- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #37.381
yok canım domatesi pişirdiğin için sıcak sıcak kavanoza koyup sıkıca kapatıyorsun, dediğin gibi de yapılıyor ama domatesi çiğden koyanlar öyle yapıyor sanırımpeki kavanozlara koyduktan sonra kaynatılmıyormu kavanozlar
fetih suresi ve ihlas olabilir fetih suresi çok uzun değil aslında ama evde okuyamayanlar için sıkıntı olabilir, ben uyarım canımduyuru
Topiğimizin ÜşengeÇ ve Tembel hanımları (bende dahil) sizlere sesleniyorumdua için yeteri kadar talep alamadım, 3-4 kişiyle dua listesi yapacağım valla, anladığım kadarıyla fetih suresi önerisi ağır geldi o zaman son önerilerimi sunuyorum ,bunlardan birini perşembe öğlen 14.38'e kadar seçin ve listeye eklenmek istediğinizi belirtin
1. her kişiye 3 gün vererek fetih suresi okumak
2. günde 33 tane ihlas suresi okumak
3. (tümayımın önerisi)
niye kimseler gelmiyor ya ben bu aralar azıcık rahatım fırsat buldukça geliyorum topik genelde boş oluyorGunaydın ballarım,bugün herkesi topige bekliyorum,öpüyorum :)
günaydın kızlar dün bacagıma cay döküldü mubarek nasıl yandı kavruldu resmen kızıma bişe oldu die çok korktum ama elhamdülillah hareket ediyo yanan yere patolon degdikçe acıyo yanık ne zormuş
çok geçmiş olsun canım ay tabi zordur azcık bir yerin yansa kaç gün acıyor, serin tenine yapışmayan giysiler giy.günaydın kızlar dün bacagıma cay döküldü mubarek nasıl yandı kavruldu resmen kızıma bişe oldu die çok korktum ama elhamdülillah hareket ediyo yanan yere patolon degdikçe acıyo yanık ne zormuş
ayen tarif ettigin yere döküldü benimde yanık kremi var fabrikadada hamilelerde ço zaruri olmadıkça kullaılmamalı yazı bende tırstım surmedim
Canim gecmis olsun ufff cok acir o simdi keske bol etek falan giyseydin
çok geçmiş olsun canım ay tabi zordur azcık bir yerin yansa kaç gün acıyor, serin tenine yapışmayan giysiler giy.
saol cnm ya evet aslında aklıma geldide doktora gidicektim onla rahat edemem diye giymedim bugun ayrıntılımızda var dua edi hayırlı haberler alayım
canım çokkk geçmiş olsunnnngünaydın kızlar dün bacagıma cay döküldü mubarek nasıl yandı kavruldu resmen kızıma bişe oldu die çok korktum ama elhamdülillah hareket ediyo yanan yere patolon degdikçe acıyo yanık ne zormuş
ayşecim bence almanya hem daha ekonomik hem daha stressiz olur senin için vakit sıkıntın olmadığı için canım. ben olsan sanırım almanyadayken yaptırırdım. t ile almanya arasında bayada bi fiyat farkı var.Asyamca ve yasemin cok sagolun kizlar agziniza yureginize saglik 333 ayetelkursi okunmus oldu sayenizde bitti tasti bile)
Benim bu sabah cok karnim agirdi aha dedim yine olmadi yarin gelir herhalde benimki bi yanim boyle bi yanimda hayal kuruyor hamilelikle ilgili
Bana akil verin ne yapayim sizce cok kararsiz kaldik
Acaba almanyada 1500 euroya bir kere tup yaptirsakmi yoksa bu gittigim trde 4000euroyami yaptirsam tup soyke bi durunda var bizide dusunduren asil konu bu tr gittimmi eylulden kasima kadar orda kalmaliyim tup icin ama almanyada zamaniniz kisitli degil istedigin vakit sizce almanyami turkiyedemi bi oylama yapsak cogunluga gore yapcam artik ya ::))
günaydın kızlar dün bacagıma cay döküldü mubarek nasıl yandı kavruldu resmen kızıma bişe oldu die çok korktum ama elhamdülillah hareket ediyo yanan yere patolon degdikçe acıyo yanık ne zormuş
