Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

evet ..senin aylarındayken bende her akşam baş ağrısı çektim..çok zorluyorsa parol iç..bebeğide üzme demişti doktor bana..geçer seninkide geçici bi süreç

bende şa aralar yine burun tıkanıklığı yaşıyorum..bide nefes alışlarım zorlaştı..sırtüstü hiç yatamıyorum göğsüm darlanıyo yan yatıncada rahat etmiyorum..bi otaraffa bi butarafa dönüp duruyorum anlayacağın:))

bende öyle buketim, birde sağdan sola filan dönerken göbeğim çok acıyor kopacakmış gibi, hele bazen yattığım yerden kalkamıyorum çok ağır hissediyorum kendimi, toplamda 16kg aldım ben sen ne durumdasın? geceleri pek rahat uyuyamadığım için gündüz çk uykum geliyor, bi fırsatını bulursam anında gözlerim kapanıyor.

ben 12 kilo felan almışım..bende gece sağdan sola dönerken zorlanıyorum..eşim yavaş yavaş diyip duruyo küüt kalçayuı kaldırıp küt sağa küt sola..:))başka türlü olmuyo elastik değilimki yataktan kalkarken bile kalkmamı sağlayan karın kaslarım yok:)
bide ben yemekten sonra şişiyorum resmen..darlanıyorum..patlamaya geliyorum hazmedene kadar..onunda yolunu buldum sakız çiğiyorum..
ama gece yatarken nefes almamı kolaylaştıracak bi yol bilmiyorum..ince elyaf bi yastığım var onu bi göbeğimin altına koyuyorum bi sırtıma koyuyorum..işin kötü tarafı havalar sıcak..sıcak olmasa hertarafıma yastık koyup yatacam vaalla..şu nefes olayını çözecek bişeyler lazım..

seninde burnun tıkanıyo mu..benimki kuruyup kalıp yapışıyo sanki delikler yapışmış birbirinede kapanmış gibi hissediyorum:))

geçen banada oldu burnum tıkanmış agzımdan nefes almışım bogazım kurumuş rüyamda elma yiyorum yiyorum bogazım ıslamıyo allahım bi uyandımki bogazım acımış kuruluktan su içtim geçti bogulcaktım

Canım benim de burnum tıkanıyor birde göğsüm daralıyor 2 adım atsam nefes başka yerden çıkacakmış gibi artık 3 yastık falan koyuyorum başıma sırt üstü yatarken bacaklarımı kendime doğru çekiyorum yada ayaklarımın altına yastık koyuyorum birde yan yatarken çok rahatsız oluyorum aklınızda bulunsun bana da annem söyledi gece yatarken sağdan sola yada soldan sağa bi anda dönmeyecekmişiz bu gibi bir durumda yatakta yerimizden kalkıp doğrulup öyle yan yatacakmışız bebeğin kordonu boğazına dolanmasın diye ben uygulamaya çalışıyorum yada yan yatarken önce sırt üstü dönüyorum 5 dk sonra diğer tarafıma dönüyorum

aynen öyle bir dönüşüm var sanki uzun ve geniş araç dönüş yapıyor gibi sıcaklar konusunda ben mecburen klima açık yatıyorum yoksa kafayı yerim çünkü bizim ev arada kalıyor 1 gr esmiyor. göbeğimin altına küçük bebek yastığı var onu koyuyorum, bacağımın arasınada normal bir yastık koyuyorum, kafamın altında da 2 tane yastık oluyor. tabi dönerken o yastıkların hepsini toplayıp öbür tarafa almak bile bir iş yani
bu arada benim göbeğimde çatlaklar oluşmaya başladı, bel çevremde de var (( sende durum nasıl?
burun tıkanıklığı çok nadir oluyor bende ayda 1 filan, ama hamilelerde olurmuş hep yazıyor internette. benim en büyük olayım hamileliğimin başından beri ishalim hiç dur durak bilmedi maşallah, millet kabız olur ben tam tersi :)
canım bir telefon çalıyor mesela evde, 2 adım gidip telefonumu alıp açıyorum millet diyorki niye nefes nefesesin sen ne yaptın?? halbuki bişey yapmadım ama öyle oluyor hakkaten. dönme konusunda söylediklerinide dikkate alacağım bende hep korkuyorum zaten o kordon meselesine

sıcak su iyi gelir tabi canım valla zor canım ya ama az kaldı az daha sabır.

iyidir canım bebeğin merak etme yarın görünce rahatlarsın parol içebilirsin baş ağrın için.

canım geçecek bunlarda bebeğini kucağına aldığın zaman hem kilo aldın ağırlaştın hem göbek normal bunlar işte yatmak kalkmak zorun oluyor. Sen gündüz fırsat buldukça uyu arayı kapat uykusuz kalma canım.

