- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #37.221
sen taktınya bu öğrencilere, hepsi sana gerizekalı geliyodur şimdi:))
anammmm manyakmıyım neyim ben yaa, demin oturdum doğum sancıları çekerken ne yapıcam acaba diye hayal kurdum, başladım ağlamaya, hayalimde bir anneme bir eşime sarılıyorum ağlıyorum, doğuramıyorum bu çocuğu ben vazgeçtim beni bayıltsınlar ne yaparlarsa yapsınlar diye ağlıyorum, derkeeen bi baktım gerçekten ağlıyorumkafayı yemişlikte son nokta
Slm canlarim netimle ilgili sorun vardi gelemedim 4lu testim cikti sonuclar guzel koz kardesimi gonderdim cok burugum bugun..
Bedriyem rabbim sifa versin kayinbabana sen sakin stres sknti yapma dikkat et kendine...
yoo neden öyle gelsin ki benim sorunum öğrencilerle değil ki öğrenci işçilerin yani yanımda çalışan kişilerin sorumsuzluğuyla ilgili öğrenci gelsin dersini çalışsın durup dururken neden gerizekalı diyeyim. Sonuçta öğlene doğru gelmişler ders çalışmaya oda sıcak klima yok mu diye soruyor yahu olsa soğuk olur oda zaten neden çalıştırmayayım ayrıca deli miyim ben sorulacak soru mu. Olsa çalıştırırız. Kimseye taktığım yok yani kimseye boş yere takmam ben.
Canımm normal hormonlar işte bu hale getiriyor hatunları. Merak etme nasıl olup bittiğini anlamayacaksın inşallah.
Allah kavuştursun canım. Testte güzel çıkmış çok şükür.
bak mesela onlara misafir gelmişti bizde gittik neyse bebek yatıyodu yattığı yerden aldı gitti kadının kucağına verdi.. Böle bi kaç kere yaptı biyerlerde bende ilk eşime söyledim bak sen söyle benim söyleme şeklime alınır belki die neyse eşim söylememiş bende onlara tekrar gidince dedim bebeği sizin almanıza bişi demiorum ama bebeği alıp onun bunun kucağına verme hoşlanmıyorum dedim..tamam dedi..mesela dedimki çocuğun aklı ermeden sünnet ettirelim eşimle hemfikiriz kaynanam tutturdu olmaz yok düğün yapcakmış kıyafet giydircekmiş valla dedim kıyafetse 1 yaşındada giydirilir aklı erincede uğraşcak benim ermeyincede dedim sonra çocuğu korkutuyolar pipini keseriz fln en iyisi 1 yaş zaten psikiloglarda 1le 7 yaşı öneriomuş baya araştırddım..neyse gecenlerde dra gittik iltihap olunca oda dedi sünnet ettirin die :)) öle böle dediğim oldu yani biizm alcamız kararlara karışılmasınada kızıyorum sessiz sakin ama sinirli bi yapım var kendi annemede karıştırmam yani sanma sadece kaynanama :)))o konuda benimkiyle aramda sorun olurmu bilmiyorum ama elbette bende gözümden sakınırım..kaldıki bna bile kalmaz baba çıngar çıkartırç...daha şimdiden bebeğin kimin kucağına verilip kime verilmeyeceği hesabı yapıyo..
çocuğu olan yada belli yaşı geçmiş olanların kucağına verecekmiş...ötekilere veremezmiş tutmayı bilmezmişler...
