Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

superz/ Ebru 28.08.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat
binbirgece/ B.Gamze 29.08.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat

Gamzecim çok uzun zamandır aklımdasın çok merak ediyorum seni...keşke gelsen de nasılsın bi öğrensek..

ALLAH razı olsun Mesude sabah duanı okuyarak başladım güne ve "AIIahım! Ben eIimden geIeni yaptım. EIimden geImeyenIer için eIIerimi sana açtım!" diyerekte çook dua ettim çookk...bayıldım bu duaya...Senin de Cuma'n hayırlı olsun...

Burcum, Bedriyem ALLAH razı olsun sizden mesajımı aldım gögüs kontrolüne gerek yok...:))) Bu arada bugün benim 8. günüm....15. gün test günüm..Çoğu gitti azı kaldı...Zaten işler o kadar yoğun ki haftaiçi nefes bile alamıyorum...Ben de bugün Cuma vakti banyomu yaptım, bi güzel Yasin, tebareke,amme, cuma süresi okudum...son duaları halettim...ve namazdan sonra da hepinize çook ama çook dua ettiimm....

Mutlu yıllar tuğbaaa.....iyi doğdun...rabbim bu yeni yaşında sana dünyanın en güzel hediyesini nasip etsin...katından temiz bir soyla seni müjdelesin inşallah...

kızlar doktora gittik geldik eşim 30 agustos diye erken çıkmıştı değerlendirelim dedik 2 li test sonucumuz çok şükür ii çıkmış ve doktor büyük bir ihtimalle kızçemiz geliyor baktık baktık ama pipişi yoktu boştu eşimde baktı baktı diyor yok yok kızdı ben baktım yok birşeyler eli ayağı düzgün olsun hayırlısıyla kucağımıza alalım gerisi boş

canım maşallah bebeğine ne güzel hareketliymişte. Evet özelde lsa bekliyoruz valla farketmiyor ama doktorların ilgisi başka oluyor sanki yaa..

Hayırlısı olsun tabii canım hakkımızda Allah biliyor valkti zamanını napalım elimizden geleni yapıyoruz sonuçta. Ay sen 26 yaşındasın ben 30 yaşındayım be canım ocakta onu da deviricem. 6 senem bitiyor paar günü ama kısmet böyleymiş aslında var ya yeni yeni hazır olduğumu hissediyorum evet 3 senedir istiyorum ama okulum tatilim filan ön planda olabildi demek ki o zaman hazır değilmişim geçen sene bile tedavi olmak yerine annemle tatile gitmiştim çok yorulmuştum iş yerinde çünkü inanıyorum ki Rabbim bizim için en hayırlısını kararlıyor insanın gönlüne kalbine göre veriyor artık istediğimin bakabileceğimin daha iyi farkıdayım. Okulum bitti işe girdim bunlarda gerekiyor hayatta ama artık keşke daha önce mi yapsaydım geç kaldık filan demiyorum hiç. En hayırlı zamanda gelsin diyorum. Napalım şurada birkaç kişi kaldık beraber idare ederiz artık. Hepiniz gebe kalın canım inşallahh.. Bu arada doğumgünün kutlu olsun nice senelere canım inşallah bir daha ki doğumgününü bebeğinle kutlarsın

kimsecikler yok bugün

Ben grip olacam gibi hiç belli olmuyor havalar ya boğazım bir ağrıyor bi normal napcam bilmiyorum

ASYAMCA gecmiş olsun canım dkkat et aman, bol bol su ve meyve, zaten salgın var ben hem grip hem ishal hem bulanti cekiyorum, kime sorsam ayni dertten var,simdi ilacta alamzsin, bal ye, varsa bal ve zencefili karistir ye iyi gelir insallah

TUBA kızzzzz iyi ki dogdun vay be daha çıtırsın sen, aramızda 5 yaş var, hem siz seda ile hemen kendi kendinize gelin güvey olmayın bakımmm, inşallah ilk siz hamile olursunuzda burnunuzdan getiririm ben :))) ayy demek ki 5. Yildan sonra ümitsizliklik çaktırmadan kendini gösteriyo neyse içimizi karartmayalım herkes hamile kalacak inşallah sende bu yaşında hamile kalirsin, kalk hemen al tüylerini üşenme git doktora,sonrada akşam güzel bir yemek hazırla dogum gününü kutlayın başbaşa :))

BURCU canım çok şükür bebişin iyiymiş, ayy kızın mı olacak maşallah ben kız çocuklarını daha çok seviyorum valla, oğlu olanlar alınmasın, toplum geregi herkes önce oğlu olsun ister ama kız evlat daha hayirli olur kimse bilmez bunu, sizin kuzucukta eli ayağı sağlam olsun sağlıklı olsun inşallah

MERAL bebekim niye 15.gün dedilerki, 10.günde de belli olur, belki garanti olsun istemişlerdir, ay daha 8 gün olmuş sende belirtimi arıyorsun, tabiki hic belirti olmaz daha dur bismillah :) 8 günde kım anlamış meme mıncıklayarak :))) sen bugün çalıştın bide dimi , oyy canım Allah yardımcın olsun inşallah Rabbim senin hamile olmanı nasip eder inşallah, bize dua da etmişsin Allah razi olsun ağzından dökülen her dua kabul olsun inşallah, kalbin rahat ve huzurlu olsun :) öptüm seni :)

meyve yiyorum sürekli tatlım içim dışım elma armut şeftali oldu :) balla ceviz yedim elma kabuguu kaynatıp içtim şimdide ıhlamur yaptım dinlenmesini bekliyorum

