- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #37.261
Rabbim, seni sevene sevdir beni.
Ey AIIahım! Beni, bana nasip etmeyeceğin bir şeyin peşine düşürme!
Ben hep inandım ve inanıyorum duaIarın uzakIarı yakın kıIdığına, yürekIeri bir tuttuğuna!
AIIahım! Ben eIimden geIeni yaptım. EIimden geImeyenIer için eIIerimi sana açtım!
Ya Rab! KabuI oImuş bir dua serinIiği ver yüreğime.
AIIahım başIadığımız yeni günde senden hayır diIiyoruz ve bugünün içinde şerIerden sana sığınırız bizIeri doğru yoIundan ayırma.
Rabbim! YuvaIarımıza saadet ver, ömrümüze bereket ver, kazancımızı heIaIinden eyIe! Rızana uygun şekiIde yaşamayı nasip eyIe.
AIIahım! Bana ve benimIe beraber bu duayı okuyan herkese iman, ihIas, huzur, sağIık, mutIuIuk, heIaI kazanç; güç ve sabır ver.
AIIahım! Ben eIimden geIeni yaptım. EIimden geImeyenIer için eIIerimi sana açtım!
Ömrümüzü, günIerimizi ve bu cumamızı mübarek kıI AIIahım bizIeri doğru oIabiIen ve de kaIabiIenIerden eyIe Ya RABBİM.
Âmin.
HAYİRLİ CUMALAR!!!!
Canım benim inşAllah ctesi test sonuçların çok güzel çıkar, gönlün ferahlar.. cinsiyetiniii bizim doktor ikilide test sırasında erkek demişti, sonrasında kız dendi..
MERALLLLL; ben bu gebeliğimde ilk 3-4 aylarımda hep elim göğüslerimdeydi sürekli şişler mi dye, hatta karşımdaki kişinin gözlerinin içine baka baka göğüslerimi yokluyordum resmen, kafayı yemişler gibiydimm.. şimdi de hareketlere taktım iyicene dün gece kaç kere uyandım bilmiyorum hareketleri azalır gibi oldu sabah kalktığımda biriki kımıldadı rahatladım yarın doktora gidiceğiz ya yine merakla heyecanla gidiyorum ne diyecek acaba harketleri neden az diye inşAllah iyidir kuzularr.. Sinirlerinin gerilmesi gayet doğal yani bişeyleri beklerken hep geriliriz yaa onun gibi bi beklemek de değil bu kavuşmak.. Annene hayırlı yolculuklar olsun inşAllah.. Allah hayırlısıyla yüzünü güldürecek inşAllah ve biz burada seninle çok sevineceğiz.. dualarla sabır iste.. bugun bende sana bolca dua ediceğim
Mesuddee çok geçmiş olsun betülümüze, Allah ım korusun.. Seninde iyi olmana ayrıca çok çok sevindimm.. gelmeyince meraklandık biz.. çok şükür..
Günaydın canlarım ben yeni uyandım tosunlar gibi uyumuşum :)))
MESUDE canım benim Allah korumuş kuzumuzu aman dikkat et, ikinize de hiçbişey olmasın, misafir olunca topige gelmeye vakit olmuyor biliyorum ama özledik seni boş bırakma burayı ha bide yadiğin şey çok hoşuma gitti ağzına sağlık, tatlım bende Allah nasip ederse bu ay aşılama yaptiracagim bat 12 eylül, artık olsun bitsin kafamdan çıksın istiyorum onun dışinda iyiyim, pazartesi okullar başlıyor bize, iş başı yani, tatil nasıl gecti hiç anlamadım valla, sen topikteki önemli olayları okumuşsun, duymadığın bişey kalmadı sanırim aaa dur bi yasemin geçen doğum sancısı çekerken nasıl olacağını hayal edip oturmuş ağlamaış, hepimiz hem kızdık hem güldük onun bu haline :)))))
MERAL canım benim bir şeyi beklemek zordur, akışa bırakmak istersin olmaz zihninden atamazsın sürekli düşünürsün, normal yaşamaya çalışırsın olmaz arada kalırsın buda seni aşırı derecede agresif yapar, o göğüs olayı bende de var, benimde en 1. Ve en yoğun belirtim göğüslewrimdir, ama gecen bir arakadaşla konuştük ikinciye hamile dediki ilkinde göğüslerin patlayacak gibiydi, 4. Aya oldu hala yumuşacık dedi, yani kıssadan hisse :)) inşallah gerginliğin gecer sana dua ederiz tabiki, gecen ben hz.meryemin son yıllarını gecridigi meryem ana evi vayra oraya gittim senin adına özel dua ettim tabiki diger kızlarıda isim isism söyledim, yine ederiz, senin test gününe az kaldı sanirim bugün 9. Gün dimi? Ee 12. Gunde kan test yapabilirsin sanirim, ayy neyse ne kadar öfklelensende ağlasanda sonuç degismiyor, in4allahj sonucu sabirla beklersin canım
