Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Meralim sen uzulme senin positifini dort gozle bekliyoruz

Yavrucum ben kendim için üzülmüyorum ki...ALLAH herşeyin hayırlısını versin...ama o kadar çok olumsuz haber aldık ki bu son 1 ayda...çok düştüm ben...enerjim yerlerde...bi de sürekli kendimi başkasının yerine koyma gibi iğrenç bir özelliğim var...Bedriye kayınbabam hasta diyor bi anda eşimi düşünüyorum o napardı bn nasıl etkilenirdim...Sen hastalandım diyorsun hoop sen oluyorum...tuvalete giriyorum görüyorum başlıyorum ağlamaya...ve biliyorsun insan beyni gerçekle hayali ayırt edemiyor...zihnide canlandırdığın herşeyi gerçkten yaşıyorsun sanıyor...Yemin ederim vücut direncim düştü...Enerjim zaten sürüyor...RABBİM yalvarırım bana günah yazmasın bu söylediklerim isyan değil asla...

canım her kötü haber etkiliyor seni ama sen bunlara kafayı takma herşey olacağına varıyor şu anda seninle belki de olup olmadığını Rabbim biliyor inan var mı yok mu demenin her olumsuzlukta üzülmenin getirisi yok hep umudun olsun kasma kendini ben yaptım o hatayı var mı yok mu saatleri saydım test yapmak için bu sefer hiç acele etmicem. Belki de tesadüftür ama olabilir de belki de bu seferde senin bebeğin oldu. Ebru'ya da üzüldüm ama Demet Akalında gebeymiş pek sevmem kendisini ama bebek istediğini tüp denediğini olmadğını biliyordum röportajlarından hatta popstar zamanı kocası pasta göndemişti bülebt Ersoy takılmıştı buna o da yeni negatif aldım moralimi düzeltmek için gönderdi demişti çok üzülmüştüm ama demiş ki twittir da ne zaman kafadan çıkardım düşünmedim sürpriz yaptı demiş normal kaldı galiba yani işin sırrı kafanın rahat olmasında ne zaman ki hayatımızda olmaz olmaz demekten vazgeçeriz o zaman daha kolay oluyor. Sen de rahat ol canım güzel haberlerini alacağız

Ben sana acayip bir şey söyleyeyim mi bu ara felaket şeyler düşünürken buluyorum kendimi mesela diyorum ki histereskopi olurken rahim kanseri olduğumu öğrenseler alsalar rahmimi ya da yumurtalıklarımı her neyse hiç olmazsa tamam artık olamayacak hiçbir imkan kalmadı derim bu kadar paralamam kendimi diyorum Rabbim eğer nasibimde bebek sahibi olmamak varsa beni elde edemeyeceğim birşeyin peşinden koşturma bir bahane ile böyle bir şey olsun şimdiden alıştırayım kendimi. Sonra deli misin neler düşünüyorsun diyorum tövbe ediyorum ve düşündüklerini yaşar ya bazen bu seferde korkuyorum. Hani ortada sorun yok hep bir umut var olacakta tabii ki Allah izin verirse ama olamayacağını anladığımda da sabrımı tevekkülümü her zaman korucam biliyorum Allah vermediyse vardır bir bildiği ama bir sebeb olsa şundan olmuyor deseler sorunumu bilir kabullenirdim diyorum.

slm canlarım uzunnn bir aranın ardından bi haber vereyim kendimden dedim
anne olmak çok farklı çok güzel çol yorucu çok yıpratıcı kısacası herşeyi çoklarda yaşatan bir duyguymuş onu anladım göğsünüz kanaya kanaya bebeğinizi doyurmaya çalışırken canınızın yanmasını hiçe sayıp acaba göğsümden akan kan bebeğime zarar verirmiki diye düşünmekmiş annelik....
ağladığında gık dese sanki her an bişey olacakmış korkusuyla yaşamak biraz alışıncada uyutmak için canınızı dişinize takıp uyanmadığında özlemekmiş birazda... kalkınca kanayan yarılan göğüslerinizle boğuşacağınızı canınızı yakacağını bile bile hemde...
elinize verilmiş dünyanın en güzel hediyesiymiş her an kırılıp incinecekmiş sanki... minik elleri güzel gözleriyle size her bsktığında biraz daha bağlanmakmış birazda....
ayakta sallamam emzik vermem koyarım uyur kılışeleriyle 9 ay geçirdikten sonra ağlama nöbetleriyle başa çıkamayıp sırf sakinleşsin diye her yolu denemekmiş...
ne diyimki kızlar benim bal böceğim hırçın bir bebek biraz çok yoruyo annesini ama iyiki var ya Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş

umarım herkes iyidir kızlar bu arada ya

Çok duygulandım, Rabbim tümm isteeyernlere hepimize nasip etsin inşAllah. Sanada kuzucuğunla sağlık huzur iyilik, mutluluk nasip etsin inşAllah.. çok duygulandım gerçekten ne güzel anlatmışsın sen ya..

MERALL şu ara benimde üzerimde öölee tuhaf haller var astroljiyle alakası var mı durumumuzun.. o kadardolu hissediyorum ki kendimi belki Allah ın gücüne gitmesin de biraz mutsuz diyeyimm sanki herkes aynı duygudaymış gibi geliyor bana, Ebru gündeşle ilgili yazdıklarını ilk cümlelerinde yoksa bu sefer tam tersi mi dedim, Allah ım o istiyorsa inşAllah ona da tekrar nasip eder, sen inşAllah hayırlısıyla kucağına alıcağın evlarına gebe olduğunun haberini alır verirsin cuma günü..

Kızlar benim çokakıntım var afedersiniz ama sarı.. sebebini bilen eden var mı acaba? Gebelikte olur oo normal midir ki? Herhangi bi rahatsızlık vermiyor.

Sedamm benim tek yaşadığım şu oldu korkuyorum dediklerimi yaptırmak zorunda kaldım ben o yüzden hiç bişeye derinlemesine düşünmemeye çalışıyorum meselaa diyordum ki ben hiç ööyle gidip alttan muayene olamam gebe kalıncaa da karnımdan muayene etmelerini isterim diyordum hemen o ara dış gebe oldum ne muayene ne muayene, rahim filmi ben çektiremem de başkalarını bilemem diyordum gidip çektirdim yani düşünceyle çağırıyoruz belki iyiyi düşünüp iyi olsun diyeceğim.. ama bir önceki yazdıklarında çok haklısın gerçekten tınlama hiçbişeyi kafanı rahat bırak eşinde bi rahatlasın stressiz ortam hem spermlere hem yumurtalarada sağlık demek, kahvaltıya gidin bence.. ohh miisss

Kuzuuum inanılacak gibi değil ama ben bu hafta astrolojik hiçbir yorumu okuyamadım...şaka gibi beni çok iyi tanıyan bir arkadaşıma söylesem bunu sağlığımdan şüphe duyar...bildiğim tek bişey var ben de mutsuzum:) ki bu çok nadir olur kesin gökyüzünde bi haller var...amaaaaaa yarııınn YENİ AY vaarr...Bak bunu biliyorum..Hiç yoktan iyidir:)) o zaman napıyoruuuuz yarııınnn yeni başlangıçlar yapıyoruz....yenileniyoruz...veee yalvarırım mutlu olmak için dua ediyoruz...Şükrediyoruz...Seviyoruz...Seviliyoruz....

Bundan ram iki hafta once asilamam olmustu bugun adet oldum yani catlaaya yakin olmus yine asilamam cok yorgunum gozlerim kizardi basim agriyor aglamadim ama uzuldum
canımm üzme kendini inşallah en yakın zaman da sürpriz bir şekilde gelir bebeğin inşallahhh
tüp bebek konusuna gelince bence de burda yaptır derim..hakkında hayırlısı olsun..

ya Didemmm yazdıklarını ağlaya ağlaya okudum valla (( Rabbim yavrunu size bağışlasın inşallah olmayan herkese de hayırlı zaman da hayırlı evlatlar versin bu yolda bol sabır versinnnn..