yaaa ne güzel seslenmişsin valla helal olsun sanaduyuru
Topiğimizin ÜşengeÇ ve Tembel hanımları (bende dahil) sizlere sesleniyorumdua için yeteri kadar talep alamadım, 3-4 kişiyle dua listesi yapacağım valla, anladığım kadarıyla fetih suresi önerisi ağır geldi o zaman son önerilerimi sunuyorum ,bunlardan birini perşembe öğlen 14.38'e kadar seçin ve listeye eklenmek istediğinizi belirtin
3. (tümayımın önerisi)
Günaydın cancağızlarım güzel Birgün geciririz inşallah canım annem bana hamileyken karnının tam üstüne bir demlik dolusu sıcak su dökülmüş benim de içerde tam şeyimin üstü birde ayağım yanmış doğduğumda yanık izi varmış halen bile yanık yerî beyaz orda hiç tüy falan yokgünaydın kızlar dün bacagıma cay döküldü mubarek nasıl yandı kavruldu resmen kızıma bişe oldu die çok korktum ama elhamdülillah hareket ediyo yanan yere patolon degdikçe acıyo yanık ne zormuş
Günaydın kızlar hayırlı sabahlar...
bugün enerjim düşük nedense, abdest alayımda nazar duaları filan okuyim, gökyüzüne bakayım ferahliyim biraz diyorum...
resmen üzerimize toprak serilmiş gibi hepimizde bir ağırlık var bence nazar duası okuyalım bak şimdi aklıma geldi hergün 1 kişiye, nas , felak, ihlas, ayetel kürsi okumaya ne dersiniz?
Günaydın cancağızlarım güzel Birgün geciririz inşallah canım annem bana hamileyken karnının tam üstüne bir demlik dolusu sıcak su dökülmüş benim de içerde tam şeyimin üstü birde ayağım yanmış doğduğumda yanık izi varmış halen bile yanık yerî beyaz orda hiç tüy falan yok
duyuru
3. (tümayımın önerisi)
ayyyyy annen daha fena yamışş karnıma gelmedi çok şükür mevlam yüzüme baktı
yaseminnimmmm senin dediğin surelerede varım ben.. isterseniz öyle okuyalım.. isterseniz siz bilirsiniz de kızlar dediğiniz sureleri kışa doğru okuyalım herkese daha çok evine kapanmış olur akşamları o zaman belki daha rahat okuruz.. ayy resmen sizi kandırmaya çalışıyorum..ben vesile olmayayım bari en azından günaha girmiyim bakalım ne seçiceksiniz merakla izliyorum..
bide kızlar ben haldır haldır tefriciyeyi okuyorum nasıl bitiriceğimm şu ana kadar 300 lerdeyim dah önce başlamadığıma çok pişmanım, aslı nasıl 2,3 günde 1000 ad okuyordu inşAllah tamamlarım hayırlısıyla kısmet olursa doğuma girerken borçsuz gireyim inşAllah, geri dönemezsem bari bu borcum olmasın..
duyuru
3. (tümayımın önerisi)
Kızz özlem nerelere gittin, bende gidiyorum ,özledim seni :)) Meral de yok Bedriye de yok bu aralar telefonla bir taciz edeyim ben onları :))))) haydi sana hayırlı huzurlu geceler canım
Günaydın kızlar hayırlı sabahlar...
bugün enerjim düşük nedense, abdest alayımda nazar duaları filan okuyim, gökyüzüne bakayım ferahliyim biraz diyorum...
ayşecim bence almanya hem daha ekonomik hem daha stressiz olur senin için vakit sıkıntın olmadığı için canım. ben olsan sanırım almanyadayken yaptırırdım. t ile almanya arasında bayada bi fiyat farkı var.
nzancım çok geçmiş olsun yaa ayyy nazara bak offf Allahım şifa versin yanık çok fenadır, hametan diye bir yanık kremi var çok iyi gelir tatlım aklında bulunsun
yaaa ne güzel seslenmişsin valla helal olsun sana
resmen üzerimize toprak serilmiş gibi hepimizde bir ağırlık var bence nazar duası okuyalım bak şimdi aklıma geldi hergün 1 kişiye, nas , felak, ihlas, ayetel kürsi okumaya ne dersiniz?