BEDRIYE canım yarın inşallah sende BURCU DA, YASEMINDE doktordan gUzel haberlerle dönersiniz dualarımda olacaksiniz :)
hayırlı cumalar kızlar bu mübarek günde tüm dualarınız kabul olsun,
biz dün doktora gittik bebişimizi gördük ay nasıl bir mucize daha 5.5 santim ama eli ayağı nasıl oynuyor hayret verici, doktor hareketli olması iyi dedi cinsiyeti 1 ay sonra belli olurmuş ikili test için kan verdik 10 güne çıkacak inşallah hayırlı haberler veririm. özel hastaneye gidiyorum ama 5 saat bekledik ya devlettn bir farkı yok neyse bebişimi görünce unuttum her şeyi
hoşbulduk sedacım,çok üzüldüm canım o kadar emek kolay değil ama herşeyin hayırlısı olsun diyoruz her zman demek ki daha vakti zamanı gelmemiş.
seda sen hep böyle diyorsun ama biz neciyiz burada benim de neredeyse 5 sene olacak evleneli,ben de hep senin gibi düşünüyorum aslında herkes hamile kalır ben sap gibi kalırım diyesenle ben birbirimize haber veririz artık ne yapalım
ben adet oldum dün,yarın dra gideceğim çok üşeniyorum özellikle tüylerimi ne yapacağım alsam alınmaz almasam olmaz off en sinir olduğum boydlar şimdi mecbur makineyle yapacağım sonra hepsi batık batık çıkacak
bugün benim doğum günüm artık 26 yaşındayım,yasemin çok meraklıydı ya değiştirmeye büyütebilirsin artık,bari elin değmişken batımı dA 30 eylül diye
ASYAMCA gecmiş olsun canım dkkat et aman, bol bol su ve meyve, zaten salgın var ben hem grip hem ishal hem bulanti cekiyorum, kime sorsam ayni dertten var,simdi ilacta alamzsin, bal ye, varsa bal ve zencefili karistir ye iyi gelir insallah
TUBA kızzzzz iyi ki dogdun vay be daha çıtırsın sen, aramızda 5 yaş var, hem siz seda ile hemen kendi kendinize gelin güvey olmayın bakımmm, inşallah ilk siz hamile olursunuzda burnunuzdan getiririm ben :))) ayy demek ki 5. Yildan sonra ümitsizliklik çaktırmadan kendini gösteriyo neyse içimizi karartmayalım herkes hamile kalacak inşallah sende bu yaşında hamile kalirsin, kalk hemen al tüylerini üşenme git doktora,sonrada akşam güzel bir yemek hazırla dogum gününü kutlayın başbaşa :))
BURCU canım çok şükür bebişin iyiymiş, ayy kızın mı olacak maşallah ben kız çocuklarını daha çok seviyorum valla, oğlu olanlar alınmasın, toplum geregi herkes önce oğlu olsun ister ama kız evlat daha hayirli olur kimse bilmez bunu, sizin kuzucukta eli ayağı sağlam olsun sağlıklı olsun inşallah
selam canım nasılsın görüşmeyeli...cicikuşlar herkes buraya bir baksın
yasemin dua için sizden öneri istemiş, kimse fikrini yazmamış henüz, hadi ortaya birşeyler atında bir karara varalım ağzımız boş durmasın,burası sayesinde günümüz dua ile geciyor..
benim önerim herkes bir şey niyet etsin, onun niyetini listede adının karşısına yazalım ve o muradının hayırlısıyla gecekleşmesi için o kişiye bir yasin okuyalım, ama hergün bir kişi olmasın, belki hergün yasin okumak zor olur hem adet olunca da birikir, bir kişiye 3 gün verelim , o üç gün içinde o kişinin yasini okunsun ve gönderilsin, yine en baştan kuramızı çekeriz, ne dersiniz?
