- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #37.241
MERAL bu kadar olur aklımdan sen geciyordun topiği açtım ki Sen :)) nasılsın bebeğim yumoşların nasıl ki acaba inşallah annelerine sımsıkı tutunmuşlardır :)) iş yoğunluğun var mı bu aralar? Annen kardeşin yanında mı?
mesude ağzına sağlık Allah razı olsun canım
nerelerdesin sen? hiç sesin çıkmıyor ,topikteki herkes seni çok merak etti balım? iyi misin* inşallah bir sıkıntın falan yoktur???
ayy fotoğraftaki betül mü? oyyy kocaman olmuş maşallah kuzuyaaaa :))
Canlar merhaba,
Yazdıklarınızı bir şekilde okuyorum ama malesef yoğun iş temposu nedeniyle yazamıyorum...Hayallerim böyle değildi müdürüm izne ayrıldı..Ben de diyodum oohh o da yok bütün gün topik te dolanırımm..peee ne mümkün nefes alamıyorum...O kadar ki tamamen kendi isteğimle yarın tatil olmasına rağmen gidip çalışıcam...o derece:)))
Neyse bana gelirsek...o pozitif Meral gitti yerine manyak, agresif, tedirgin, mutsuz biri geldi...Kendimden inanılmaz hoşnutsuzum...Transferden sonra ki 3 iğnem beni bitirdi...meğersem hemşire iğneyi yüzeye yapmış...sıvı dağılamadan donmuş totom oldu taş...ne yatabildiim ne oturabildim...neyse şükürler olsun şimdi iğne olayım müthiş düzene girdi artık hiç canım yanmıyor...Annem saolsun akşamları alkol ve tüp bebek merkezinin önerdiği bi kremle (arnica) ovuyor..Tüm bunların dışında korkunç sinirliyim..Kalbini kırmadığım kimse kalmadı gece başımı yastığa koyduğumda çok üzülüyorum o kocamdan ALLAH bin kere razı olsun... Sürekli kendimde belirti aramaktan aklımı oynatıcam artık...Dün hafif kanamam oldu..müthiş de bir kasık ağrısı...İnanılmaz korktum ama geçti...Gögüslerimi artık herkesin içinde kontrol eder oldum:))) acaba şişti mi diye? benim en 1. belirtim göğüslerim...ALLAH tan işe gidiyorum yoksa aklımı oynatırdım galiba...Çok ama çok mutsuzum...öyle böyle değil sürekli kendimi bi yere kapatıp herkesten uzakta saatlerce ağlamak isterken buluyorum...Kimseyle konuşmak istemiyorum...O değil anacımın da kalbini kırıyorum...Beni en çok üzen de bu olunca annemi erken göndermeye karar verdim...Yarın sabah ALLAH ın izniyle Ankara ya dönüyor tatlı tontişim...
Nolur bana dua edin...Ettiğinizi biliyorum ama ....
Hepinizi ALLAH a emanet ediyorum...Şimdiden hepinize hayırlı Cuma'lar olsun....
canım bende daha önce olmamıştı gebelikte oldu doğumdan 1-2 hafta sonra suyla ovdum öyle gitti daha öncesi gitmedi..yaa o göbek deliğinin kahverengi oluşu gebelikle alakalı değil kabuklanıyor temizliyorsun ben arada uğraşırım
ALLAH razı olsun canım..nick okunacak tarih ne için okuyoruz?
