Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım çok geçmiş olsun hastaneye yetişip anjiyoya da girdiyse birşey olmaz merak etme Allah'ın izniyle.Tıkalı bir damarı vardır herhalde stent takmışlardır belki işlem sırasında yoğun bakıma alıyorlar zaten anjiyodan çıkanları kötü birşey çıkmaz inşallahh. Şükür ki yetişmiş hastaneye canım emin ellerde Rabbim şifalar versin inşallahh haberdat et bizi olur mu.

Son düzenleme:

canım acil şifalar diliyorum Allahtan ya şafi adıyla..

çok gecmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah..

Çok geçmiş olsun canım benim Allah acil şifalar versin sende dikkat et kendine tatlım...

Bedriye canım çok geçmiş olsun Allah kayınbabana şifa versin evlatlarına bağışlasın.

kızlar ben bugün mesut öktem'e gittim dosyama baktı alttan muayene etti 2-3 ay dene hamile kalırsan gel dedi kalmazsan fazla bekleme tüp bebek bölümüne gel tedavi başlarlar dedi, hamile kalırsam kan sulandırıcı kullanmalımıyım diye sordum gerek yok ama 2 düşük olduğu için kullanman faydalı olur bi zararı olmaz dedi,pıhtılaşmayı çok önemsemedi

e buda bişey..
Sende zaten bi sorun yoktu..2 ay sende yumurtlamanı bi sayda çalışın..tembellik yapmayın..benim anlamadığuın niye tüp dedi..vakit geçiyo felan diye mi..aşılama olmadan mı tüp diyo..

hadi bakalım bismillah ozaman özlemcimm harıl harıl çalışmalara başla

buket sen bakıcımı tutcan kısçene ben öylemi yapsam diyorum sorada nasıl güvenilir bilemiyorum

e buda bişey..
Sende zaten bi sorun yoktu..2 ay sende yumurtlamanı bi sayda çalışın..tembellik yapmayın..benim anlamadığuın niye tüp dedi..vakit geçiyo felan diye mi..aşılama olmadan mı tüp diyo..

bukeeet sözde yumurtlama takip ediyordum meğer bu ay erken yumurtlamışım,bende diyorum bu çizgi niye koyulaşmıyor 30 günde adet olan ben bu ay 25 günde adet oldum hiç huyum değildir halbuki erken olmak, tüp bebek merkezine git dedi ama tüp bebek için değil canım tedavi için işte aşılama veya başka bişey ne gerekiyorsa onunda sebebi sanırım 6 aydır korunmadığımız için 2 düşük olduğu için ve yaş faktörü adam pek açıklama yapmadı ben sordum tüpmü yapılacak niye tüp bebek merkezi diye

ahh nazan çalışmalar hep varda hedefi 12 den vuramadık henüz

buket sen bakıcımı tutcan kısçene ben öylemi yapsam diyorum sorada nasıl güvenilir bilemiyorum

benimm kayın validem bakacak inşallah..

ya az önce üzücü biey duydum..arkadaşı aradım bebeği 6 aylık. kreşe vermiş haftaya işe başlayacakmış..3 gün sonra bebek difteri olmuş..sebepte gaytanın ağız yoluyla bulaşmasıymış..yani bebeğin altını açan ya kendi elini yıkamayıp bebeğe yemek yedirmiş..yada bebeğin altını açarken bebek elini kolunu sallarya oradan bulaşmış olabilir demişlerç..3 gün hastanede yatmış damar yolu bulamamışlar..perişan olmuş..ay çok üzüldüm..

kayınvaliden sizlemi yaşıcak artık

uf yaaaa yazık yavruya umursamamışlarmı cık cık cık

çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin bedriyee

canım acil şifalar diliyorum Allahtan ya şafi adıyla..

çok gecmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah..

Çok geçmiş olsun canım benim Allah acil şifalar versin sende dikkat et kendine tatlım...

Rabbim acil şifalar versin canım, üst üste geldi herşey. İnşallah en kısa zamanda yoluna girer hayatınız.

Allah acil şifalar versin canım inşallah iyi olur kayınbaban, eşinin dedesi için de başınız sağolsun Allah günahlarını hafifletsin.