KIZLAAARR günaydıınn
ayyy gelemiyorum bi türlü yüreğim sizinle ama..
beni hemen özet geçeyim, kayınbabam hala yoğun bakımda dünde doktor yoğun bakım sürecinin uzayabileceğini falan söylemiş kv bunun üzerine tansiyonu fırlamış acilde yatırmışlar hemen.. bizde akşam o telaşla hastaneye gittik akşam yine tansiyonu çıkmış vs.. şu an herkes iyide çok gerildim kızlar ya öyle böyle değil, bıraksalar heralde hüngür hüngür ağlıyacağım, eşimde üşütmüş eve gitmiyoruz günlerdir kv kalıyoruz.. Allah beterinden korusun da bunaldım biraz. Hakkımızda hayırlısı olsun inşAllah..
Bu sabah kalktımm meraallll diyerek resmen :)) test günü ne zaman kızlar ya..
Burcumm canım burcumm dua listesinde ben sadece 33 ihlas okursakdahil olucağım diğerlerinde bu seferlik katılamayacağım , belli çünkü şu ara karışıklık çok, evde de olmayınca herşey daha zor oluyor..
Tümayy kuzumm canımm xsana dün yazmak için girmiştim ama kısmet olmadı çıkmak zorunda kaldım.. bebeğin hareketlerini hiç takma diyorlar ki her gebelik başlı başına ayrı bir olgudur ilkinde şu haftada 2.de bu haftada hissettin diye bişey yok 2. gebeliğinde erken hissediceksin falanlar küllüyen saçmalık, ben çok gözyaşı döktüm hissetmiyorum ne oldu acaba diye 22. haftada doktor bana ee artık hissediyorsundur dedi, 19. haftada falan hissediyorum demiştim gaz da olabilir o hissettiğin bilemeyiz dedi ve bu haftalarda hissedip hissetmemende önemli değil zaten çünkü net hareketler olmaz dedi..o yüzden ben kendi kendimi yedim bebeği huzursuz ettim, sen etme, stres yaptırma bebişine..
Günaydın cancağızlarım güzel Birgün geciririz inşallah canım annem bana hamileyken karnının tam üstüne bir demlik dolusu sıcak su dökülmüş benim de içerde tam şeyimin üstü birde ayağım yanmış doğduğumda yanık izi varmış halen bile yanık yerî beyaz orda hiç tüy falan yok
yaseminnimmmm senin dediğin surelerede varım ben.. isterseniz öyle okuyalım.. isterseniz siz bilirsiniz de kızlar dediğiniz sureleri kışa doğru okuyalım herkese daha çok evine kapanmış olur akşamları o zaman belki daha rahat okuruz.. ayy resmen sizi kandırmaya çalışıyorum..ben vesile olmayayım bari en azından günaha girmiyim bakalım ne seçiceksiniz merakla izliyorum..
bide kızlar ben haldır haldır tefriciyeyi okuyorum nasıl bitiriceğimm şu ana kadar 300 lerdeyim dah önce başlamadığıma çok pişmanım, aslı nasıl 2,3 günde 1000 ad okuyordu inşAllah tamamlarım hayırlısıyla kısmet olursa doğuma girerken borçsuz gireyim inşAllah, geri dönemezsem bari bu borcum olmasın..
aslının dua okumasınasedaında temizlik yapmasına yetişemeyiz biz bedriye kasma kendini sen bizi rol model al çok fazla okuyamıyozya kendini daha iyi hissedersin beimde kuraım kaldım 9 cüzde asıl bitcekse hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?