Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

bizde sadece bi kez oldu ondada kendimi nasıl kastıysam canım acıdı şimdi bende korkuyorum cesaret edemiyorum adamcagız zatenn ümidi kesmiş aslında hareket ediyo artık denesekmiki acaba pöff bilemiyorum

bizdede aynı...kasıldım bende ..hiç hoşlanmadım..sonraki denemede başarısızlıkla sonuçlandı:))benim yüzümden istemedim tırstım ürktüm tiksindim anam ne bileyim korktummu acaba..aslında olabilir yani..büyük artık neticede ama bi tuhafım yaa..bilemedim bende...

neyse biz gene yapmayalım ne olur ne olmaz kara şubatta görünüyo bize hehehehehe

Ben hiç çatı muayenesi olmadım hamileliğim boyunca. Doğum yaptığım gün hastaneye sancılarım için gittiğimde baktılar. O zamanda zaten çoktan 4 buçuk 5 cm. açıklığım varmış

yok canım tüp bebek değil aşılama falan gibi belki sadece yumurta takibi klomen falan ne gerekiyorsa işte

Özlem canim gitmissin doktora hadi bismillah bbu 3ay düzenli calisinda tedaviye gerek kalmaz insallah

inşallah gerek kalmaz canım, bugünden itibaren kocamı besiye alacam

bukeeet canım arkadaşının bebeğine çok üzüldüm çalışan annelerin işi çok zor emanet etmiş ama hastalık kapmış yazık yaaa

kızlar bu elle muayeneyi banada doktor yapmıştı ama ben hissetmedim bile tabi benimki çatı muayenesi değildi o farklıdır belki, normal ultrasonla baktı sonra bide elle muayene edeyim dedi

Özlem bence elle baktığı muayene kadardır çatı muayeneside.. maşaAllah hepiniz korkusuz hatunlarsınız yaa ben çatı muayenesi yaptrcam da ben görücemm.. Gül yaptırmamış hiç kısmet işte.. gül senin doğumun kolay mı olmuştu 4,5 cm açıklık oldu demişsin yaa, kolaycaa hoop doğurmuş muydun hayırlısıyla..

Kizlar ben anaokulu ogretmeni olarak size tavsiyem cocuklarinizi 3yasina kadar hic bir yere vermeyin krese bile.tecrube edindim halada goruyorum calisan annelere kolaylik olsun diye burda sifir yastan itibaren bebisler aliniyor. Zavalli cocuk sabah 7den aksam bese kadar cesit cesit farkli karekterde iyi veya kotu ogretmenle gununu geciriyor yiyor iciyor alti temizleniyor uyuyor oynuyor bazlarindan sevgi sefkat goruyor ama annenin yerini tutmuyor. Icim gidiyor kizlar o cocuklari oyle gorunce benimle daha cok vakit geciriyor anne terbiyesini alamiyor ve inanin birtane 1, 5 yasindaki cocuk sinir krizi gecirdi luzumsuz yarim saat 45 dk agladi durmadan ben bi kac ogretmen kucagimiza almak istedigimize ragmen kendini yete atti ve kafasini eyerek cirladi kimseye gitmedi annesi yanindaolsaydi boyle yaparmiydi. Daha neler neler ama iste calisan anneler illada calismak istiyortlarsa benim tavsiyem 3 yasina kadar babanne anane veya dedesine birakin. O seflati o terbiyeyi aileden gorsunler ve 3 yastan sonra gitsinleer krese yine ogrenirler biseyler

Zeynep
Bedriye
Tuba
Burcu
özlem
Tümay

Canlarım regl oldugum için dualrı okuyamamıştım şimdi okudum hakkınızı helal edin, hepinize özel dua ettim, peyganberimize selam gönderip yürekten dileklerimi söyledim sizin için Allah kabul etsin inşallah

canım benim allatn ilk defa muayene edildiğimden zor oldu bide bebek olunca bişi olcak die korkuda oluyo ister istemez..

ilişki konusuna gelince biz 3. ayı atlattıktan sonra 28. haftaya kadar yakındık sonra zaten 40ı fln filan baya mola oluyo

canım çok sağol Allah razı olsun,bugün benim dua günümdü sanırım son zamanlarda dua günlerim tamda doktora gittiğim günlere denk geliyor ne güzel, bugün benim için dua okuyan okumayan içinden geçiren herkesten Allah razı olsun.

kızlar ben ilk zamanlarda duaları günü gününe okuyordum ama artık çok tembellik ediyorum birikiyor sonra toplu okuyorum şimdide adet girdi araya, bana kızın biraz toparlayayım çeki düzen vereyim kendime

Günaydın kızlar uykum var uykum bir türlü uykumu alamıyorum dizimi izliyorum sonra yatıyorum ama yok yataktan kalkasım yok yaa. Cuma günü neyse ki Zafer bayramı tatili bir gün karım var oradan. Ben kahvaltı edeyim bar eşim sandviç yaptı koydu çayda alayım ama uyku istiyorum beenn

Günaydın arkadaşlar
Bilgisayarım formattaydı gelemedim birkaç gün. 2 gündür kalçamda bir kramp var yürümekte ve hareket etmekte oldukça zorlandım, dün duşta sıcak su tuttum orama sanırım biraz iyi geldi daha hafifledi, aklınızda bulunsun kramp giren yerinize sıcak uygulayın internette yazıyordu doğruymuş.

tb_fb/Tuba 22.08.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik
duamnur/ K.burcu 23.08.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat

Canlar dualarınızı okudum...RABBİM İNŞALLAH kabul eder...

günaydın canım gecmiş olsun olur onlar normal kalsiyumlu şeyler ye peynir süt vs

nartanesiii, 3 yaşına kadar kreş mi olurmuş, benim bildigim kreşler 3 yaş sonrası okullar, 3 yaşa kadar en fazla ya anneanne yada cok guvendigin akraban yanında olur. Ama büyük şehirlerde kreşler daha kücük yaşda alıyorlarsa bilemem ama kreş denen şey cocogun
acı cektigi, paylaştıgı kısaca hayatı ögrendigi yerler, evde ana kuzusu oluyorlar anneleri ne istese veriyor ama kreşde kurallar var
ve kendi özgürlükleri başkalarının ki ile çakıştığında kavgalar cıkıyor ve anlıyor ki hayat o kadar kolay degil, ama evde anne gak dese su guk dese yemek veriyor cocuk sonucta herseyi bu şekilde elde edicek sanıyor.

elbetteki olur..arkadaşım 7 aylık bebeğin bıraktı çocuk 3 günde difteri oldu..konuda buradan açıldıya zaten..ama kreşin kuralları olmasıd dediğiniz gibi ayrıca güzel..yakının yanında büyüyen ile bakıcının elinde büyüyen çocuk farklı oluyo..yakının yanındaki çocuk şımarık oluyo ister istemez..bakıcı okadar ilgi göstermediği için çocukta küçük yaşta hayatla başbaşa kalıyo...

günaydın kızlarrrr
keyifler iyidir inşallah ben dün doğrudüzgün uyumadım başağrısından kafamın içine tokmakla vuruyorlardı sanki hamilelikte başağrısı normalmiş sanırım:26:
bide perşembe günü doktora gidicem bebişimi görcem midem bulantım da azalınca hiç hissedemez oldum inşallah iyidir çok özledim çok, ikili test de yapılıcak inşallah iyi çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…