Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kuşumseninde haberlerini alırız inşallah Allah daha fazla bekletmesin tabiki kuzucuklarımız olursa seversin ama inşallah kendi kuzucuğunu seveceksin en önce

İnşallah canım hayırlısı diyorum artık zamana bıraktık bu düşüncelerle hayatı pas geçmek her günümü düşünerek geçirmek istemiyorum çünkü yine herşey olacağına varacak vardır Rabbimin bizim kararladığı bir şey muhakkak.

[TABLE="class: grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]nick[/TD]
[TD]okunacak tarih[/TD]
[TD]ne için okuyoruz?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]btskn/ Bircan[/TD]
[TD]14.08.2013 çarşamba[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum, hayırlı evlat [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] burju82/ B.burcu[/TD]
[TD]15.08.2013 perşembe[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+aşılamasının hayırlısıyla tutması [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] nartanesiii/ Ayşe[/TD]
[TD]16.08.2013 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik +aşılamasının hayırlısıyla tutması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] zakkumx / Zeynep[/TD]
[TD]19.08.2013 pazartesi[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik +tüp bebeğin hayırlısıyla tutması [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] tmyomr/ Tümay[/TD]
[TD]20.08.2013 salı[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] bdroner/ Bedriye[/TD]
[TD]21.08.2013 çarşamba[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] tb_fb/Tuba[/TD]
[TD]22.08.2013 perşembe[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] duamnur/ K.burcu[/TD]
[TD]23.08.2013 cuma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]barısozlem/ Özlem[/TD]
[TD]26.08.2013 pazartesi[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] ranana/ Mesude[/TD]
[TD]27.08.2013 salı[/TD]
[TD]Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] superz/ Ebru[/TD]
[TD]28.08.2013 çarşamba[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] binbirgece/ B.Gamze[/TD]
[TD]29.08.2013 perşembe[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızlar dualarınızı okudum...Mevlam dileklerinizi kabul etsin inşallah...

elbette canım sonuçta tedavisi mümkün olmayan bir durum değil demekki vakti zamanı var biz ne yaparsak yapalım o süreyi beklemek zorundayız inşallah Rabbim de merhametiyle seni bebeine kavuşturur dediğin gibi bebek bebek diye diye yaşadığımız zamanın kıymetini bilemiyoruz kendimizi heder ediyoruz zaman geçiyor ve bir daha yerine gelmiyor tabiki bebek evin neşesi anne baba olma isteği hepimizde var ama bebiş gelene kadarda hayatın tadını çıkarmak lazım eşlerin birbirinin kıymetini bilmesi lazım bebeği olup da mutsuz insanlar var o daha da kötü herkesin sınavı başka işte.

kııızzz nerelerdesin..bi tek dua okumaya giriyon haaa..nerelerde yazışıyosun deebakiyim..hamilelik nasıl gidiyoo..??

kııızzz nerelerdesin..bi tek dua okumaya giriyon haaa..nerelerde yazışıyosun deebakiyim..hamilelik nasıl gidiyoo..??

kız buralardayım geliyorum arada sayfaya ama denk gelmiyo kimse...bende dualarımı okuyup çıkıyorum napayım...buralardayım aslında ekim annelerindeyim...

hamilelik iyi gidiyo canım nolsun iyice büyüttük göbüşleri...sona yaklaşıyoruz...sona yaklaştıkça dınım dınım dönemleri başlıyo anlayacağın...uykusuzluk ter gece wc ziyaretleri bolca var...kuzum iyi çok şükür...birde sağ salim kucağımıza alırsak tamamdır... sen napıyon nasıl gidiyo hamişliğin...sende büyüttün di mi göbüşü...

aynen ter tuvalet, uykusuzluk hepsi bendede var, gece kaç kez uyandığımı hatırlamıyorum bile..midem yanıyo...göğsum darlanıtyo felan:))aynı şeyler anlayacağın..

selam kızlar nasılsınız ben çok uykusuzum yaa uyuyorum uyuyorum ama hala uykum var Birde benim karnım çok fazla ağrıyor geriliyor uzanırken ve otururken neden böyle oluyor acaba :O

canım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Öyle canım bende hayatı geldiği gibi yaşıcam artık günü yaşamak yarını düşünmek istiyorum ne demişler dün geçti, yarın meçhul o zaman elimizde bir tek bugünümüz var yarına çıkacağımız bellimi ki eşimi de kastım çok hep bebek muhabbetleri planları o da istiyor ama erkek olarak sıkılıyor da artık. Kaderimde varsa olacak yoksa ne yapsam boş kendimi bitirdiğimde cabası olmazsa olmaz dememek lazım hiç bir şey için. Ben her sene bu sene olacak olmalı şu zamanda doğururum filan diye şartladım kendimi hiçbir gerçekleşmedi anladım ki planla olacak işler değil bunlar ne zaman gelmek istiyorsa o zaman geliyor bebişler hem ben burada tüm bebişlerin teyzesiyim..