Allah hepinizden Razı olsun, çok çok sağolun.. bende açıldım rahatladım biraz.. Seda canımmcımm aynen dediğin gibi olmuş, babamı hastaneye götürdüklerinde kendinde değilmiş durum tespiti yapmak için hemen doktor anjiyoya almış daha önce by passı yapan doktoru 2 stent takılmış ana damara doktor by passı ana damardan olmuştu bu kadar kısa zamanda tıkanması çok garip demiş milyonda bir belki rastlanır bu duruma demiş.. tekrar ameliyat etme olasılıkları yokmuş zaten şu an.. çok çok dikkat edicek yapıcak bişey yok demiş.. bu gece yoğun bakımda kalıcakmış tekrar konuşuruz demiş ama bilinci açılmış çok şükür.. çok ferahladımm.. çok sevindim.. Allah tüm hastalara şifa versin inşAllah.. çok sağolun kızlar.. içimi rahatlatıyor sizin tek bir harfiniz.. çok teşekkür ederim..

Özleemm doktora keşke sorsaydın neden hemen tüpe geçmeliyim aksilik mi var diye? Bence doktor oyalanma hemde tüpü % 99 tutar hastane başarısı yükselir diyede istemiş olabilir.. ayy fesatlık mı oldu böyle düşündüm..
Pazar günü eşimin arkadaşı var ikiz bebeklerinin doğum günüydü ona gittik, onlarda aşılamalar tüpler derken çok şükü kavuşmuşlar bebeklerine ve şu anda kız yine hamilee 6 haftalıkmış yeni öğrenmiş ve hiç inanamıyordu çünkü normal yolla olmaz gibilerinden konuşmuş doktorlar ee tbi kafa da rahat kısmet olmuş olmuş.. inşAllah burada da tüp tutmayanların kendiliğinden gelir konar bebişleri karnına..

Yazık yahu

kayınvaliden sizlemi yaşıcak artık

uf yaaaa yazık yavruya umursamamışlarmı cık cık cık

bebeğe bakacağına göre bizde kalacak deymi yaa:))

erzurumda onun evi barkı...ee görüyosun işte millet nasıl bakıyo bebeğe..ben canıma ciğerime bırakacam işte...
bu bir artı tabi..

Çok geçmiş olsun, Perişan olmaz mı yaa anneciği Allah şifa versin inşAllah..

bebeğe bakacağına göre bizde kalacak deymi yaa:))

erzurumda onun evi barkı...ee görüyosun işte millet nasıl bakıyo bebeğe..ben canıma ciğerime bırakacam işte...
bu bir artı tabi..

benle dalga geçmede koy resmide bakak bende iş bırakayım napayım annemde kayınvalidede bana uzak oturuyo be çocugu bırakçak olsam gün 60 70 km yol yapmam gerek rezil oldugumda cabası tabi en iyisi işte ayrılıp kendim bakmakmı acaba

Sekermiş Tuba Allah sana güç kuvvet versin ne diyimki zor cok zor.bu da senin sınavın.başarıyla ustesinden gel insallh.

canım cok gecmiş olsun RABBİM şifa versin..RABBİM rüyandaki gibi tatlı bi bebeği nasib eder İNŞALLAH kendiniz üzme moralinii yüksek tut..

canım allah yardımcın olsun çabucak toparlan yeniden bebek çalışmalarına başla inş. allahın izni ile

hepınıze cok teskkur ederım dostlarım yanımda olup gusel dıleklerde bulundugunuz ıcın bugun daha ıyıyım Elhamdülillah hayat devamedıyor demın esyalarımı rtoparladım ertık kendı evıme gecıyorum hayırlısıyla hepınızı cok opuyorum hepınızden rabbım razı olsun

zor karar..herşeyi ölçüp bişmek gerek..kişi en iyi kendi bilir..işten niye ayrılıyosun..yani ücretsiz izin felan olmuyomu??
annen kv bakamasada bakıcının yanında durmalarıda bişey..bakıcı eve gelir..annen yada kv de onlarla olur..buda bişey..bunuda düşün..en azından öğleden sonraları gidip bi uğrarlar..şu yeni yasa özel sektör çalışanlarını da kapsıyo..
inşallah olursa..ya ücretli izni uzatacakalr yada bebek 2 yaşına gelene kadar emzikli anneler yarım gün çalışacak..süper olur tabi ama her yer uygular mı uygulatırmı bilemem...

kararsızım çok bilmiyorum yasa çıksada özellerde uygulanamaz işsiz kalır millet bence tabi illaki esnek yerler vardırda benim işyerim bunlardan birtaesi yaptıgım iş birikecek bişede deil anlık işler malzeme siparişleri ve takibi kesim makinası sürekli oraya iş yüklemesi yapmam gerek işçi maaş ssk vs bunların hepsi bende yarım gün yetmez ama bakalım hayırlısı hakkımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…