- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #37.201
Maşallah senin bıdık fotojenik yaaa, aynı sen aynııı maşallah
oh iyi kiilosu ölçüleri filan ideal manken cimcime yaa
Bana sağdan soldan çok şey geldi ya, gerçi hep ikinci el malzemeler ama hiç sorun etmedim çünkü hakkaten çok az kullanılmış, mesela puset verdi eltim, gelinimiz birsürü ilk aylarda giyebleceği çıtçıtlı badilerden verdi, bebek havlusu geldi 3-4 kişiden filan. hakkaten bebekler çabuk büyüsdüğü için eskitmeye fırsatları olmuyor sanırım. sende alışveriş yaparken çok pahalı şeylere bakma hiç, hele ilk aylarda giyeceği şeyler için çok para harcama, baksana maşallah gülün, mesudenin, çiğdemin bebekleri maşallah hemencicik büyüdüler.
benim bebek odası bile abimden geldi, onun oğlunun odasıydı sapasağlam yepyeniydi, onun mavi olan yerlerini boyadık pembeye çok güzel oldu sıfır gibi kurduk. seninde çevrende olsa akrabalar filan seni donatırlardı yani.
canım benim sana tavsiyem o travel sistem falan filan deyip hem hantal hemde hiçbiryere sığmayan arabalardan alma nazancım.
ben chicco'nun lite way isimli baston tipi tam yatan, yani 0 aydan itibaren kullanılabilen arabasını aldım 300 liraya, çok güzel, katlanıncada hiç yer tutmuyor, kendiside hafif, ne bagajda yer tutar nede evde, nede insanın belini ağrıtır taşırken. kesinlikle tavsiye ediyorum.
kuşummm bende varım ama işlerden geç cevap yazabiliyorum
buket bişey demese işi rasgitmez zaten kaynanamız o bizim, topiği herdaim diri tutan güçgeliyorum böyle kimsecikler olmuyo..bende duamı okuyup çıkıyorum...sonra buket de sadece dua okumaya mı geliyon diyor
şaka bir yana herkesin işi gücü var canım ya..bende döktüm kuzumun kıyafetlerini..bir yandan yıkıyorum bir yandan kuruyanları ütüleyeceğim...sona yaklaştıkça heyecan da artıyor...sen napıyorsun nasıl gidiyo hamişlik..başta ki sıkıntılar kalmadı değil mi artık..
canım benim etrafımda bebekli kimse yojkta benimde halaları annanesi felan yaptı bişeyler..benişm böle dediğime bakma sen..var elbette bişeyleride..ben gözümde büyütüp duruyorum,
bebek arabasına gelince travartel sistemler güzel evet puset çıkıyo takılıyo felan ama..arabalar dev gibi..koca koca tekerlekleri var..geçen bi avm de bi kadında gördüm..pusetli arabaydı ama o travertellere nazaran daha basit bi sistemdi..4 tekerlekli bir gövde,i gövdenin üstüne puseti oturtmuşlar sadece..baby comforttu markası(kadının yanına yaklaştım çaktırmadan baktım) :))bunlar daha iyi bence..amaaaaaaaaann ne bileyim..
bua rada ben bugün erzuruma gidiyorum...
ani bir karar oldu arabayla gidecez...
Canım Allah kavuştursun, ama kendni hiçbirzaman yalnız hissetme göbüşünde senin en yakın arkadaşın dert ortağın var unutma
bukeeettt iyi yolculuklar dikkatli gidin, sen izinemi ayrıldın yoksa 3 gün içinde gidip gelecekmisiniz
Allah kolaylık versin tatlım.Allahım bu ne sıcak evi götürüyo bişeler birasdan temizlik yapcam bi gireyim topiğe dedim buket iyi yolculuklar canım yolunuz açık olsun... Dikkatlice sağ salim gidip gelirsiniz inş.
Nasılsınız nasıl gidiyor bakalım
evet izin aldım haftaya...ya başka fırsatım olamayacak sanırım gitmek için..bide kv gelecekya..onuda getiririz dedik...ne bileyim işte..ani bir kararla kalktık gidiyoruz..dinlene dinlene gideriz zaten...
