- 10 Nisan 2013
- 1.189
- 136
- 173
- 36
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #37.161
geçen sinirim bozuldu..benki eğilip kalkamıyomya herşey yere düşüyo...niye yere düşüyo..yere oturdum mkalkmaddım..eşim geldi koltuk altımdan tutup kaldırdı..anam dedim ne rahatmış dünya varmış:))))
karın kasları çok önemliymiş...
geçen sinirim bozuldu..benki eğilip kalkamıyomya herşey yere düşüyo...niye yere düşüyo..yere oturdum mkalkmaddım..eşim geldi koltuk altımdan tutup kaldırdı..anam dedim ne rahatmış dünya varmış:))))
karın kasları çok önemliymiş...
Sedacımmm maşallah sana yaa senin resmen bakış açın, görüşlerin değişti ve tam süper oldun desem abartı olmaz. Bu psikolojiyi sadece sözlerinde değil, ruhunda da hissedebiliyorsan işte ozaman güel sonuçlara yaklaşmışsın demektir bence. Çünkü benim fikrimce Allah bizim birazda bazı şeyleri hesaplamayarak ona bırakarak yaşamamızı istiyor sanki. sen bu düşünce yapısı ile doğru yoldasın kuşum helal sana
erken başlamış canım senin belirtiler...ay yaza gelmesi çok sıkıntı oldu..şimdi bende sanki başa dönmüş gibiyim...uyku uyku uyku.... Gözlerimiz açamayorum..olduğum yerde sızıp kalmışım resmen...
aynen yaa eğilip alamıyorum ya, inat gibi herşeyi elimden düşürüyorum, sanki elim tutmuyor ne bileyim, eskiden bişey düşürmezdim , herşey bi bakıyorum pat yerde, taa bekliyor ki akşam olsun eşim gelsin alsın yerden :)))
ben 1 haftadır böyleyim aslında
epey bir süre daha seninle canım bunu bil o zaman...
evet farkındaydım..:)))şu sıcaklar biraz azalsa belki daha kolay olur...sıcakta çok etkiliyo..gece sıcak oluyo..ama artık hergün buhar makinesiyle yatacam sanırım hem serinletiyo hem nefesimi açıyo..uyumam kolay olsun biraz daha..
burada ne buhar makinesi ne vantilatör ne de klima kar ediyo canım...suların içerisinde uyuyorum..o kadar pişman oldum ki erzuruma gitmediğime sonradan...serin serin yayıl dur evin içerisinde...
ben haftaya gidecem sanırım..bu arada sen okula başlamayacan demi..izinli olursun..üzretsiz izin felanda alacanmı kim bakacak, doğuma kim gelecek netleştirdin mi???
ayy ayşe yeni gördüm hamilelik takvimi yapmışsın nasıl mutlu oldum anlatamam hayırlı ugurlu olsun
kıııııııızz nası yanii ayşe hamile mi???..,
ee ne zaman bildirdi benim haberim yokk..anaaaaaaaamm
hakikaten ayşe ne zaman hamile kaldı ne zaman haber verdi benimde haberim yok hayırlı vede ugurlu olsuın ayşecim
ya bende geçmişi tam okumadan ayşenin hamilelik takvimini gördüm dedim herhalde kaçırdım geçmişi okudum ama bir şey göremedim sanırım bize haber vermeden hamilelik takvimi yapmış olsun çok sevindim lililililili
en son 3710. sayfada yazmış görünüyor hamilelik takvimi.
ayşe hamile olduğunu bildirmedi kızlar onuda yeni yapmış o mesajın altında daha önce yoktu takvim, taktik yapıyor herhalde
Allah hayırlara çıkarsın canım hayırlısı olsun sağlıklı gelsin de.
Ayşe daha test yapmadı ki yapsa burada yazardı taktik yapıyor bence de hazırlıyor kendini gebeliğe umarım gerçekleşir.
amin canım inşallah,
aşılama yaptırmıştı bende test yaptı da hamile sandım, inşallah öyledir ne diyelim.
kız ayşe karıştırdın ortalığı..
Özlem bence elle baktığı muayene kadardır çatı muayeneside.. maşaAllah hepiniz korkusuz hatunlarsınız yaa ben çatı muayenesi yaptrcam da ben görücemm.. Gül yaptırmamış hiç kısmet işte.. gül senin doğumun kolay mı olmuştu 4,5 cm açıklık oldu demişsin yaa, kolaycaa hoop doğurmuş muydun hayırlısıyla..
Kizlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr Hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm
demeyi cok isterdiiiiiiimmmama suan hamile olup olmadigimi bilmiyorum
kusura bakmayin sizide heyecanlandirmisim ben o takvimi motivasyon olsun diye yaptim ay ne bileyim yanlis anlayacaginizi topigi bi actim tebrikleri görünce bi sasirdim akintimi sormustum size en son ve onunla alakali hamile oldugumuzu ilan ediyorsunuz diye düsündüm bir an bende sevindim kisada olsa hamilemiyim acaba diye telaslandim
ya aslinda size bise anlatayim ben saka yapinca genelde gercek olur sakalarim yani kakaya dönüsür
1. misal gebe kaldigimda 7 haftalikken esime bi saka yaptim aradim telde agrim var cocuk düsüyor galiba dedim bi kac gün sonra saka gercege dönüstü
2.misal laparoskopi ve hitereskopi ameliyati olmadan önce esimle sakalastim haha düsünsene ameliyat esnasinda ayiliyormusum veya ameliyattan sonra ayilamiyormusum diye anam ameliyattan sonra cok zor ayildim tir tir titredim uyanamadim bi türlü uzun sürdü uyanmam narkozu kaldiramamisim ve bu benim ilk narkozum degil yani
3. misalde az önce hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim diye yazdim ya oda sakaydi Insaallah gercege dönüsür.
