Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım anlıyorum seni ama yinede tedbirli davranmak önlem almak en iyisi, demekki doktorun çok evham yapanıda iyi değil biraz gamsız olmalı baksana onlar çok didikleyince demek bizde böyle strese giriyoruz

özlemmmm sen buralardamisin nasilsin napiyirsun canim benim

geçmişe döndüm en son kimin duasını okumuştum diye arıyordum buldum,üfff yaa ben okuyamıyorum artık hep biriktiriyorum sonra zor oluyo ipin ucunu kaçırdım yakalayamıyorum,bu aralar bi tembellik var üzerimde dualara ilk başladığımızda daha iyiydim günlük okuyordum

Canim sırf sen degil genel cogunlugumuzda boyle bir durum var, ben bile dua etkinligi başladığı gunlerde oturup toplu olarak okuyorum ki sonradan kaldimi kaliyor. Onun icin bu yeni listede bi farklilik yapalim dedim ama kimseden fikir bile cikmiyor:) burcumuz sagolsun farkli bir oneri sundu, baskada ona rakip bir oneri henuz yok

bunu duymak iyi oldu kendime kızıyordum herkes erinmeden okuyor bi sensin tembellik eden diye valla ne olabilir diye düşündüm ama aklıma bişey gelmedi, burcunun önerisi benim için biraz zor olacak ama yapacak bişey yok ben kuran okumayı bilmiyorum açıklamasından okuyuncada biraz zor oluyor

duaları bitirdim,Allah kabul etsin

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]gul1982/ Gül[/TD]
[TD]12.08.2013 pazartesi[/TD]
[TD]Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melek2828/ Nazan[/TD]
[TD]13.08.2013 salı[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum, hayırlı evlat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]btskn/ Bircan[/TD]
[TD]14.08.2013 çarşamba[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum, hayırlı evlat [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burju82/ B.burcu[/TD]
[TD]15.08.2013 perşembe[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+aşılamasının hayırlısıyla tutması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nartanesiii/ Ayşe[/TD]
[TD]16.08.2013 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik +aşılamasının hayırlısıyla tutması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zakkumx / Zeynep[/TD]
[TD]19.08.2013 pazartesi[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik +tüp bebeğin hayırlısıyla tutması [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tmyomr/ Tümay[/TD]
[TD]20.08.2013 salı[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bdroner/ Bedriye[/TD]
[TD]21.08.2013 çarşamba[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tb_fb/Tuba[/TD]
[TD]22.08.2013 perşembe[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duamnur/ K.burcu[/TD]
[TD]23.08.2013 cuma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ranana/ Mesude[/TD]
[TD]27.08.2013 salı[/TD]
[TD]Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superz/ Ebru[/TD]
[TD]28.08.2013 çarşamba[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]binbirgece/ B.Gamze[/TD]
[TD]29.08.2013 perşembe[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Gunaydin kizlar...Kizlar bi arkadasimizin ablasi 6 gundur yogun bakimda ismi Husniye onun icin dua edermisiniz Ayrica bugun 09.00 ile 16.00arasi 20 uniteA rh + kana ihtiyac var yardimci olabilecek yakinlariniz tanidiklarin varsa bakirkoy Dr Sadi Konuk hastanesinde yatiyor hastamiz...
Yasemin canim baska bi doktora dahami gitsen acaba fikir olur aman dikkat et kendine...Aklima bi degisik bisey geldi aslinda mesela pazartesiden cumaya kadar herkes bir yasin okusa sonra bir arkadas cuma saati tum yasinleri Tek tek isimlerle bagislasa.Bir hafta yasin bir hafta belli sayida kisa bir sure hem
Ozlem dualari bende gunu gunune okuyamiyorum bi oturusta 3 4kisiyi birden okuyorum birikmesin diye ..