bak mesela onlara misafir gelmişti bizde gittik neyse bebek yatıyodu yattığı yerden aldı gitti kadının kucağına verdi.. Böle bi kaç kere yaptı biyerlerde bende ilk eşime söyledim bak sen söyle benim söyleme şeklime alınır belki die neyse eşim söylememiş bende onlara tekrar gidince dedim bebeği sizin almanıza bişi demiorum ama bebeği alıp onun bunun kucağına verme hoşlanmıyorum dedim..tamam dedi..mesela dedimki çocuğun aklı ermeden sünnet ettirelim eşimle hemfikiriz kaynanam tutturdu olmaz yok düğün yapcakmış kıyafet giydircekmiş valla dedim kıyafetse 1 yaşındada giydirilir aklı erincede uğraşcak benim ermeyincede dedim sonra çocuğu korkutuyolar pipini keseriz fln en iyisi 1 yaş zaten psikiloglarda 1le 7 yaşı öneriomuş baya araştırddım..neyse gecenlerde dra gittik iltihap olunca oda dedi sünnet ettirin die :)) öle böle dediğim oldu yani biizm alcamız kararlara karışılmasınada kızıyorum sessiz sakin ama sinirli bi yapım var kendi annemede karıştırmam yani sanma sadece kaynanama :)))
AYNEN bende biz böyle düşündük araştırdık vs uslübunu uyguluyorum baktım olmuyo inadım giriyo devreye o mevlütte bebek gezdirme olayında ısrar etti bendedim ya hastası vardır öper fln kalabalık kişi olcak die o ısrar edince sen verirsin kucağına ben alırım mahcup olursun söyliyim dedim ki bak o mevlüdü eylülde yapcak daha yapmadı..alan öpüyo aanam çocuğun yüzü daha yeni düzeldi zaten anca kendi kucağımda tutarım gören görür ama gezdirmem..çok çok ta karışmıyo karışırsada yüzümden anlıyo hemen belli ediyorum sinirlendiğimi yada moralimin bozuldupunu :))öyle böyle gecio be bukett :))yaa üslüp önemli gül biliyomusun..yani söyleme var söyleme var..bi söylersin teklif olur öneri olur aynı şeyi başka türlü söylersin karışma olur..bende sinirlenirim tabi..kendi annemde yapsa sinirlenirim..insanlara bişey söylerken ben üstelik, biz böyle düşünüyoruz araştırdık düşündük şöyle olursa iyi olur kanaatine vardık diyorum..şimdi sen kalkıp benim söylediğim bu cümlenin üstüne yok olmaz şuda var dersen, 'bizde düşündük araştırdık' laflarımı çöpe atmış bizim düşündüğümüz araştırdığımız şeyi hiçe saymış oluyosun ..ağzımla düşündük taşındık demişsem sen benden daha iyi biliyor olamazsın..olmaz dediğinde sendeğil ben bilirim demek oluyo bu..
Yani vel hasıl üslup önemli..çok önemli.
aynen bende biz böyle düşündük araştırdık vs uslübunu uyguluyorum baktım olmuyo inadım giriyo devreye o mevlütte bebek gezdirme olayında ısrar etti bendedim ya hastası vardır öper fln kalabalık kişi olcak die o ısrar edince sen verirsin kucağına ben alırım mahcup olursun söyliyim dedim ki bak o mevlüdü eylülde yapcak daha yapmadı..alan öpüyo aanam çocuğun yüzü daha yeni düzeldi zaten anca kendi kucağımda tutarım gören görür ama gezdirmem..çok çok ta karışmıyo karışırsada yüzümden anlıyo hemen belli ediyorum sinirlendiğimi yada moralimin bozuldupunu :))öyle böyle gecio be bukett :))
aman ne bilimm ya suya bizdede okunur o amenna zaten bizdede yok bebek gezdirme bunlarda varmış neymiş hediye veriolarmış batsın hediyeleri vermesinler ya napımm...hoca alırmış eline okurmuş tamam yengen gezdirir dedi buseferde bende dedim ben kucağımda tutarım gören görür..dubakalım az kaldı eylüle ama bildiğimi okuycam vermicem kimseye..ya kucak kucak niye dolanıyomuş onuda bi anlamadım ben yaa...:))niye dolansın..bebek uyur..en fazla anakucağında aynı odada durur..bizdede su verirler..suya okunur dualar..sonra bebeğe içirilir azcık..:))
öğrenci işçileri diyorum bende zaten..dur bi sakin ol:)))öğrenci işçilerin sorumsuzluğundan bahsediyodunya ondan dedim..
benim göbek deliğim düzleşti ve farkettimki iiçi kahverengiymiş:)))KIZLAAARR selaaammlaar.
yaseminn çok çok ÇOK güüldümm sana, çok tatlısın.. :))
bende bugun bi ara doğumda senin doktora gittiğimi, nezih bey anestezi yapıyormuş hayal ettim beni doğurttuklarını falan daha muayeneye gitmemişimm doğuma gittim diye gülüyorum hayalimde..
hava çok sıcak klimanın hiç bişeye faydası yok, nefes nefeseyim.. size resim çekip göndermek istiyorrum ama hiç doğru düzgün resim falan da çekemedim.. bi çirkinlik geldi sanki bana ya.. bebek bugun yine durgun ama iyidir inşAllah.. ctesi kısmetse gidiceğim ya doktora güzel haberler alırım inşAllah, Yasemin canım sende gidiyormuşsunn sende güzel haberlerle gel inşAllah..
