapamıyorum kndimi parallıyorum işte.. Ama bitti sayılır çok şükür bi banyo-wc ve halılar kaldı yarına bitiririm onları da.. şuan perdem yıkanıyo ınu bekliyorum bitirince hemen ütüleyip asıcam mutfağımda bitmiş olcak.. sağolsun selim de hiç durmadı bugün 11 de uyuyan çocuk bugün ağlamaktan kendini yırrtı.. şimdi uyudu ve Şu saat oldu daa yeni üzümle peynirle yedim sabah yaptığım kahvaltoyla duruyodum valla.. Yok yok ben karar aldım p. Tesi itibariyle kendime çeki düzen veriyorum gülcüm.. Düzeni sağlıcam inşallah..
Darısı başına kardeş, allah kurtarsın :)))
Yok canım daha almadım bu ayın 2 sinde işe başlamam gerekiyordu ücretli iznim bitti sigortayla fln görüştüm eylül de yatıcak dedi.. İzin bittikten 1 ay sonra yatıyomuş.. Süt parası için sgk ya gitmem ama.. Sorun yok alıcam yani..
Eğer normal doğurduysan bu zaman dilimi çok süper.. Hiç sancı çekmemişsin demek ki.. 46 saat çekince ben 5.5 saat hiç yanii.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etti.. Hayırlı bi evlat olur inşallah..
Hobbaa maraton başlasın bakalım.. Gelsin gazlar, gelsin uykusuzluk :))
Allah sabır versin kuşum şimdiden ..
Canııımmm çok sevindim .. Böyle bi karardan haberimiz yoktu..
Özel değilse öğrenebilirmiyiz? Seni kapanmaya teşvik eden nedeni.. Ben çok severim kapanan ve müslüman olanların hikayelerine..
Devrik oldu sanırım ayrı ayrı severim yani bu hikayeleri dinlemeyi..
Hadi hayırlı olsun
Evet canım bitmişti iznim bu ayın 2 sinde arayıp çapırmadılar bile ben sırdum nezman başlama tarihim diye.. Zaten o uyuz karıyla kötü ayrılmıştık hiö yüzünü de sesini de duyasım yok.. Yazdım istifayı kardeşimle gönderdim.. Aynı yerde çalışıyoduk da.. İyi oldu kurtuldum ordan çok şükür..
İyi geceler canlarim okadar msj yazdim bugun cok sacma bisey olmus anlamadim gelmemis...
Bebegimi gordum cok iyi buyuyor hala cinsiyet ogrenemedim 4lu test yaptik sonucu 1 hafta sonra...
Sunduz gozun aydin canim anali babali.buyusun..
vaaaavvvvvvv seksi hatun seniiiiii,kıyafet olmuyor bahanesiyle öyle ortalarda cıbıldak dolaşıyon demek
çiğdem doğum iznin bitmişmiydiki istifa ettin bitmediyse keşke bitmesini bekleseydin sigortadan para alacaksın ya onu etkilemesin,bizim iş yerinde bi kız vardı doğumdan sonra gelicem dedi gitti gelecek diye erine kimsede alınmadı meğer taktik yapmış doğum izni bitti ben 6 ay daha izin istiyorum dedi iş yeride örnek teşkil eder veremem dedi kızı işten çıkardı öyle oluncada tazminat aldı,gerçi gitmeside hayırlı oldu ama neyse
gözün aydın sündüzcüm Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin,hayırlı evlat olur inşallah, rabbim diğer arkadaşlarada hayrlı doğumlar nasip etsin
gülcüğüm kapanmışsın canım hayırlı olsun
Hayırlı cumalarr, ayy ne güzel haberler yaaa
Sündüzcüm canım hayırlı uğurlu olsun sağlıklı mutlu bir bebek olsun inşallah çıkmış piyasaya en sonunda cimcime
Güllll canımmm maşallah sana yaa helal olsun demek kapandın kesin kararını verdin ayy çok sevindim, Allah sabrını ve mükafatını versin inşallah canım benim.
Meralcim bu sabahta aklıma geldin ggene dua ettim Allahım hayırlısıyla tutunsun inşallah diye, şuan nasılsın iyimisin ah birde eşin kızdırmış seni, valla topikçe eşinle görüşmeni yasaklıycaz en sonunda heleki şu dönemde
Özlemm baban çıkmış çok şükür inşallah tertemiz olmuştur, birdaha tekrarlamamak üzere bu konu kapanır gider, sağlıklı uzun ömürlü yaşar.