maralam/ Meral 26.07.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
ecrinn07/ Aslı 29.07.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
serap-serap/ serap 30.07.2013 salı sağlıklı hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat
graphicdesigner/ Yasemin 31.07.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat
hayatumuttur/ Gamze 01.08.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum, hayırlı evlat
akyuzcigdem / Çiğdem 02.08.2013 cuma Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür
buketdemet/ Buket sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum, hayırlı evlat
sunbal/ Sündüzsağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum, hayırlı evlat
dejavu_one/ Seda çarşamba sağlıklı sorunsuz hamilelik +tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
gul1982/ Gül Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür
melek2828/ Nazan sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum, hayırlı evlat
btskn/ Bircan sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum, hayırlı evlat
burju82/ B.burcu sağlıklı sorunsuz hamişlik+aşılamasının hayırlısıyla tutması
nartanesiii/ Ayşe sağlıklı sorunsuz hamişlik +aşılamasının hayırlısıyla tutması
zakkumx / Zeynep sağlıklı sorunsuz hamişlik +tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
tmyomr/ Tümay sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat
bdroner/ Bedriye sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat
tb_fb/Tuba sağlıklı sorunsuz hamişlik
duamnur/ K.burcu sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat
barısozlem/ Özlem sağlıklı sorunsuz hamişlik
superz/ Ebru sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat
binbirgece/ B.Gamze sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat
kızlar hakkınızı helal edin biraz geç oldu ama dualarınızı okudum Rabbim kabul etsin inşallah
çok şükür canım biz iyiz sen nasılsın betül nasıl merdivenlerden nasıl yuvarlandı bişeyi yoktur İNŞALLAH melek onlar RABBİM korur..Âmin Cnm cümlenizden olsun inşallah
Ehh iste idare ediyoruz biraz yogundun Ankara 'dan anlamlar geldi misafirliğe cocukları pek yaramaz misafirler gelip gidiyor buz gezmelere gidiyoruz bir türlü fırsat bulanıyordum hep aklimdaydiniz betüş de biraz usuttu bir kaç gündür de onunla ugrastim birde kaza geçirdik Betül merdivenlerden yuvarlandı son anda tuttum kızım benim bir solukluk oluyordu Rabbim korudu
Sizler nasılsiniz ne var yok bakalım bı özet geç
Bu arada sekerkiz CNm cok üzüldüm Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin sana cok gecmis olsun
Sunduzum sende kızını almışsin kucağına inşallah hersey yolundadir çabucak iyilesirsin inşallah Rabbim anali babali büyütsün hayirli evlat eylesin
BUKETİM göbüşünü gördüm kocaman olmuş maşallah ikinize de
Bircanim CNm sana dua ederken sağlıklı bir hamislik yetine evladına sağlıklı hayirli bir ömür nadip et dedim icime mı doğdu ne sıra sende mı yoksa ayy inşallah tez vakitte:)
Nazanim semide sonunda gördüm gobişin fazla çıkmamış
Yasom senin göbişi göremedim henüz söyle taze taze koysanda görsem
Didem, ayse, (büyük küçük) ,Gamze (büyük küçük) Burcu , SeDa, AsLi, Zeynep, Meral , tuğba , Ciğdem , Gül , 7verengul ve diğer adını sayamadiğım kızlar sizler nasilsiniz
canım bende daha önce olmamıştı gebelikte oldu doğumdan 1-2 hafta sonra suyla ovdum öyle gitti daha öncesi gitmedi..
ALLAH razı olsun canım..
çok şükür canım biz iyiz sen nasılsın betül nasıl merdivenlerden nasıl yuvarlandı bişeyi yoktur İNŞALLAH melek onlar RABBİM korur..
