- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #37.121
kızlar rüyamda adet olduğumu gördüm bu ikinci görüşüm. şimdi tabirine baktım çocuğun erkek olacağına işaret eder deniliyor, hayırlısı olsun ikisininde heyacanı farklı olmalı hiç farketmez sağlıkla gelsinde kuzucuk
Allah hayırlara çıkarsın canım hayırlısı olsun sağlıklı gelsin de.
Ayşe daha test yapmadı ki yapsa burada yazardı taktik yapıyor bence de hazırlıyor kendini gebeliğe umarım gerçekleşir.
amin canım inşallah,
aşılama yaptırmıştı bende test yaptı da hamile sandım, inşallah öyledir ne diyelim.
Bukettt anamm kizin kocaman olmus masallah dogsa da sevsek :)
Nazan o yukledigin resmi dönüşte görmek istiyorum cok merak ettim :)
Kizlar dün fena sekilde omuzlarim yandi yaniyorummm :))) zaten az kaldi tatilimizin bitmesinene cabuk geciyo ya
kızım bitecek diye üzüleceğine elindeki zamanın tadını çıkart..ne kadar negatifsin..elbetteki her güzel şeyin bi sonu var:)
Cikarmazmiyim canim tadini cikartiyorum sadece günler az kalinca bi burukluk oluyo ama keyfimiz yerinde face resim yuklerim ama senin face yok Üzgünüm :)
Bukett sahilde bi bebekler varr o kadar tatlilar ki deli oluyorum sende dogurda senin sipacani sevelim :)
kuşumseninde haberlerini alırız inşallah Allah daha fazla bekletmesin tabiki kuzucuklarımız olursa seversin ama inşallah kendi kuzucuğunu seveceksin en önceBen hamile kalana kadar bu topikte kimse kalmayacak kime dicem ben hamileyim diye tabii hamile de kalabilrsem eh gelip gelip sizinkileri severim artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?