Yazın daha zor tabii yastık filan koyunca iyice sıcak basar. Nemlendirici alsan odana canım işe yarar belki burnun içinde spreyler var onlar olabilir açar yani. Ben de tedaviden sonra neden bilmem ilaçlardan mı artık çok ağzım kuruyordu bu ilaçları bıraktıktan sonrada 1 hafta devam etti ölüyordum su diye.

Aynen canım o nefes olayını nasıl yapcaz bilmiyorum kordon konusunda ben de öyleyim birde annem öyle söyleyince gözüm korktu Allah'ım sağ salim doğum nasip etsin hepimize

evet arkadasim bende diyorum ya 3yasina kadar kresmi olurmus diye ama oluyor kreslere 6 aylikken veriyor anneler artik okula gidene kadar kreste düsün artik o ccocugun halini.
ozaman evdede anne kural koyacak kurallara uyacak hayati ögrenecek. anneannenin babanneenin yaninda büyüsün simarsin ne olacakki?? bende onlarla büyüdüm sevildim sevdim simardim 3 yasina kadar. 3yasindan sonra okula kadar krese gittim kimseye zorlukta cektirmemisim. cocugun ve annenin karekter meselesi yani evde diyaloglari iyi degilse iste ozaman tehlikeli disarda arar sevgiyi dogruyu yanlisi.
yine tekrarliyorum calistigim yerde ve bir ok kreslerde 3yas alti cocuklar krese aliniyor örnegin 1 yasinda cocugumuz var bizim ve kesinlikle tavsiye etmiyorum cocugun psikolojisi egitimi acisindan. cocuk 3 yasina kadar aileden ögrenir alir alacagini ögrenecegini terbiyesini vs 3 yasindan sonrada varsin sosyallessin cevreden ögrensin
sunuda duyuyorum benim cocugum 1.5 yasinda ve kendi suraya braya cikip inebiliyor örnegin parklarda herhangi biseye. ögrenmesin 3yasinda ögrense ne olacak yani zaten ögrenecek siz hic 1. sinifa baslamis bir cocugun salincaga kendi binemedigini gördünüzmü? ögrenir hangi yasta olursa olsun ögrenir boyama kesme bicme ögrenir varsin gec ögrensin ama 3 yasina kadar aileden alsin terbiyeyi sevgiyi bizim kültürümüzü
neyse kusura bakmayin cok yazdim

VAZALİN SÜRMEK ÇOK İYİ GELİYOÇ.KULAK ÇÖPÜĞÜYLE VAZELİN SÜR..

ay öle mi ben se hızlı dönüyorum çünkü ayaklarımın üstüne kalkıp totoyu devrmem gerek..neyse ben yastık dizmeye devam edeyim.

ikiside var canım ikisinide yapıyorum..ama cam açık yattığım için pek bi faydası da olmuyo..

bu arada herkese hayirli bir gün dilerim
simdi hazirlanip ise gidecem cocuklarim beni bekler
cok seviyorum onlari yaa cok tatlilar bir görseniz kiyamazsiniz hicbirine
en cokta 1-3yas arasi cocuklara üzülüyorum yavrum bütün gün annesini degil beni görüyor sonrada eve gidince yemegini yiyor yatiyor ertesi gün yine benimle. bi hafta sonlar vakit geciriyorlar aileleriyle

öpüldünüz calisanlara hayirli bereketli isler, ev hanimlarina kolay gelsin, bebisleriyle ilgilenlerede sabir ve huzur dolu günler

kızlar birde benim ayaklarım artık çok şişmeye başladı. ne yapacam bilmiyorum birde ayaklarım çok kasılıyor ağrı falan yapıyor

benşmde şişiyo ayaklarım..işyerine terlikle felan geliyorum...ayaklarımıda uzatıyorum masanın altından...ama babet bile giysem eve geldiğimde şişmiş olduğunu farkediyorum..benim ayaklarımın üstü kızarık kızarık oldu..bir sürü varis çıktı..kırmızı kılcal damarlar gözüküyor..

evet canım bu bir süreç bebişim iyi olsun yeter, dün çok karasız kaldım içsem mi içmesem mi diye içmedim, zaten dedim hastalandıgımda bir kutu antibiyotik içtim birde baş ağrısı için bebeğime zarar vermeyeyim normalde bile dayanılmaz ağrılarda ağrı kesici içerdim şimdi iyice hassas oldum ama haklısın çok zorlamamak lazım, senin göbüş iyice büyümüştür rahat yatamazsın, nefes darlığıda normalmiş, Allah yardımcın olsun şu hamilelik minderlerinden bulsam alıcam baya iyimiş emzirirkende işe yarıyormuş

mesudeeeeeeeeee mesudeeeeeeeeee
kız mesude nerelerdesin sana sesleniyorum..mesaj attım cevapta vermedin..merak etmee başladım..akşama kadar dönmezsen telefonunu çaldırıp kapatacam sapıklık yapacam:))

duanı okudum Allah kabul etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…