- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #37.281
merallllllll.canım seni umutlandırmak istemem ama anlattığın yerleşme kanaması gibi duruyor.lütfen kendini yorma,ayakta kalma,beslenmene dikkat et ve dinlen.negatif olsaydı böyle bi leke görmezdin.ben 2 negatiftede görmedim.ve okuduğum,duyduğum kadarıyla senin anlattığın şekilde olanlar hep pozitifti.şimdi bebeğin tutnmaya çalışıyor.ona yardımcı ol dinlenerek.Allah a emanet olun.test gününe gelince kimyasal,dış.... gibi etmenlerden emin olmak için geciktirebildikleri kadar geciktiriiyorlar.yoksa bugün 9. gün.kanda baktırsan çıkar ama Allah korusun sonradan düşme ihtimali var.15. güne .y.ce yerleşmiş olur bebişler
Canım doktoruna bi danışsan kanama neden oluyor bide sen progestan kullanıyormusun?
cicikuşlar herkes buraya bir baksın
yasemin dua için sizden öneri istemiş, kimse fikrini yazmamış henüz, hadi ortaya birşeyler atında bir karara varalım ağzımız boş durmasın,burası sayesinde günümüz dua ile geciyor..
benim önerim herkes bir şey niyet etsin, onun niyetini listede adının karşısına yazalım ve o muradının hayırlısıyla gecekleşmesi için o kişiye bir yasin okuyalım, ama hergün bir kişi olmasın, belki hergün yasin okumak zor olur hem adet olunca da birikir, bir kişiye 3 gün verelim , o üç gün içinde o kişinin yasini okunsun ve gönderilsin, yine en baştan kuramızı çekeriz, ne dersiniz?
haydi gelsin yorumlar, öneriler... bende listeyi yapayım hayırlısıyla
valla biz de anlamadık Burcum..çok manasız di mi? her yer 10-12 arası diyor..Üstelik benim ki 5. gün embriyosu...Neyse ben bilmem doktorum bilir diyerek boyun eğiyorum...Bu sabah ezan okunurken uyandım namaza diye kalktım bir de ne göreyim kanamam var...Böyle foşur foşur değil ama kıpkırmızı tuvalet kağıdına geldi...neyse yattım saat 9:30 gibi tekrar gittim yine tuvalet kağıdına bu sefer koyu kahve geldi...beni rahatlatan çamaşırıma bişey gelmemesiydi ki...az önce çamaşırımda da yerini aldığını gördüm...Ama benim canım kocam dedi ki..."HERŞEY OLACAĞINA VARIR MERAL" evet haklı...ne yapabilirim ki...şimdi olacakları izleyeceğiz hep beraber...Deli kocam sabah sabah güldürdü beni diyo ki "Meral bu iş olmazsa en çok şu yanan 3 günümüze acırım" :)) Bu kadar aştık biz anlıcanız:)))
Ah Zeynebim ah..Yarama parmak bastın...ben bildiğin beslenmiyorum...Korkunç bir beslenme düzenim var...Sürekli makarna...Evde günlerdir sebze pişmiyor..Annem geldiği gün ayıptır söylemesi kabak la fasülye pişirdi...gidene kadar da evde malz. yok diye başka da bişey pişirmedi...İşte makarna çorba idare ediyorum bende..evde çöp yok..ben alışveriş yapamayınca malesef(( Bu 3 günlük tatil bana ilaç oldu RABBİM e şükürler olsun...çok doğru zamanlara denk gelen bir tatil oldu...sabahtan beri bi bulaşık mak. boşalttım...kahvaltı bulaşıklarını koydum o kadar...yatıyorum öyle...sıkıldım ama yapıcak bişey yok...İNŞALLAH bu kanamalar iyiye işarettir Zeynep'im...Çok endişelenmiştim ama hakkaten kocam beni inanılmaz rahatlattı ALLAH ondan razı olsun...Hayatı ona zindan etmeme rağmen hala gözlerimin içine bakıyor...Bende yavaş yavaş normale dönüyorum çünkü kabullenmeye başlıyorum...
Benden bu kadar...Asıl sen nasılsın? Bu arada seni görmek çok mutlu etti beni...
valla biz de anlamadık Burcum..çok manasız di mi? her yer 10-12 arası diyor..Üstelik benim ki 5. gün embriyosu...Neyse ben bilmem doktorum bilir diyerek boyun eğiyorum...Bu sabah ezan okunurken uyandım namaza diye kalktım bir de ne göreyim kanamam var...Böyle foşur foşur değil ama kıpkırmızı tuvalet kağıdına geldi...neyse yattım saat 9:30 gibi tekrar gittim yine tuvalet kağıdına bu sefer koyu kahve geldi...beni rahatlatan çamaşırıma bişey gelmemesiydi ki...az önce çamaşırımda da yerini aldığını gördüm...Ama benim canım kocam dedi ki..."HERŞEY OLACAĞINA VARIR MERAL" evet haklı...ne yapabilirim ki...şimdi olacakları izleyeceğiz hep beraber...Deli kocam sabah sabah güldürdü beni diyo ki "Meral bu iş olmazsa en çok şu yanan 3 günümüze acırım" :)) Bu kadar aştık biz anlıcanız:)))
evet canım.progestan kullanıyor.dolayısıyla yaşadığı adet kanaması olamaz.innnnnnnnnnnnnnnnnnnnşallah yerleşme kanamasıdır o.