Bu arada Bukett maşaAllah sen göbeği büyütmüşsün, benim göbek sanırım senin ki kadar
bi resim yükleyeceğim sonra, Allah herkese iyilik versin inşAllah.. çok öpüyorum sizleri..
ya bişey diceem size üzerimde penye elbise var ve göbek deliğimbelli oluyor.. sizlerinde belli mi göbek deliği?
canım benimde doğuma doğru koyu kahveydi gecmiycek sanmıştım doğumdan sonra gitti..soyulur gibi oldu gittii..benim göbek deliğim düzleşti ve farkettimki iiçi kahverengiymiş:)))
Canım Diyarbakır da bugün çok sıcak dedîklerine göre bugün son sıcak günmüş artık serînliyecek Allah'ın izniyle bizimde Cumartesi bîzimde kontrol günümüz hem îkili test sonucunu alacak hem cinsiyet öğrenecek Allah'ın izniyleKIZLAAARR selaaammlaar.
yaseminn çok çok ÇOK güüldümm sana, çok tatlısın.. :))
bende bugun bi ara doğumda senin doktora gittiğimi, nezih bey anestezi yapıyormuş hayal ettim beni doğurttuklarını falan daha muayeneye gitmemişimm doğuma gittim diye gülüyorum hayalimde..
hava çok sıcak klimanın hiç bişeye faydası yok, nefes nefeseyim.. size resim çekip göndermek istiyorrum ama hiç doğru düzgün resim falan da çekemedim.. bi çirkinlik geldi sanki bana ya.. bebek bugun yine durgun ama iyidir inşAllah.. ctesi kısmetse gidiceğim ya doktora güzel haberler alırım inşAllah, Yasemin canım sende gidiyormuşsunn sende güzel haberlerle gel inşAllah..
Bu arada Bukett maşaAllah sen göbeği büyütmüşsün, benim göbek sanırım senin ki kadar
bi resim yükleyeceğim sonra, Allah herkese iyilik versin inşAllah.. çok öpüyorum sizleri..
ya bişey diceem size üzerimde penye elbise var ve göbek deliğimbelli oluyor.. sizlerinde belli mi göbek deliği?
nick okunacak tarih ne için okuyoruz?
maralam/ Meral 26.07.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
ecrinn07/ Aslı 29.07.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
serap-serap/ serap 30.07.2013 salı sağlıklı hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat
graphicdesigner/ Yasemin 31.07.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat
hayatumuttur/ Gamze 01.08.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum, hayırlı evlat
akyuzcigdem / Çiğdem 02.08.2013 cuma Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür
buketdemet/ Buket sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum, hayırlı evlat
sunbal/ Sündüzsağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum, hayırlı evlat
dejavu_one/ Seda çarşamba sağlıklı sorunsuz hamilelik +tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
gul1982/ Gül Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür
melek2828/ Nazan sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum, hayırlı evlat
btskn/ Bircan sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum, hayırlı evlat
burju82/ B.burcu sağlıklı sorunsuz hamişlik+aşılamasının hayırlısıyla tutması
nartanesiii/ Ayşe sağlıklı sorunsuz hamişlik +aşılamasının hayırlısıyla tutması
zakkumx / Zeynep sağlıklı sorunsuz hamişlik +tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
tmyomr/ Tümay sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat
bdroner/ Bedriye sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat
tb_fb/Tuba sağlıklı sorunsuz hamişlik
duamnur/ K.burcu sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat
barısozlem/ Özlem sağlıklı sorunsuz hamişlik
superz/ Ebru sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat
binbirgece/ B.Gamze sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat
kızlar hakkınızı helal edin biraz geç oldu ama dualarınızı okudum Rabbim kabul etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?