Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

abartmayın kızlar yawww sen de biraz üzerine düşsen de bitirsen şu hatimii :) ya bana da bu aralar bişeyler oldu uzaklaştım iyice hatimlerim var hiç okumaya fırsatım olmuyo tefriciyyelerim var çekemiyorummm amanınnn yanmışım ben yawww ((

bedriye canımmmm okursun dert etme bunu da hem yardım istersen seve seve yardım ederim canımmm ama illa kendim okuycam diosan da elinden düşürme teşbihini Allah'ın izniyle bitirirsin :)

aslıımmm niyetlenirken tek okuyayım diye niyetlenmiştim.. şimdi elimizden geleni yapacağızz inşAllah.

yok öyle niyet almadım ama okuyabildigim kadar okuycam okuyamadıgımı dagıtcam diyorum baştan beri kendim okusam daha iyi bakalım nasıl olur

ramazanda ne güzel okuyodum ramaza bitti kuranımda bitti hergün birde yasin okuyorum ben onu sabah namazdan sonra okuyorum onu öglene alsam sabah namazdada okusam biter aslında ilerde çok sıkışcam off bilmiyorum alahım yardımcım olsun inş.

Çok mutsuzum....Hayatımın en mutsuz dönemini geçiriyorum diyebilirim (RABBİM bu günlerimi aratmasın)...Ne ev, ne iş...İşyerim tam bir kabus nefes alamıyorum o kadar yoğun ve stresli günler geçiriyorum ki...Neyse kaldı 3 gün e bugün de bitti sayılır...Sonra benim eleman gelecek ve nefes alabileceğim..Nefes demişken dün noldu anlatayım;

akşam saat 6:30 gibi eve geldim yemek yaptım 45 dk ayaktaydım ve gayet de iyiydim...birden bi halsizlik çöktü ocağın altını kısıp içeri uzandım...bi üşüdüm sanki pike aldım üstüme derkn titremeye başladım...Şükürler olsun ki tam o sırada kocam geldi..sweat getirdi baya kışlık..yok yetmedi nasıl titriyorum nasıl üşüyorum anlatamam...Pikenin üstüne battaniye onun üstüne bi pike daha ve yemin ederim abartmıyorum onun üstüne de çarşaf gibi bişey...zangır zangır titriyorum..Kocam saçlarımı toplayacaktı bi dokundu bana yanıyorum...çok korktu..ateşimi ölçtük 38,5..sonra zencefil, karanfil, tarçın kaynattı aman ben bir terledim bir terledim..2 kere fanila değiştirdim sonrada uyumuşum şimdi gayeet iyiyim...aaa süper bomba olanı söylemedim...vurunduğum iğneler nedeniyle totomda apse oluştu...annem o apsenin yapabileceğini söyledi......doktora whatsapp tan yazdım o da annem haklı iğneler sebep olmuş olabilir minoset tablet al korkma dedi...vee bilin bakalım minoset nerdeydi...Annem Ankara ya dönerken "ay Meral ilaç dolabında hiç yoksa 3 kutu minoset var bunu da aldın lazımmış gibi ben bunu alıyorum "dedi...bende müthiş bir rahatlıkla tabi tabi al dedim...akşam kalk ara tara 1 kutu buldum o da minoset plus ...doktora sordum kesinlikle hayır dedi...Kocama söylesem boğar beni..Kimselere bişey demeden yattım ve işte uyumuşum...şimdi göğsüm gıdıklanyor...pis bi öksürük var o kadar...

Bu arada test günüm Cuma...ALLAH büyük....

geçmiş olsun tatlım ne güzel cuma mübarek günde inş. güzel haberlerini alacagız allahın izni ile

valla canım al benden de o kadar negatifi aldığımdan beri kuranı hiç açmıyorum dilime hiçbir dua almıyorum içimden gelmiyor sanki ama bu durumdan da rahatsızım. Başımıza ne gelirse gelsin yine Allah'a şükretmeli dualarımızı etmeliyiz o hayırlı olanı biliyor ancak biz bilemeyiz.

Canım benim dr dediği gibi apse yapmıştır bende olmadı ama benim ayaklarım çok üşüyordu vücudum yanıyordu. Eşi dokunamıyordu bile hava da sıcaktı zaten. Minoset parol bunlar gebelikte içilebiliyor hatta çok hasta olursan antibiyotikte alabilirsin belli miktarda zararı yok bir arkadaşım baya sık hasta olmuştu gebeyken antibiyotik verdi doktoru ama dikkat et kendine işe giderken hırka filan bulundur yanında açık ayakkabı giyme ayağında çorabın olsun kapalı ayakkabı giy ayakları sıcak tutmak lazım. Ve büyük gün cuma sabırsızlıkla bekliyorum inşallah güzel haberlerini alıcaz canım.

ahh canım o eskidendi o eski halimden eser yok şimdiii valla geçen hafta hiçbir iş yapmadım haftaiçi gidiyorum yemek yapıyorum yiyoruz oturuyorum öyle evde iş var aslında yapacak yok saldım iyice.

