- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #37.101
ay bende çok kaçırdım yaa..bi tabak mantı üstüne iki tane çiğ börek yedim..şuanda şiştim patlayacam yada çatlayacam..
Midem bulanıyor benim yaa hamile miyim acaba
Çibörek mi ay aklıma getirdin bak şimdi iş çıkışı yemeye mi gitsem ne yapsam buranında meşhur ya hep gittiğimiz bir yer var ne zamandır da yemiyorum bak şimdi
önce miden bulandı şimdide aşeriyomusun???:))
MESUDE MESUDE bebekim yürekten duanı ettim, Rabbim kabul etsin inşallah
Kızlar evimize dönüyoruz Allah kısmet ederse, yoldayız şimdi, izmirden çıkmadan Meryem Ana 2vi var oraya gittiik, hz.meryemin son yıllarını yaşadığı ev, ayrıca ibadet yeri enerjisi çok güzel, hepinize dua ettim, bebegi olmayanları isim isim söyledim, meral'in bıdılarına, bedriye'nin korkularına, sekerkiz tuğbanın acısına, kolay ddoğum isteyenlere tek tek dua ettim Rabbim kabul eder inşallah, bide şifalı suyu varmış ondan içtim :)))
Allah nasip ederse sahalara geri dönüyorummmmmm :))))))
kızlaaarrr ben geldim neler yapıyorsunuz bakalım var mı bi gelişme,inş güzel haberler vardır
ben gezdim geldim tam 20 gündür istanbuldaydım,dün gece geldim bugün iş falan yaptım ama daha tam bitmedi,yarın devam ederim artık,sizleri çok özledim arada bakıyordum ama çok giremedim inş hepiniz iyisinizdir
Günaydıııınnn nazan nerdesin bugün senden önce davrandım
hiç sorma özlem sezonda toplu çıkış yapıolar dardayım aney aney zordayım aney aney
hayırdır ne oldu ne toplu çıkışı
kIZLARR Günayddıınn.. Selamlar, iyisiniz inşAllah..
Beni sorarsanızz yoğunum işyerinde, stresliyim... kayınbabam hala yoğun bakımda.. doktorlar değerlerinin normale dönmesini bekliyorlar, akşamları hastaneye gidiyoruz bekliyoruz bekliyoruz.. sonra evime yada kv evine gidiyorum, şu ara kendime durumlardan dolayı bakamıyorum.. akşamları dışarıda genelde ister istemez hazır yiyorum.. ve felaket hızlı kilo alıyorum, şaşırıyorum.. ctesi günü kısmetse doktora gidiceğiz. inşAllah iyi haber alırım da şu stresli ortamlardan etkilenmemiştir bebeğim.. aklım onda.. Burcu Hoşgeldinn.. Allah ettiğin duaları kabul etsin canım benimm.. Allah Razı olsun bizleri de unutmamışsın.. Tubaa canımcımm sende hoşgeldin..
Bu arada eşimin kardeşinin düüğününü iptal edicekler büyük ihtimal bugun eşim düğün mekan sahibiyle görüşmeye gidecek, ekim ayı gibi yapıcaklar sanırım, o zamanda düğün benim için iptal olucak.. hayırlısı hakkımızda inşAllah hepimizin yüzünü güldürür Mevlam.
Benimde midem bulaniyor ama benimki otobiste bi oyana bi buyana sallanmaktan booooooooghh
ayy ayşe yeni gördüm hamilelik takvimi yapmışsın nasıl mutlu oldum anlatamam hayırlı ugurlu olsun
kıııııııızz nası yanii ayşe hamile mi???..,
ee ne zaman bildirdi benim haberim yokk..anaaaaaaaamm
hakikaten ayşe ne zaman hamile kaldı ne zaman haber verdi benimde haberim yok hayırlı vede ugurlu olsuın ayşecim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?