sanirim yaptigim sakalarda dua kapilari acikti kabul oldu. bundan sonra kötü sakalar yok
aciklik getireyim dedim hamile kalirsam duyururum arkadaslar sedanin dedigi gibi.
neymis artik saka yapmak yok
islerim yogun uzun müddet giremeyebilirim maglum tasiniyorum
ortalik tamamen karismadan aydinliga cikarayim dedim
bu yazdiklarimi anca yarin sabah okursunuz simdiden
gününüz aydin olsun
Kizlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr Hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm
kusura bakmayin sizide heyecanlandirmisim ben o takvimi motivasyon olsun diye yaptim ay ne bileyim yanlis anlayacaginizi topigi bi actim tebrikleri görünce bi sasirdim akintimi sormustum size en son ve onunla alakali hamile oldugumuzu ilan ediyorsunuz diye düsündüm bir an bende sevindim kisada olsa hamilemiyim acaba diye telaslandim
ya aslinda size bise anlatayim ben saka yapinca genelde gercek olur sakalarim yani kakaya dönüsür
1. misal gebe kaldigimda 7 haftalikken esime bi saka yaptim aradim telde agrim var cocuk düsüyor galiba dedim bi kac gün sonra saka gercege dönüstü
2.misal laparoskopi ve hitereskopi ameliyati olmadan önce esimle sakalastim haha düsünsene ameliyat esnasinda ayiliyormusum veya ameliyattan sonra ayilamiyormusum diye anam ameliyattan sonra cok zor ayildim tir tir titredim uyanamadim bi türlü uzun sürdü uyanmam narkozu kaldiramamisim ve bu benim ilk narkozum degil yani
3. misalde az önce hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim diye yazdim ya oda sakaydi Insaallah gercege dönüsür.
sanirim yaptigim sakalarda dua kapilari acikti kabul oldu. bundan sonra kötü sakalar yok
aciklik getireyim dedim hamile kalirsam duyururum arkadaslar sedanin dedigi gibi.
gününüz aydin olsun
Kızlar oğluşum her geçen gün biraz daha büyüyo... Onunla vakit geçirmeyi çok seviyorum. Fakat bu aralar birşeye alıştık ki sormayın gitsin.. Biz yatakta ben kocam ve oğlum üçümüz yatıyoruz. Oğlumu emzirerek uyutuyorum. Beşiğine aldığımda çok çabuk uyanıyo. Eğer yan yana yatarsak hem geç uyanıyo hemde tekrar emzirdiğimde uykuya çok daha kolay dalıyo. Şimdi sizden önerilerinizi bekliyorummm ben ne yapayım??????????????????????????:26:
gününüz aydin olsun
Kızlar oğluşum her geçen gün biraz daha büyüyo... Onunla vakit geçirmeyi çok seviyorum. Fakat bu aralar birşeye alıştık ki sormayın gitsin.. Biz yatakta ben kocam ve oğlum üçümüz yatıyoruz. Oğlumu emzirerek uyutuyorum. Beşiğine aldığımda çok çabuk uyanıyo. Eğer yan yana yatarsak hem geç uyanıyo hemde tekrar emzirdiğimde uykuya çok daha kolay dalıyo. Şimdi sizden önerilerinizi bekliyorummm ben ne yapayım??????????????????????????:26:
günaydın ballarımmmmmm
musmutlu bir gün bizimle olsun...
ben bugün doktora gidicem ikili test için inşallah her şey yolundadır nolur dualarınızı esirgemeyin bebişimi göreceğim içinde çok mutluyum en son gördüğümde fasulye tanesi kadardı büyümüştür dimi teyzeleri
gününüz aydin olsun
Günaydın canlarım süper bir gün olsun inşallah :))
EBRU duanı dün okudum yazamadım Allah kabul etsin inşalllah kolaylikla sağlıkla doğumun olsun
AYSE kızzzzz ne diyiiim inşallah şakan gercek olur hemde bu ay :))
BUKET maşallah senin kuzun çok güzel bir kız olacak, melek gibi maşallah :)
günaydın ballarımmmmmm
musmutlu bir gün bizimle olsun...
ben bugün doktora gidicem ikili test için inşallah her şey yolundadır nolur dualarınızı esirgemeyin bebişimi göreceğim içinde çok mutluyum en son gördüğümde fasulye tanesi kadardı büyümüştür dimi teyzeleri
Merhaba hanımlar.. Yine mesaime geldim bugün en sıcak gün olacak hamişlere sesleniyorum dışarı çıkmayın oturun evinizde zorunlu olmadıkça burası daha sabahtan sıcaktı ki ben sabahları serin olur üşürüm. Kütüphaneyi siz düşünün artık normalde zaten sıcak bugün nasıl akşamı yapıcam bilmiyorum dün hocalar sınav okumaya geldi hemen kaçtılar gölge bir sınıf ayarladılar. Ben napıyım tüm gün burada. Ufak masa vantilatörü var ama neye yarar ki. Sanırım öğleden sonra iyice sıcak bastırdığında öğrenci de gelmezse ki gelmez son sınavları, arkadaşın odasına atarım kendimi. Yemeğimi de yaptım akşam bir pilav yapıcam yanına. Yarın da tatilim neyse ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?