Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Zaten eğlirken illa biyere tutunacam yoksa yarım saat uğras dur artık ayakkabımı falan eşim siliyor yere bişe düşünce orada kalıyor eşim kaldırıyor artık tüm yük onda

aynen yaa eğilip alamıyorum ya, inat gibi herşeyi elimden düşürüyorum, sanki elim tutmuyor ne bileyim, eskiden bişey düşürmezdim , herşey bi bakıyorum pat yerde, taa bekliyor ki akşam olsun eşim gelsin alsın yerden :)))

canım valla çok düşündüm bir ara zaten depresyona girdiğimi düşündüm hep uyumak istiyordum hala uyku hali var ama baktım eşim sürekli heba oluyor ben üzülünce üzülüyor eski günlerimizi özlüyor dile getirmese de eh benim de geçen ekimde rahim filmiyle birlikte koşturmaca başladı aşılamalar filan hep bebek tek odak noktası oldu artık dedim yeter bu böyle gitmez kendimi yiyerek nereye ulaşıcam olacağına varacak yine negatif alacaksam da alıcam yapacak bir şey yok kimse kendini bir yerlerden atmıyor çocuğu yok diye can tatlı çevrendekilerin rahatı iyi kardeşim annem herkes kendi havasında yaptığım kendime. O yüzden yine eski seda olmaya start veriyorum. Pazar günü evlilik yıldönümümüz konuştuk eşimin sınavından sonra önce sinema sonra güzel bir yemek yiyeceğiz.

ben 1 haftadır böyleyim aslında

:))komik olduk artık..gülüp geçmek lazım.....sürekli karnımda bi hareket var...bi bişey var sürekli dikkat orada..düşünüyorum da onun için kurtulmak denyor ve doğum yaptıktan sonra anadan doğmuş gibi oluyosun deniyor.ee çünküü 9 ay boyunca düşünki sırtında küfeyle yatmış kalkmış gezmişsin..

burada ne buhar makinesi ne vantilatör ne de klima kar ediyo canım...suların içerisinde uyuyorum..o kadar pişman oldum ki erzuruma gitmediğime sonradan...serin serin yayıl dur evin içerisinde...

burada ne buhar makinesi ne vantilatör ne de klima kar ediyo canım...suların içerisinde uyuyorum..o kadar pişman oldum ki erzuruma gitmediğime sonradan...serin serin yayıl dur evin içerisinde...

ben haftaya gidecem sanırım..bu arada sen okula başlamayacan demi..izinli olursun..üzretsiz izin felanda alacanmı kim bakacak, doğuma kim gelecek netleştirdin mi???

ben haftaya gidecem sanırım..bu arada sen okula başlamayacan demi..izinli olursun..üzretsiz izin felanda alacanmı kim bakacak, doğuma kim gelecek netleştirdin mi???

okula başlayacağım canım çalışabilir raporumu aldım teslim ettim okula semineree katılacaktım sadece..sonra eylül sonuna kadar uzattım...dayanabilirsem götürecem sonuna kadar yok dayanamazsam bırakırım...ücretsiz izin düşünmüyorum malum kredimiz var...bizi epeyce zorlar ayrılırsam ..minnak kuzuma da kayınvalidem bakacak zaten bizim yarım gün ya o kadar sıkıntı olmaz herhalde...doğuma annem gelecek canım şükür o kesinleşti bayağı sıkıntı etmiştim...babam ben hallederim sen erkenden git kızın yanına demiş...yoksa gidip erzzurumda bile doğum yapmayı düşündüm bir ara...

ayy ayşe yeni gördüm hamilelik takvimi yapmışsın nasıl mutlu oldum anlatamam hayırlı ugurlu olsun

kıııııııızz nası yanii ayşe hamile mi???..,

ee ne zaman bildirdi benim haberim yokk..anaaaaaaaamm

hakikaten ayşe ne zaman hamile kaldı ne zaman haber verdi benimde haberim yok hayırlı vede ugurlu olsuın ayşecim

en son 3710. sayfada yazmış görünüyor hamilelik takvimi.

ayşe hamile olduğunu bildirmedi kızlar onuda yeni yapmış o mesajın altında daha önce yoktu takvim, taktik yapıyor herhalde

amin canım inşallah,
aşılama yaptırmıştı bende test yaptı da hamile sandım, inşallah öyledir ne diyelim.

kız ayşe karıştırdın ortalığı..

Kizlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr Hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm
demeyi cok isterdiiiiiiimmm ama suan hamile olup olmadigimi bilmiyorum
kusura bakmayin sizide heyecanlandirmisim ben o takvimi motivasyon olsun diye yaptim ay ne bileyim yanlis anlayacaginizi topigi bi actim tebrikleri görünce bi sasirdim akintimi sormustum size en son ve onunla alakali hamile oldugumuzu ilan ediyorsunuz diye düsündüm bir an bende sevindim kisada olsa hamilemiyim acaba diye telaslandim

ya aslinda size bise anlatayim ben saka yapinca genelde gercek olur sakalarim yani kakaya dönüsür

1. misal gebe kaldigimda 7 haftalikken esime bi saka yaptim aradim telde agrim var cocuk düsüyor galiba dedim bi kac gün sonra saka gercege dönüstü

2.misal laparoskopi ve hitereskopi ameliyati olmadan önce esimle sakalastim haha düsünsene ameliyat esnasinda ayiliyormusum veya ameliyattan sonra ayilamiyormusum diye anam ameliyattan sonra cok zor ayildim tir tir titredim uyanamadim bi türlü uzun sürdü uyanmam narkozu kaldiramamisim ve bu benim ilk narkozum degil yani

3. misalde az önce hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim diye yazdim ya oda sakaydi Insaallah gercege dönüsür.

sanirim yaptigim sakalarda dua kapilari acikti kabul oldu. bundan sonra kötü sakalar yok

aciklik getireyim dedim hamile kalirsam duyururum arkadaslar sedanin dedigi gibi.
neymis artik saka yapmak yok

islerim yogun uzun müddet giremeyebilirim maglum tasiniyorum
ortalik tamamen karismadan aydinliga cikarayim dedim
bu yazdiklarimi anca yarin sabah okursunuz simdiden
gününüz aydin olsun

Evet canım benim doğumum kolay oldu. Toplamda 5 saat sancı çektim ve son saati en şiddetli sancılarımdı. Doğru ıkınmayı bilirsen kolay oluyo. Ben 3 kere ıkındım üçüncüde pırtladı Ikınırken ağzınızı kapatarak ıkının tamammı ağzınızı açıp bağırarak ıkınmanız bi işe yaramaz

Çok kötüsün yaa, bende hamileyyiiiiiiiiiimmm yazısını görünce ilk tebrik eden ben olucam diye sevinmiştim
Neyse inşallah gerçeğe dönüşürde en sahicisinden kutlarız burdaa

Kızlar oğluşum her geçen gün biraz daha büyüyo... Onunla vakit geçirmeyi çok seviyorum. Fakat bu aralar birşeye alıştık ki sormayın gitsin.. Biz yatakta ben kocam ve oğlum üçümüz yatıyoruz. Oğlumu emzirerek uyutuyorum. Beşiğine aldığımda çok çabuk uyanıyo. Eğer yan yana yatarsak hem geç uyanıyo hemde tekrar emzirdiğimde uykuya çok daha kolay dalıyo. Şimdi sizden önerilerinizi bekliyorummm ben ne yapayım??????????????????????????:26:

Günaydın canlarım süper bir gün olsun inşallah :))

EBRU duanı dün okudum yazamadım Allah kabul etsin inşalllah kolaylikla sağlıkla doğumun olsun

AYSE kızzzzz ne diyiiim inşallah şakan gercek olur hemde bu ay :))

BUKET maşallah senin kuzun çok güzel bir kız olacak, melek gibi maşallah :)

ay ayşe bende heyecanlanmıştım inşallah dediğin gibi şakan gerçeğe dönüşür sen de bizi önceden sevindirmiş olursun

günaydın ballarımmmmmm
musmutlu bir gün bizimle olsun...
ben bugün doktora gidicem ikili test için inşallah her şey yolundadır nolur dualarınızı esirgemeyin bebişimi göreceğim içinde çok mutluyum en son gördüğümde fasulye tanesi kadardı büyümüştür dimi teyzeleri

canım hiç tecrübem olmadıgından hiç bir fikrimde yok ama tekrardan beşiğine alıştırabilirsin çok zor olacak ama sizle birlikte uyuması çok da güvenli değil bir ağlar iki ağlar sonra oda alışır

