Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Ah Zeynebim ah..Yarama parmak bastın...ben bildiğin beslenmiyorum...Korkunç bir beslenme düzenim var...Sürekli makarna...Evde günlerdir sebze pişmiyor..Annem geldiği gün ayıptır söylemesi kabak la fasülye pişirdi...gidene kadar da evde malz. yok diye başka da bişey pişirmedi...İşte makarna çorba idare ediyorum bende..evde çöp yok..ben alışveriş yapamayınca malesef(( Bu 3 günlük tatil bana ilaç oldu RABBİM e şükürler olsun...çok doğru zamanlara denk gelen bir tatil oldu...sabahtan beri bi bulaşık mak. boşalttım...kahvaltı bulaşıklarını koydum o kadar...yatıyorum öyle...sıkıldım ama yapıcak bişey yok...İNŞALLAH bu kanamalar iyiye işarettir Zeynep'im...Çok endişelenmiştim ama hakkaten kocam beni inanılmaz rahatlattı ALLAH ondan razı olsun...Hayatı ona zindan etmeme rağmen hala gözlerimin içine bakıyor...Bende yavaş yavaş normale dönüyorum çünkü kabullenmeye başlıyorum...

Benden bu kadar...Asıl sen nasılsın? Bu arada seni görmek çok mutlu etti beni...

Canım doktoruna bi danışsan kanama neden oluyor bide sen progestan kullanıyormusun?

kullanmaz mıyım Özlemiiimm totodan hergün 2 tane...canımı alıyolar valla...jennifer lopez totosu oldu mübarek:)) artık belimin hemen altından başlayan bir totom var :)))) şiştii morardıı...yok yok yani..bi de bunu üstüne kanamam var...peehh...daha ben ne yapabilirim ki...di mi ama?

Selam canlarim....
Burcu bencede fikrin cok guzel bayildim Meryem olur Fetih olur Yadin olur ne guzel bebisim de kur-an dinler...
Meral insallah bu kanamalar iyiye isarettir hep duamdasin ...
Binbirgece /Gamze yi cok merak ediyorum insallah kendisi de kuzularida iyidir...

Bence olur yasin okumak 3 gün vermekte iyi olur tabii zaman uzar ama ne zaman listenin bittiği önemli değil okuruz yani. Ben 2 haftadır resmen dualara küstüm sonucu aldığımdan beri ne buranın dualarını okudum ne kitabı aldım başka dua okudum kendimi kötü hissediyorum ama bu akşam okucam inşallahh. Eşimin de yarın snavı var ona da okucam. İsteğimiz, dileğimiz olsu diye mi dua edilir oysa ki her an okumak lazım. Herşeyin bir hayrı vardır.

Canım daha 8. gün gelen kanama yerleşme kanaması olaiblir bence de tam tutunma ertesi günleri çünkü. Benden ne aşılamada ne tüpte hiç kanama gelmedi bende belirti açısından az gelsin istedim ama hiç gelmedi ve normalde iğneleri olurken regl gelmiyor canım ben iğneleri bıraktım 3 gün sonra geldi reglim zaten o kadar erken de regl olmaz canım inşallah hayırlısıyla gelmiştir bebeğin sen yat dinlen iğnelerini ol vaktinde 15 gün çokmuş dedim ya sana 12. günde de yaptırabilirsin ama bekleyeceksen bekle yani benim 3. gün embriyosuydu 12. güne vermişti doktor günü.

Canım benim bebeğin ilk zamanlarında yemek içmek çok sorun değil nounla alakası yok hiç tutunmasının ama dinlenmenin çok önemi var sen dinlenmene bak. Annen evdeyken eşinle markete filan gitselerdi de yemek yapıp bıraksaydı annen ben 2 hafta hiç market pazar yapmadım eşimle annem gittiler annem yaptı zaten sonucu alınca gitti annem ben yedim de ne oldu kompostosuna yemeğine çorbasına kadar yedim ama olmayınca olmuyor. Eşin dışardan aldın ev yemekleri yapan bir yer bulabilirsiniz alabilirsiniz aç kalma canım tuvalete de çıkabilmen lazım. Aynen eşinin dediği gibi kendimizi paralasakta streste olsak kendimize ediyoruz herşey olacağına varacak Rabbim ne yazdıysa o canım. Yaradana bırak ve dediğin gibi elimizden geleni yapıp gelmeyini Yaradana bırakabiliriz hayırlısını zamanını o bilir ancak. Bunları yaşamamız gerekiyormuş yaşıyoruz. Allah daha büyük dert vermesin bugünlerimizi aratmasın.

