- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #37.181
inşallah canım Rabbim sizlere de göstersin canı gönülden istiyorum....İnşallah herşey yolunda çıkacak canım merak etme. Bunu da atlatınca bir daha rahat edersin. Büyümüştür tabii annesi büyümez mi günden güne büyüyor onlar.
inşallah ben de görürüm, vallahi bizde az manyak değiliz. eski günler o yakup beyi saatlerce beklemeler her adetteki yıkılışım ve sonra o mutlu haberi alışım aklıma geldikçe ağlıyorum binlerce kez şükrediyorum, Allahım herkese nasip etsin inşallah.ay benim kocamın aklına o fasülye günleri geldikçe gözleri doluyo..1 gr dı.. 1 santim bile değildi..şimdi 1 kilo oldu diyip ağlıyo adam:)) manyakız ayol biz..inşallah sende görecen 1 gr dan 1 kilo olduğu günleri görecen..amin..
inşallah canım Rabbim sizlere de göstersin canı gönülden istiyorum....
inşallah ben de görürüm, vallahi bizde az manyak değiliz. eski günler o yakup beyi saatlerce beklemeler her adetteki yıkılışım ve sonra o mutlu haberi alışım aklıma geldikçe ağlıyorum binlerce kez şükrediyorum, Allahım herkese nasip etsin inşallah.
Ay 3 tane öğrenci geldi bunlar yukarı çıkmışlar kütüphane açık değil diye. Ben burdayım oysa ki. Aradılar dedim kimse gelmedi ben buradayım neyse 3 kız geldiler sıcakmış filan. Kızlardan biri diyor klima yok mu burada. Yok maalesef dedim. Ay var da ben açmıyorum hoşuma gidiyor çünkü bu sıcakta oturmak. Hayret bir şey ya Allah'ım akıl fikir versin yani ne diyim. Neyse ben gidiyim soğuk bir su alayım işim var biraz onları halledeyim görüşürüz.
anammmm manyakmıyım neyim ben yaa, demin oturdum doğum sancıları çekerken ne yapıcam acaba diye hayal kurdum, başladım ağlamaya, hayalimde bir anneme bir eşime sarılıyorum ağlıyorum, doğuramıyorum bu çocuğu ben vazgeçtim beni bayıltsınlar ne yaparlarsa yapsınlar diye ağlıyorum, derkeeen bi baktım gerçekten ağlıyorumkafayı yemişlikte son nokta
tebrik ederim seni..:))
bi dahaki kontrolün ne zaman??
günaydın canlarr ikinci aşımızı olduk geldik hepatit biraz sarstı kolum agrıyo neyse bakalım
ayşe benim bir arkadaşımda sei gibi hamilelik takvimiyle totem yapmıştı ve gerçekten hamile kaldı inş. sende kalırsın cnm
teşekkkür ederim arkadaşım, beni en iyi sen anlarsın psikolojik bir hamile olarak
cumartesi sabah gideceğim inşallah, 2 gün sonra yani. ayy 1.5 kg olmuşmudur acaba en çok onu merak ediyorum.