Ay ne ilginç nasıl seni etkilemiş çok şaşırdım demekki çok çok dikkat etmeliyiz bide ben şunu merak ediyorum bazı bebeklerde yüzünde leke oluyor ben çocukken hatırlıyorum böyle çilek lekesi gibi bir şey vardı bebeğin yüzünde anne çilek yiyip yüzüne sürerse olurmuş caba doğru mu bizde ciğer falan yerseniz dikkatli yiyin derler leke olabilrimiş doğrumudur acep:26:

geçmiş olsun meralcim üşütmüş de olabilirsin ama terlemen iyi olmuş terle atılıyor hastalık, hadi bir cuma günü hayırlı haberler verirsin inşallah.

herkese mutlu günler... şekerle mücadelem devam ediyor kızlar.. diyet yapıyorum.. dua edin de insuline gerek kalamdan atlatayım su dönemi :18:
Allah şifa versin diyetle atlatılıyor diye biliyorum, inşallah gerek kalmaz

Bundan ram iki hafta once asilamam olmustu bugun adet oldum yani catlaaya yakin olmus yine asilamam cok yorgunum gozlerim kizardi basim agriyor aglamadim ama uzuldum

Bundan ram iki hafta once asilamam olmustu bugun adet oldum yani catlaaya yakin olmus yine asilamam cok yorgunum gozlerim kizardi basim agriyor aglamadim ama uzuldum

hayırlısı olsun üzülmemek elde değil ama Rabbimin bir bildiği vardır çok üzme kendini inşallah kendiliğinden kalırsın hiç bir şeye gerek kalmaz

kıyamam sana Allah hakkımızda hayırlısını versin, bunda da vardır bir hayır..
Geçenlerde bi soru sormuştun türkiyede mi almanyada mı diye ben olsam türkiyeyi tercih ederdim sebeblerime gelince;

1- yıllık iznimi ayarlamışım almanyayı tercih edip Allah korusun negatif olursa izin hakkım seneye kalırsa üzülürüm..
2- türkiyedeki tüp bebek merkezlerini almanyaya göre daha bi övüyor gibiler..
3-pahalı olanın vardır bir hikmeti diye düşünürüm ben..
4-almanya da yaşıyorsun zaten istediğin zaman orada halledersin türkiyeye gelip gitmek zor ayarlayabiliyorsan burada dene derim..

Ama inşAllah hiçbişeye gerek kalmaz hayırlısyla inşAllah.. Büyük sürpriz yaşarsın bi daha ki aya

Sagolun kizlar hayirlisi Insaallah
Bedriyecim dedigin gibi trde yaptircam ama benim adet yumurtlama donemi vs ekimin 15 denk geliyor yani bayramda yapmazlar herhalde tatildeler ah ah yani kasimvaralik gibi olur. Ben ama bu gidusimde eylulde bi ongorusme tahlil falan yaptirsam olur herhalde

Kızlar napıyorsunuz bakalım. Bende otuyorum öyle kitap okudum şimdi bıraktım biraz. 2 hafta sonra çok yoğun oliciğim. Şimdi de müzik açtım dinliyorum öğrenci gelince zaten dinleyemicem. Haftasonu bir kahvaltı mı ayarlasam dışarıda diyorum ya bu ara bir gezesim var hem eşiminde kursları vardı bitti sınava girdi artık başbaşa haftasonu kahvaltılarını ikimizde özledik. Ya da evde güzel bir kahvaltı hazırlasam kalkıp. Bakalım düşünücem birşeyler. İkinci denemeye kadar gezmek tozmak eşime ilgi göstermek istiyorum. Biraz da rahat olmak ve bazı şeyleri tınlamamak.

Son düzenleme:

canım benim ne diyeyim bimiyorum ama tüpe geçmek için bu aşamadan geçmen lazımdı hem daha kolay daha az yorucu insan denemek istiyor ama kısmet değilmiş zamanı gelmemiş henüz inşallah gelecek ama aşılamalarda şans düşük zaten sakın sorun var olmuyor gibi düşünme normal ilişkiden birazcık daha fazla ihtimal. Bu günlerde geçecek bebeğimiz gelecek canımm hep umutlu ol ve sabırlı.

Ya az önce de Ebru Gündeş in bebeğinin kalbinin durduğunu öğrendim...arkasından canım çok sıkıldı topike gireyim dedim seni öğrendim...Fecii çöktüm...Herşey olumsuz herşey kötü...Noluyo yaaaaa.....Ben test yapmak istemiyorum...Çok korkuyorum...Neyse...Ayşeeemm kuzuuumm ALLAH aşkına o aptal memleketin aptal doktorlarına daha fazla gidip de canını sıkma...gel buraya miis gibi git memorial Semra Hn a...al kucağına bebeğini dön işine gücüne...Bu salakların bi halt becereceği yok...gerizekalılar daha doğru dürüst yumurta takibi yapamadılar...nolur buraya gel senin ilacın Türkiye'de...Şöyle müslüman bir doktor "BİSMİLLAH" deyip kurcalasın seni:))

Gel bebeğim memleketine gel...

Şimdi kızlar 2010 da biz Ebrucumla(Ebru Gündeş) aynı anda hamile kaldık...Ben tam 9 haftalıkken düşürdüm...ve onun hamilleik sürecini gözyaşlarıyla takip etmiştim (onun adına çok mutlu olmuştum garibim hep çok isterdi ya çocuk sahibi olmayı) neyse..tam benim transfer yapıldı televizyonu bi açtım hooop Ebrucum hamile...oha dedim ya, nası ya yine miii? ve az önce ne öğrndim biliyor musunuz taaam 9 haftalıkken kalbi durmuş...inanılmaz üzüldüm...Tövbe estağfurullah RABBİM beni affetsin tövbe tövbe ama aklımdan ilk anda acaba bu sefer de tam tersi mi olacak dedim...Tesadüfe bakar mısınız? ay çok saçmaladım değil mi? Ben kafayı yiyorum yeminle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…