Allah kolaylık versin tatlım.
ben evin bütün camlarını kapalı tutuyorum içeriye sıcak girmesin diyevantilatör çalışıyor o yetiyor bana son durum bu bende :)
buket kız kv gelince doğuma kadar mı kalacak?
allah kolaylık versin tatlım.
Ben evin bütün camlarını kapalı tutuyorum içeriye sıcak girmesin diyeVantilatör çalışıyor o yetiyor bana son durum bu bende :)
buket kız kv gelince doğuma kadar mı kalacak?
iyidir sen nasılsın?selam kızlar nasılsınızz...
buket bişey demese işi rasgitmez zaten kaynanamız o bizim, topiği herdaim diri tutan güç
oyy Allah kolaylık versin, ben o işi 1 ay evvelsi yaptım, etraftan gelen kıyafetleri hep yıkadık ütüledik annemle. ama yeni aldıklarımı yıkamadım. ben çok şükür hiç olmazsa sürekli yatmıyorum artık, ama buseferde tabiki ağırlaştığım için pek gezemiyorum hemen bitaraflarıma kramplar sancılar giriyor göbeğim aşağı çekiyor pek gezemiyorumçok şükür bu halime tabiki. cimcimem ile birlikte göbeğimde tekmeli yumruklu günler geçiriyoum zaten evden çalışıyorum sıkılmayada vaktim olmuyor yoğunum.
ayy hele sen benden 5 hafta ilerdesin, heyecanın doruk noktasına ulaşmasına çok az kaldığı günler olmalı, ama varya hamişlikten önce sanki yerinde sayan zaman, hamiş olduktan sonra nekadar hızlı geçiyor, takvime bakınca hala inanamıyorum. Allahım bütün topiğimize göstersin bu günleri inşalah.
sana yardım eden varmı temizlik çamaşır ütü konularında çok yorulma heee Allah korusun
ÇOK ŞÜKÜR CANIM BİZDE İYİZ...KV denle anlaşabiliosan sorun olmaz..ALLAH kolaylık versiniyidir sen nasılsın?
Selam kızlar nasılsınızz...
çok şükür iyiz canım oğluşumda iyi uyuyo yanımda :)Biz iyiyiz canım sen nasılsın bebiş nasıl :)
çok şükür iyiz canım oğluşumda iyi uyuyo yanımda :)
çok şükür canım bizde iyiz...kv denle anlaşabiliosan sorun olmaz..allah kolaylık versin
evet canım darısı başınıza İNŞALLAH AMİN RABBİM kimseyi evladından ayırmasın..Ne güzel yaa darısı bize bizde sağ salim doğuralımda böyle uyurken onu izleyelim allah ayırmasın sizi
tabi canım orası öyle çalşınca mecbur ama inan cocukla ilgili şeyler sıradan konulara benzemio mesela şimdi ben bakıyorum evdeyim ya bana karışılınca sinirleniyorum yada kendi ne bilim mevlütte elden ele dolaşılırmış bebek vs vs bende olmaz diorum elden ele dolaşsın istemiorum gibi gibi neyse yine benim dediğim oluyo öle bölede :)))genel olarak anlaşabiliyorum zaten benim anlaşamadığım pek kişi yoktur çünkü hep alttan al benimdir..aslında çok zor bi kadın..ama ondanda anlayış bekliyorum elbetteki..çünkü benimde sabrımın bi sonu var...
Ama genel olarak onun evde olması elbetteki hayrımıza..faydası varki zararı yok..heleki çalışan anne için..kendi teklif etti bakmayı..ben bundan dolayı minnettarım..çocuğumu tanımadığım bakıcıların eline bırakmatansa elbettki canı ciğeri 4 çocuk büyütmüş birinin bakması daha iyi..
tabi canım orası öyle çalşınca mecbur ama inan cocukla ilgili şeyler sıradan konulara benzemio mesela şimdi ben bakıyorum evdeyim ya bana karışılınca sinirleniyorum yada kendi ne bilim mevlütte elden ele dolaşılırmış bebek vs vs bende olmaz diorum elden ele dolaşsın istemiorum gibi gibi neyse yine benim dediğim oluyo öle bölede :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?