- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #3.721
üzülme sakın yasemin ben geleyim komşum sahilde oturup dertlenek bu gidişle nasıl olsa çocukta kocada yalan olucak benim için :)
Hamile olmayan bir kadında, kandaki B-hCG seviyesi 0-5 mIU/ml dir.
bu kadın ben oluyorum kızlar
değere bak yaa ama neyseki 0 değil, bir gelişme var yani 0,11
hiç üzülmedim Allahtan burda gırgıra vuruyoruz amannnnnn napim yani Allah OL demeden olmuyor işte buyrun, ama ben hala adet olmadım tabi o da bir vahim durum, bana yine dr yolu gözüküyor ha ben size diyim
benim kocamda yok zaten cumaya kadar ben özgürüm, sen kocanı bırakıpta gelmezsin şimdi
kız çocuğu anladık ta kocanı niye gözden çıkartıyorsun, o niye yalan oluyor hayırdır inşallah???
he yaa bizde heyecan bitermiyasemiiiin boşver be gülüm biz önümüzdeki aya daha çok heyecan yaparız biz böylede mutlu oluruz dimi ama hiç üzülme canım benim
ooo sen benden yüksekmişsin yav 3 katı süpertatlım yaseminim benim de 0.34 tü kanda geçen yaptırmıştım ya ertesi gün geldi benimki inş senin gelmez de yükselir ama mevsim değişiyor ya ondan da gecikmiş olabilir en son ona kanaat getirmiştim ben sen rahatlatmaya çalış kendini fıstık...
hiç sıkıntı etmiyoruz umut hep var durmak yok yola devam
eşimle iyi olayımda artık çocuk falan istemiyorum kaynana cadısı kattı ortalığı birbirine eşimle büyük bi kavga akşama beni bekliyor onun sonunda kocasız kalırım büyük bi ihtimal
neyse takma zamanı var demekki ben inanıyorum gelicek senin bebişin
eşimle iyi olayımda artık çocuk falan istemiyorum kaynana cadısı kattı ortalığı birbirine eşimle büyük bi kavga akşama beni bekliyor onun sonunda kocasız kalırım büyük bi ihtimal
DÜN SAAT 5 DE doktora gittim..doktor iğneyi değiştirdi..eczaneye gitmem lazım..bulunduğun çevrede iki saat anlaşmalı eczane aradım neyse buldum saat 6 oldu..ama bu iğneler eczanede olmuyor acza depolarından getiriliyor..ama ecza depoları 5 de kapanıyor..neyse napacaz derken..(çünkü iğneyi 8:30 da vurulmam lazım) eczanede bi adam vardı meğer eczza deposu sahibiymiş..adam iki saat ecza depolarını aradı..bi yerde vardı ama bu saatte gelmez dediler..bi depodan başka bi depoya gidecek o depodan da motorla gelecek mişş..neyse bu arada eczane de 7 de kapatıyo..1 saatimiz var..1 saatte o trafikte gelmesi de mümkün değil..ama neyse..eşim dediki gidelim biz bi yemek yiyelim gellim..neyse gittik..ben eşime dedimki şimdi nolcak..bi eczanede ilaç vardı ama anlaşmalı değildi hadi gidelim alalım dedim...ama o bekleyelim dedi..bende şakaula karışık karnın açya şimdi hiç bişey düşnmüyorsun demi dedim, oda bana dediki ben gider ecza deposundan alırım o ilacı:))(aslanım benim..anlından öptüm onu)):))
neyse yedik saat 7 ye çeyrek var ardım gelmemiş tam yedide kapanacak eczane..kalktık gittik napcaz diye tam içeriye girdim eczacı dediki bizde seni arayacaktık diye ..ilaçlar gelmiş..aldım ilaçlarımı..eczacı dediki çok şanslısın..ecza deposunun sahibi olmasaydı ilacı bulamazdın.. bulsanda bu kadar saate gelemezdi..malum trafik..ankara ve mesai çıkışı..
neyse ilacı ladım geldim..akşam iğnemi vurdum..göbeğim şişti..kanadı..davul gibi oldu...neyse durum bu bugün bakalım nolcak...