Sen son gittiğinde boyu kilosu hali keyfi nasıldı neler dedi doktor? Bak bu sıra beyni yine hızla gelişiyormuş, onun için cevz balık vs bol yebirde kemikleri hızla geliştiği için kalsiyum ihtiyacımız artmış, bol bol süt ve yoğurt veya ayran iç kuşum. bebek için sorun yokmuşta, bizim depolarımız azaldığı için biz eriyip bitermişiz
günaydın canlarr ikinci aşımızı olduk geldik hepatit biraz sarstı kolum agrıyo neyse bakalım
ayşe benim bir arkadaşımda sei gibi hamilelik takvimiyle totem yapmıştı ve gerçekten hamile kaldı inş. sende kalırsın cnm
bende almadım daha maxi cosiler çok pahalı bebek arabası +puset 1000 tl diolar daha uygununa bakcam kontrolden sonra alırım hiç deilse onun taksitleri biter bebeş dogmaya çöp almadım daha bebişeben geçen cumartesi gittim..1075 gr dı boyu 35-37 arası..iyiydi yani normal dedi herşey..oynuyodu zaten çok harekeli bi kız dedi..güzel poz verince kendi panosuna astı resmini:))
3 hafta sonra gel dedi..30. hafta oluyo..30 dan sonra 2 haftada bir geleceksin dedi..34, haftada doğumu konuşuruz 37. haftada çatı muayenesi olursun dedi..durum bu bende..senin tosun paşa kesin 1,5 kilo olmuştur..anam bugün aşıya gittim bende..orada bi bebek vardı 4-5 aylık heralde..kolları bopum boğum olmuştu..3 tane kesin gözüken çizgi vardı kolunda..annesi kan verdi felan buda annenein kucağında uyuyo gözlerinide açamıyodu..çocuğun se puseti ne sepeti hiç bişeyi yoktu..işte bende dert ediyorum onları alamadım nasıl olacak diyee..nasıl olacka sanki .biz nasıl büyüdüysek oda öle büyüyecek..alamadıkta alacaz elbette bende bunun evhamını yapıp duruyorum kendi içimde..benimde bu manyaklığım var işte..
bende bugün ikinciyi oldum..acımadı ama..acıdı geçti.. fakat geçen seferki aşıdan 1 gün sonra kol ağrısı şeklinde göstermişti kendini.
bende almadım daha maxi cosiler çok pahalı bebek arabası +puset 1000 tl diolar daha uygununa bakcam kontrolden sonra alırım hiç deilse onun taksitleri biter bebeş dogmaya çöp almadım daha bebişe
Kimler var
Maşallah senin bıdık fotojenik yaaa, aynı sen aynııı maşallahben geçen cumartesi gittim..1075 gr dı boyu 35-37 arası..iyiydi yani normal dedi herşey..oynuyodu zaten çok harekeli bi kız dedi..güzel poz verince kendi panosuna astı resmini:))
3 hafta sonra gel dedi..30. hafta oluyo..30 dan sonra 2 haftada bir geleceksin dedi..34, haftada doğumu konuşuruz 37. haftada çatı muayenesi olursun dedi..durum bu bende..senin tosun paşa kesin 1,5 kilo olmuştur..anam bugün aşıya gittim bende..orada bi bebek vardı 4-5 aylık heralde..kolları bopum boğum olmuştu..3 tane kesin gözüken çizgi vardı kolunda..annesi kan verdi felan buda annenein kucağında uyuyo gözlerinide açamıyodu..çocuğun se puseti ne sepeti hiç bişeyi yoktu..işte bende dert ediyorum onları alamadım nasıl olacak diyee..nasıl olacka sanki .biz nasıl büyüdüysek oda öle büyüyecek..alamadıkta alacaz elbette bende bunun evhamını yapıp duruyorum kendi içimde..benimde bu manyaklığım var işte..
bende bugün ikinciyi oldum..acımadı ama..acıdı geçti.. fakat geçen seferki aşıdan 1 gün sonra kol ağrısı şeklinde göstermişti kendini.
canım benim sana tavsiyem o travel sistem falan filan deyip hem hantal hemde hiçbiryere sığmayan arabalardan alma nazancım.bende almadım daha maxi cosiler çok pahalı bebek arabası +puset 1000 tl diolar daha uygununa bakcam kontrolden sonra alırım hiç deilse onun taksitleri biter bebeş dogmaya çöp almadım daha bebişe
kuşummm bende varım ama işlerden geç cevap yazabiliyorumKimler var
Slm canlarim netimle ilgili sorun vardi gelemedim 4lu testim cikti sonuclar guzel koz kardesimi gonderdim cok burugum bugun..
Bedriyem rabbim sifa versin kayinbabana sen sakin stres sknti yapma dikkat et kendine...
kuşummm bende varım ama işlerden geç cevap yazabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?