- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #37.061
bizde sadece bi kez oldu ondada kendimi nasıl kastıysam canım acıdı şimdi bende korkuyorum cesaret edemiyorum adamcagız zatenn ümidi kesmiş aslında hareket ediyo artık denesekmiki acaba pöff bilemiyorum
bizdede aynı...kasıldım bende ..hiç hoşlanmadım..sonraki denemede başarısızlıkla sonuçlandı:))benim yüzümden istemedim tırstım ürktüm tiksindim anam ne bileyim korktummu acaba..aslında olabilir yani..büyük artık neticede ama bi tuhafım yaa..bilemedim bende...
Özleemm doktora keşke sorsaydın neden hemen tüpe geçmeliyim aksilik mi var diye? Bence doktor oyalanma hemde tüpü % 99 tutar hastane başarısı yükselir diyede istemiş olabilir.. ayy fesatlık mı oldu böyle düşündüm..
Pazar günü eşimin arkadaşı var ikiz bebeklerinin doğum günüydü ona gittik, onlarda aşılamalar tüpler derken çok şükü kavuşmuşlar bebeklerine ve şu anda kız yine hamilee 6 haftalıkmış yeni öğrenmiş ve hiç inanamıyordu çünkü normal yolla olmaz gibilerinden konuşmuş doktorlar ee tbi kafa da rahat kısmet olmuş olmuş.. inşAllah burada da tüp tutmayanların kendiliğinden gelir konar bebişleri karnına..
Özlem canim gitmissin doktora hadi bismillah bbu 3ay düzenli calisinda tedaviye gerek kalmaz insallah
yok canım tüp bebek değil aşılama falan gibi belki sadece yumurta takibi klomen falan ne gerekiyorsa işte
inşallah gerek kalmaz canım, bugünden itibaren kocamı besiye alacam
bukeeet canım arkadaşının bebeğine çok üzüldüm çalışan annelerin işi çok zor emanet etmiş ama hastalık kapmış yazık yaaa
kızlar bu elle muayeneyi banada doktor yapmıştı ama ben hissetmedim bile tabi benimki çatı muayenesi değildio farklıdır belki, normal ultrasonla baktı sonra bide elle muayene edeyim dedi
valla canımişaretle orta parmağını rahmin ağzına değecek kadar sokuyolar benim için zor bişeydi umarım sende kolay olur 36.haftadan itibaren bakıyolargüüül sana bişey soracam..bu çatı muayenesi nasıl bi şey anlatsana bana detaylı:))
canım benim allatn ilk defa muayene edildiğimden zor oldu bide bebek olunca bişi olcak die korkuda oluyo ister istemez..haa sana yapıldı yani oradan biliyosun..anladımm..
ay sorma yaa..ilk başta eşim diyodu ben yanaşmam ben diyodumki saçmalama bi engel yok şimdide ben yapamıyorum yaa...tuhaf tuhaf rüyalar görüyom anca kırmızı noktalı:))ay bi denesemmi acaba kolaylık olur:)) doğum sancısı tutana ilişkiye girin diyolarya kolay oluyomuşş:))buda o hesap...
annen öyleyse hiç bulaşma anacım..sen üstelik bide annen için çalışıyosun..bunuda dile getiriyosun..valla annenein kendisinin teklifetmesi lazım eşinede bebeğede sesini çıkarmaması ve sigarayı da bırakması lazım...:)),
ay sizin izin olayınız daha kötüymüş yaa...Allah kolaylık versin hepimize...
Zeynep
Bedriye
Tuba
Burcu
özlem
Tümay
Canlarım regl oldugum için dualrı okuyamamıştım şimdi okudum hakkınızı helal edin, hepinize özel dua ettim, peyganberimize selam gönderip yürekten dileklerimi söyledim sizin için Allah kabul etsin inşallah
günaydın canım gecmiş olsun olur onlar normal kalsiyumlu şeyler ye peynir süt vsGünaydın arkadaşlar
Bilgisayarım formattaydı gelemedim birkaç gün. 2 gündür kalçamda bir kramp var yürümekte ve hareket etmekte oldukça zorlandım, dün duşta sıcak su tuttum orama sanırım biraz iyi geldi daha hafifledi, aklınızda bulunsun kramp giren yerinize sıcak uygulayın internette yazıyordu doğruymuş.
nartanesiii, 3 yaşına kadar kreş mi olurmuş, benim bildigim kreşler 3 yaş sonrası okullar, 3 yaşa kadar en fazla ya anneanne yada cok guvendigin akraban yanında olur. Ama büyük şehirlerde kreşler daha kücük yaşda alıyorlarsa bilemem ama kreş denen şey cocogun
acı cektigi, paylaştıgı kısaca hayatı ögrendigi yerler, evde ana kuzusu oluyorlar anneleri ne istese veriyor ama kreşde kurallar var
ve kendi özgürlükleri başkalarının ki ile çakıştığında kavgalar cıkıyor ve anlıyor ki hayat o kadar kolay degil, ama evde anne gak dese su guk dese yemek veriyor cocuk sonucta herseyi bu şekilde elde edicek sanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?