DÜN SAAT 5 DE doktora gittim..doktor iğneyi değiştirdi..eczaneye gitmem lazım..bulunduğun çevrede iki saat anlaşmalı eczane aradım neyse buldum saat 6 oldu..ama bu iğneler eczanede olmuyor acza depolarından getiriliyor..ama ecza depoları 5 de kapanıyor..neyse napacaz derken..(çünkü iğneyi 8:30 da vurulmam lazım) eczanede bi adam vardı meğer eczza deposu sahibiymiş..adam iki saat ecza depolarını aradı..bi yerde vardı ama bu saatte gelmez dediler..bi depodan başka bi depoya gidecek o depodan da motorla gelecek mişş..neyse bu arada eczane de 7 de kapatıyo..1 saatimiz var..1 saatte o trafikte gelmesi de mümkün değil..ama neyse..eşim dediki gidelim biz bi yemek yiyelim gellim..neyse gittik..ben eşime dedimki şimdi nolcak..bi eczanede ilaç vardı ama anlaşmalı değildi hadi gidelim alalım dedim...ama o bekleyelim dedi..bende şakaula karışık karnın açya şimdi hiç bişey düşnmüyorsun demi dedim, oda bana dediki ben gider ecza deposundan alırım o ilacı:))(aslanım benim..anlından öptüm onu)):))
neyse yedik saat 7 ye çeyrek var ardım gelmemiş tam yedide kapanacak eczane..kalktık gittik napcaz diye tam içeriye girdim eczacı dediki bizde seni arayacaktık diye ..ilaçlar gelmiş..aldım ilaçlarımı..eczacı dediki çok şanslısın..ecza deposunun sahibi olmasaydı ilacı bulamazdın.. bulsanda bu kadar saate gelemezdi..malum trafik..ankara ve mesai çıkışı..
neyse ilacı ladım geldim..akşam iğnemi vurdum..göbeğim şişti..kanadı..davul gibi oldu...neyse durum bu bugün bakalım nolcak...
tümay bende bunu çok zaman önce farkettim biliyormusun.önemli olan huzur mutluluk..sağlık..bunlar olmayınca çocukların bile olsa bekli mutlu olmayacaksın..olmayacağız..sen aranı iyi tut..öteki faktörleride allah a havale et..boşver
eczacı dediki çok şanslısın , bende dedimki şans mı şanssızlıkmı bilemedim öyle demeyin şans dedi..sonra söylediğime pişman oldum..kaç kişinin duası var benim bu maratonumda hepsi karşıma geliyo..kaç kişinin duası karşı geliyo diye düşünüyorum ve dua edenlere dua ediyorum(sizlerde dahil)..o eczacının, o depo sahibinin orada olması, o hava alanındaki adamın annesini ankaraya gidiyor olması gib bir hesap var altta..demekki onlarında bu işten bir alacağı var..bir sevaba ortak olacaklar..bu adamların benden alacakları dualar varmış..rabbime hamdolsun o yanımızda bizim aklımızın ermedigi seyleri nasılda muntazamn sırayla olduruyo allah her zaman yar ve yardımcın olsun bitanem
canım yaaaaa maşallah sana kuşum maşallahbaşka diyecek söz yok, seni böyle okuyunca azimleniyorum valla bak, doktora gitmeyecektim öyle karar almıştım ama senin bu mücadelelerini okudukça bende güçleniyorum sanki.
Çok şükürki uğraşıların boşa gitmiyor, hep sonunda zaferle noktalanıyor anlattığın şeyler, onun için bukadar uğraşının sonucuda inşallah bebek olacak inanıyorum ALlahın izni ile.
Hamile olmayan bir kadında, kandaki B-hCG seviyesi 0-5 mIU/ml dir.
bu kadın ben oluyorum kızlar
değere bak yaa ama neyseki 0 değil, bir gelişme var yani 0,11
hiç üzülmedim Allahtan burda gırgıra vuruyoruz amannnnnn napim yani Allah OL demeden olmuyor işte buyrun, ama ben hala adet olmadım tabi o da bir vahim durum, bana yine dr yolu gözüküyor ha ben size diyim
nasıl bi durum bilmiyorum ama akşama sakinleşmeye çalış alttan almaya çalış sonra o sakinleştiginde her seyi anlatırsın kavganın buyumesine izin verme kaç günlük dünya
ya canım ilaç gibisin sen çok iyi bi insansın rabbim emeklerini boşa çıkarmasın gönlüne göre versin ben 3 yıldır evliyim eşim harika bi insan ama ailesinin problemi bitmiyorişte buda bizi huzursuz ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?