Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım inşallah sonuçların iyi çıkacak bir sorun olmayacak ne zaman alacaksın sonuçları? evet Buket söylemişti doğru yaa.

günaydınlar herkesee sabah namazada sonra dö dö uyyamıyorum gün dogunca uyyorum işe zor kalkıyorum

Ben uyudum ama sabah yine de kalkamadım geç kaldım işe d ben bile isteye yattım az bir ey daha yatayım derken işte. Neyse sorun olmadı.

günaydın güzel topiğimin güzel hanımları..

Günaydın canımm. Nasılsınn.

iyiyim kuşum sen nasılsın? vallahi bu uyku problemi bende de var zaten hamilelikten önce zor uyanırdım şimdi alarmı 5 dk 5 dk ileriye atıyorum sanki bir faydası oluyor, bu sabah eşime diyorumki akşam olsa da geri yatsak

günaydın güzel hatunlar...Ayy topiğimizin enerjisi çok güzel bugün...
o uyku problemi bende hat safhada yaşlı dedeler nineler gibi oturduğum yerde uyuyorum eşim dalga geçiyor beimle :))
Yasemin canım inşallah güzel sonuçlar alırsın...

hee uyumadım ki bende o ek vakitte eşimin gürültüsünden yok tıraş oldu yok tv yi açtı öyle yattım işte işe de geç kaldım sağolsun eşim tek ütülü olmayan gömleği giymek isteyince bugün onu ütüledim bir de sabah sabah aynen bende akşam olup eve gidince ohh yatıcamm diyorum ama geçte yatıyoruz biraz.

ay sorma ya sabah sabah ütü de hiç çekilmez ben gömlekleri makinadan çıkar çıkmaz nemli ütülüyordum hem daha kolay oluyordu ama şimdi nerde birikicek birikecek dağ olacak ondan sonra yapıyorum, bir tembellik geldiki üstüme, pazar günü 30 kg domates konservesi yaptım şaştım kendime tabi eşimin de emeği büyük sağolsun o olmasa yapamazdım tek başıma.

ay bu enerji patlaması doğuma yakın mı geliyordu, desene bu tembellik ve uyku hali uzun bir zaman sürecek

bircaan maşallah sana nasıl yaptın tarif etsene bende kış hazırlıkları yapmak istiyorum ama hiç bişey bilmiyorum cesaret edemiyorum

ohh maşallah canım benim geçen seneden var bu sene yapmıcam ya da az yapıcam menemenlik yapayım diyorum birazda ama bakalım daha dolapta bezelye ve vişneden başka bir şey yok geçen sene doldurmuştum bu sene hiç halim yok patlıcan alıp kızartıp koyucam, fasulye koyucam, kırmızı biber közlicem, daha iş var da yapacak yok. Bu hafta birazını yaparım belki.

Son düzenleme:
Kızlar ya nette ikinci hamileliği olanlar 16.haftada hissederler bebek hareketlerini diye yazıyor. ben 17 hafta 3 günlüğüm ama bişey hissetmiyorum paranoyaya bağladım

Son düzenleme:
Asyamca ve yasemin cok sagolun kizlar agziniza yureginize saglik 333 ayetelkursi okunmus oldu sayenizde bitti tasti bile )
Benim bu sabah cok karnim agirdi aha dedim yine olmadi yarin gelir herhalde benimki bi yanim boyle bi yanimda hayal kuruyor hamilelikle ilgili
Bana akil verin ne yapayim sizce cok kararsiz kaldik
Acaba almanyada 1500 euroya bir kere tup yaptirsakmi yoksa bu gittigim trde 4000euroyami yaptirsam tup soyke bi durunda var bizide dusunduren asil konu bu tr gittimmi eylulden kasima kadar orda kalmaliyim tup icin ama almanyada zamaniniz kisitli degil istedigin vakit sizce almanyami turkiyedemi bi oylama yapsak cogunluga gore yapcam artik ya ::))

valla canım kışlık hazırlamak çok iyi oluyor hele ki erzurum gibi bir yerde, ben seviyorumda uğraşmayı kışlık hazırlamayı, bide çalışanlar için çok rahat oluyor hemen pratik yapıyorsun, fasulye bende yapıcam da memleketten yiğenimi bekliyorum o gelirken ona sipariş edicem çünkü erzurum fasulyesini sevmiyorum pişmiyo, kırmızı biber közlemesinin konservesini denedim gecen gün çok güzel oldu bir deneyeyim dedim olursa yaparım dedim vallahi çıkar kahvaltıya oh mis gibi, patlıcan da yapmıştım ama oldumu bilmiyorum
Kızlar ya nette ikinci hamileliği olanlar 16.haftada hissederler bebek hareketlerini diye yazıyor. ben 17 hafta 3 günlüğüm ama bişey hissetmiyorum paranoyaya bağladım

