Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Canım allah analı babalı büyütsün ne güzel sağ salim almışsın bebişini kucağına allah uzun ömürler versin canım benim :)

kizlar birsey sormak istiyorum bilen yasayan varmi

yumurtlama zamanim gecti bugün 16. günüm ve benim dünden beri uzun sari akintim var yani bildigimiz cok afedersiniz sümük gibi sari akinti uzayan bu ne ilk defa yasiyorum
yumurtam catlamis olmali ben carsamba doktora gittigimde catladi catlayacak dedi ve asilama oldum yanliz ben ne igne ne hap hicbirsey kullanmiyorum asilama önceside vermedi kullanmadim birsey

İyi geceler herkese;

Bedriyecim başınız sağolsun canım..
Doktor işi dr ertelenmiş hayılısı böyleymiş demek ki sıkma canını sakın..

Şekerkız tuğba çok çok geçmiş olsun canım.. Bu yaşadığın son olsun inşallah rabbim yüzünğ güldürsün..

Meralcim 29 ağustosu dört gözle bkliyorum bizim sıpa çığırından çıktı hep mızmız dopru düzgün uyku yok.. Söylüyorum böle böle diye herkes dolunaydandır diyo :)) astrolojiyi takip eden ne çok kişi varmış yahu )
Bekliyoruz bakalım sabrediyoruz..

Evimin temizliğinş bitirdim yrından itibaren hayatımı düzene sokmuş olucam inşallah bakalım..
Biz dün gece sahile pikniğe gittik eşimle çok zevkli ve keyifli geçti çekirdek aileyiz biz :)) temiz hava selim paşa pusetinde uyudu bizde rahat ettik

Hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın.:

canım allah yardımcın olsun çabucak toparlan yeniden bebek çalışmalarına başla inş. allahın izni ile

canım benim çok şükür sağlıkla aldın kucağına. Rabbim analı babalı büyütsün hayırlı bir evlat olsun inşallah duaların içinde Allah razı olsun. En güzeli yine normal doğum çabuk toparlanırsın canım bebişinin resimlerini de bekliyoruz en kısa zamanda ekle albüme..

Günaydın kızlar. Dün gece pek uyuyamadım korku girdi içime eşime sarıla sarıla uyumuşum. Rüyamda rahmetli dedemi gördüm çok görürdüm epeydir görmüyordum yine görünce sevindim akşam dua okuyayım ruhuna. Bu arada 2-3 gündür bende koyu kahverengi akıntı geliyor reglim bitti ama böyle başladı akşam duş aldım filan bir şey yoktu sabah baktım yine gelmiş sabaha karşı da şiddetli bir kasık ağrım olsu az sürdü geçti bilmiyorum ki neden böyle ancak mı temizleniyor anlamadım yani. Neyse işte mesaime geldim. Oturuyorum birazdan çay alıcam sandviçimi yicem. Bu hafta 4 gün gelicem işe cuma zafer bayramı tatil

ne güzel..zor da olsa kısa sürmüş.Allah yaptığın duaları kabul etsin.. artık bundan sonrası kolay inşalalh düzene girer..

iyi bakalım herşey yoluna giriyo demek ki..zamanla hepsi olur...

Kızlar selamlar,

Buara gündüzleri pek gelemiceem çünkü iznim başlayana kadar ki daha epey var malum 37.haftaya işyerinde bi arkadaşla beraber çalışıcağız ki işleri ona gösterebileyim diye o da erkek onun yanında da buraya giremem.. ama onu sepetlediğim anlardaa hoopp yanınızdayım Kızlarr bugun işyerinde finansman müdürüm bebeğe hediye almış alt açma takımı varmış battaniyeli bişey çok duygulandım koca kız oldu maşaAllah da hediye geliyor diye, bir sevindim anlatamam..
Sündüzz canım benim gözün aydın Allah sağlık şifa huzur uyku mutluluk versin kızına hep inşAllah.. demek ki doğumda zorlandın:18: çok şükür kurtuldun Allah bizlere de yardım etsin inşAllah.. inan yüreğim pırpır.. korkuyorum, Allah inşAllah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder bize inşAllah Yarabbim..

merhaba arkadaşlar.
foruma yeni katıldım. ancak 2 yıldır aklıma takılan her konuda incelediğim bir site burası. çok faydasını gördüm. ee artık üye olayım dedim ve oldum.

1) anne olmaya karar vermeden önce psikolojik olarak buna kendimi hazırladım. zira büyük bir sorumluluk gerektiriyor. 4 ay önce kitaplar aldım. okudum. sizlere de şiddetle tavsiye edebileceğim bu kitaplar:

a. Bebeğinizi Beklerken Sizi Neler Bekler (Yazarları: Arlene Eisenberg, Heidi E. Murkoff, Sandee E. Hathaway)
b. Hamilelik doğum ve Bebek Bakım Kitabı (Yazar: Ayşe Öner)
c. oyun Çocuğun Gıdasıdır ( Yazar: Ann Pleshette Murphy)

yeni kitaplar keşfettikçe yazacağım:)

bunların yanı sıra internetten anne ve bebek ile ilgili siteleri, videoları takip etmenizi öneririm.