günaydın kuzular nasılsınız ben uykuları kaybettim sır ustu yatıyorum uyku sersemi sabah namazdan sonra gittim üçlü kolyugu sırtımı yasladım öyle uyudum sol tarafıma yatıryoum sag bacak köküme kramp gibi bişe giri agrıyomu krampmı giriyo bilmiyorum e yapmak lazım ouda bilmiyorum biran evvel kış gelsin zira sıcaklar kötü

nice yıllara canım.birlikte huzur dolu,sevgi dolu,aşk,şefkat,sadakat ve tabiki sağlık dolu nice yıllar geçirirsiniz inşallah.hemde bebişlerinizle

çok teşekkürler canım benim inşallah..

sedacığım evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun , rabbim nice uzun yıllar eşinle ve çocuklarınla birlikte güzel yıllar nasip etsin

Çok teşekkürler canım Aminn..

Sedacim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. İnşallah bu yeni yil size cok ugurlu gelir canim arkadasim

özlemmmm sen buralardamisin nasilsin napiyirsun canim benim

Teşekkürler canım benim umarım öyle olur ama artık bıraktık günleri ayları saymayı zamana bırakıyorum görelim Mevlam neyler, neylerse güzel eyler demişler.

canım doktorun biraz evhamlı ama temkinli gitmek istiyor demek ki senin böyle her streste tansiyon böyle oluyorsa ondan ilaç vermek istemiştir gebelikte tansiyon önemli bir sorun varsa gözden kaçırmak istemiyor biliyorum yoruldun zor bir gebelik geçiriyorsun doktorunda seni yoruyor ama yaptıracağın şeyler zor şeyler değil canım. İsyan etme canım şükret keşke bende normal gebe kalabilsem de doktorun her dediğini eksiksiz yaparım vallahi. Sen yaptır için rahat etsin.

Günaydınlar kızlar nasılsınız. Ben yine işimin başına geldim. Dün çok güzel geçti eşim sınavdan geldi sonra ben hazırlandım önce sinemaya gittik korku filmi izledik hahaha insan romantik bişiler izler dimi ama öyle bir film yoktu hem de biz korkuyu daha çok seviyoruz. Sonra yemeğe gittik. Evimize geldik. Yalnız ayıptır söylemesi tedaviden sonra ilk defa ilişki oldu. Benim regliden sonrada akıntılarım geldiği için cesaret edememiştim kısa tuttuk ama sabah baya kasıklarım sancıdı. Geçti sonra ama. Ovulasyon testi yapıyorum Yaseminin gönderdiklerinden dr bu bir iki ay normal regl olursun demişti ilaçlardan dolayı ancak hep koyu çıkıyor yine önceki gibi pco var ya lh hep yüksek o yüzden hep koyu çıkıyor yumurtlama günümü hesaplayamıyorum hiç

Günaydın canlarım benim işim başladı kürkçü dükkanına geri döndüm dün alanyaya kuzenimin kınasına gittik, 4 de eve döndük sabah 7 de kalktım, kafam biraz bulanık :)))

MERAL canım benim 5. Hamileligimdeki belirtilerin aynisini yaşıyorsun, sana bir tavsiyem boşuna bekleme bir kan testi yaptir, Allahın izniyle güzel haberi duyacaksın tatlım :)

SEDA canım benim nice yıllara evlilik yıl dönümünüz kabul olsun, hep birbirinizi sevin inşallah :) veee bu senenizde inşallah bebek gelir :)

Veeee canlarım dua önerisi yorumlarınızı okudum biraz gözünüz korkmuş ama hepiniz niyetlisiniz sanırım :) valla bende sizin gibi duadan uzaklaştım hemen eski performansımıza geri dönmeliyiz,
BEDRIYE ben okuyamazsam annem okusa olur mu demişsin bence olur, bide meryem ve fetih suresi önerisi gelmiş, yazdığınzı yorumlar doğrultusunda bir duyuru daha yapacagım, TUMAY canım sende bir öneride bulunmuşsun eger onada talep gelirse oylamaya sunarız tatlım

DUYURU

Canlarım dua önerimizde bir teklifim var, eğer buna talep çok olursa bu hafta listeyi yapıp başlarız

