- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #37.021
Kızlaarr kayınbabamı hastaneye kaldırdılar şimdi acilden anjıyo yapmışlar şu an yoğun bakımda.. o ameliyat olmuştu yakın zamanda şimdi babasını kaybedince haklı olarak ona üzüldü sanırım kalp krizi geçirmiş evde, şuan yoğun bakımda doktorun açıklama yapmasını bekliyorlar, Allah beterinden korusun kızlar bi şifaa dileyin hayırlısıyla alıp gelelim hastaneden sağ salim eve..
Kızlaarr kayınbabamı hastaneye kaldırdılar şimdi acilden anjıyo yapmışlar şu an yoğun bakımda.. o ameliyat olmuştu yakın zamanda şimdi babasını kaybedince haklı olarak ona üzüldü sanırım kalp krizi geçirmiş evde, şuan yoğun bakımda doktorun açıklama yapmasını bekliyorlar, Allah beterinden korusun kızlar bi şifaa dileyin hayırlısıyla alıp gelelim hastaneden sağ salim eve..
çok gecmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah..kızlaarr kayınbabamı hastaneye kaldırdılar şimdi acilden anjıyo yapmışlar şu an yoğun bakımda.. O ameliyat olmuştu yakın zamanda şimdi babasını kaybedince haklı olarak ona üzüldü sanırım kalp krizi geçirmiş evde, şuan yoğun bakımda doktorun açıklama yapmasını bekliyorlar, allah beterinden korusun kızlar bi şifaa dileyin hayırlısıyla alıp gelelim hastaneden sağ salim eve..
bedriye canım çok geçmiş olsun allah kayınbabana şifa versin evlatlarına bağışlasın.
Kızlar ben bugün mesut öktem'e gittim dosyama baktı alttan muayene etti 2-3 ay dene hamile kalırsan gel dedi kalmazsan fazla bekleme tüp bebek bölümüne gel tedavi başlarlar dedi, hamile kalırsam kan sulandırıcı kullanmalımıyım diye sordum gerek yok ama 2 düşük olduğu için kullanman faydalı olur bi zararı olmaz dedi,pıhtılaşmayı çok önemsemedi
Bedriye canım çok geçmiş olsun Allah kayınbabana şifa versin evlatlarına bağışlasın.
kızlar ben bugün mesut öktem'e gittim dosyama baktı alttan muayene etti 2-3 ay dene hamile kalırsan gel dedi kalmazsan fazla bekleme tüp bebek bölümüne gel tedavi başlarlar dedi, hamile kalırsam kan sulandırıcı kullanmalımıyım diye sordum gerek yok ama 2 düşük olduğu için kullanman faydalı olur bi zararı olmaz dedi,pıhtılaşmayı çok önemsemedi
e buda bişey..
Sende zaten bi sorun yoktu..2 ay sende yumurtlamanı bi sayda çalışın..tembellik yapmayın..benim anlamadığuın niye tüp dedi..vakit geçiyo felan diye mi..aşılama olmadan mı tüp diyo..
hadi bakalım bismillah ozaman özlemcimm harıl harıl çalışmalara başla
Bukettt baktınmı albümümeee
hadi bakalım bismillah ozaman özlemcimm harıl harıl çalışmalara başla
buket sen bakıcımı tutcan kısçene ben öylemi yapsam diyorum sorada nasıl güvenilir bilemiyorum
benimm kayın validem bakacak inşallah..
ya az önce üzücü biey duydum..arkadaşı aradım bebeği 6 aylık. kreşe vermiş haftaya işe başlayacakmış..3 gün sonra bebek difteri olmuş..sebepte gaytanın ağız yoluyla bulaşmasıymış..yani bebeğin altını açan ya kendi elini yıkamayıp bebeğe yemek yedirmiş..yada bebeğin altını açarken bebek elini kolunu sallarya oradan bulaşmış olabilir demişlerç..3 gün hastanede yatmış damar yolu bulamamışlar..perişan olmuş..ay çok üzüldüm..
çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin bedriyee
canım çok geçmiş olsun hastaneye yetişip anjiyoya da girdiyse birşey olmaz merak etme Allah'ın izniyle.Tıkalı bir damarı vardır herhalde stent takmışlardır belki işlem sırasında yoğun bakıma alıyorlar zaten anjiyodan çıkanları kötü birşey çıkmaz inşallahh. Şükür ki yetişmiş hastaneye canım emin ellerde Rabbim şifalar versin inşallahh haberdat et bizi olur mu.
canım acil şifalar diliyorum Allahtan ya şafi adıyla..
çok gecmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah..
Çok geçmiş olsun canım benim Allah acil şifalar versin sende dikkat et kendine tatlım...
Bedriye canım çok geçmiş olsun Allah kayınbabana şifa versin evlatlarına bağışlasın.
kızlar ben bugün mesut öktem'e gittim dosyama baktı alttan muayene etti 2-3 ay dene hamile kalırsan gel dedi kalmazsan fazla bekleme tüp bebek bölümüne gel tedavi başlarlar dedi, hamile kalırsam kan sulandırıcı kullanmalımıyım diye sordum gerek yok ama 2 düşük olduğu için kullanman faydalı olur bi zararı olmaz dedi,pıhtılaşmayı çok önemsemedi
Rabbim acil şifalar versin canım, üst üste geldi herşey. İnşallah en kısa zamanda yoluna girer hayatınız.
Allah acil şifalar versin canım inşallah iyi olur kayınbaban, eşinin dedesi için de başınız sağolsun Allah günahlarını hafifletsin.
ya az önce üzücü biey duydum..arkadaşı aradım bebeği 6 aylık. kreşe vermiş haftaya işe başlayacakmış..3 gün sonra bebek difteri olmuş..sebepte gaytanın ağız yoluyla bulaşmasıymış..yani bebeğin altını açan ya kendi elini yıkamayıp bebeğe yemek yedirmiş..yada bebeğin altını açarken bebek elini kolunu sallarya oradan bulaşmış olabilir demişlerç..3 gün hastanede yatmış damar yolu bulamamışlar..perişan olmuş..ay çok üzüldüm..
kayınvaliden sizlemi yaşıcak artık
uf yaaaa yazık yavruya umursamamışlarmı cık cık cık
bebeğe bakacağına göre bizde kalacak deymi yaa:))
erzurumda onun evi barkı...ee görüyosun işte millet nasıl bakıyo bebeğe..ben canıma ciğerime bırakacam işte...
bu bir artı tabi..
Ah Tuğbam benim güzel kardeşim....bu kadar olmasada bende yaşadım dış gebeligi nasil acı çektiğini hem bedenen hem ruhen tahmin edebiliyorum...ama sen cok güçlü bir kadınsın her cumlenden belli ALLAH yardımcın olsunTugbam...ALLAH senden razı olsun o kadar güzel bir kulsun ki yazdiklarinla beni cok etkiledin...Duruşundaki teslimiyet ruhuma işledi...RABBİM tez zamanda seni ödüllendirsin İNSALLAH....gerçekten cok üzgünüm kuzum benim duaların kalbim her daim seninle olacak....
tuğbmm çokçokçok geçmiş olsun, gerçekten mşaAllh çok dirayetlisin Allah sağlık versin bundan sonrasında Rabbim yüzünü güldürsün, rüyalarında gördüğün melek inşAllah 3 ay sonra kendiliğinden gelir konar karnına, şansınnın %50 oldugunu düşünme bak dış gebelikten sonra benim tek tüpüm kapanmış ben onun üzerine 2 düşük daha yasadım sonra düşüklerin sebebleri araştırılırken rhim filminde öğrendim tüpümün iptal oldugunu bilseydim şansım %50ye düştü diye belki strese girip etkilecektim kendimi Allah ol desin vakti saati gelsin bak o meleği alıcaksın kolarına yoksa inan tek tüpün olmayışı falan bahane.. inşAllah bundan sonra guler yuzun,Allah şifa versin bir an önce iyileşip ayağa kalk..