inşallah yerleşme kanamasıdır meral, inşallah emekleriniz boşa çıkmasın Allah gönlünüze göre versin.

evet canım.progestan kullanıyor.dolayısıyla yaşadığı adet kanaması olamaz.innnnnnnnnnnnnnnnnnnnşallah yerleşme kanamasıdır o.
sen nasılsın canım.neler yapıyorsun?iştesin dimi?

yok canım adet kanaması olmasın zaten o gelmedi aklımada kötü bişey olmasın diye dedim,inşallah belirtidir yerleşme kanamasıdır
ben iyiyim canım, bugün yarım gün çalıştım dün evdeydim,tembellik yapıyorum hava çok sıcak bunaltıyor valla

yerli jennifer lopez iğneler şişiriyor ama sonra normale dönecek o toto değilmi yoksa hep öylemi kalacak

canım bende okumaya calışırım elimden geldiğince ya bide bişi sorcam ben arapça bilmiorum türkçe okunuşundan okursakta oluyomu..Arapça okumayıda öğrencem kısmetse..:))

merall canımm benimm beslenme tabii önemlidir ama makarna yiyorsun diye stres yapma ben maalesef beslenmeme hiç özenemedim sağlıklı beslendiğimi söyleyemem doktor bu haAFTa iyi beslen artık dedi normalde zaten ilk aylarda bebek vucudun stoklarından besleniyormuş.. inşAllah guzell haberlerini alalımm inşAllah

burcumm Yasin okuma konusunda çok istememe ragmen korktumm hayırlısıyla doğurursam durumumu bilemiyorum borçlu kalmak istemiyorum ama katılmakda istiyorum.. ben mesela okuyabildiğim kişilere okusam ben okuyamazsam annem okusa yerime kabul eder misiniz kızlar,sizde düşünün bende düşüneyim, ya kızlar bana bişey oldu dua çok az eder oldumm kendime sayı vererek dua edeyim diyorum ama 4444 ad doğuma gidene kadar okuyacağım dediğim tefriciyem var tek başıma ve başlayamadım daha Allah isteğimi arttırsın inşAllah..

vee bugun doktora gittim bebeği gördüm derdim ammaa velakin dok ult zaten kötüydü bişeyine bişey olmuş hepten kötüydü başka bi ult baktı sonra kendi ult tabi biz anlamıyoruz hiç bişey görüntü çok kötü inşAllah o anlıyordur ölçüm yapıyor ama bilemiyorum.. bugun dedim ki olurda sezeryen olursamm uyanamayan hastanız oldu mu bana dedi ki henuz olmadı ama seni daha ameliyat etmedik:18: sen kafanı boşalt takma uyanamam falan diye şartlandırma kendi,ni dedi sıkıntı yok bakarız dedi rahat ol dedi kendisi o kadar rahat ki kızlar milletin bu haftalarda 15 günde br çağırıyor bizim ki dedi ki bana seni yormayayım 15 gün sonra görüp 1 hafta sonraya çağırmıyım dedi 3 hafta sonra gel sen dedi hemde çalışamaz raporunu hazırlarız dedi, nst ye falanda bağlamadı, kasıklarımda çok ağrım var onu söyledim ama canımcım onlar çok doğal adelelerin genişliyor dedi rahat oluyoruz sadece bu yapman gereken stres yok dedii ayyy bu adamın rahatlığı insanı hasta eder, hayırlısı bakalım..

bu arada bugun ult bakarken bazı ölçüler günümden geride çıktı sorun var mı dedim yok olabilir böyle dedi inşALLAH yoktur..

bende haberler bunlar, görüşürüzz..