selammmm en sonunda gelebildim, ayy benimde hep uykum var ya nedir bu son günlerde yeni yeni çıktı buda. çok şükür işte idare edip gidiyorum ama.
bugün istanbulda hava çok sıcak olacakmış öyle dediler bende evin bütün camlarını kapadım, bütün gece çalışan klimanın serinliği hala devam ediyor ev içerisinde kapalı kutuda kendimi muhafaza ediyor gibiyim :)) işlerim çok yoğun bugünerde onun için sabahtan beri giremedim. Buket kuzum sen 3 boyutlu ultrasona mı girdin ne yaptın, nasıl çektirdin o resmi, ben onun apzını burnunu gölerini dudaklarını yerim yaa maşallah aynı sen aynıııııı

selam kızlar nasılsınız ben çok uykusuzum yaa uyuyorum uyuyorum ama hala uykum var birde benim karnım çok fazla ağrıyor geriliyor uzanırken ve otururken neden böyle oluyor acaba

hamile olduğundan olmasın sakın:))

normal normal.kiminin iç karnı geniş kiminin dar kiminin derisi elastik kimininki daha sert tamamen fiziksel bişey bence.bebek içerde rahat ..oohhh miisss ense yapıyo o orada:))

Sedacımmm maşallah sana yaa senin resmen bakış açın, görüşlerin değişti ve tam süper oldun desem abartı olmaz. Bu psikolojiyi sadece sözlerinde değil, ruhunda da hissedebiliyorsan işte ozaman güel sonuçlara yaklaşmışsın demektir bence. Çünkü benim fikrimce Allah bizim birazda bazı şeyleri hesaplamayarak ona bırakarak yaşamamızı istiyor sanki. sen bu düşünce yapısı ile doğru yoldasın kuşum helal sana

hamile olduğundan olmasın sakın:))

normal normal.kiminin iç karnı geniş kiminin dar kiminin derisi elastik kimininki daha sert tamamen fiziksel bişey bence.bebek içerde rahat ..oohhh miisss ense yapıyo o orada:))

Son 1 haftadır uykumdan şikayetçiyim böyle :)

O rahat tabi herseyden habersiz yatıyor orada sıpa işte

Son 1 haftadır uykumdan şikayetçiyim böyle :)
O rahat tabi herseyden habersiz yatıyor orada sıpa işte

canım benim göbek büyüdükçe oluyor, dönerken filan kopacak gibi, ağrıyor gibi, acıyor gibi hertürlü duygu oluyor. ama bazı geceler okadar çok olmuyor, bende pek anlayamıyorum ama işte hamileyi herşey olabilir napalım :)

doktorun kendi aleti 4 boyutluda çekiyo..normal inceliyo sonra 4 e geçiyo..

Hayırlısı olsun artık canım birde benim rahim içerideydi doktor 6. aydan itibaren dışarı doğru olur dedi acaba ondanmı bu kadar ağrı oluyor. Ayın 4 ünde ayrıntılı var o zaman sorarım doktora bakalım

ya herkeste aynı şikayetler sanırım..ya insan hamile kalınca karın kaslarının ne işe yaradığını anlıyormuş demekki..şuan karın kaslarım olmadığı için sağdan sola kıvrılarak dönemiyorum ..totoyu kaldırıp sağa yada sola deviriyorum..:))3 yastıkla yatıyorum ikisi başımın altında biri karnımın altında ..yarısı sırtıma yarısı karnıma destek veriyo:))ne tarafa yatıyosam o tarafta kalıyorum..baştan pozisyonu ayarlamazsam yattığım yerden anca yuvarlanarak kalkabiliyorum:)))

yani anlıyacağın karın kasları çok iş görüyomuş yahu..

Ben yatağın en köşesine yatıyorum artık aynı şekilde bazen kalkamıyorum gece eşim yanımdaysa onu uyandırıyorum kaldırsın diye bazende resmen sürünerek kalkıyorum yataktan :)

ben yatağın en köşesine yatıyorum artık aynı şekilde bazen kalkamıyorum gece eşim yanımdaysa onu uyandırıyorum kaldırsın diye bazende resmen sürünerek kalkıyorum yataktan :)

geçen sinirim bozuldu..benki eğilip kalkamıyomya herşey yere düşüyo...niye yere düşüyo..yere oturdum mkalkmaddım..eşim geldi koltuk altımdan tutup kaldırdı..anam dedim ne rahatmış dünya varmış:))))
karın kasları çok önemliymiş...

aynen ter tuvalet, uykusuzluk hepsi bendede var, gece kaç kez uyandığımı hatırlamıyorum bile..midem yanıyo...göğsum darlanıtyo felan:))aynı şeyler anlayacağın..

erken başlamış canım senin belirtiler...ay yaza gelmesi çok sıkıntı oldu..şimdi bende sanki başa dönmüş gibiyim...uyku uyku uyku.... gözlerimiz açamayorum..olduğum yerde sızıp kalmışım resmen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…