Canım çok geçmişler olsun. Senin can sağlığın daha önemli canım bebeğinde gelecek inşallah sen hamile kalabiliyorsun. Dirayetin, sabrın ve inancınla bunu da aşacaksın canım kesinlikle sağ tüpünün şansı azalttığını düşünme vücudumuz kendini öyle ayarlamış ki yedeği olması gereken olabilen organlarımız iki tanedir. Böbreklerimiz iki tane, akciğer öyle, karaciğer de sorun olsa bile kendini yenileyebilen bir özelliğe sahip ve tüplerde de öyle eğer bür tüp alındıysa diğer tüp işleve geçer her ay oradan olur çünkü her ay yumurtalıkların bir yumurta üretecek ve yumurtan illa bir tüpe gidecek bu da kalan tüpün olacak. O yüzden hiç buna kafanı takma. Tüp bebekte tüplerin işlevi bile yok yumurtalıklarından üretiliyor ve tüplere gitmeden çatlamadan yanii direkt toplanıyor ama normal yolla gelecek bebeğin canım Rabbim sabrınınn karşılığını verecek dualarımız seninle ve seni çok seviyoruz eşini de bu zor dönemde destek olduğu için kutluyorum Allah'ı onları başımızdan eksik etmesin ben toplamadan çktığımda çok kötüymüşüm ameliyathanenin ve anestezinin etkisiyle o anda çocuk filan aklıma gelmedi gözünü açamıcaksın gibi geldi seni kaybetmektense ömür boyu çocuksuz kalmaya razıyım dedi. Önce sağlığımızı düşünmeliyiz canım benim..
SEKERKIZ TUGBA canım benim ne kötü günlerdi o anlar tahmin edebiliyorum inşallah yaşadığın bu acılar günahlarını silip götürmüştür veee yaşanan bu çok kötü ve acı olay çok hayırlı ve güzel bir kapı açar sana inşallah, bu olayıon arkasından yağmur gibi güzellikler yağar evinizeee inşallah ,canım benim Allah yardımcın olsun inşallah Rabbim sabır versin
Sekermiş Tuba Allah sana güç kuvvet versin ne diyimki zor cok zor.bu da senin sınavın.başarıyla ustesinden gel insallh.
Tubacım geçmiş olsun canım herşey Allahtan. İnşallah Rabbim senin bu güçlü duruşuna karşı gönlündekini verir. Canını hiç sıkma, şansın %50 ye falan düşmedi. %100 umutla tam gaz devam :) Moralini yüksek tut yeter canım dualarımız seninle
tubacığım canım çok geçmiş olsun, çok şükür ki sana bişey olmamış önce senin sağlığın önemli canım , rabbim tekrar nasip eder inşallah, çok şükür ki diğer tüpün sağlam ve sen sağlıklısın
canım cok gecmiş olsun RABBİM şifa versin..RABBİM rüyandaki gibi tatlı bi bebeği nasib eder İNŞALLAH kendiniz üzme moralinii yüksek tut..
