Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

bedriyecim başınız sağolsun

sağol tümaycım..
Bedriyecim basiniz sag olsun canim, Allah mekanini cennet etsin ınşallah.
Nazancim benim annemin adi rabia, iyilik melegi gibibiridir. Cokguzel bir isim hayirli olsun canim.
Benimde son kararim Betül, mesudenin kizi ile adas olacak.
aaaaaaa gelinimin adı betül mü olcak BETÜL&FATİH EMİR :)) GÜZEL OLDUU

aralam/ Meral 26.07.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
ecrinn07/ Aslı 29.07.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
serap-serap/ serap 30.07.2013 salı sağlıklı hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat
graphicdesigner/ Yasemin 31.07.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat
hayatumuttur/ Gamze 01.08.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum, hayırlı evlat
akyuzcigdem / Çiğdem 02.08.2013 cuma Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür
buketdemet/ Buket 05.08.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum, hayırlı evlat
sunbal/ Sündüz 06.08.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum, hayırlı evlat
dejavu_one/ Seda 07.08.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamilelik +tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
gul1982/ Gül 12.08.2013 pazartesi Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür
melek2828/ Nazan 13.08.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum, hayırlı evlat
btskn/ Bircan 14.08.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum, hayırlı evlat
burju82/ B.burcu 15.08.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik+aşılamasının hayırlısıyla tutması
nartanesiii/ Ayşe 16.08.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik +aşılamasının hayırlısıyla tutması
zakkumx / Zeynep 19.08.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik +tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
tmyomr/ Tümay 20.08.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat
bdroner/ Bedriye 21.08.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat
tb_fb/Tuba 22.08.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik
duamnur/ K.burcu 23.08.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat
barısozlem/ Özlem 26.08.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
ranana/ Mesude 27.08.2013 salı Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür
superz/ Ebru 28.08.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat
binbirgece/ B.Gamze 29.08.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat

Kızlar dualarınızı okudum Allah'ım kabul etsin dualarımızı...

SEKERKIZ TUGBA canım benim ne kötü günlerdi o anlar tahmin edebiliyorum inşallah yaşadığın bu acılar günahlarını silip götürmüştür veee yaşanan bu çok kötü ve acı olay çok hayırlı ve güzel bir kapı açar sana inşallah, bu olayıon arkasından yağmur gibi güzellikler yağar evinizeee inşallah ,canım benim Allah yardımcın olsun inşallah Rabbim sabır versin

BEDRIYE tatlım başınız sağolsun Rabbim güc kuvvet versin, kendine dikkat et canım,hicbir yere yalniz gitme, Allah'a emanet ol

Canlarim hepinizi cok özledim Allah nasip ederse salı evimize dönüyoruz inşallah, kv daha iyiye gidiyor, inşallah hepinizde iyisinizdir, Allaha emanet olun Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah, acı yaşayan bekleyen herkese sabır versin..öptüm hepinizi

canımm burcumm, gönlü güzelim.. kv iyi olsun hayırlısıyla herkes evine barkına yerleşsin..Bu arada çok sğol kuzumm Rabbim geride kalanlar hayırlı uzun ömürler versiin inşAllah

ALLAH razı olsun canım..

merhaba arkadaşlar hamileyim bende bu gün türbe ziyaret ettim fatiha okuduktan sonra elimi yüzüme sürdüm doğum lekesi olurmuuuuuuuuuuuuuu???
canım bence batıl inanç o tür şeyler dua etmişsin eliniz yüzüne doğal sürcen bişi olmaz ALLAHIN izniyle gönlünü ferah tut..

Sekermiş Tuba Allah sana güç kuvvet versin ne diyimki zor cok zor.bu da senin sınavın.başarıyla ustesinden gel insallh.

Bedis basınız sagolsun

Tubacım geçmiş olsun canım herşey Allahtan. İnşallah Rabbim senin bu güçlü duruşuna karşı gönlündekini verir. Canını hiç sıkma, şansın %50 ye falan düşmedi. %100 umutla tam gaz devam :) Moralini yüksek tut yeter canım dualarımız seninle

selam kızlar hayırlı akşamlar hayırlı hafta sonları herkese :))

albüme resim yükledimm bakarssınız öpüyorum siziiii

Canım ne kadar çok yakışmış sana başörtüsü maşşallah Daha genç görünmüşsün, pek tatlı olmuşsun ya

canımm burcumm, gönlü güzelim.. kv iyi olsun hayırlısıyla herkes evine barkına yerleşsin..Bu arada çok sğol kuzumm Rabbim geride kalanlar hayırlı uzun ömürler versiin inşAllah

Bedişim başınız sağ olsun, Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah.
Kendine çok dikkat et kuzum bitirdin günleri hayırlısıyla az kaldı :)

Gül canım kapalı fotona baktım, zaten güzeldin daha da güzelleşmişsin maşallah çok yakışmış :)) oğlunda tosuncuk olmuş maşallah Allahım korusun sizi :)))

Gül canım kapalı fotona baktım, zaten güzeldin daha da güzelleşmişsin maşallah çok yakışmış :)) oğlunda tosuncuk olmuş maşallah Allahım korusun sizi :)))
sağol canım benim ALLAH razı olsun..RABBİM isteyen herkese nasib etsin cesaret versin İNŞALLAH :)

tubacığım canım çok geçmiş olsun, çok şükür ki sana bişey olmamış önce senin sağlığın önemli canım , rabbim tekrar nasip eder inşallah, çok şükür ki diğer tüpün sağlam ve sen sağlıklısın

canım cok gecmiş olsun RABBİM şifa versin..RABBİM rüyandaki gibi tatlı bi bebeği nasib eder İNŞALLAH kendiniz üzme moralinii yüksek tut..

