- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #37.441
günaydın hanımlar özledim sizi dün pek gelemedim,herkes nasıl, didem gelmiş annelik nasıl bişey onu anlatmış alıntıda gördüm,burcu dua önerisinde bulunmuş çok güzel olmuş üzerimizdeki ağırlıktan kurtuluruz inşallah,nazan sende ayrıntılıya gitmişsin çok şükür herşey yolundaymış, geçmişe bakmadım henüz gördüklerim bunlar,hepinizi kucaklıyorum ayyy enerji patlamasımı yaşıyorum nedir yaa kaç gündür ölü gibiydim şimdi birden çok mutlu oldum
Ben çok üşüyorum ya kütüphanede değilim başka yere bakıyorum bu hafta burası da serin arkaya bakıyor çünkü üzerimde hırkam var ayağım çıplak ama babet giymiştim ellerim ayaklarım buz kesti. Kansızlık mı başladı nedir. Bu arada gittikçe kilo veriyorum almaya çalışırken nasıl iştir bilmiyorum bir öğün yemesem düşüyor ya insanlar ölüyor kilo vermek için bende vermek istemiyorum ya anında gidiyor dün sadece akşam yemeği yemedim canım istemedi baya farketmiş. Benim bir yeme düzeni oluşturmam lazım sonuç belli olduğundan beri folik asiti de içmiyorum yeni farkettim.
bu enerjiyi ziyuan etme özlemim bilmez deilsin neden bahsettigimi
ayy seda dün doktorum kızdı bana çok kilo almışsın dedi dedimki çok acıkıyorum tutamıyorum kendimi dedim bakalım nolcak kilo almamayı nasıl basarcam bilemiyorum
ayy seda dün doktorum kızdı bana çok kilo almışsın dedi dedimki çok acıkıyorum tutamıyorum kendimi dedim bakalım nolcak kilo almamayı nasıl basarcam bilemiyorum
Canim telden yaziyorum okuldayim.alinti yapamadim.dua listesine beni yazmayi unutmussun.eklersen sevinirim.hangisini secerseniz ben varim
şimdi meyveye verdim kendimi işin kötü yanı sebzeyle aram yoktur agzıma sürmem şimdilik şeker ve ekmegi kestim inş. başarırımcanım dikkat etmen lazım o zaman çok acıkman normal tabi ama seni kesecek kalorisi az şeyler tüketmen lazım hamuişi kızartmalar filan uzak dur bunlardan sebze tüket. Akşam öğünleri az tut fazla ekmek yeme yemek ye sadece. Ben öğünleri atlamasam da miktar olarak az yiyorum.
inş özlem denicemnazan bence ekmek-hamur işi yemememye çalış yemeğini ye herhalde o zman almazsın kilo
allah razı olsun tumay darısı sanaGunaydin hayirli bir gun olsun ins.
Nazan cok sukur ayrintili ultrason temiz insallah sekerde temiz cikar ..
aminn bircan inş. oda temiz çıkarda rahat bir nefes alırımgünaydın canlarım herkesler iyidir inşallah
burcucuk listeyi hazırlamış, ama sayı bana az gibi geldi en azından 3 er kereye çıkarsak olmaz mı ben bu sureleri her sabah evden çıkarken 3er defa okuyorum kaza beladan korunmak için hemen bitiyor, tabi benim önerim her durumda uyarım ben
nazancım, ultrason temiz çıkmış darısı şekere, ya bide kızlar gecen hafta doktora ikili test için gittim 1 ay sonra ayrıntılı ultrason için gün alın dedi, artık her kontrolde ayrntılı bakılacakmış her seferinde, bu ayrıntılı bir defa olmuyor mu ben mi yanlış biliyorum.
saol bedriyecim allah razı olsunSELAM hatunlaarr..
nasılsınız? İyisiniz inşAllah..
Nazaann gözün aydınn ayrıntılı temiz çıkmış, burcu sağol canım benim dualar için Allah razı olsun bu listede olabileceğim için kısmetseee ayrıca çok sevinçliyim.. bircanın dediği gibi 3 lü de okuyabiliriz nasıl derseniz.. herkese kolaylıklar diliyorum..
şimdi meyveye verdim kendimi işin kötü yanı sebzeyle aram yoktur agzıma sürmem şimdilik şeker ve ekmegi kestim inş. başarırım
günaydın canlarım dun ayrıntılımız vardı çok şükür hersey yolunda bir aksilik yok çok şükür ama pek memnun kalmadım ayrıntılıdann ekrana kafamı cevrmekten boynum kopacaktı güzel bi fotoda vermedi yakalayamadı öksürdüm fala ama bizim kız peki istifini bozmadı babasına çekmiş zannımca agır accıkneyse doktoruma geçtim dedimki doktor bey rahim ölçümüne bakcakmısınız evet bakalım dedi neyse abdomil bakınca 2.6 dedi vajial bakmam gerek dedi neyse vajinal baktı 4.4 çıktı elhamdülillah dikiş falan gerek yok dedi şeker yuklememizde yapıldı bugun alcam sonucu işte benden haberler bu kadar darısı diger arkadaşlarıma inş.
Canım meyveye de o kadar yüklenme çokta masum değil meyve içindeki şeker miktarından dolayı artık şekere dikkat etmelisin. Kim kilo da yapar meyve kararında yenmesi lazım. Benimde sebzeyle aram yok yerim ama içinde kıyma et illa olacak anneme çekmişim bu konuda dr vejeteryan beslen dedi yumurta toplamaya kadar da öyle beslen demişti bir şekilde beslendim şimdi dondurulmuşlar koyulana kadar birkaç ay daha öyle beslen dedi kim görürse ama ne mümkün hep et koyuyorum yemeklere.
Canım bizimde ayrıntılımız dündü çok iyi geçti çok şükür salığı sıhati yerinde tüm değerleri haftasına göre çok iyiymiş. Maşallah seninde güzel çıkmış :)
Benim şeker yüklemem önümüzdeki ay yapılacak doktorum önümüzdeki ay gel yapalım dedi. Bir de sen niye rahim ölçtürüyosun bu gereken birşeymi ?
ay bende resmen ot manyağıyım hele hamilelikten sonra etten iyice soğudum ama bebek için yemeye çalışıyorum mangalda falan iyi yiyorum ama yemeğin içinde hiç yiyesim gelmiyo sanırım benim de tiksintim ette oldu, neyseki suyundan falan faydalanıp alıyorum proteini ama sebze, ot olsun bayılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?