Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

her doktorun arası 3 4 ay sürdü bende bi bakıyolardı olur senin çocugun diyolardı bende kös kös eve bi nedeni olmalı diyodum içimden ama kendimi doktorların dedigiyle rahatlatıyor ve erteliyordum bu adetten sonra bu adetten sonra diye diye bu zaman geldim millet bir yıldan sonra tedaviye başlar ben 3 yıl olmuş daha klomen bile kullanmadım eee noldu vajinal muayeneden korkan ben nelere maruz kaldım nasıl canım yandı bende sözde sebepsizdim adama dakika bir gol bir perde var dedi hiç regl 3 günü tahlil yaptırmadım ben dur bakalım onlara ne dicek kesinlikle bukete katılıyorum

cANLARIM ÇOK SAĞOLUN DESTEKLERİNİZ İÇİN, umutla yaşamak güzel, umutsuz olunca hayat çekilmz zaten, ama buketin dediği gibi çabalamak şart, bedriyenin dediği gibi de 3. günü doktora gitmek şart
ben şimdi çıkıyorum elimdeki işleri bitireyim, ardından bi dr arayışına gireyim bakalım işyerime yakın off ya sıkılıyorum, şu dr a gitme mevzusu olmasa ne güzel olurdu

canım hiç kavga edipte kayınvaldeni sevindirme aşkım aşkım , haklısın de alttan al , eşin sakinleşince anlatırsın derdini , o bağırdıkça sen sevimli gözükmeye bak , eşin içini dökütügünde sonra git sımsıkı sarıl eşine hiçbişey olmamış gibi inan bana canım hayat çok kısa ne zaman ne olcağımız belli değil yanımızdayken değerini bilmek lazım .
sadece senin için demiyorum herkes böyle düşünmeli giden geri gelmiyor keşkeler geri gelmiyor .
Allah yardımcın olsun umarım akşama kadar ikinizinde siniri geçmiş olur Rabbim içinizdeki siniri yok eder.
Eşinin yüzüne karşı içinden TEBBET suresini oku bana hocam söylemişti gerçekten işe yarıyor ....

evet tatlım komşumuyuz yoksa gel akşam denize karşı dertlenelim
dün hayal yazmıştım hatırlıyormusun, denize karşı oturup düşünecektim hamil olsam, şimdide efkarlanmam lazım denize karşı

İNANAmıyorum elimi uzatsam sana değerim belki o hayalindeki yüksek çatı mıydı hani ist ayaklarımızın altında kalıcaktı.. ayy romantik bir cümle bile kuramıyorum beeenn
ben esenyurt dayım.. avcılar çıkışında.. ayy ben senle komşuyumm sende bana gel oturalım bi günn ayy çok çok mutlu olurum şimdiden oldum inan ki.. ayy çok çok mutluyumm aayyy çok çok mutluyumm ayyy çok çok muutluyumm

ya canım ilaç gibisin sen çok iyi bi insansın rabbim emeklerini boşa çıkarmasın gönlüne göre versin ben 3 yıldır evliyim eşim harika bi insan ama ailesinin problemi bitmiyorişte buda bizi huzursuz ediyor

aynı msj tekrar gelmiş

nereye gidiyomuşsun kocanı bırakıpta..:)) küfür ve beddua iyi bişey değil.. onlar kendine geri dönecektir yaşına rağmen bunuda bilmemesi şaşırtıcı..sabret bu insalara karşı..inan bana mükafatını alacaksın..ama mükafatı aldığını anlamayı Allah sana nasip etsin..

yaseminnn dur gitmee çapaya git.. kontrolleri tüm testleri yapıyorlar.. ilgililerde oraya gitt.. hatta ilk ay tek git sonraki ay beraber bööle gideriz.. topiktekiler hastanede olur bu bölümün başı da.. valla fırsat varsa gerçekten çapa iyi bak..

buket Allah yardımcın olsun inşAllah.. senden yana senden çok belki de ümit var yüreğimde.. Allah yardımcın olsun

bedriye nerdesin canım tam belki senle biz çok yakınız ben haramideredeyim esenyurtta

kavga anında mı tebbet okumak??denerim bunu bende

buket Allah yardımcın olsun inşAllah.. senden yana senden çok belki de ümit var yüreğimde.. Allah yardımcın olsun

ssağol canım benim..ümit hep var..Allah razı olsun..Allah hepimizin yardımcısı olsun..

olsun canım ya mücadelemize devam edeceğiz, üzülme sakın. bende akşam dr gideceğim klomenin dozunu yükseltecekti malum regl oldum inşallah kistlerimde bir gelişme vardır ne bileyim azalmışlardır belki. ayrıca dua eden herkesten Allah razı olsun. Allah herkesin gönlüne göre versin.

bedriye nerdesin canım tam belki senle biz çok yakınız ben haramideredeyim esenyurtta

okuduğumda aynen şöyle dedim kendi kendime lan bi gün bize gelin toplaşıpta ne olur sanki dedimm.. ben esenyurtda kiptaş evleri var oradayım.. hanı yeni academia evleri yapıldı az ilerisi.. biliyor musun söylediğim yeri..

Tümay canım benimm canın sıkkınmış bende şakalarla falan konuşuyorum.. şimdi bende şöyle duymuştum sinirli eşe, kişiye 21 kere besmele çekip üfliyecekmişsin.. çok faydasını gören yakınım var.. o arkası falan dönükken oku oku sonrada üzerine çaktırmadan üfle.. bunu aynı zamanda kv dene de oku.. bence kayınvalidenle ilgilide artık tartışmaya falanda girme pek muhatapda olma.. sorarsa söyle. sen hiçbirşekilde muhatap olma derim.. eşinle de ne kadar seni gersede iyi ol ama üzgün olduğunuda bilsin derim.. ve bunaldığını da söyle.. güzel bir dille..

ben de bekarken avcılar da oturuyordum evlendikten sonra esenyurt kiptaşa taşındı annenler 4.etap ben bursa da oturuyorum şimdi ama sık sık geliyorum oralara bide tanışık çıkıyormuşuz sizlerle

canım bende aynı senin gibi her drun arasına kaç koydum daha klomen

Son düzenleme:
ben de bekarken avcılar da oturuyordum evlendikten sonra esenyurt kiptaşa taşındı annenler 4.etap ben bursa da oturuyorum şimdi ama sık sık geliyorum oralara bide tanışık çıkıyormuşuz sizlerle

o zamaaaann sanırsam annenlerde aynı sitedeyiz.. annenlere geldiğinde haberdar etsene.. beni tanımaz ama annenler hiç komşum yok çünkü karşı komşum harici.. işten eve evden işe olunca tanışamıyor ki insan kimseyle.. hafta sonlarıda temizlik felan.. vay be nerdeyse hepimiz yakın olduk birbirimize bi şekilde.. şok oldum

Burayı uzun zamandır takip ediyorum, rabbim isteyen herkese hayırla sağlıkla bebek nasip etsin inşallah. Aklı zihni yerinde, fiziksel sağlığı yerinde hayırlı evlatlar versin.
( ben de içinde dahil)

canım bende aynı senin gibi her drun arasına kaç koydum daha klomen

telefonla yazıyordum eksik çıkmış diyodum ki ben de her drun arasına kaç ay koydum daha klomene bile başlayamadım bu ay güya başlayacaktım klomene ama kist çıktı bu seferde doğum kontrol hapı kullanıyorum şu anda

bide benim baya kahverengi lekem var kaç gündür utanmasam hap kullanırken hamile kaldım şuanda yerleşme kanamsı oluyor dr muayenede anlayamdı diyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…