- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #3.741
eczacı dediki çok şanslısın , bende dedimki şans mı şanssızlıkmı bilemedim öyle demeyin şans dedi..sonra söylediğime pişman oldum..kaç kişinin duası var benim bu maratonumda hepsi karşıma geliyo..kaç kişinin duası karşı geliyo diye düşünüyorum ve dua edenlere dua ediyorum(sizlerde dahil)..o eczacının, o depo sahibinin orada olması, o hava alanındaki adamın annesini ankaraya gidiyor olması gib bir hesap var altta..demekki onlarında bu işten bir alacağı var..bir sevaba ortak olacaklar..bu adamların benden alacakları dualar varmış..
yasemin senin nezdinde herkese söylüyorum lütfen doktora gitmekten korkmeyın ve gidin..sadece beklediğinizi değil çabaladığınızı gösterin..korkmanın bi faydası yok..misal hsg de acıdı diyorsun ..acıdı ve bitti şimdi hatırlıyormusun..acıyı hala hissediyomusun??tarif et deseler edersin ama yaşadın ve bitti.. o kadar..gidin doktora lütfen
eşimle iyi olayımda artık çocuk falan istemiyorum kaynana cadısı kattı ortalığı birbirine eşimle büyük bi kavga akşama beni bekliyor onun sonunda kocasız kalırım büyük bi ihtimal
neyse takma zamanı var demekki ben inanıyorum gelicek senin bebişin
evet tatlım komşumuyuz yoksa gel akşam denize karşı dertlenelim
dün hayal yazmıştım hatırlıyormusun, denize karşı oturup düşünecektim hamil olsam, şimdide efkarlanmam lazım denize karşı
ya canım ilaç gibisin sen çok iyi bi insansın rabbim emeklerini boşa çıkarmasın gönlüne göre versin ben 3 yıldır evliyim eşim harika bi insan ama ailesinin problemi bitmiyorişte buda bizi huzursuz ediyor
aynı msj tekrar gelmiş
cANLARIM ÇOK SAĞOLUN DESTEKLERİNİZ İÇİN, umutla yaşamak güzel, umutsuz olunca hayat çekilmz zaten, ama buketin dediği gibi çabalamak şart, bedriyenin dediği gibi de 3. günü doktora gitmek şart
ben şimdi çıkıyorum elimdeki işleri bitireyim, ardından bi dr arayışına gireyim bakalım işyerime yakın off ya sıkılıyorum, şu dr a gitme mevzusu olmasa ne güzel olurdu
nereye gidiyomuşsun kocanı bırakıpta..:)) küfür ve beddua iyi bişey değil.. onlar kendine geri dönecektir yaşına rağmen bunuda bilmemesi şaşırtıcı..sabret bu insalara karşı..inan bana mükafatını alacaksın..ama mükafatı aldığını anlamayı Allah sana nasip etsin..
İNANAmıyorum elimi uzatsam sana değerim belki o hayalindeki yüksek çatı mıydı hani ist ayaklarımızın altında kalıcaktı.. ayy romantik bir cümle bile kuramıyorum beeenn
ben esenyurt dayım.. avcılar çıkışında.. ayy ben senle komşuyummsende bana gel oturalım bi günn ayy çok çok mutlu olurum şimdiden oldum inan ki.. ayy çok çok mutluyumm aayyy çok çok mutluyumm ayyy çok çok muutluyumm
canım hiç kavga edipte kayınvaldeni sevindirme aşkım aşkım , haklısın de alttan al , eşin sakinleşince anlatırsın derdini , o bağırdıkça sen sevimli gözükmeye bak , eşin içini dökütügünde sonra git sımsıkı sarıl eşine hiçbişey olmamış gibi inan bana canım hayat çok kısa ne zaman ne olcağımız belli değil yanımızdayken değerini bilmek lazım .
sadece senin için demiyorum herkes böyle düşünmeli giden geri gelmiyor keşkeler geri gelmiyor .
Allah yardımcın olsun umarım akşama kadar ikinizinde siniri geçmiş olur Rabbim içinizdeki siniri yok eder.
Eşinin yüzüne karşı içinden TEBBET suresini oku bana hocam söylemişti gerçekten işe yarıyor ....
buket Allah yardımcın olsun inşAllah.. senden yana senden çok belki de ümit var yüreğimde.. Allah yardımcın olsun
kavga anında mı tebbet okumak??denerim bunu bende
ssağol canım benim..ümit hep var..Allah razı olsun..Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Hamile olmayan bir kadında, kandaki B-hCG seviyesi 0-5 mIU/ml dir.
bu kadın ben oluyorum kızlar
değere bak yaa ama neyseki 0 değil, bir gelişme var yani 0,11
hiç üzülmedim Allahtan burda gırgıra vuruyoruz amannnnnn napim yani Allah OL demeden olmuyor işte buyrun, ama ben hala adet olmadım tabi o da bir vahim durum, bana yine dr yolu gözüküyor ha ben size diyim
bedriye nerdesin canım tam belki senle biz çok yakınız ben haramideredeyim esenyurtta
bedriye nerdesin canım tam belki senle biz çok yakınız ben haramideredeyim esenyurtta
İNANAmıyorum elimi uzatsam sana değerim belki o hayalindeki yüksek çatı mıydı hani ist ayaklarımızın altında kalıcaktı.. ayy romantik bir cümle bile kuramıyorum beeenn
ben esenyurt dayım.. avcılar çıkışında.. ayy ben senle komşuyummsende bana gel oturalım bi günn ayy çok çok mutlu olurum şimdiden oldum inan ki.. ayy çok çok mutluyumm aayyy çok çok mutluyumm ayyy çok çok muutluyumm
okuduğumda aynen şöyle dedim kendi kendime lan bi gün bize gelin toplaşıpta ne olur sanki dedimm..ben esenyurtda kiptaş evleri var oradayım.. hanı yeni academia evleri yapıldı az ilerisi.. biliyor musun söylediğim yeri..
her doktorun arası 3 4 ay sürdü bende bi bakıyolardı olur senin çocugun diyolardı bende kös kös eve bi nedeni olmalı diyodum içimden ama kendimi doktorların dedigiyle rahatlatıyor ve erteliyordum bu adetten sonra bu adetten sonra diye diye bu zaman geldim millet bir yıldan sonra tedaviye başlar ben 3 yıl olmuş daha klomen bile kullanmadım eee noldu vajinal muayeneden korkan ben nelere maruz kaldım nasıl canım yandı bende sözde sebepsizdim adama dakika bir gol bir perde var dedi hiç regl 3 günü tahlil yaptırmadım ben dur bakalım onlara ne dicek kesinlikle bukete katılıyorum
ben de bekarken avcılar da oturuyordum evlendikten sonra esenyurt kiptaşa taşındı annenler 4.etap ben bursa da oturuyorum şimdi ama sık sık geliyorum oralara bide tanışık çıkıyormuşuz sizlerle
canım bende aynı senin gibi her drun arasına kaç koydum daha klomen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?