Her kişiye 3 gün dua günü verelim ve fetih suresi okuyalım, fetih suresini yazmamın sebebi çoğunluğun istemesi ,hem yasinden daha kısa bir sure, başlangıç için kolay olur dedim,
Okey diyenlerlerin sayısı çok olursa cuma'ya başlarız inşallah canlarım

Kızlar Günaydınnnnn , İyi Haftalarrr
Nasıl özlemişim buraları sizleri varya uzak kalamıyor insan Biz cuma akşamı yola çıktık cumartesi sabahı Ankaradaydık tatilimiz bitti bugünde iş başı valla çok iyi geldi bu tatil iyi ki gitmişim daha iyiyimmm tedaviye hazırım artıkkk desem de inanmayın
Sizler de ne var ne yokkk hiç hamilemiz de yok heralde amaa Ayşe ve Meral in hayırlı haberlerini almamıza az kaldı galiba

Selammm can kuzulaarr,

Kızlar nasılsınız? İyisiniz inşAllah hepiniz..

YASEMİNNNN; Can kuzumm doktorunun tansiyon ilacı teklifine hemen sıcak bakmamana sevindim açıkcası çünkü sana daha önceden tansiyon takibi yapılmadı değil mi? Bir yukselme oldu diye ilaç başlamak garip.. orta yollu bi doktora ihtiyacımız var, ne çok umursasın nede az..

Yaa ben sanırım bu dua listesinde olamıyacağım gerçektenden de başaramıyacağımı düşünüyorum, hem tembellik hemde ne zaman ne olucağını bilmiyorum. borçlu kalırım diye korkuyorum.. annem fikrimi düşünüyorum.. ben biraz katılımcıları bekliyim kenara çekilip en iyisi..

benim felaket kasıklarım ağrıyor ama zor yürüyorum resmen de doktor normal diyor, aileler işten çık artık diyorlar ama ben devam ediyorum doktorda edersin sıokıntı yok dedi.. onunda rahatlığı var gerçi neye göre dedi bozuk ult bakarak acaba hastanede nst de mi yok bağlamadı.. hayırlısı bakalım,

Meral testin bu hafta içi mi kısmetse yapılıcak.. Hayırlısıyla

tümaycım senin önerinde çok hoşuma gitti buda süper bir teklif bence.cum vakti ben o toplu dua işini üstlenebilirim eğer kabul edilirse.

kızlar bugün çiş testime başladım, 24 saatlik idrar biriktireceğim ay çok komik anlatimde gülün:))))))))))
5 litrelik bir pet alıyoruz içini boşaltıyoruz. sonra bu sabah kaçta çişimizi yapmaya başladıysak ertesi sabh o saate kadar o bidona çişimizi yapıyoruz tabi o bidona çiş nasıl yapılıcak onu hiç sormayın. 1 tane huni aldım sırf bu iş için huniyi bidona koyuoyrum öyle ediyorum :))))))) sonra tabi o huni çöp olacak birdaha kullanmamı hayal etmiyorsunuz değilmi
inşallah tehlikeli bir durum yoktur ya Allah korusun böbreklerle ilgili bişey çıkıpta rabbim üzmesin dua edin bana.

İnssallah korkulacak bisey yoktur canim skma canini :)

Gunaydin herkese hayirli haftaici diliyorum
Yasemin huni olayina bayildim ne zordur ya gebe iken oraya cis yapmak neyseki basarmissin
Meral benim aklimada ilk gelen yerlesme kanamasi oldu hadi insaallah ikizlerin annelerine tutunmuslardir test gunun nezaman
Dua neye karar verilirse ben ona uyarim ama fetih sureside iyi fikir
Bu arada dualar tamam ama cempten listeyi alinti yapamiyirum malesef

Benim ayetel kursimde bitmedi suan toplam 140 oldu
Yasemin 10
Buket 10
Seda 30
Nazan 20
Btsk 10
Bedriye 60
Kalan 173

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…