Sanada geçmiş olsun canım dikkat et kendine

cicikuşlar herkes buraya bir baksın

yasemin dua için sizden öneri istemiş, kimse fikrini yazmamış henüz, hadi ortaya birşeyler atında bir karara varalım ağzımız boş durmasın,burası sayesinde günümüz dua ile geciyor..

benim önerim herkes bir şey niyet etsin, onun niyetini listede adının karşısına yazalım ve o muradının hayırlısıyla gecekleşmesi için o kişiye bir yasin okuyalım, ama hergün bir kişi olmasın, belki hergün yasin okumak zor olur hem adet olunca da birikir, bir kişiye 3 gün verelim , o üç gün içinde o kişinin yasini okunsun ve gönderilsin, yine en baştan kuramızı çekeriz, ne dersiniz?

haydi gelsin yorumlar, öneriler... bende listeyi yapayım hayırlısıyla

selam canım nasılsın görüşmeyeli...
beni bu seferlik listeye eklemeyin bazı ailevi problemler var...ve bu problemler düzelene kadar kendime gelmem lazım...

canım senin fikrin güzelmiş hem yasin okumaya da vesile olmuş oluruz bence senin fikrin iyi yine başka fikri olan varsa da bakarız çoğunluk ne isterse ben uyarım

selam canım nasılsın görüşmeyeli...
beni bu seferlik listeye eklemeyin bazı ailevi problemler var...ve bu problemler düzelene kadar kendime gelmem lazım...

serapcım iyiyim canım, pazartesi iş başı , 2 aydan sonra ilk gün zor olur hep, tatlım sorunu hayırlısıyla kolaylıkla çözersin inşallah, dua listesinde olmasan bile topige gel mutlaka , doğuma giderken sana dua edecegiz daha, kalbini ferah tut, kendini de çok yıpratma emi :)

canım senin fikrin güzelmiş hem yasin okumaya da vesile olmuş oluruz bence senin fikrin iyi yine başka fikri olan varsa da bakarız çoğunluk ne isterse ben uyarım

tamam bebekim, bakalım yeni fikirler ne olacak :))

valla biz de anlamadık Burcum..çok manasız di mi? her yer 10-12 arası diyor..Üstelik benim ki 5. gün embriyosu...Neyse ben bilmem doktorum bilir diyerek boyun eğiyorum...Bu sabah ezan okunurken uyandım namaza diye kalktım bir de ne göreyim kanamam var...Böyle foşur foşur değil ama kıpkırmızı tuvalet kağıdına geldi...neyse yattım saat 9:30 gibi tekrar gittim yine tuvalet kağıdına bu sefer koyu kahve geldi...beni rahatlatan çamaşırıma bişey gelmemesiydi ki...az önce çamaşırımda da yerini aldığını gördüm...Ama benim canım kocam dedi ki..."HERŞEY OLACAĞINA VARIR MERAL" evet haklı...ne yapabilirim ki...şimdi olacakları izleyeceğiz hep beraber...Deli kocam sabah sabah güldürdü beni diyo ki "Meral bu iş olmazsa en çok şu yanan 3 günümüze acırım" :)) Bu kadar aştık biz anlıcanız:)))

Canım benim sen de olmasan hiçbirimizin adım atacağı yok..Annem burdayken önermiştin ben "ooww çok zoor" derken annem "bence Yasin yerine Meryem Suresini okuyun "dedi..inceden bi utandım kendimden ama şöyle bir durum var ben tespihlerin tamamını işe giderken yolda çekiyorum...Malum işler yoğun çoğu zaman eve 8 de geliyorum acaba vakit bulmakta zorlanır mıyım diyorum ama...hepi topu 15 dk da ayırmak lazım di mi? Tamam kuzum kendimle şuan burda savaştım ve yapabileceğime karar verdim...:)))

merallllllll.canım seni umutlandırmak istemem ama anlattığın yerleşme kanaması gibi duruyor.lütfen kendini yorma,ayakta kalma,beslenmene dikkat et ve dinlen.negatif olsaydı böyle bi leke görmezdin.ben 2 negatiftede görmedim.ve okuduğum,duyduğum kadarıyla senin anlattığın şekilde olanlar hep pozitifti.şimdi bebeğin tutnmaya çalışıyor.ona yardımcı ol dinlenerek.Allah a emanet olun.test gününe gelince kimyasal,dış.... gibi etmenlerden emin olmak için geciktirebildikleri kadar geciktiriiyorlar.yoksa bugün 9. gün.kanda baktırsan çıkar ama Allah korusun sonradan düşme ihtimali var.15. güne .y.ce yerleşmiş olur bebişler

Canım doktoruna bi danışsan kanama neden oluyor bide sen progestan kullanıyormusun?

canım önerin çok güzel.vesile olur gerçekten.yasin olur,fetih olur,meryem olur.hangi sure olursa olsun Kuran okumamıza vesile olur.adetliyken okumama meselesi olur ama dediğin gibi 3 gün verirsek bi kişiye bu sorunda ortadan kalkar.ben varım Allah izin verirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…