NAZAN canım çok gecmiş olsun, tatlım inşallah hemen iyi olursun ve inşallah ayrıntılı ultrasound da herşey yolunda olur ve bize fotoda yollarsın belki :)

YASEMİN kuzun seninde enerjin kalmamış kıyamam ben sana ,idrar sonuçların çıktı mı, tansiyon ölçümün nasıl?
tansiyon ölçümüyle ilgili sana birkaç ipucu vereyim yürüdükten, merdiven çıktıktan, iş yaptıktan ve yemek yedikten yarım saat sonra tansiyona bakılır, hemen bakarsan yüksek çıkar buda seni yanıltır tatlım

MERAL tatlım gerginliğin ve mutsuzluğun sebebi inşallah hamişiliktir, çünkü inan bana ben hamile olduğumda ilk haftalarda hem çok sinirli, hem çok mutsuz ve halsiz olurum,cuma günüde hayırlı haber alacağız inşallah,bugün gece 10'a kadar bankada olacağına inanamıyorum ,kolay gelsin canım
herşey çok kolay olur inşallah, ama herşey
Ebrucuğunla ilgili hissettiğin tatemde çıkar inaşllah :)

AYŞE canım benim regl olmuşsun, üzülmüşsündür tabii, diyecek birşey bulamıyorum inşallah bu yaşadıkların seni çok güzel yerlere götürür, tüp bebeği kesinlikle turkiyede yap, senin için en önelisi işindeki iznini ayarlamak, gitmeden önce kara verdiğin tıp merkezini ara , sor hangi dönemde gelmen gerekir, ne kadar sürer falan ön bilgi al, evet turkiye daha pahalı ama ben avrupa doktorlarına kesinlikle güvenmiyorum bizimde oralarda yaşayan bir sürü akrabamız var, bütün hasta ameliyet işelrini burda yaparlar, eğer yanılıpta orda ameliyat olmuşlarsa gelip turkiyede düzelttirirler,yani keisnlikle Turkey :)

BEDRİYE ve SEDA canlarım bu dualardan uzak olma durumunu inanın bende yaşıyorum , ramazan ne kadar bereketli gecmişti, sırf yeniden dualara dönmek için burdaki listeyi hazırlamak istiyorum
BEDRİYE canım sürekli hastaneye git gel, evinden uzak ol, bunları bilirim, kendini çok yorma, inşallah hemen kendi evinize geri dönersiniz

TÜMAY tatlım bugün bebeğini (2.hamileliği) 20.haftada hisseden arkadaşıma sordum ,ilk hamileliğin nasıldı diye, başlarda hareketlerini çok hissettim ama 8.ayda hareketlerini çok nadir hissettim hep doktora gittim hiçnişey yokmuş dedi, şimdi kızı 4 yaşında zaten, 2.side oğlan olacak, içini ferah tut tatlım ama doktor dönüşü hemen sonucu yaz bize

DİDEM canım maşallah sana ,sen negüzel bir annesin, maşşalh size, Allah nazardan korusun

yine duyuru

madem bu aralar bir nazar, bir mutsuzlık halsizlik var hepimizde , nazarlardan kazalardan uzak olmak adına ve ayrıca siz tembel hatunların uzun sure okumadaki hevesinizide göz önünde bulundurarak son dua önerimizi sunuyorum

günde
1 tane nas
1 tane felak
1 tane ihlas
1 tane fatiha
1 tane ayetel kursi

5 tane sure, serviste, dolmuşta da okunabilir, aşağıya duaya katılmak isteyenlerin adını yazıyorum, adı eksik olan varsa bu mesajı alıntı yaparak bana cevap yazsin canlarım, perşembe gece 21.13 'de talepler kapanıyor ona göre Allah nasip ederse cuma listeye başlarız

yasemin
meral
b.burcu
k.burcu
bircan
bedriye
seda
aslı
özlem
ayşe
buket
tümay
nazan

