Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Burcu'm canım benim çok özlemişim ben seniii...Farkında olmadan tüm sorduklarına cevap yazmışım:)))Kuzum benim evinde ve aramızda olmana çok ama çok sevindim....Kocaman öpüyorum seni...

Âmin Cnm cümlenizden olsun inşallah
Ehh iste idare ediyoruz biraz yogundun Ankara 'dan anlamlar geldi misafirliğe cocukları pek yaramaz misafirler gelip gidiyor buz gezmelere gidiyoruz bir türlü fırsat bulanıyordum hep aklimdaydiniz betüş de biraz usuttu bir kaç gündür de onunla ugrastim birde kaza geçirdik Betül merdivenlerden yuvarlandı son anda tuttum kızım benim bir solukluk oluyordu Rabbim korudu
Sizler nasılsiniz ne var yok bakalım bı özet geç

Bu arada sekerkiz CNm cok üzüldüm Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin sana cok gecmis olsun

Sunduzum sende kızını almışsin kucağına inşallah hersey yolundadir çabucak iyilesirsin inşallah Rabbim anali babali büyütsün hayirli evlat eylesin

BUKETİM göbüşünü gördüm kocaman olmuş maşallah ikinize de

Bircanim CNm sana dua ederken sağlıklı bir hamislik yetine evladına sağlıklı hayirli bir ömür nadip et dedim icime mı doğdu ne sıra sende mı yoksa ayy inşallah tez vakitte:)

Nazanim semide sonunda gördüm gobişin fazla çıkmamış

Yasom senin göbişi göremedim henüz söyle taze taze koysanda görsem

Didem, ayse, (büyük küçük) ,Gamze (büyük küçük) Burcu , SeDa, AsLi, Zeynep, Meral , tuğba , Ciğdem , Gül , 7verengul ve diğer adını sayamadiğım kızlar sizler nasilsiniz

Son düzenleme:

Canım bak konuştuk biliyorsun sana söyledim o kadar hormon alıyoruz streste cabası böyle olman çok normal ama sinirlendiğin zaman evdeyse çık balkona cama hava al derin nefes al sakinleş işyerindeysen kapının önüne çıkmaya çalış. Bende annem yanımda olduğundan çok belli edemiyordum ama ne uyku uyuyabiliyordum ne birşey annem birşey dese başlıyordum ağlamaya. Belirti aramak filan bunlar zaten oluyor ister istemez ama rahat olmaya çalış ne yaparsan yap olacağına varacak canım streste yanına klacak. İğneyi nasıl yüzeye yapmışlar anlamadım tam batırmamışlar mı. Benim meğer baya morarmış kalçam vardı ama leke filan sanmıştım morarıklıkmış baya da var sağda. Bir de kalçam ağrıyordu filan ama iğneleri kesince ağrılarda gitmişti yalnız dün akşamdan beri kalçamın belli bir bölgesi iğne batırıyorlarmış gibi acıdı 2 hafta oldu bırakalı neden bilmem sonradan da çıkıyor ne. Kanama olması moralini bozmasın iyi aslında belirtilerden biridir sonucu öğrenmeye yakın az miktarda kanama yerleşiyor olabilir canım. Rabbim inşalla senin yüzünü güldürür.

mesudeee hoş geldin geçmiş olsun, hayırdır betüş nasıl yuvarlandı merdivenden kucağındaykenmi düştü Allah korumuş çok şükür bişey olmamış

yaa o göbek deliğinin kahverengi oluşu gebelikle alakalı değil kabuklanıyor temizliyorsun ben arada uğraşırım
canım bende daha önce olmamıştı gebelikte oldu doğumdan 1-2 hafta sonra suyla ovdum öyle gitti daha öncesi gitmedi..

ALLAH razı olsun canım..
çok şükür canım biz iyiz sen nasılsın betül nasıl merdivenlerden nasıl yuvarlandı bişeyi yoktur İNŞALLAH melek onlar RABBİM korur..

Rabbim, seni sevene sevdir beni.

Ey AIIah’ım! Beni, bana nasip etmeyeceğin bir şeyin peşine düşürme!

Ben hep inandım ve inanıyorum duaIarın uzakIarı yakın kıIdığına, yürekIeri bir tuttuğuna!