Sedaaaaa ayyy inanamıyorum sana, sen işe mi gitmedin ayyyy muhteşemsn yaa, varya işte sen böyle ol, bebeğin kendiliğinden gelir ben sana diyim. şu mükemmelliyetçiliğini bırakıp azıcık gamsız olunca işlem tamamdır inşallah
Çiğdem tatlım muhteşemsin, şu doğum öncesi yazdığın şeyler resmen kılavuz rehber gibi çok değerli bence. hakkaten hepsi nasılda doğru yaa,, ayy ama ben okudukça doğurmaktan korkmaya başlıyorum Allahım herkese sabırlar versin anne olmak çok güzel olduğu kadar çok stresli bir durum.
Oyyyyy canım hayırlı uğurlu olsun Rabbim evladına hayırlı ömürler nasip etsinn inşalla..güle güle büyüt bebişini..bol bol sütün olsun,bebeğinin hiç gaz sıkıntısı olmasın inşallahhh..benim içinde kokla o güzel bebişi
Gülll süperrr valla imrendim sana ben diyom diyom hala adım atamadımm inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinnoğluşun nasıl?
neden daha önce uyarmadııınnn....patlayacaktım....
[
Bdriyeeemm kuzuumm nolur hakkınızı helal edin haber veremedim çıkınca...
yaaa sen insan olamazsın yaaa...ALLAHrazı olsun bin kere...
Bircanım canım kaçırmamışsın saat 4 de oldu trasfer...ALLAH razı olsun...ALLAH sana da kolaylık versin..İş yoğunluğun azalsın İNŞALLAH..
Dn telefondanm okuddum haberi aldın inanılmaz mutlu oldum...Vay Sündüzüm vaayy senin karnından çıktı benim karnıma kondu:)))RABBİM sağlıklı uzuuun ömürler nasip etsin İNŞALLAH...Bedriyemin, Buketimin ve Yaseminimin başına İNŞALLAH...
Sorma Özlemim neyse şimdi iyiyiz çok şükür ama çok canımı sıktı dün...
Burcum bende sana yazacaktım ama benim tetenek kocam telefonla ilişkime son vermemi emir buyurdu yazamadım bende...Herşey yolunda çok şükür...Bugün işe gitmedim ama bir ara uğrayacağım..çok ufak bir işim var...Dün Bölge Başkanı beni arayıp özel rica etti kıramadım:))) 2 embriyo kondu...4 ü de tekrar donduruldu...Çok acayiptim Burcu yaaa...işlemden sonra beni aldı bir ağlama...düşünsene beğen beğenme baya baya döllenmiş bölünmüş küçük noktacıklar var içimde...inanılmaz garip bir duygu...ALLAH sonuna kadar gitmeyi nasip eder İNŞALLAH...
Oh be sonundaa...ayakta alkışlıyorum seni...
sündüzcüm hayırlı olsun kuzum gözün aydın, Rabbim size bağışlasın evladına hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin.
sedacım nekadar güzel yüreğin var hayırlı evlat olmanın mükafatını Rabbim versin sana hem bu dünyada hemde öbür dünyada inşallah.
canım nasıl sevindim anlatamam bende geçen sene ekimde kapandım ilk başta tereddüt ettim yapabilir miyim diye ama inanki pişmanlık içimden bile geçmedi hala şükrediyorum Rabbim nasip ettiği için, hayırlı olsun kuzucum, eminim çok yakışmıştır
canım hadi gözünüz aydın inşallah en yakın zamanda da sağlığına kavuşur.
