- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #37.301
Sorma özlem cim zaten 1 test istedi yaptim, bobrek ve cigerde bisey görünmüyor bu iyi ama bu protein neden çıkıyor ozaman dedi, 24 saatlik idrar testi varmis bide onu yaptir kesin sonuc alalim dedi. Bide nst ye baglan sancilarina bakalim dedi, bide orda stresten tansiyon um 15-8 cikti, sana bide tansiyon ilaci yazcam dedi,benim butun salterlerim atti,tamam dedim ciktim odadan başla dim aglamaya bu ne ya dedim eşime. Beni eve gotur canima yetti herdakka bisey cikiyor herdakka baska test istiyor,simdi bide beni tansiyon hastasi ilan edecek nerdeyse dedim.evde dogurucam ben ebe çağıricam,artik hastane adi duymak istemiyorum dedim. Devrelerim yandi yani:) ama tabiki kafama takildi yaptiricam testleri bu hafta
özlemmmm sen buralardamisin nasilsin napiyirsun canim benim
geçmişe döndüm en son kimin duasını okumuştum diye arıyordum buldum,üfff yaa ben okuyamıyorum artık hep biriktiriyorum sonra zor oluyo ipin ucunu kaçırdım yakalayamıyorum,bu aralar bi tembellik var üzerimde dualara ilk başladığımızda daha iyiydim günlük okuyordum
Canim sırf sen degil genel cogunlugumuzda boyle bir durum var, ben bile dua etkinligi başladığı gunlerde oturup toplu olarak okuyorum ki sonradan kaldimi kaliyor. Onun icin bu yeni listede bi farklilik yapalim dedim ama kimseden fikir bile cikmiyor:) burcumuz sagolsun farkli bir oneri sundu, baskada ona rakip bir oneri henuz yok
nice yıllara canım.birlikte huzur dolu,sevgi dolu,aşk,şefkat,sadakat ve tabiki sağlık dolu nice yıllar geçirirsiniz inşallah.hemde bebişlerinizle
sedacığım evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun , rabbim nice uzun yıllar eşinle ve çocuklarınla birlikte güzel yıllar nasip etsin
Sedacim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. İnşallah bu yeni yil size cok ugurlu gelir canim arkadasim
özlemmmm sen buralardamisin nasilsin napiyirsun canim benim
Sorma özlem cim zaten 1 test istedi yaptim, bobrek ve cigerde bisey görünmüyor bu iyi ama bu protein neden çıkıyor ozaman dedi, 24 saatlik idrar testi varmis bide onu yaptir kesin sonuc alalim dedi. Bide nst ye baglan sancilarina bakalim dedi, bide orda stresten tansiyon um 15-8 cikti, sana bide tansiyon ilaci yazcam dedi,benim butun salterlerim atti,tamam dedim ciktim odadan başla dim aglamaya bu ne ya dedim eşime. Beni eve gotur canima yetti herdakka bisey cikiyor herdakka baska test istiyor,simdi bide beni tansiyon hastasi ilan edecek nerdeyse dedim.evde dogurucam ben ebe çağıricam,artik hastane adi duymak istemiyorum dedim. Devrelerim yandi yani:) ama tabiki kafama takildi yaptiricam testleri bu hafta
DUYURU
Canlarım dua önerimizde bir teklifim var, eğer buna talep çok olursa bu hafta listeyi yapıp başlarız
Her kişiye 3 gün dua günü verelim ve fetih suresi okuyalım, fetih suresini yazmamın sebebi çoğunluğun istemesi ,hem yasinden daha kısa bir sure, başlangıç için kolay olur dedim,
Okey diyenlerlerin sayısı çok olursa cuma'ya başlarız inşallah canlarım
Gunaydin kizlar...Kizlar bi arkadasimizin ablasi 6 gundur yogun bakimda ismi Husniye onun icin dua edermisiniz Ayrica bugun 09.00 ile 16.00arasi 20 uniteA rh + kana ihtiyac var yardimci olabilecek yakinlariniz tanidiklarin varsa bakirkoy Dr Sadi Konuk hastanesinde yatiyor hastamiz...
Yasemin canim baska bi doktora dahami gitsen acaba fikir olur aman dikkat et kendine...Aklima bi degisik bisey geldi aslinda mesela pazartesiden cumaya kadar herkes bir yasin okusa sonra bir arkadas cuma saati tum yasinleri Tek tek isimlerle bagislasa.Bir hafta yasin bir hafta belli sayida kisa bir sure hem
Ozlem dualari bende gunu gunune okuyamiyorum bi oturusta 3 4kisiyi birden okuyorum birikmesin diye ..
tümaycım senin önerinde çok hoşuma gitti buda süper bir teklif bence.cum vakti ben o toplu dua işini üstlenebilirim eğer kabul edilirse.
kızlar bugün çiş testime başladım, 24 saatlik idrar biriktireceğim ay çok komik anlatimde gülün:))))))))))
5 litrelik bir pet alıyoruz içini boşaltıyoruz. sonra bu sabah kaçta çişimizi yapmaya başladıysak ertesi sabh o saate kadar o bidona çişimizi yapıyoruz tabi o bidona çiş nasıl yapılıcak onu hiç sormayın. 1 tane huni aldım sırf bu iş için huniyi bidona koyuoyrum öyle ediyorum :))))))) sonra tabi o huni çöp olacak birdaha kullanmamı hayal etmiyorsunuz değilmi
inşallah tehlikeli bir durum yoktur ya Allah korusun böbreklerle ilgili bişey çıkıpta rabbim üzmesin dua edin bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?