Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ay bende çok kaçırdım yaa..bi tabak mantı üstüne iki tane çiğ börek yedim..şuanda şiştim patlayacam yada çatlayacam..

Çibörek mi ay aklıma getirdin bak şimdi iş çıkışı yemeye mi gitsem ne yapsam buranında meşhur ya hep gittiğimiz bir yer var ne zamandır da yemiyorum bak şimdi

MESUDE MESUDE bebekim yürekten duanı ettim, Rabbim kabul etsin inşallah

Kızlar evimize dönüyoruz Allah kısmet ederse, yoldayız şimdi, izmirden çıkmadan Meryem Ana 2vi var oraya gittiik, hz.meryemin son yıllarını yaşadığı ev, ayrıca ibadet yeri enerjisi çok güzel, hepinize dua ettim, bebegi olmayanları isim isim söyledim, meral'in bıdılarına, bedriye'nin korkularına, sekerkiz tuğbanın acısına, kolay ddoğum isteyenlere tek tek dua ettim Rabbim kabul eder inşallah, bide şifalı suyu varmış ondan içtim :)))

Allah nasip ederse sahalara geri dönüyorummmmmm :))))))

kızlaaarrr ben geldim neler yapıyorsunuz bakalım var mı bi gelişme,inş güzel haberler vardır
ben gezdim geldim tam 20 gündür istanbuldaydım,dün gece geldim bugün iş falan yaptım ama daha tam bitmedi,yarın devam ederim artık,sizleri çok özledim arada bakıyordum ama çok giremedim inş hepiniz iyisinizdir

TUBA -FB kızzzz nerdesin sen, hoş geldin evine, ay hamdolsun bende evimdeyim, deli gibi yorgunum, valla sen yokken didem doğurdu, sündüz doğurdu, sekerkiz tuba dış gebelik yaşadı maalesef, seda ve zeynebin tüp bebekleri maalesef annelerine merhaba demediler, inşallah doğal yolla gebe kalacaklar, meral bebeklerini transfer yaptirdi sonuç bekliyor, ımmm benden haberler bu kadar, ha bende aşılama yaptıramadım çünkü kv ameliyat oldu 2 hafta onun yanindaydin o arada benim regli başladı bitti :))) işte böyle :))) sen ayrıntı ver bakııımmmmm?

önce miden bulandı şimdide aşeriyomusun???:))

efet hamileyim dedim ya kızım ama psikolojik aynı bir zamanlar senin olduğun gibi inşallah seninki gibi gerçeğe de döner kimbilir.

canım dönüyorsun demek sonunda ay özledik yaa. Allah razı olsun duaların içinde canım benimm

Hoş geldin canım özlendin işlerini hallet gel aramıza. Burcu'nun dediği gibi bu arada benim tüp denemem oldu negatif. Dondurulmuşlar var onları denicez ama benim onlardan hiçbir umudum yok sanırım yine yazı beklicem sonrasında da.

superz/ Ebru 28.08.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat
binbirgece/ B.Gamze 29.08.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat

Kızlar dualarınızı okudum allah kabul etsin

bu arada herkese günaydnn burası çok karışık inş işlerim rast gider hızlı başladık güne allah yardımcım olsun hem benim hem sizin

kIZLARR Günayddıınn.. Selamlar, iyisiniz inşAllah..

Beni sorarsanızz yoğunum işyerinde, stresliyim... kayınbabam hala yoğun bakımda.. doktorlar değerlerinin normale dönmesini bekliyorlar, akşamları hastaneye gidiyoruz bekliyoruz bekliyoruz.. sonra evime yada kv evine gidiyorum, şu ara kendime durumlardan dolayı bakamıyorum.. akşamları dışarıda genelde ister istemez hazır yiyorum.. ve felaket hızlı kilo alıyorum, şaşırıyorum.. ctesi günü kısmetse doktora gidiceğiz. inşAllah iyi haber alırım da şu stresli ortamlardan etkilenmemiştir bebeğim.. aklım onda.. Burcu Hoşgeldinn.. Allah ettiğin duaları kabul etsin canım benimm.. Allah Razı olsun bizleri de unutmamışsın.. Tubaa canımcımm sende hoşgeldin..

Bu arada eşimin kardeşinin düüğününü iptal edicekler büyük ihtimal bugun eşim düğün mekan sahibiyle görüşmeye gidecek, ekim ayı gibi yapıcaklar sanırım, o zamanda düğün benim için iptal olucak.. hayırlısı hakkımızda inşAllah hepimizin yüzünü güldürür Mevlam.

canım Allah acil şifa versin kayınbabana inşallah. Geçecek bugünlerde canım. Bebeğinde iyidir merak etme. Madem düğünü iptal etmek istediler etsinler ama senin için kötü olacak katılma açısından dimi.

kıııııııızz nası yanii ayşe hamile mi???..,

ee ne zaman bildirdi benim haberim yokk..anaaaaaaaamm

hakikaten ayşe ne zaman hamile kaldı ne zaman haber verdi benimde haberim yok hayırlı vede ugurlu olsuın ayşecim

ya bende geçmişi tam okumadan ayşenin hamilelik takvimini gördüm dedim herhalde kaçırdım geçmişi okudum ama bir şey göremedim sanırım bize haber vermeden hamilelik takvimi yapmış olsun çok sevindim lililililili

ayşe hamile olduğunu bildirmedi kızlar onuda yeni yapmış o mesajın altında daha önce yoktu takvim, taktik yapıyor herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…