Kızım yaa valla hamilesin sandım heyecan yaptım ama aşağıya bakınca gitti sevincim deli inşallah gerçeğe dönüşür. Sen neden kötü şeyleri çağırıyorsun bakıyım yok düşük oldu yok ayılamazsam da filan diye duymayayım bir daha. Eşref saati diye bir tabir vardır canım aman sözlerimize dikkat edelim. Umarım bu şakan gerçek olur ama. Sen taşınıyor musun yorma kendin bari dikkat etmen lazım gerçekten güzel haberlerini de bekliyoruz

Canım artık yavaş yavaş beşiğinde yatır yanına alma tamam güven duygusu önemli olan alıştıkça ayırması daha zor olur zaten baka odada değil dimi yanınızdaki beşikte. Alışır uyumaya merak etme yanınızda yatmak rahat geliyor yadırgıyor ir eve taşındığımızda biz de yadırgarız ilk günler ama sonra alışırız o da alışacak canım. Uyuduktan sonra yatırınca beşiğinde olduğunu nasıl anlıyor bu çocukta uyanıyor yahu. Ben anne babamla bir kere yatmadım hep beşiğimde yatmışım yalnız çok enteresan mesela gece uyandım diyelim annem sallıyor beşiğimi yarım yamalak konuşmaya başladığım zamanlarda sen sallama babam sallasın dermişim gece farkedermişim yani sallamaları farklı sanırım o daha iyi geliyordu demek ki.

İnşallah herşey yolunda çıkacak canım merak etme. Bunu da atlatınca bir daha rahat edersin. Büyümüştür tabii annesi büyümez mi günden güne büyüyor onlar.

Merhaba hanımlar.. Yine mesaime geldim bugün en sıcak gün olacak hamişlere sesleniyorum dışarı çıkmayın oturun evinizde zorunlu olmadıkça burası daha sabahtan sıcaktı ki ben sabahları serin olur üşürüm. Kütüphaneyi siz düşünün artık normalde zaten sıcak bugün nasıl akşamı yapıcam bilmiyorum dün hocalar sınav okumaya geldi hemen kaçtılar gölge bir sınıf ayarladılar. Ben napıyım tüm gün burada. Ufak masa vantilatörü var ama neye yarar ki. Sanırım öğleden sonra iyice sıcak bastırdığında öğrenci de gelmezse ki gelmez son sınavları, arkadaşın odasına atarım kendimi. Yemeğimi de yaptım akşam bir pilav yapıcam yanına. Yarın da tatilim neyse ki.

kızzz bari takvimi kaldır..inşallah şaka kaka olur..:))

bişey yapamazsın artık çok geç:))alışmış bi kere:)))
kııızz benim koca şimdiden diyoki çocuğun yanında yatmak yok..uyur kalırız Allah korusun çocuk boğulur moğulur..tabi sen üstüne alınma elbetteki çocukla yatarken diekn üstünde yatarsın ama benimki evham manyağı olduğu için..

nihayet döndün aramıza...evet kızışım çok tatlı..geçen eşim işyerinde bi adama göstermiş resmini..(tlefonda ar resmi) oda çıkartmış kendininkini göstermiş..o adamında 3. çocuğu.. yaşçada bizden büyük..eişime edimki iyi buna sevindim..tek manyak biz değilmişiz...

ay benim kocamın aklına o fasülye günleri geldikçe gözleri doluyo..1 gr dı.. 1 santim bile değildi..şimdi 1 kilo oldu diyip ağlıyo adam:)) manyakız ayol biz..inşallah sende görecen 1 gr dan 1 kilo olduğu günleri görecen..amin..

canım sıcaklar hiç çekilmiyo hakkaten...alalhtan yarın tatil..bizde belki haftaya erzye gideriz..kayın valideyi almaya..çünkü başka zaman gidemeyecem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…