herkese merhaba ben yeni haytıma alışmay a çalışıyorum meleğim çok güzel ya ilerleyen zamanlarda resimlerini eklerim doğum hikayeme gelince perşembe sabah hasteneye gittik yatış yapıldı sancı yok açılma 1parmak önce muayene edildim sonra suyum patlatıldı saat 11se suni sancı başlatıldı saat 2 ye kadar herşey iyiydi çok şükür koridorda bi ileri bi geri sancılar ufak ufak giriyordu kendi sancım nstde 3 tane çıktı ben hissetmiodum ama suni sancının en ufağı bile cnını acıtıyomuş insanın açıklık 3 cm idi saat 2.5 gibi 5 cm oldu çok yürümemden ödemmi ne oluşnuş yatmalıymışım ama ne mümkün ağrılar girdikçe rabbime dua ediyorum nnem eşim yanımda sırtıma masj yapıyorlar ya sabır demekten başka çarem yoktu çok çaresiz hissettim kendimi ve tam açılma kimbilir nezaman olacaktı allahım diodum ha gayret diodum ha gayret derken saat 4 gibi 7 cm dediler allahım çok şükür dedim ağlıcam ama ağlayamıyorum içim kaynıyor ıkınma gibi bişiler hissetmeye başladım büyük tuvaletimi yapama hissi gibi bişi 4 10 gece doğum masasına alındım açıklık 9 cm dediler bebek yukarıdaymış bi türlü kanala inmek bilmedi 30 dak boyunca ömrümden ömür gitti diyebilirim hep kelimei sahadet getirdim dediler az kaldı dedim kandırmıyosunuz dimi olmucak dedim açlıktan susuzluktan bayılacak seviyeye geldim arık 16 38 de bebeişim doğdu inanamadım artık dinlen dediler ıkınma dediler nasıl dedim inanamadım oyle boş boş bakıyorm meleğim karşımda gözlerim bulanık görüyoo yanıma getirdiler gözleri açıktı öptüm kokladım sonrada plesanta yapışıkmış onunla uğraştık biraz mecburen kesi yapıldı 4 dikiş var 2 tande dışarda çıknca ağladım rahatladım kızım sağlıklı çol şükür memeden ayrılmak istemiyorallah herkese hayırlısını versin çok zordu ama allahıma çok şükür kısa sürdü dualar sayesinde ii dilkleriniz dualarınız için çok sağolun allah razı olsun
meral saat 13 30da sana dua ettim inş bebiş sana tutunur vesancılar varken herkese dua ettim inş hamişler çok kkolay doğum yaparsınız şekerkız çok geçmiş olsun çok üzüldüm inş rabbim hayırlısı versin
unuttuğum atladığım var ise kusura bakmasın ii geceler kızlar
sekerkiz tugbacim cok cok gecmis olsun Rabbim acini dindirsin Insaallah en yakin zamanda hayirli bi sekilde saglikli gebelik yasar bebegini kucagina alirsin. ne desem bos biliyorum nasil teselli edilir bilemiyorum suan inan cok üzüldüm Rabbim birdaha yasatmaz Insaallah
İyi geceler herkese;
Bedriyecim başınız sağolsun canım..
Doktor işi dr ertelenmiş hayılısı böyleymiş demek ki sıkma canını sakın..
Şekerkız tuğba çok çok geçmiş olsun canım.. Bu yaşadığın son olsun inşallah rabbim yüzünğ güldürsün..
.:
canım allah yardımcın olsun çabucak toparlan yeniden bebek çalışmalarına başla inş. allahın izni ile
zor karar..herşeyi ölçüp bişmek gerek..kişi en iyi kendi bilir..işten niye ayrılıyosun..yani ücretsiz izin felan olmuyomu??benle dalga geçmede koy resmide bakak bende iş bırakayım napayım annemde kayınvalidede bana uzak oturuyo be çocugu bırakçak olsam gün 60 70 km yol yapmam gerek rezil oldugumda cabası tabi en iyisi işte ayrılıp kendim bakmakmı acaba
zor karar..herşeyi ölçüp bişmek gerek..kişi en iyi kendi bilir..işten niye ayrılıyosun..yani ücretsiz izin felan olmuyomu??
annen kv bakamasada bakıcının yanında durmalarıda bişey..bakıcı eve gelir..annen yada kv de onlarla olur..buda bişey..bunuda düşün..en azından öğleden sonraları gidip bi uğrarlar..şu yeni yasa özel sektör çalışanlarını da kapsıyo..
inşallah olursa..ya ücretli izni uzatacakalr yada bebek 2 yaşına gelene kadar emzikli anneler yarım gün çalışacak..süper olur tabi ama her yer uygular mı uygulatırmı bilemem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?