AIIahım! Ben eIimden geIeni yaptım. EIimden geImeyenIer için eIIerimi sana açtım!

Ya Rab! KabuI oImuş bir dua serinIiği ver yüreğime.

AIIah’ım başIadığımız yeni günde senden hayır diIiyoruz ve bugünün içinde şerIerden sana sığınırız bizIeri doğru yoIundan ayırma.

Rabbim! YuvaIarımıza saadet ver, ömrümüze bereket ver, kazancımızı heIaIinden eyIe! Rızana uygun şekiIde yaşamayı nasip eyIe.

AIIah’ım! Bana ve benimIe beraber bu dua’yı okuyan herkese iman, ihIas, huzur, sağIık, mutIuIuk, heIaI kazanç; güç ve sabır ver.

AIIahım! Ben eIimden geIeni yaptım. EIimden geImeyenIer için eIIerimi sana açtım!

Ömrümüzü, günIerimizi ve bu cumamızı mübarek kıI AIIah’ım bizIeri doğru oIabiIen ve de kaIabiIenIerden eyIe Ya RABBİM.
Âmin.

HAYİRLİ CUMALAR!!!!

Âmin CNm cümlenizden olsun
Allah iyilikler verdin cnm sende benim gibi erkencisin maşallah emir uyutmadı mı yoksa
Cok şükür bende iyiyim
Marketten geldik benim belim sezeryandan sonra cok ağrıyor betulde pusetindeydi apartmanın merdivenlerinin basına koydum ki esim alsın diye ağlamasın diye de hafif hafif saklıyordum nasıl oldu ise birden merdivenlerden aşağı gitti puseti değindi Allah'tan icinden düşmedi son anda yakaladım yoksa tepe taklak yuvarlanacaktı yavrum osa korktu bii aglamaya başladı saatlerce iç çekti kızım
Parka gitmiştik komşu ile orda kadının biti nazar etti gözleri mavi mı kilosu kaç falan aman sen sen ol hemen oku

Canım benim inşAllah ctesi test sonuçların çok güzel çıkar, gönlün ferahlar.. cinsiyetiniii bizim doktor ikilide test sırasında erkek demişti, sonrasında kız dendi..

MERALLLLL; ben bu gebeliğimde ilk 3-4 aylarımda hep elim göğüslerimdeydi sürekli şişler mi dye, hatta karşımdaki kişinin gözlerinin içine baka baka göğüslerimi yokluyordum resmen, kafayı yemişler gibiydimm.. şimdi de hareketlere taktım iyicene dün gece kaç kere uyandım bilmiyorum hareketleri azalır gibi oldu sabah kalktığımda biriki kımıldadı rahatladım yarın doktora gidiceğiz ya yine merakla heyecanla gidiyorum ne diyecek acaba harketleri neden az diye inşAllah iyidir kuzularr.. Sinirlerinin gerilmesi gayet doğal yani bişeyleri beklerken hep geriliriz yaa onun gibi bi beklemek de değil bu kavuşmak.. Annene hayırlı yolculuklar olsun inşAllah.. Allah hayırlısıyla yüzünü güldürecek inşAllah ve biz burada seninle çok sevineceğiz.. dualarla sabır iste.. bugun bende sana bolca dua ediceğim

Mesuddee çok geçmiş olsun betülümüze, Allah ım korusun.. Seninde iyi olmana ayrıca çok çok sevindimm.. gelmeyince meraklandık biz.. çok şükür..

Canım benim inşAllah ctesi test sonuçların çok güzel çıkar, gönlün ferahlar.. cinsiyetiniii bizim doktor ikilide test sırasında erkek demişti, sonrasında kız dendi..