ohh iyi yapmışsın vallahi insan afedersin eşşek gibi de çalışma kimse görümüyor, ama işte aldığın parayı sonuna kadar hak etme düşüncesi var bizim gibilerde, iyiki de var helal hak kazanç nasip etsin Allah, ben de bugün hiç iyi hissetmiyordum kendimi işe gidesim yoktu sürekli bir baş ağrısı uyku hali oluyor nitekim geldim hem yoğunum hem kimse yok
sündüz canim dogum yapmissin hayirli olsun kizin saglikli bi sekilde büyüsün umarim akilli uslu bi bebek olur annesini üzmez
herkese merhaba ben yeni haytıma alışmay a çalışıyorum meleğim çok güzel ya ilerleyen zamanlarda resimlerini eklerim doğum hikayeme gelince perşembe sabah hasteneye gittik yatış yapıldı sancı yok açılma 1parmak önce muayene edildim sonra suyum patlatıldı saat 11se suni sancı başlatıldı saat 2 ye kadar herşey iyiydi çok şükür koridorda bi ileri bi geri sancılar ufak ufak giriyordu kendi sancım nstde 3 tane çıktı ben hissetmiodum ama suni sancının en ufağı bile cnını acıtıyomuş insanın açıklık 3 cm idi saat 2.5 gibi 5 cm oldu çok yürümemden ödemmi ne oluşnuş yatmalıymışım ama ne mümkün ağrılar girdikçe rabbime dua ediyorum nnem eşim yanımda sırtıma masj yapıyorlar ya sabır demekten başka çarem yoktu çok çaresiz hissettim kendimi ve tam açılma kimbilir nezaman olacaktı allahım diodum ha gayret diodum ha gayret derken saat 4 gibi 7 cm dediler allahım çok şükür dedim ağlıcam ama ağlayamıyorum içim kaynıyor ıkınma gibi bişiler hissetmeye başladım büyük tuvaletimi yapama hissi gibi bişi 4 10 gece doğum masasına alındım açıklık 9 cm dediler bebek yukarıdaymış bi türlü kanala inmek bilmedi 30 dak boyunca ömrümden ömür gitti diyebilirim hep kelimei sahadet getirdim dediler az kaldı dedim kandırmıyosunuz dimi olmucak dedim açlıktan susuzluktan bayılacak seviyeye geldim arık 16 38 de bebeişim doğdu inanamadım artık dinlen dediler ıkınma dediler nasıl dedim inanamadım oyle boş boş bakıyorm meleğim karşımda gözlerim bulanık görüyoo yanıma getirdiler gözleri açıktı öptüm kokladım sonrada plesanta yapışıkmış onunla uğraştık biraz mecburen kesi yapıldı 4 dikiş var 2 tande dışarda çıknca ağladım rahatladım kızım sağlıklı çol şükür memeden ayrılmak istemiyorÇiğdem süpersin kuzum valla döktürmüşsünHiç yabana atmayın bu yazılanları kızlar birebir yaşıycaksınız..
Gül adaşım hayırlı olsun canım, kapanmışsın. İnşallah Rabbim layıkıyla o başörtüsünü taşıyanlardan eylesin seni (amin)
Özlem geçmiş olsun canım, Rabbim şifa versin babacına..
Aslı tüp yerine tatili seçmeniz yerinde olmuş, stres atın, kafa dağıtın, bi kendinize gelin canım
Sündüz Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah, kolay bir doğum olmuş sanırım çok uzun sürmemiş ayrıntıları paylaş canım
Meral inşallah 14 gün sonra pozitifi görenlerden olursun canım, bol bol dinlen
Bu arada herkese hayırlı cumalaaarr
herkese merhaba ben yeni haytıma alışmay a çalışıyorum meleğim çok güzel ya ilerleyen zamanlarda resimlerini eklerim doğum hikayeme gelince perşembe sabah hasteneye gittik yatış yapıldı sancı yok açılma 1parmak önce muayene edildim sonra suyum patlatıldı saat 11se suni sancı başlatıldı saat 2 ye kadar herşey iyiydi çok şükür koridorda bi ileri bi geri sancılar ufak ufak giriyordu kendi sancım nstde 3 tane çıktı ben hissetmiodum ama suni sancının en ufağı bile cnını acıtıyomuş insanın açıklık 3 cm idi saat 2.5 gibi 5 cm oldu çok yürümemden ödemmi ne oluşnuş yatmalıymışım ama ne mümkün ağrılar girdikçe rabbime dua ediyorum nnem eşim yanımda sırtıma masj yapıyorlar ya sabır demekten başka çarem yoktu çok çaresiz