Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ay hadi çok şükür gamze de kurtuldu Allah evladına hayırlı sağlıklı bir ömür nasip etsin.

peki kavanozlara koyduktan sonra kaynatılmıyormu kavanozlar

Sa :))Evet sirf moral bozmak icin varlar kiskaniyolar desem cok sukur bi kizi bi oglu var Allah bagislasin ...Bende kimseye soylemedim ama artik belli oluyor sorulara dogru duzgun cevap vermemek lazim sanirsam dogrulari soylememek gerek :))

Gamze doğum yaapmışşşşş
Çok güzel bir bebeği var maşallahhhnede güzel uyuyodu oyy yerim ben bu minikleri topiğimizin bir dolu miniği varr :)
Gamzecim güle güle büyüt canımm Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin ,hayırlı ömürler versin yavruna mis kokuluyu bol bol kokla benim içinde:)öpüyorum seni

Sa
:))Evet sirf moral bozmak icin varlar kiskaniyolar desem cok sukur bi kizi bi oglu var Allah bagislasin ...Bende kimseye soylemedim ama artik belli oluyor sorulara dogru duzgun cevap vermemek lazim sanirsam dogrulari soylememek gerek :))

kimin neyi kıskandığını bilemezsinki canım..aynı anda hamile olan 2 kişi diğerinin daha rahat hamileleik geçirmesini kıskanabilir.kocasının ilgisini vs vs... biz arkadaşımla yolda yürürken ikimizinde oğlu var 8 ay araları bi gebe görüp imrenmiştik tanısak kıskanırdık belkide çok zayıftı fiziği çok güzeldi sadece top gibi karnı vardı uzun boyluydu belkide ogün nazarımız değmiştir bilemem ki...halbuki 2 mizde 47 kiloyuz hamilelikte çok kilo almıştık.. bende hep sen gibi derdim ama biri dediki illa fesat olmaktan değil birine imrenerek yada sevdiğin birine bile nazarımız değebilirmiş.neden derler ana baba nazarı çok değer diye bak bu da ayrı mesele... yani senin luzumsuz komşunda bişeyinden rahatsız olmuşki seni huzursuz etmek istemiş yada çok patavatsız ve düşüncesiz biri yapısalda olabilir.en yakının bile olsa negatifi gördüğün insandan kaç şekerim bebişinin ve senin sağlığın ve huzurunu kimsenin bozmasına izin verme bu günler senin en mutlu günlerin ve öyle olmalı :))

ayyyy bende istiyorum kırmızı biberi közleyip konserve yapmak

duyuru

Topiğimizin ÜşengeÇ ve Tembel hanımları (bende dahil) sizlere sesleniyorum dua için yeteri kadar talep alamadım, 3-4 kişiyle dua listesi yapacağım valla, anladığım kadarıyla fetih suresi önerisi ağır geldi o zaman son önerilerimi sunuyorum ,bunlardan birini perşembe öğlen 14.38'e kadar seçin ve listeye eklenmek istediğinizi belirtin

1. her kişiye 3 gün vererek fetih suresi okumak

2. günde 33 tane ihlas suresi okumak

3. (tümayımın önerisi)

TÜMAYIMIN DUA ÖNERİSİ

Aklima bi degisik bisey geldi aslinda mesela pazartesiden cumaya kadar herkes bir yasin okusa sonra bir arkadas cuma saati tum yasinleri Tek tek isimlerle bagislasa.Bir hafta yasin bir hafta belli sayida kisa bir sure hem

bu fikir güzel 33 ihlasta olabilir (neden 33 ????)

Kızz özlem nerelere gittin, bende gidiyorum ,özledim seni :)) Meral de yok Bedriye de yok bu aralar telefonla bir taciz edeyim ben onları :))))) haydi sana hayırlı huzurlu geceler canım

günaydın kızlar dün bacagıma cay döküldü mubarek nasıl yandı kavruldu resmen kızıma bişe oldu die çok korktum ama elhamdülillah hareket ediyo yanan yere patolon degdikçe acıyo yanık ne zormuş

Şİmdi 100 dicem ayaklanma çıkacak tespihle okuayan olursa sayması kolay olsun diye

kız özlemmmmm ne yapıyon bebğem???

Kızz özlem nerelere gittin, bende gidiyorum ,özledim seni :)) Meral de yok Bedriye de yok bu aralar telefonla bir taciz edeyim ben onları :))))) haydi sana hayırlı huzurlu geceler canım

günaydın hanımlar,
burcuuu canım yaa kususra bakma dün akşam öyle yazdım hemen çıktım, bayadır kk da geziniyordum,birazda face de oyun oynadım zaten eşim geldi sonra

günaydın kızlar dün bacagıma cay döküldü mubarek nasıl yandı kavruldu resmen kızıma bişe oldu die çok korktum ama elhamdülillah hareket ediyo yanan yere patolon degdikçe acıyo yanık ne zormuş

geçmiş olsun canım bir kere benimde dökülmüştü tamda üst tarafa yumuşak yere, az kaldı başka yere gelecekti yanık çok zor gerçekten yanık kremi sür o rahatlatır

geçmiş olsun canım bir kere benimde dökülmüştü tamda üst tarafa yumuşak yere, az kaldı başka yere gelecekti yanık çok zor gerçekten yanık kremi sür o rahatlatır

ayen tarif ettigin yere döküldü benimde yanık kremi var fabrikadada hamilelerde ço zaruri olmadıkça kullaılmamalı yazı bende tırstım surmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…