MERALLLLL; ben bu gebeliğimde ilk 3-4 aylarımda hep elim göğüslerimdeydi sürekli şişler mi dye, hatta karşımdaki kişinin gözlerinin içine baka baka göğüslerimi yokluyordum resmen, kafayı yemişler gibiydimm.. şimdi de hareketlere taktım iyicene dün gece kaç kere uyandım bilmiyorum hareketleri azalır gibi oldu sabah kalktığımda biriki kımıldadı rahatladım yarın doktora gidiceğiz ya yine merakla heyecanla gidiyorum ne diyecek acaba harketleri neden az diye inşAllah iyidir kuzularr.. Sinirlerinin gerilmesi gayet doğal yani bişeyleri beklerken hep geriliriz yaa onun gibi bi beklemek de değil bu kavuşmak.. Annene hayırlı yolculuklar olsun inşAllah.. Allah hayırlısıyla yüzünü güldürecek inşAllah ve biz burada seninle çok sevineceğiz.. dualarla sabır iste.. bugun bende sana bolca dua ediceğim

Mesuddee çok geçmiş olsun betülümüze, Allah ım korusun.. Seninde iyi olmana ayrıca çok çok sevindimm.. gelmeyince meraklandık biz.. çok şükür..

tekrar gecmiş olsun canım ben puset kullanmıyorum artık kucağımda indirip cıkarıyoarum canım hareketli olunca puset zor oluyo 2. aydan sonra kullanmadım..kayıyo cocuk içinde bence sende kullanma..örtüsüne sar al kucağına..oku tabi canım bende okuyorum..

mesudeee hoş geldin geçmiş olsun, hayırdır betüş nasıl yuvarlandı merdivenden kucağındaykenmi düştü Allah korumuş çok şükür bişey olmamış
Hoş bulduk özlemcim cok sagol bende anlamadım birden yuvarlanmaya başladı aklım gidiyordu Allahtan birsey olmadı korktuğu ile kaldı yavrum kucakta değil pusetindeydi CNm
Sen nasılsın ne var ne yok bakalım
Cok teşekkür ederim bedişim gercekten Allah korudu şimdi bicir bicir karşımda ilgi bekliyor laf istiyor dikkat çekmek icinde el kol çirpiyor evet ya fırsat bulamadım bı türlü cok uigundum bugün yine yokum gelince bol bol görüşürüz iyi bak kendine hersey yolundadir inşallah
sagol CNm benim sıcak kız ondan kullanıyorum zebil olmadın diye icinde Rahat ediyor zaten surda 1 ayy sonra daga sığmaz icine
Artık hem babası hem ben bol bol okuyorum kuzumı:)

Günaydın canlarım ben yeni uyandım tosunlar gibi uyumuşum :)))

MESUDE canım benim Allah korumuş kuzumuzu aman dikkat et, ikinize de hiçbişey olmasın, misafir olunca topige gelmeye vakit olmuyor biliyorum ama özledik seni boş bırakma burayı ha bide yadiğin şey çok hoşuma gitti ağzına sağlık, tatlım bende Allah nasip ederse bu ay aşılama yaptiracagim bat 12 eylül, artık olsun bitsin kafamdan çıksın istiyorum onun dışinda iyiyim, pazartesi okullar başlıyor bize, iş başı yani, tatil nasıl gecti hiç anlamadım valla, sen topikteki önemli olayları okumuşsun, duymadığın bişey kalmadı sanırim aaa dur bi yasemin geçen doğum sancısı çekerken nasıl olacağını hayal edip oturmuş ağlamaış, hepimiz hem kızdık hem güldük onun bu haline :)))))

MERAL canım benim bir şeyi beklemek zordur, akışa bırakmak istersin olmaz zihninden atamazsın sürekli düşünürsün, normal yaşamaya çalışırsın olmaz arada kalırsın buda seni aşırı derecede agresif yapar, o göğüs olayı bende de var, benimde en 1. Ve en yoğun belirtim göğüslewrimdir, ama gecen bir arakadaşla konuştük ikinciye hamile dediki ilkinde göğüslerin patlayacak gibiydi, 4. Aya oldu hala yumuşacık dedi, yani kıssadan hisse :)) inşallah gerginliğin gecer sana dua ederiz tabiki, gecen ben hz.meryemin son yıllarını gecridigi meryem ana evi vayra oraya gittim senin adına özel dua ettim tabiki diger kızlarıda isim isism söyledim, yine ederiz, senin test gününe az kaldı sanirim bugün 9. Gün dimi? Ee 12. Gunde kan test yapabilirsin sanirim, ayy neyse ne kadar öfklelensende ağlasanda sonuç degismiyor, in4allahj sonucu sabirla beklersin canım

BEDRIYE canım yarın inşallah sende BURCU DA, YASEMINDE doktordan gUzel haberlerle dönersiniz dualarımda olacaksiniz :)

