- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #3.701
bebeğin babasımı yapmış bunu insafsız adam yazık beee başta aklınız nerdeydi o haltı yaparken, yaa çok kızıyorum evlat hasretiyle yanan o kadar insan varken bazılarının böyle yapabilmesini aklım almıyor yazık yaa çok yazık,hep demişimdir Allah gerçekten isteyene hakedene versin
yav kızlar ben ne akılsızım yaa, kan verdiğim yerin telefon numarasını almadım ki ben, bide saat 1 de arıycam filan diyorum adama, Allahım yarabbim bu bendeki nasıl bir zekadır yarabbim
ama hala adet olmadım o da bir gerçek, leke olayı filan da yok, dur bakalım akşamı bekliycez, hepiniz bana kızıyorsunuzdur şimdi bunu okurken ama bende merak ediyorum tüh bana
yav kızlar ben ne akılsızım yaa, kan verdiğim yerin telefon numarasını almadım ki ben, bide saat 1 de arıycam filan diyorum adama, Allahım yarabbim bu bendeki nasıl bir zekadır yarabbim
ama hala adet olmadım o da bir gerçek, leke olayı filan da yok, dur bakalım akşamı bekliycez, hepiniz bana kızıyorsunuzdur şimdi bunu okurken ama bende merak ediyorum tüh bana
Akşam saat 18:30 gibi filan orda olurum, haberi alır almaz eve gidince hemen yazarım, beni merak etmeye devam edin anacım
yaseminciğim biz anlamayız gittiğin yerin telefonunu internetten bulup arıyorsun bizede haber veriyorsun hadi bakalım hadi hadiiii
kız yasemin sana yazarken hepsi gitti..netten bak vardır telefnu..geçen gün benim kan verme maratonumu haturlıyormusun?? dün aynı şey oldu..bizim işlerimiz seninlen hep böylee..dur anlatayımmyav kızlar ben ne akılsızım yaa, kan verdiğim yerin telefon numarasını almadım ki ben, bide saat 1 de arıycam filan diyorum adama, Allahım yarabbim bu bendeki nasıl bir zekadır yarabbim
Akşam saat 18:30 gibi filan orda olurum, haberi alır almaz eve gidince hemen yazarım, beni merak etmeye devam edin anacım
işte zeka farkı ben geyik yapıyorum ama özlem çözüm üretiyorhay aklınla bin yaşayasın...
annem sen bebiş yapma unutursun bi yerlerde onu da
kız yasemin sana yazarken hepsi gitti..netten bak vardır telefnu..geçen gün benim kan verme maratonumu haturlıyormusun?? dün aynı şey oldu..bizim işlerimiz seninlen hep böylee..dur anlatayımm
Kızlar aradım..........................................
0,11 iyi bir değermi sizce
adam dediki negatif, peki değeri kaç dedim yani düşünün negatif diyor hala umutlarım devam ediyor değer soruyorum belki yükselir diye
değerleerden anlayan varmı aramızda??
0,11 nasıl
1*5 arası hamilesin canımcım..önemli olan değer yada sonuç değil , işin sonucunda hissettiklerin..olsun yola devamm
yok yasemin sana neden kızalımm kendi işimizi kendimiz yapmaya karar verdik.. sen versene bi şu hastanenin adını durumuna kadar geldik.... ayyyyyyyyy ben akşama kadar dayanaammaaaammmm.. protesto ediyorum yasemin seni yaa.. çok heyecanlandım şu an.. netden hastanenin tlflarına ulaşsana bacımmm.. hadi bi sevinelim inşAllah yaa.. sen umutlanma çok hayal kırıklığı olmasın.. ama ben çok umutluyumm.. Allah ın izniyle inşAllah hayırlı haberler alıcağız senden
yasemin bu arada sen avcılar tarafında mısn?
evet tatlım komşumuyuz yoksa gel akşam denize karşı dertlenelim
dün hayal yazmıştım hatırlıyormusun, denize karşı oturup düşünecektim hamil olsam, şimdide efkarlanmam lazım denize karşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?