hissettim kendimi ve tam açılma kimbilir nezaman olacaktı allahım diodum ha gayret diodum ha gayret derken saat 4 gibi 7 cm dediler allahım çok şükür dedim ağlıcam ama ağlayamıyorum içim kaynıyor ıkınma gibi bişiler hissetmeye başladım büyük tuvaletimi yapama hissi gibi bişi 4 10 gece doğum masasına alındım açıklık 9 cm dediler bebek yukarıdaymış bi türlü kanala inmek bilmedi 30 dak boyunca ömrümden ömür gitti diyebilirim hep kelimei sahadet getirdim dediler az kaldı dedim kandırmıyosunuz dimi olmucak dedim açlıktan susuzluktan bayılacak seviyeye geldim arık 16 38 de bebeişim doğdu inanamadım artık dinlen dediler ıkınma dediler nasıl dedim inanamadım oyle boş boş bakıyorm meleğim karşımda gözlerim bulanık görüyoo yanıma getirdiler gözleri açıktı öptüm kokladım sonrada plesanta yapışıkmış onunla uğraştık biraz mecburen kesi yapıldı 4 dikiş var 2 tande dışarda çıknca ağladım rahatladım kızım sağlıklı çol şükür memeden ayrılmak istemiyorallah herkese hayırlısını versin çok zordu ama allahıma çok şükür kısa sürdü dualar sayesinde ii dilkleriniz dualarınız için çok sağolun allah razı olsun
meral saat 13 30da sana dua ettim inş bebiş sana tutunur vesancılar varken herkese dua ettim inş hamişler çok kkolay doğum yaparsınız şekerkız çok geçmiş olsun çok üzüldüm inş rabbim hayırlısı versin
unuttuğum atladığım var ise kusura bakmasın ii geceler kızlar
herkese merhaba ben yeni haytıma alışmay a çalışıyorum meleğim çok güzel ya ilerleyen zamanlarda resimlerini eklerim doğum hikayeme gelince perşembe sabah hasteneye gittik yatış yapıldı sancı yok açılma 1parmak önce muayene edildim sonra suyum patlatıldı saat 11se suni sancı başlatıldı saat 2 ye kadar herşey iyiydi çok şükür koridorda bi ileri bi geri sancılar ufak ufak giriyordu kendi sancım nstde 3 tane çıktı ben hissetmiodum ama suni sancının en ufağı bile cnını acıtıyomuş insanın açıklık 3 cm idi saat 2.5 gibi 5 cm oldu çok yürümemden ödemmi ne oluşnuş yatmalıymışım ama ne mümkün ağrılar girdikçe rabbime dua ediyorum nnem eşim yanımda sırtıma masj yapıyorlar ya sabır demekten başka çarem yoktu çok çaresiz hissettim kendimi ve tam açılma kimbilir nezaman olacaktı allahım diodum ha gayret diodum ha gayret derken saat 4 gibi 7 cm dediler allahım çok şükür dedim ağlıcam ama ağlayamıyorum içim kaynıyor ıkınma gibi bişiler hissetmeye başladım büyük tuvaletimi yapama hissi gibi bişi 4 10 gece doğum masasına alındım açıklık 9 cm dediler bebek yukarıdaymış bi türlü kanala inmek bilmedi 30 dak boyunca ömrümden ömür gitti diyebilirim hep kelimei sahadet getirdim dediler az kaldı dedim kandırmıyosunuz dimi olmucak dedim açlıktan susuzluktan bayılacak seviyeye geldim arık 16 38 de bebeişim doğdu inanamadım artık dinlen dediler ıkınma dediler nasıl dedim inanamadım oyle boş boş bakıyorm meleğim karşımda gözlerim bulanık görüyoo yanıma getirdiler gözleri açıktı öptüm kokladım sonrada plesanta yapışıkmış onunla uğraştık biraz mecburen kesi yapıldı 4 dikiş var 2 tande dışarda çıknca ağladım rahatladım kızım sağlıklı çol şükür memeden ayrılmak istemiyorallah herkese hayırlısını versin çok zordu ama allahıma çok şükür kısa sürdü dualar sayesinde ii dilkleriniz dualarınız için çok sağolun allah razı olsun
meral saat 13 30da sana dua ettim inş bebiş sana tutunur vesancılar varken herkese dua ettim inş hamişler çok kkolay doğum yaparsınız şekerkız çok geçmiş olsun çok üzüldüm inş rabbim hayırlısı versin
unuttuğum atladığım var ise kusura bakmasın ii geceler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?