Bircanim CNm sana dua ederken sağlıklı bir hamislik yetine evladına sağlıklı hayirli bir ömür nadip et dedim icime mı doğdu ne sıra sende mı yoksa ayy inşallah tez vakitte:)

kuzucum Allah razı olsun uzun zamandır yoksun özledik seni ,sanırım sen bilmiyorsun hamileyim balım 3 aylık olduk bile

hayırlı cumalar kızlar bu mübarek günde tüm dualarınız kabul olsun,
biz dün doktora gittik bebişimizi gördük ay nasıl bir mucize daha 5.5 santim ama eli ayağı nasıl oynuyor hayret verici, doktor hareketli olması iyi dedi cinsiyeti 1 ay sonra belli olurmuş ikili test için kan verdik 10 güne çıkacak inşallah hayırlı haberler veririm. özel hastaneye gidiyorum ama 5 saat bekledik ya devlettn bir farkı yok neyse bebişimi görünce unuttum her şeyi

herkese hayırlı cumalar arkadaşlar
Telden giriyorum 2gündür. Bilgisayarı kardeşim götürdü. Okuyabildiğim kadarıyla okudum geçmişi. Mesude hoşgeldin canım. Maşallah betüle büyümüş,pek tatlı görünüyor buradan :))
Önümüzdeki hafta abimin düğünü var. Konyadan gelin getiriyoruz inşallah. Bende gidicem konyaya. Umarım oğlum huysuzluk etmez. Küçük bebişle zor olacak ama abim sonuçta geri planda kalmak istemiyorum :S
Oğluşumla uyuma konusuna gelince ayrı uyuyun demişsiniz. Bu gece öyle yaptım. Epey uğraştım uyutmak için. Ama alıştırıcam artık, öğrensin yanlız uyumayı sıpa

Bebeğim son zamanlarda yüzüne doğru eğildiğimde elleriyle yüzüme dokunmaya başladı. Yalnız bıraktığımda sağına soluna devriliyo Maşallah o kadar hareketliki hiç durmuyor eller ayaklar. Sanki bıraksak yürüyebilse hiç oturmayacakmış gibi duruyo. Ağız sürekli ıslak. Parmakların bir tanesi ile yetinmiyo dördünüde sokuyo ağzına videoları var kısa kısa. Sizede izletmek istiyorum. Nasıl yükleyebilirim acaba???

hoşbulduk sedacım,çok üzüldüm canım o kadar emek kolay değil ama herşeyin hayırlısı olsun diyoruz her zman demek ki daha vakti zamanı gelmemiş.

ay hoşbulduk,evdeyim çok şükür,son günlerde çok sıkılmıştım,batmandaki eblam geldiv diye biraz uzun kaldım,ev resmen curcuna gibiydi her yer çocuk,biz alışmışız tabi sessizliğe kafamn şişti valla

Ben hamile kalana kadar bu topikte kimse kalmayacak kime dicem ben hamileyim diye tabii hamile de kalabilrsem eh gelip gelip sizinkileri severim artık.

seda sen hep böyle diyorsun ama biz neciyiz burada benim de neredeyse 5 sene olacak evleneli,ben de hep senin gibi düşünüyorum aslında herkes hamile kalır ben sap gibi kalırım diyesenle ben birbirimize haber veririz artık ne yapalım

ben adet oldum dün,yarın dra gideceğim çok üşeniyorum özellikle tüylerimi ne yapacağım alsam alınmaz almasam olmaz off en sinir olduğum boydlar şimdi mecbur makineyle yapacağım sonra hepsi batık batık çıkacak

bugün benim doğum günüm artık 26 yaşındayım,yasemin çok meraklıydı ya değiştirmeye büyütebilirsin artık,bari elin değmişken batımı dA 30 eylül diye

Hoş bulduk özlemcim cok sagol bende anlamadım birden yuvarlanmaya başladı aklım gidiyordu Allahtan birsey olmadı korktuğu ile kaldı yavrum kucakta değil pusetindeydi CNm
Sen nasılsın ne var ne yok bakalım

tekrar geçmiş olsun canım, bende değişiklik yok aynı tas aynı hamam devam ediyoruz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…