- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #37.361
Kızlaaaaar hayatumuttur GAMZE doğurmuş, dün öğleden sonra sezeryan olmuş, oğluda kendide çok iyiymiş, hepinize çok selamı var :)))
Bu aralar topik çok durgun gibi, tembellik yapiyoruz sanırım
TUMAY canım kalbini ferah tut inşallah bir daha hiç kötü birseyle karşılaşmayacaksın :) Rabbim hep güzellikler çıkarsın karşına, 18. Hafta hissetmek için çok ereken degil mi, bizim okulda bir arakadaş ikinciye hamile 20. Haftadan sonra hissetmiş, daha bugün konuştük, eee buna ne diyeceksin şimdi beebgım :)))
canım çok kolay, ben de geçen seneden beri yapıyorum, domatesleri soyup doğruyorsun( rondodan geçiren de varda ben doğranmış seviyorum ) tencereye alıyorsun benim tencerem 10kglık alıyo 3 seferde yaptım, 10 kglık domatese 1 çay bardağı yağ, 1,5 yemek kaşığı kaya tuzu koyuyorsun ve kaynatıyorsun kaynamaya başlayınca 10 dk daha pişiriyorsun altını kapatmadan kısarak, tencere üzerinde kavanozlamaya başlıyorsun ben kavanoza dolduruyorum eşim sıkıca kapatıyor ve tezgah üzerine ters bir şekilde koyuyorsun hepsi bitince üzerini sofra beziyle örtüyorsun 24 saat bekliyo ondan sonra kaldırabilirsin ben kilere koyuyorum karanlık olduğundan vaya güneş almayan bir yere koyabilirsin konsol içine falan. birde kavanozun kapakları yeni olacak hava almasın diye, kışın okadar iyi oluyorki mis gibi yaz domatesi kokuyor domates konulan her yemeğe de kullanabiliyorum dolmaya bile, bence dene bende gecen sene korktum cesaret edip bir kasa yapmıştım çok da güzel olmuştu
:))Evet sirf moral bozmak icin varlar kiskaniyolar desem cok sukur bi kizi bi oglu var Allah bagislasin ...Bende kimseye soylemedim ama artik belli oluyor sorulara dogru duzgun cevap vermemek lazim sanirsam dogrulari soylememek gerek :))şu etrafa mutsuzluk ve negatif enerji yaymaya çalışan çenesi çok kafası az çalışan fesat komşulardan nefret ediyorum...çevremde vardı yolda görsem yüzüne bakmıyorum çıkar hayatından ne hali varsa görsün patavatsız...çok sinirlendim kusura bakma...benim sorunsuz gebelik öyküm var ve 5 yaşında oğlum 2. bebeğimede hemen hamile kaldım bu luzumsuzlar bana düşük yapma deyip duruyorlardı bebeğim düştü tabi ki onların yüzünden değil ama haketmiyolardı mutluluğumu paylaşmayı ortada bişey yokken böle söylediler şimdi tekrar hamile kalsam kesin düşecek gözüyle bakarlar bende söz verdim kendime bidaha rabbim nasip ederse kimseye söylemicem özellikle senin bugün canını sıkan luzumsuz gibilere...
canım buarada 20. haftadan sonra hissedilir hareketler daha erken..
peki kavanozlara koyduktan sonra kaynatılmıyormu kavanozlar
Sa
:))Evet sirf moral bozmak icin varlar kiskaniyolar desem cok sukur bi kizi bi oglu var Allah bagislasin ...Bende kimseye soylemedim ama artik belli oluyor sorulara dogru duzgun cevap vermemek lazim sanirsam dogrulari soylememek gerek :))
bende hafta sonu kışa ezme falan yapmayı düşünüyorum ama bakalım kıssmet olursa hiç gözüm yemiyo ama kışa hazırlık yapmak lazımm barbunya falan da alıp koymam lazımmmÖzlem yardıma gelsene bana :)))
valla canım kışlık hazırlamak çok iyi oluyor hele ki erzurum gibi bir yerde, ben seviyorumda uğraşmayı kışlık hazırlamayı, bide çalışanlar için çok rahat oluyor hemen pratik yapıyorsun, fasulye bende yapıcam da memleketten yiğenimi bekliyorum o gelirken ona sipariş edicem çünkü erzurum fasulyesini sevmiyorum pişmiyo, kırmızı biber közlemesinin konservesini denedim gecen gün çok güzel oldu bir deneyeyim dedim olursa yaparım dedim vallahi çıkar kahvaltıya oh mis gibi, patlıcan da yapmıştım ama oldumu bilmiyorum
TÜMAYIMIN DUA ÖNERİSİ
Aklima bi degisik bisey geldi aslinda mesela pazartesiden cumaya kadar herkes bir yasin okusa sonra bir arkadas cuma saati tum yasinleri Tek tek isimlerle bagislasa.Bir hafta yasin bir hafta belli sayida kisa bir sure hem
bu fikir güzel 33 ihlasta olabilir (neden 33 ????)
Şİmdi 100 dicem ayaklanma çıkacaktespihle okuayan olursa sayması kolay olsun diye
kız özlemmmmm ne yapıyon bebğem???
Kızz özlem nerelere gittin, bende gidiyorum ,özledim seni :)) Meral de yok Bedriye de yok bu aralar telefonla bir taciz edeyim ben onları :))))) haydi sana hayırlı huzurlu geceler canım
günaydın kızlar dün bacagıma cay döküldü mubarek nasıl yandı kavruldu resmen kızıma bişe oldu die çok korktum ama elhamdülillah hareket ediyo yanan yere patolon degdikçe acıyo yanık ne zormuş
geçmiş olsun canım bir kere benimde dökülmüştü tamda üst tarafa yumuşak yere, az kaldı başka yere gelecektiyanık çok zor gerçekten yanık kremi sür o rahatlatır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?