haydi gelsin yorumlar, öneriler... bende listeyi yapayım hayırlısıyla
canım senin fikrin güzelmiş hem yasin okumaya da vesile olmuş oluruz bence senin fikrin iyi yine başka fikri olan varsa da bakarız çoğunluk ne isterse ben uyarımcicikuşlar herkes buraya bir baksın
yasemin dua için sizden öneri istemiş, kimse fikrini yazmamış henüz, hadi ortaya birşeyler atında bir karara varalım ağzımız boş durmasın,burası sayesinde günümüz dua ile geciyor..
benim önerim herkes bir şey niyet etsin, onun niyetini listede adının karşısına yazalım ve o muradının hayırlısıyla gecekleşmesi için o kişiye bir yasin okuyalım, ama hergün bir kişi olmasın, belki hergün yasin okumak zor olur hem adet olunca da birikir, bir kişiye 3 gün verelim , o üç gün içinde o kişinin yasini okunsun ve gönderilsin, yine en baştan kuramızı çekeriz, ne dersiniz?
selam canım nasılsın görüşmeyeli...
beni bu seferlik listeye eklemeyin bazı ailevi problemler var...ve bu problemler düzelene kadar kendime gelmem lazım...
canım senin fikrin güzelmiş hem yasin okumaya da vesile olmuş oluruz bence senin fikrin iyi yine başka fikri olan varsa da bakarız çoğunluk ne isterse ben uyarım
MERAL bebekim niye 15.gün dedilerki, 10.günde de belli olur, belki garanti olsun istemişlerdir, ay daha 8 gün olmuş sende belirtimi arıyorsun, tabiki hic belirti olmaz daha dur bismillah :) 8 günde kım anlamış meme mıncıklayarak :))) sen bugün çalıştın bide dimi , oyy canım Allah yardımcın olsun inşallah Rabbim senin hamile olmanı nasip eder inşallah, bize dua da etmişsin Allah razi olsun ağzından dökülen her dua kabul olsun inşallah, kalbin rahat ve huzurlu olsun :) öptüm seni :)
cicikuşlar herkes buraya bir baksın
valla biz de anlamadık Burcum..çok manasız di mi? her yer 10-12 arası diyor..Üstelik benim ki 5. gün embriyosu...Neyse ben bilmem doktorum bilir diyerek boyun eğiyorum...Bu sabah ezan okunurken uyandım namaza diye kalktım bir de ne göreyim kanamam var...Böyle foşur foşur değil ama kıpkırmızı tuvalet kağıdına geldi...neyse yattım saat 9:30 gibi tekrar gittim yine tuvalet kağıdına bu sefer koyu kahve geldi...beni rahatlatan çamaşırıma bişey gelmemesiydi ki...az önce çamaşırımda da yerini aldığını gördüm...Ama benim canım kocam dedi ki..."HERŞEY OLACAĞINA VARIR MERAL" evet haklı...ne yapabilirim ki...şimdi olacakları izleyeceğiz hep beraber...Deli kocam sabah sabah güldürdü beni diyo ki "Meral bu iş olmazsa en çok şu yanan 3 günümüze acırım" :)) Bu kadar aştık biz anlıcanız:)))
valla biz de anlamadık Burcum..çok manasız di mi? her yer 10-12 arası diyor..Üstelik benim ki 5. gün embriyosu...Neyse ben bilmem doktorum bilir diyerek boyun eğiyorum...Bu sabah ezan okunurken uyandım namaza diye kalktım bir de ne göreyim kanamam var...Böyle foşur foşur değil ama kıpkırmızı tuvalet kağıdına geldi...neyse yattım saat 9:30 gibi tekrar gittim yine tuvalet kağıdına bu sefer koyu kahve geldi...beni rahatlatan çamaşırıma bişey gelmemesiydi ki...az önce çamaşırımda da yerini aldığını gördüm...Ama benim canım kocam dedi ki..."HERŞEY OLACAĞINA VARIR MERAL" evet haklı...ne yapabilirim ki...şimdi olacakları izleyeceğiz hep beraber...Deli kocam sabah sabah güldürdü beni diyo ki "Meral bu iş olmazsa en çok şu yanan 3 günümüze acırım" :)) Bu kadar aştık biz anlıcanız:)))
Canım doktoruna bi danışsan kanama neden oluyor bide sen progestan kullanıyormusun?
cicikuşlar herkes buraya bir baksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?