Merhaba arkadaşlar. Ayyy ben bu telden nete bağlanma olayına uyuz oldum. Bu takoz telefonla sizi takip etmek çok zor oluyo.
Burcu dua fikrine bayıldım. Hem bu sayede sureleri ezberimize bile alabiliriz. Hayatım artık düzene girdiği için tekrardan dualara katılabilirim. Beni unutmayın anacım :)

Merhaba hanımlar. Nasılsınız bakalım. Bugün bizim 6. evlilik yıldönümümüz 6 seneyi geride bıraktık. Eşim sınavda aklım onda nasıl geçiyor çok merak ediyorum kariyeri açısından önemli yabancı dil sınavı. Bitmek üzere zaten. O gelince inşallah sınavıda iyi geçtiyse önce sinemaya gidicez sonra da yemeğe gidicez. Gezicez. Evde de bir iş yapmadım iki gün eşim ders çalıştı ellemedim bugün o gidince tekrar yattım 2 de yatmıştım çünkü gece ama uyku uyuyamadım ki aklım ondaydı kalktım oturuyorum öyle anahtarı filan yok yanında sınava hiçbirşey almıyorlar kalem silgi bile onlar veriyorlarmış sıkı denetim var yanii süpürsem gelse kapıyı çalsa duymam. Gelince hemen süpürürüm artık. Sonra da süslenirim bir güzel. Hadi görüşürüz kızlar öpüyorumm

Selam kızlar nasılsınız meralcîm canım inşallah yerleşme kanamasıdır ve en yakın zamanda hayırlı haberlerini alırız

nice yıllara canım.birlikte huzur dolu,sevgi dolu,aşk,şefkat,sadakat ve tabiki sağlık dolu nice yıllar geçirirsiniz inşallah.hemde bebişlerinizle

sedacığım evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun , rabbim nice uzun yıllar eşinle ve çocuklarınla birlikte güzel yıllar nasip etsin

Canlarim iyi geceler c.tesi dr dan geldigimde size 1 sayfa dolusu yazdim ama tam gonderecektimki tel caldi butun ywzilarim silindi gitti sinir oldum. Dr birsuru test istedi onada sinir oldum hastaneden kactim hicbirini yaptirmadan.psikolojim bozuldu resmen idrarda protein varmış eser miktarda,ona takti dr şimdide. Bende haberler boyle, ben bedriyenin dr una ozeniyorum, o da benimkine :) tersine dünya.

Burcu canim dua onerin cokguzel bebegim Allah razi olsun senden kuşummmm, ben bu aralar kendimi iyice agirlasmis hissediyorum onun icin pek keyfim yok,Allahtan havalar serinledide o biraz ferahlatir inşallah. Sende p.tesi işbaşı yapacaksin Allah kolaylik versin

mesudee canimmm Betüşü Allah korumus, coksukurki atlatmissiniz saglikla ayy nazar kesin nazar, fındık kurdumuza nazar degmis yerim ben onu,yeni resim yukle lütfen

yasemiinnn çok kızdım bak şimdi ne demek kaçtım hastaneden idrarda protein var demiş yaptırsana testlerini tahlillerini Allah korusun ciddi birşey olur önlem almak lazım,hem kendi sağlığın hem bebeğinin sağlığı için böbrekle alakalıdır idrarda protein çıkması lütfen ihmal etme

Sedacim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. İnşallah bu yeni yil size cok ugurlu gelir canim arkadasim

özlemmmm sen buralardamisin nasilsin napiyirsun canim benim

Sorma özlem cim zaten 1 test istedi yaptim, bobrek ve cigerde bisey görünmüyor bu iyi ama bu protein neden çıkıyor ozaman dedi, 24 saatlik idrar testi varmis bide onu yaptir kesin sonuc alalim dedi. Bide nst ye baglan sancilarina bakalim dedi, bide orda stresten tansiyon um 15-8 cikti, sana bide tansiyon ilaci yazcam dedi,benim butun salterlerim atti,tamam dedim ciktim odadan başla dim aglamaya bu ne ya dedim eşime. Beni eve gotur canima yetti herdakka bisey cikiyor herdakka baska test istiyor,simdi bide beni tansiyon hastasi ilan edecek nerdeyse dedim.evde dogurucam ben ebe çağıricam,artik hastane adi duymak istemiyorum dedim. Devrelerim yandi yani:) ama tabiki kafama takildi yaptiricam testleri bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…