Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Tasinmak ne zor ya gercekten bitmiyor nerden cikiyor bukadar esya yorullduum bide isemi gidilir ya neyseki son iki hafta sonra tatiiiiilll turkiye istanbul beni bekleee

Geçmiş olsun canım inşallah testlerin güzel çıkar anlamadığım bir defa 15/8 çıktı diye tansiyon ilacı vermek de nasıl bir iş tuzlu yemişsindir veya dediğin gibi stresten yüksek çıkmış olabilir zaten bu doktorlar ilaç yazdıkça doktorlaşıyorlar sen kullanma boş ver bir süre hergün ölçtür yüksek çıkıyorsa amenna kullanırsın çünkü yüksekse kontrol altına alınmalı ama çıkmıyorsa boş ver canım, ben bayramdan önce aile hekimine gittim soğuk algınlığı için bir sürü ilaç yazdı antibiyotik, bulantı ilacı, vitamin, son üç ay kullanacağım kalsiyum ilacı bile yazmışa tabi antibiyotik dışında kullanmadım Allah yokluklarını aratmasın ama bu hastanelere de muhtaç etmesin.

yasemiin sen evde tansiyonunu takip et tansiyon aletin varsa not al bide tuz kullanma yada çok az kullan normale döner inşallah

Yaa herşey bu kadar zor olmak zorunda mı. Sabah ki öğrenci işçi kız meğer 14 Ağustosta iş bırakmış bana hiç demedi sadece mesaj attığımda ablam hasta çocuğuna bakıyorum dedi bugün yüksekokul sekreterinin sekreteri işe başlamış ondan öğrendim yok böyle bir şey ya elimde bir öğrenci işçi kaldı o da öğle tatilinde geliyor kaldı ki akşam dersleri başlayacak dışardan ing. öğrt. okuyanlara o çocuk kasımda akşam gelmeye başlayacak bana öğlene ve sabaha öğrenci işçi lazım aslında 3-6 arası da lazım idare ederim ama histereskopim olacak kışın en az bir gün öyle izin almam lazım sonra transferim var hadi 12 gün almasam bile hiç olmazsa 5 gün gelmek istemiyorum nasıl gelmicem hiç bilmiyorum. Ne güzel bir beyle beraber çalışıyorduk tek idare ederim diye aldı yanımdan olmadı onu geri isticem tedavi olaylarımı da anlatıcam. Yanii herşey beni zorluyor. Okul açılacak bir ay kaldı elimde eleman yok. Off hayat neden beni yoruyorsun yaa

sedacığım bende senin gibi herşeyi çok takıp çok düşünüyorum ama artık karar aldım onlar beni düşünmüyorsa bende onları düşünmem sonra stres sıkıntı çekiyoruz dert sahibi oluyoruz, sen anlat tedavini izin alman gerekincede gönül rahatlığıyla al sonunu onlar düşünsün sıkıntıya düşecek olan yine onlar bırak ne yaparlarsa yapsınlar,bu hayata tekrar gelmeyeceksin

Canım üzme kendini strese de girme ne derler ağlamayan çocuğa meme vermezler sen derdini anlat verirler birini baktın olmuyor mu alırsın raporunu sana yapacak başka bir şey bırakmazlarsa sende böyle yaparsın.

ah canım mümkün olsa keşke biraz umursamaz olsam dünya yansa umurunda olmayanlar vardır ya isterdim öyle olabilmeyi. Tedavimi anlatsam bile bana öğrenci işçi verecek o da geç gelecek, gelmeyecek takip etmiyorlar zaten şikayete gidince yine ben suçlu oluyorum idare edemiyor oluyorum ama benim konuşmamla olmaz ki amirin konuşması lazım işini yapmayanlarla ilgili hep stres işte. Hep aman boşvericem diyorum ama böyle sorumsuz insanlar da hep bana denk geliyor çekiyorum yaaa kendimee

Canım üzme kendini strese de girme ne derler ağlamayan çocuğa meme vermezler sen derdini anlat verirler birini baktın olmuyor mu alırsın raporunu sana yapacak başka bir şey bırakmazlarsa sende böyle yaparsın.

anlatıcam derdimi zaten direkt rapor alıp versem kütüphane zor durumda kalacak acısını çıkaracaklar ondan sonra bin türlü surat şey. Ama mecburum yapacak bir şey de yok. İnsanın canı sıkılıyor işte hem sorun problem.

ayy kızlar iyi htırlattınız yaa evet hergün tansiyonumu ölçecektim bakın bugün unutmuştum Allah razı olsun sizden
birde bu bidona çiş yapmak ne zor yahu, çömeliyorum aman diyorum huninin içine şimdi doğurmiyim birde nefe nefese çıkıyorum wc den, neyseki akşam oldu, yarın sabah 6.30 da son defa yapıcam biticek Allahın izni ile. ah birde hayırlı haber alırsam çokmutlu olucam bakalım sonuçtan.

Canım benim ben bugün 100 tane okuyabilirim. Kusura bakma biras geç odu ama bugün geceye kadar sana dönerim tatlım ya özelden yada burdan söylerim...

Canım sen tansiyon ilacına hemen başlama kuzum benim benim eşimede ölçüm yapmışlardı yüksek çıkmıştı ve hemen tansiyon hastası demişlerdi ama 1 haftalık ölçümden sonra tansiyon hastası olmadığı ve yorgunluktan kaynaklı yüksek olduğu ortaya çıktı. Birde doktorunun bunu bilmesi lazım biz hamile olduğumuz için tansiyonda dengesizlikler olabilir mesala benim tansiyonda düşük ama doktorum ilaç vermedi ve hamilelikte bebek annenin tansiyonunu ya yükseltir ya düşürür tansiyon var demek için iyice araştırma yapıp sonra tedaviye başlamak gerekir demişti. Bilgin olsun canım benim dikkat et kendine kendini yorma ve fırsat buldukç dinlen canım benim geçmiş olsun.

Asyamca cok sagol canim ne kusuru Allah razi olsun Rabbim kolay dogum ondan sonra cocuguna saglik ve hayirli uzun omur nasip etsin agzina saglik
Geriye kalan 70
Buketi bugun hic gormedim topikte umarim iyidir

Asyamca cok sagol canim ne kusuru Allah razi olsun Rabbim kolay dogum ondan sonra cocuguna saglik ve hayirli uzun omur nasip etsin agzina saglik
Geriye kalan 70

Allah senden de razı olsun canım benim rica ederim

Geriye kalan 70

Canım benim 170 tane okudum allah kabul etsin Allah'ım sağ salim bir bebek nasip etsin

Geriye kalan 70

ayşecim 20 tane daha okudum ayetel kürsi kuşum, sabah namazından sonra ilham geldi ALlah kabul etsin inşallah

Günaydınnnnnn hayırlı sabahlar herkese
çok şükür bu sabah çişimi gönderdim hastaneye, zavallı eşim götürdü, üst üste birkaç tane torbaya koydum, sonuç cuma günü çıkacakmış, Allahım hayırlı haberler çıksın inşallah.
Buket erzuma gitmişti onun için ortalıkta yok kızlar kayınvalidesini alıp dönecekti eşi ile, bilmeyenlere duyurulur merak etmeyin

gÜNAYDInnnnn..

herkese güzzeeell bir gün olsun inşAllah, Yasemiiinnnn sen testinin sonuçlarını ne zaman alıcaksın.. inşAllah tertemiz çıkar sonuçların hayırlısıyla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…