. Cnm yeniyim ama isterseniz listeye katılabilirim

. Ahhhh ahhh cok güzel anlatmıssın cnm yaaa gözlerim doldu icim cız etti Allah sag salim büyütmeyi nasip etsin sana bende bu aralar cok negatif bi ruh hali var sanki hic yavrum olmayacak gibi geliyo cok üzülüyorum icim daralıyo Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda bu güzel duyguları yasatır insallahhhhhhhh

Sag ol canim benim icin sormussun.Bende karar aldim takmiycam bosuna stres yapip bebegimi uzmiycem doktora gidip gelince haber veririm insallah iyi haberlerle gelirim

beni de yaz canım ben de varım
ya kızlar hiç gelemiyorum bu aralar telefonum bozuldu telden giriyordum,ben de sizin gibi çok üşengecim,arkadaşım tefrivciye verdi cumaya kadar bitirmem gerekiyor,her adetimde çok çok kitap okuyordum bu sefer 1 kitap bile bitiremedim yarın yıkanacağım artık çalışmalara başlarız ve hafızlığımı uzun süredir adamakıllı tekrarlamadım yarın ona başlayacağım,off birde çok kilo almışım ya hangi ara 62 oldum anlamadım,4 5 gündür günde 1 saat oyun oynuyorum tabi oynamak denirse bir sürü anlamsız hareketler topluluğu ,inş zayıflayabilirim,aman çenem düştü benim sizi çok özledim bide
ayşenin aşılaması tutmamış hayırlısı olsun,Rabb im hayırlı bir zamanda ddaha fazla bekletmeden bebğini göndersin inş
meral ayy çok heyecanlı inş sen güzel bir haber verirsin,bu topiğin bi silkelenmye ihtiyacı var,bizi silkele ve kendimize getir,cuma büyük gün

Canım bu çok iyi olmuş beni de ekler misin canım benim :)

. Cnm yeniyim ama isterseniz listeye katılabilirim
Hoşgeldin sumeyya biraz bize kendinden bahsedermisin, tabikide seni dua listesine eklerim, ama hergün düzenli olarak ogün kimin dua günüyse ona okuyabilirmisin? Bazen bu liste yalniş anlaşılıyior sanki sadece sana okuyacagiz sen kimseye okumayacakmisin gibi :) bilgin olsun

Tamam bebekim ekledim say :)

Canım bu çok iyi olmuş beni de ekler misin canım benim :)

Tamam canım :)))

günaydın canlarım dun ayrıntılımız vardı çok şükür hersey yolunda bir aksilik yok çok şükür ama pek memnun kalmadım ayrıntılıdann ekrana kafamı cevrmekten boynum kopacaktı güzel bi fotoda vermedi yakalayamadı öksürdüm fala ama bizim kız peki istifini bozmadı babasına çekmiş zannımca agır accık neyse doktoruma geçtim dedimki doktor bey rahim ölçümüne bakcakmısınız evet bakalım dedi neyse abdomil bakınca 2.6 dedi vajial bakmam gerek dedi neyse vajinal baktı 4.4 çıktı elhamdülillah dikiş falan gerek yok dedi şeker yuklememizde yapıldı bugun alcam sonucu işte benden haberler bu kadar darısı diger arkadaşlarıma inş.

canım sevindim herşeyin yolunda olmasına çok şükür. Şekerde iyi çıkar inşallah..

günaydın hanımlar özledim sizi dün pek gelemedim,herkes nasıl, didem gelmiş annelik nasıl bişey onu anlatmış alıntıda gördüm,burcu dua önerisinde bulunmuş çok güzel olmuş üzerimizdeki ağırlıktan kurtuluruz inşallah,nazan sende ayrıntılıya gitmişsin çok şükür herşey yolundaymış, geçmişe bakmadım henüz gördüklerim bunlar,hepinizi kucaklıyorum ayyy enerji patlamasımı yaşıyorum nedir yaa kaç gündür ölü gibiydim şimdi birden çok mutlu oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…