SÜnsüz Allah hayirli etsin.gözün aydin olsun

Canım hadi gözünüz Aydın evladına kavuşmuşsun çok şükür

İyi geceler canlarim okadar msj yazdim bugun cok sacma bisey olmus anlamadim gelmemis...
Bebegimi gordum cok iyi buyuyor hala cinsiyet ogrenemedim 4lu test yaptik sonucu 1 hafta sonra...
Sunduz gozun aydin canim anali babali.buyusun..

sündüz canim dogum yapmissin hayirli olsun kizin saglikli bi sekilde büyüsün umarim akilli uslu bi bebek olur annesini üzmez

herkese merhaba ben yeni haytıma alışmay a çalışıyorum meleğim çok güzel ya ilerleyen zamanlarda resimlerini eklerim doğum hikayeme gelince perşembe sabah hasteneye gittik yatış yapıldı sancı yok açılma 1parmak önce muayene edildim sonra suyum patlatıldı saat 11se suni sancı başlatıldı saat 2 ye kadar herşey iyiydi çok şükür koridorda bi ileri bi geri sancılar ufak ufak giriyordu kendi sancım nstde 3 tane çıktı ben hissetmiodum ama suni sancının en ufağı bile cnını acıtıyomuş insanın açıklık 3 cm idi saat 2.5 gibi 5 cm oldu çok yürümemden ödemmi ne oluşnuş yatmalıymışım ama ne mümkün ağrılar girdikçe rabbime dua ediyorum nnem eşim yanımda sırtıma masj yapıyorlar ya sabır demekten başka çarem yoktu çok çaresiz hissettim kendimi ve tam açılma kimbilir nezaman olacaktı allahım diodum ha gayret diodum ha gayret derken saat 4 gibi 7 cm dediler allahım çok şükür dedim ağlıcam ama ağlayamıyorum içim kaynıyor ıkınma gibi bişiler hissetmeye başladım büyük tuvaletimi yapama hissi gibi bişi 4 10 gece doğum masasına alındım açıklık 9 cm dediler bebek yukarıdaymış bi türlü kanala inmek bilmedi 30 dak boyunca ömrümden ömür gitti diyebilirim hep kelimei sahadet getirdim dediler az kaldı dedim kandırmıyosunuz dimi olmucak dedim açlıktan susuzluktan bayılacak seviyeye geldim arık 16 38 de bebeişim doğdu inanamadım artık dinlen dediler ıkınma dediler nasıl dedim inanamadım oyle boş boş bakıyorm meleğim karşımda gözlerim bulanık görüyoo yanıma getirdiler gözleri açıktı öptüm kokladım sonrada plesanta yapışıkmış onunla uğraştık biraz mecburen kesi yapıldı 4 dikiş var 2 tande dışarda çıknca ağladım rahatladım kızım sağlıklı çol şükür memeden ayrılmak istemiyor allah herkese hayırlısını versin çok zordu ama allahıma çok şükür kısa sürdü dualar sayesinde ii dilkleriniz dualarınız için çok sağolun allah razı olsun
meral saat 13 30da sana dua ettim inş bebiş sana tutunur vesancılar varken herkese dua ettim inş hamişler çok kkolay doğum yaparsınız şekerkız çok geçmiş olsun çok üzüldüm inş rabbim hayırlısı versin
unuttuğum atladığım var ise kusura bakmasın ii geceler kızlar

cok güzel canim dogum hikayeni okuyunca tam filim seridi gibi gecti Allah kizina uzun saglikli ömürler versin Hayiri bir evlat olur Insaallah. yani normal dogum yaptin anladigim kadari ile degilmi

U
Sunduuuzz senin kiz benim için bekledi...Annesi Meral Teyzesine dua etsin diye...Ben sen o haldeyken sancı çekerken senin duani aldım ya daha ne isterim ALLAH tan...RABBİM güzel kızına uzun hayırlı bir ömür nasip etsin İNŞALLAH...cok enteresan bisey soylicem transfer oldu odaya döndüm put gibi yatıyorum neyse içtiğim sular yüzünden cisim geldi anneme saati sordum yazsam 16:38 di..hemşire tamam kaljabilirsin dedi ama ben bari 16:40 olsun dedim.
.inanılır gibi degil resmen o ansen doğum yapmışsın....ALLAH im cok etkilendim....ikinizin de sağlıklı olması harika haber.....kızıni kokluyor seni öpüyorum

sekerkiz tugbacim cok cok gecmis olsun Rabbim acini dindirsin Insaallah en yakin zamanda hayirli bi sekilde saglikli gebelik yasar bebegini kucagina alirsin. ne desem bos biliyorum nasil teselli edilir bilemiyorum suan inan cok üzüldüm Rabbim birdaha yasatmaz Insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…