sen nasılsın canım.neler yapıyorsun?iştesin dimi?
kullanmaz mıyım Özlemiiimm totodan hergün 2 tane...canımı alıyolar valla...jennifer lopez totosu oldu mübarek:)) artık belimin hemen altından başlayan bir totom var :)))) şiştii morardıı...yok yok yani..bi de bunu üstüne kanamam var...peehh...daha ben ne yapabilirim ki...di mi ama?
cicikuşlar herkes buraya bir baksın
yasemin dua için sizden öneri istemiş, kimse fikrini yazmamış henüz, hadi ortaya birşeyler atında bir karara varalım ağzımız boş durmasın,burası sayesinde günümüz dua ile geciyor..
benim önerim herkes bir şey niyet etsin, onun niyetini listede adının karşısına yazalım ve o muradının hayırlısıyla gecekleşmesi için o kişiye bir yasin okuyalım, ama hergün bir kişi olmasın, belki hergün yasin okumak zor olur hem adet olunca da birikir, bir kişiye 3 gün verelim , o üç gün içinde o kişinin yasini okunsun ve gönderilsin, yine en baştan kuramızı çekeriz, ne dersiniz?
haydi gelsin yorumlar, öneriler... bende listeyi yapayım hayırlısıyla
merhabalar, bende yeni hamile oldugum haberini almis olaraktan, topige katilabilir miyim?
Ah Zeynebim ah..Yarama parmak bastın...ben bildiğin beslenmiyorum...Korkunç bir beslenme düzenim var...Sürekli makarna...Evde günlerdir sebze pişmiyor..Annem geldiği gün ayıptır söylemesi kabak la fasülye pişirdi...gidene kadar da evde malz. yok diye başka da bişey pişirmedi...İşte makarna çorba idare ediyorum bende..evde çöp yok..ben alışveriş yapamayınca malesef(( Bu 3 günlük tatil bana ilaç oldu RABBİM e şükürler olsun...çok doğru zamanlara denk gelen bir tatil oldu...sabahtan beri bi bulaşık mak. boşalttım...kahvaltı bulaşıklarını koydum o kadar...yatıyorum öyle...sıkıldım ama yapıcak bişey yok...İNŞALLAH bu kanamalar iyiye işarettir Zeynep'im...Çok endişelenmiştim ama hakkaten kocam beni inanılmaz rahatlattı ALLAH ondan razı olsun...Hayatı ona zindan etmeme rağmen hala gözlerimin içine bakıyor...Bende yavaş yavaş normale dönüyorum çünkü kabullenmeye başlıyorum...
Benden bu kadar...Asıl sen nasılsın? Bu arada seni görmek çok mutlu etti beni...
Merhaba hanımlar. Nasılsınız bakalım. Bugün bizim 6. evlilik yıldönümümüz 6 seneyi geride bıraktık. Eşim sınavda aklım onda nasıl geçiyor çok merak ediyorum kariyeri açısından önemli yabancı dil sınavı. Bitmek üzere zaten. O gelince inşallah sınavıda iyi geçtiyse önce sinemaya gidicez sonra da yemeğe gidicez. Gezicez. Evde de bir iş yapmadım iki gün eşim ders çalıştı ellemedim bugün o gidince tekrar yattım 2 de yatmıştım çünkü gece ama uyku uyuyamadım ki aklım ondaydı kalktım oturuyorum öyle anahtarı filan yok yanında sınava hiçbirşey almıyorlar kalem silgi bile onlar veriyorlarmış sıkı denetim var yanii süpürsem gelse kapıyı çalsa duymam. Gelince hemen süpürürüm artık. Sonra da süslenirim bir güzel. Hadi görüşürüz kızlar öpüyorumm
Canlarim iyi geceler c.tesi dr dan geldigimde size 1 sayfa dolusu yazdim ama tam gonderecektimki tel caldi butun ywzilarim silindi gitti sinir oldum. Dr birsuru test istedi onada sinir oldum hastaneden kactim hicbirini yaptirmadan.psikolojim bozuldu resmen idrarda protein varmış eser miktarda,ona takti dr şimdide. Bende haberler boyle, ben bedriyenin dr una ozeniyorum, o da benimkine :) tersine dünya.
Burcu canim dua onerin cokguzel bebegim Allah razi olsun senden kuşummmm, ben bu aralar kendimi iyice agirlasmis hissediyorum onun icin pek keyfim yok,Allahtan havalar serinledide o biraz ferahlatir inşallah. Sende p.tesi işbaşı yapacaksin Allah kolaylik versin
mesudee canimmm Betüşü Allah korumus, coksukurki atlatmissiniz saglikla ayy nazar kesin nazar, fındık kurdumuza nazar degmis yerim ben onu,yeni resim yukle lütfen
yasemiinnn çok kızdım bak şimdi ne demek kaçtım hastaneden idrarda protein var demiş yaptırsana testlerini tahlillerini Allah korusun ciddi birşey olur önlem almak lazım,hem kendi sağlığın hem bebeğinin sağlığı için böbrekle alakalıdır idrarda protein çıkması lütfen ihmal etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?