Canım Diyarbakır da bugün çok sıcak dedîklerine göre bugün son sıcak günmüş artık serînliyecek Allah'ın izniyle bizimde Cumartesi bîzimde kontrol günümüz hem îkili test sonucunu alacak hem cinsiyet öğrenecek Allah'ın izniyle
Canım Diyarbakır da bugün çok sıcak dedîklerine göre bugün son sıcak günmüş artık serînliyecek Allah'ın izniyle bizimde Cumartesi bîzimde kontrol günümüz hem îkili test sonucunu alacak hem cinsiyet öğrenecek Allah'ın izniyle
tekrar gecmiş olsun canım ben puset kullanmıyorum artık kucağımda indirip cıkarıyoarum canım hareketli olunca puset zor oluyo 2. aydan sonra kullanmadım..kayıyo cocuk içinde bence sende kullanma..örtüsüne sar al kucağına..oku tabi canım bende okuyorum..Âmin CNm cümlenizden olsun
Allah iyilikler verdin cnm sende benim gibi erkencisin maşallah emir uyutmadı mı yoksa
Cok şükür bende iyiyim
Marketten geldik benim belim sezeryandan sonra cok ağrıyor betulde pusetindeydi apartmanın merdivenlerinin basına koydum ki esim alsın diye ağlamasın diye de hafif hafif saklıyordum nasıl oldu ise birden merdivenlerden aşağı gitti puseti değindi Allah'tan icinden düşmedi son anda yakaladım yoksa tepe taklak yuvarlanacaktı yavrum osa korktu bii aglamaya başladı saatlerce iç çekti kızım
Parka gitmiştik komşu ile orda kadının biti nazar etti gözleri mavi mı kilosu kaç falan aman sen sen ol hemen oku
Hoş bulduk özlemcim cok sagol bende anlamadım birden yuvarlanmaya başladı aklım gidiyordu Allahtan birsey olmadı korktuğu ile kaldı yavrum kucakta değil pusetindeydi CNmmesudeee hoş geldin geçmiş olsun, hayırdır betüş nasıl yuvarlandı merdivenden kucağındaykenmi düştü Allah korumuş çok şükür bişey olmamış
Cok teşekkür ederim bedişim gercekten Allah korudu şimdi bicir bicir karşımda ilgi bekliyor laf istiyor dikkat çekmek icinde el kol çirpiyor evet ya fırsat bulamadım bı türlü cok uigundum bugün yine yokum gelince bol bol görüşürüz iyi bak kendine hersey yolundadir inşallahMesuddee çok geçmiş olsun betülümüze, Allah ım korusun.. Seninde iyi olmana ayrıca çok çok sevindimm.. gelmeyince meraklandık biz.. çok şükür..
sagol CNm benim sıcak kız ondan kullanıyorum zebil olmadın diye icinde Rahat ediyor zaten surda 1 ayy sonra daga sığmaz icinetekrar gecmiş olsun canım ben puset kullanmıyorum artık kucağımda indirip cıkarıyoarum canım hareketli olunca puset zor oluyo 2. aydan sonra kullanmadım..kayıyo cocuk içinde bence sende kullanma..örtüsüne sar al kucağına..oku tabi canım bende okuyorum..
Bircanim CNm sana dua ederken sağlıklı bir hamislik yetine evladına sağlıklı hayirli bir ömür nadip et dedim icime mı doğdu ne sıra sende mı yoksa ayy inşallah tez vakitte:)
Hoş geldin canım özlendin işlerini hallet gel aramıza. Burcu'nun dediği gibi bu arada benim tüp denemem oldu negatif. Dondurulmuşlar var onları denicez ama benim onlardan hiçbir umudum yok sanırım yine yazı beklicem sonrasında da.
TUBA -FB kızzzz nerdesin sen, hoş geldin evine, ay hamdolsun bende evimdeyim, deli gibi yorgunum, valla sen yokken didem doğurdu, sündüz doğurdu, sekerkiz tuba dış gebelik yaşadı maalesef, seda ve zeynebin tüp bebekleri maalesef annelerine merhaba demediler, inşallah doğal yolla gebe kalacaklar, meral bebeklerini transfer yaptirdi sonuç bekliyor, ımmm benden haberler bu kadar, ha bende aşılama yaptıramadım çünkü kv ameliyat oldu 2 hafta onun yanindaydin o arada benim regli başladı bitti :))) işte böyle :))) sen ayrıntı ver bakııımmmmm?
Ben hamile kalana kadar bu topikte kimse kalmayacak kime dicem ben hamileyim diye tabii hamile de kalabilrsem eh gelip gelip sizinkileri severim artık.
Hoş bulduk özlemcim cok sagol bende anlamadım birden yuvarlanmaya başladı aklım gidiyordu Allahtan birsey olmadı korktuğu ile kaldı yavrum kucakta değil pusetindeydi CNm
Sen nasılsın ne var ne yok bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?