2) Unisex bebe kıyafetlerinden 3-4 adet aldım. Anne hamile badilerinden de aynı şekilde 2-3 adet. Bunlar bir kenarda duruyor. Etiketleri vs. üzerinde. Almamın nedeni o heyecanı şimdiden yaşamak. kendimi rahatlatmak. eşimle bunlara bakarak hayallere dalmak:) etiketleri çıkartmıyorum çünkü her an hediye edebilirim:) hatta bebek kıyafetlerinden birini hediye ettim bile:) bana kalır veya başkasına. birkaç parça bebek-anne giyiminin alınmasında sakınca yok.

3) Bir ajandam var ve şimdilik her gün olmasa da fırsat buldukça yazıyorum. doğmamış bebeğim ile acı tatlı her şeyi paylaşıyorum:)

4) Geçen hafta bir kadın doğum doktoruna gittim. kontrolden geçtim. tam kan tarama testi ve hormon testi yaptırdım. sonuçlar süper. her şey yolunda. hiçbir sıkıntı yok:) folik asit hapını da kullanmaya başladım.

5) diş hekimlerine gittim. bu nokta beni üzdü şimdilik rahatsız etmese de ileride oluşabilecek sorunlara karşı 20 lik dişlerimin alınması gerekiyormuş. 2 farklı doktorda böyle söyledi. salı tekrar gideceğim. arkadaki 2 dişimde hafif çürüme başlamış o nedenle dolgu yaptıracağım. 20 lik dişlerin çekilmesi için de gün belirleyeceğiz. hamilelik döneminde dişlere müdahaleyi tavsiye etmiyor doktorlar.

6) ekim-kasım gibi de çalışmalara başlıyoruz:)

her şeyin hayırlısı diyorum. dilerim Rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürür. Güzel evlatlar yetiştirmeyi bizlere nasip eder. Amin.

Hayırlısı olsun. İnşallah bebeğiniz fazla bekletmeden gelir. Ama hiçbir sorun olmasa bile 6 ay filan bekleyebilirsiniz vücut ancak alışıyor birkaç denemeden sonra gebe almak daha kolaylaşıyor bu durum 1 seneye kadar da uzayabilir ilk ilişkiden hamile kalıcam diye şartlamayın kendinizi üzülmeyin sonra. Bir sorun mu var neden gebe kalamadım demeyin. Yumurtlama dönemlerinizi takip edin eğer regliniz düzenliyse regli gününüzden 14 gün öncesi yumurtlama gününüzdür bunu not edin ve bu tarihten bir kaç gün öncesi çalışmalara başlayın gün aşırı ilişki yeterlidir. Ayrıca yumurta akı kıvamında uzayan akıntı gelmesi de yumurtlama gününün yaklaştığını gösterir bunlar size kolaylık sağlayacaktır hayırlı haberlerinizi bekliyoruz bu arada ben seda 30 yaşındayım 3 senedir bebek düşünüyoruz 2 aşılama ve bir tüp bebek macera var ama olumsuz sonuçlandı ama durmak yok yola devam diyoruz

tatlım hakkında hayırlısı olur inşallah. Rabbim en doğru zamanda hayırlı bir evlat nasip eder inşallah.

ben de 26 yaşındayım. 3 aydır bu konunun uzmanı oldum çıktım diyebilirim:) kitapların yanısıra internet, tv, gazete, dergi vs. doğru kaynaklardan öğrenmeye çalışıyorum. yoksa bilgi kirliliği çok fazla. regl dönemim düzenli. yumurtlama günümü 3 aydır not ediyorum bir kenara. geçen doktora gittiğim de rahmime baktı ve tam yumurtlama günüm olduğunu söyledi. gösterdi. yumurtamı gördüm:) çok değişik bir duyguymuş gerçekten.

özlem duanı okudum..allah kabul etsin..Allah sana sağlıklı sıhhatli bir hamilelik ve sağlıklı bir doğum nasip etsin.amin.

bdroner/ Bedriye 21.08.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat

BEDRİYEM BANKADAYIM BİLG BOZULDU BAŞKA BİLG GEÇTİM O DA "F" KLAVYE KABUS GİBİ :)) YANİ ÇOK ŞEY YAZMAK İSTİYORUM AMA....ÇOK DUA ETTİM SANA ÇOOOKK...

Kızlaarr kayınbabamı hastaneye kaldırdılar şimdi acilden anjıyo yapmışlar şu an yoğun bakımda.. o ameliyat olmuştu yakın zamanda şimdi babasını kaybedince haklı olarak ona üzüldü sanırım kalp krizi geçirmiş evde, şuan yoğun bakımda doktorun açıklama yapmasını bekliyorlar, Allah beterinden korusun kızlar bi şifaa dileyin hayırlısıyla alıp gelelim hastaneden sağ salim eve..

Rabbim acil şifalar versin canım, üst üste geldi herşey. İnşallah en kısa zamanda yoluna girer hayatınız.

Allah acil şifalar versin canım inşallah iyi olur kayınbaban, eşinin dedesi için de başınız sağolsun Allah günahlarını hafifletsin.

MEral çok sağol Allah razı olsun.. canım benim..

çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin bedriyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…