canım evham yapma her bünye aynıdır diye bir şey yok, için rahat etmiyorsa doktoruna git hem bebişinle özlem gidermiş olursun

bircaan maşallah sana nasıl yaptın tarif etsene bende kış hazırlıkları yapmak istiyorum ama hiç bişey bilmiyorum cesaret edemiyorum

canım çok kolay, ben de geçen seneden beri yapıyorum, domatesleri soyup doğruyorsun( rondodan geçiren de varda ben doğranmış seviyorum ) tencereye alıyorsun benim tencerem 10kglık alıyo 3 seferde yaptım, 10 kglık domatese 1 çay bardağı yağ, 1,5 yemek kaşığı kaya tuzu koyuyorsun ve kaynatıyorsun kaynamaya başlayınca 10 dk daha pişiriyorsun altını kapatmadan kısarak, tencere üzerinde kavanozlamaya başlıyorsun ben kavanoza dolduruyorum eşim sıkıca kapatıyor ve tezgah üzerine ters bir şekilde koyuyorsun hepsi bitince üzerini sofra beziyle örtüyorsun 24 saat bekliyo ondan sonra kaldırabilirsin ben kilere koyuyorum karanlık olduğundan vaya güneş almayan bir yere koyabilirsin konsol içine falan. birde kavanozun kapakları yeni olacak hava almasın diye, kışın okadar iyi oluyorki mis gibi yaz domatesi kokuyor domates konulan her yemeğe de kullanabiliyorum dolmaya bile, bence dene bende gecen sene korktum cesaret edip bir kasa yapmıştım çok da güzel olmuştu

canım evham yapma her bünye aynıdır diye bir şey yok, için rahat etmiyorsa doktoruna git hem bebişinle özlem gidermiş olursun

Haftaya kontrolum var zaten esimde sabret rahat birak cocugumu diyip duruyor bana kalsa hemen giderimde esim cok kiziyor kendini yipratiyorsun yapma diye...

Haftaya kontrolum var zaten esimde sabret rahat birak cocugumu diyip duruyor bana kalsa hemen giderimde esim cok kiziyor kendini yipratiyorsun yapma diye...

yani bencede kendini yıpratıyorsun tabiki dikkatli olmak lazım heleki senin yaşadıkların hiç kolay değil ama kendinle emsallerinin bünyesini kıyaslayıp da üzülme tadını çıkar hamileliğin, inşallah kucağına da lacaksın sağlıkla

Kızlaaaaar hayatumuttur GAMZE doğurmuş, dün öğleden sonra sezeryan olmuş, oğluda kendide çok iyiymiş, hepinize çok selamı var :)))

Bu aralar topik çok durgun gibi, tembellik yapiyoruz sanırım

TUMAY canım kalbini ferah tut inşallah bir daha hiç kötü birseyle karşılaşmayacaksın :) Rabbim hep güzellikler çıkarsın karşına, 18. Hafta hissetmek için çok ereken degil mi, bizim okulda bir arakadaş ikinciye hamile 20. Haftadan sonra hissetmiş, daha bugün konuştük, eee buna ne diyeceksin şimdi beebgım :)))

Sag ol tatlim ya icimi rahatlattin az once bi komsumu gordum.Aaa niye hareket etmiyor falan dedi agliycaktim sinirimden..İyiki varsiniz sizi seviyorum ben ya..

Sag ol tatlim ya icimi rahatlattin az once bi komsumu gordum.Aaa niye hareket etmiyor falan dedi agliycaktim sinirimden..İyiki varsiniz sizi seviyorum ben ya..

şu etrafa mutsuzluk ve negatif enerji yaymaya çalışan çenesi çok kafası az çalışan fesat komşulardan nefret ediyorum...çevremde vardı yolda görsem yüzüne bakmıyorum çıkar hayatından ne hali varsa görsün patavatsız...çok sinirlendim kusura bakma...benim sorunsuz gebelik öyküm var ve 5 yaşında oğlum 2. bebeğimede hemen hamile kaldım bu luzumsuzlar bana düşük yapma deyip duruyorlardı bebeğim düştü tabi ki onların yüzünden değil ama haketmiyolardı mutluluğumu paylaşmayı ortada bişey yokken böle söylediler şimdi tekrar hamile kalsam kesin düşecek gözüyle bakarlar bende söz verdim kendime bidaha rabbim nasip ederse kimseye söylemicem özellikle senin bugün canını sıkan luzumsuz gibilere...
canım buarada 20. haftadan sonra hissedilir hareketler daha erken..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…