Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Canlarim ben geldi mmmm
Cep telefonumu yeniledim insallah artik daha aktif olarak gelirim bbusayede topigimize.
Burcu bebegim cogunluk ilgi gostermis ve 1 kisi bile itiraz etmemis hayret bu dua onerimize :) onun icin isteyenleri ekleyip bismillah diyip baslatalim.
Bu arada hastaneyi aradim testim cikmis dr bakicak. Ariycam birazdan ayy insallah rabbim uzmez.
Demet akalin hamileymis cok sasirdim.
Meralcim canim insallah yarin cok iyi mutku haberlerini aliriz.
Nazan kusum kac kg aldin beni kimse gecemez :)
Bircan dualari 3er kez okuyslim demis haklisin ama herkes musait olmayabilir onun icin bence 1er kere olsun rahat okunsun canim benim.

canım beni de ekle listeye herhalde 10 ekimden önce biter dua listemiz...10 ekim sezeryan görünüyo...sonrasında borçlu kalmayayım kimseye...

slam kızlar nasılsınız biz iiyiz şükür bazı sorunlarımız var tabi annesi karnında ne güzel bakıyordu bebişim emmek istiyor ama emerken uyuyor sütüm az yetmiyor mama verioz mecburen bu durum beni üzüyo yavrum 5 günde 400 gr kaybetti mama kabız yaptı o ayrı dert göbeğimiz düştü ama kurumadı şimdi ilaç kullnıyoruz sütle besleyememek beni baya üzdü hem emziriyorum hem sağıyorum 20 25 cc çıkıyor kızlar ya çok özendim ben yavruma başıma bunlr ondanmı geldi acaba size ilk doğduğundaki resmini yüklüyorum 3910 gr 53 cm doğdu bize çok dua edin teyzoşlar hepiniz allaha emanet olun kızkıma maşallah demeyi unutmayın

Maşallah canım benim çok tatlı Allah analı babalı büyütsün nazarlardan saklasın hayırlı bir evlat olsun. İlk zamanlar süt olmaması doğal canım malt içecekleri satılıyor nette de satılır onlardan dene istersen bulgur, soğan, komposto, çok bol su bunlar süt yapar. Kilo vermesine takılma zaten bebekler doğduktan sonra kilo verirler canım doğum kilosundan aşağıya inerler sonra yine toparlarlar hatta mama ile daha bile çok kilo alır zaten kilosu çok iyi doğmuş o yüzden sorun olmaz üzme kendini canım üzdükçe daha kötü olur. Ay kızınıda yerime öp bu seda ablan için de yerim ben onun yanaklarını yaa

sağol canım benim denemediğimiz yöntem kalmadı anneminde ben doğduğumda sütü yokmuş sağıyorum 20 cc çıkıyor takdir allahımın hayırlısı neyse onu versin canım allahım sizlerde nasip etsin meralin test sonucu nasıl çıktı yeni gelişmler varmı

Yarın yaptıracak öyle demişti teline mesaj attım cevap vermedi face da yazdım ona da cevap gelmedi bilmiyorum ne yaptı nasıl. Yarın güzel haberler alıcaz inşallahh..

Sunduz canim benim yaaa mssallah hemde 41 kere milyon kere. Onun yanaklarini yesinler emi cok cok cok tatli bir bebegin varAllah nazarlardan korusun
Sutun insallah artar tatlim dua edecegim sana

Sunduz canim benim yaaa mssallah hemde 41 kere milyon kere. Onun yanaklarini yesinler emi cok cok cok tatli bir bebegin varAllah nazarlardan korusun
Sutun insallah artar tatlim dua edecegim sana
sağol canım benim doğduğunda açıktı gözleri sattlerce poz verdi millete zilli ama çok tembel emmeye üşeniyooo emse belki sütümde artar ma 3 dak emiyo sonra uyuyoooo deli oluyorum ama gülüşü ömre bedelmiş inş darısı bekleyenlere olsun inş

Maşallah yaa cimcime öyle guzelki nazar degmistir kuşuma, sen onu bol bol oku, topikteki kızlar da okusun resmi gorenler, inşallah emme sevgisi ve gücü gelir minik prensesimize

canım beni de ekle listeye herhalde 10 ekimden önce biter dua listemiz...10 ekim sezeryan görünüyo...sonrasında borçlu kalmayayım kimseye...
Tamam canım senide ekledim :)
Ayy ne kadar az kalimış o güne dua ederiz sana bol bol

Sündüzzzz maşallah subhanallah, Rabbim korusun esirgesin, inşallah bol bol sütün olur canım her yöntemi dene, hic vazgecme, göğüslerini badem yağıyla daireler şeklinde masaj yap, bol su iç, duydugun herşeyi yap, Rabbim ikinizide korusun. Inşallah

tamam canım seni ekliyorum listeye hoşgeldin aramıza, yumurta tembelligin nasıl anlaşıldı, onun için bal tarçin çörek otu karışımı iyi geliyor sanırım

Hosbuldummmmm cnmmmm benim adet düzensizligim var kırk kırkbes günden önce adet olmuyorum onun icin dra gitmistim yumurta tembelligi denildi bazı aylar ilaclarla adet oluyorum klomen catlatma ignesi falan kullandım ama oruc ayında ara verdim suan dr degistirdigim icin randevu bekliyorum bu arada dualar nas felak ihlas fatiha ayetelkürsi mi

Esime keciboynuzu macunu yaptım o onu iciyo ama ben bitkisel bi sey kullanmıyorum cörek otunu falan aldım hatta ama kullanmadım sen kac yıllık evlisin tedavi görüyor musun

Esime keciboynuzu macunu yaptım o onu iciyo ama ben bitkisel bi sey kullanmıyorum cörek otunu falan aldım hatta ama kullanmadım sen kac yıllık evlisin tedavi görüyor musun

canım ben bitkisel desteklere güvenirim, inşallah eşine de yarar, inşallah sende evladına kavuşursun tez zamanda, ben 5 yıllık evliğim 1 normal 4 kimyasal gebeliğim var, Allah nasip ederse aşılama ve tüp bebek yaptıracağım, rabbim sağlıkla versin inşallah dr göre bir sorun yok bizde, yani sorun bulunamadı

ben şimdi dua listemizi hazırlayacağım, yarım saatte yayınlarım inş

Bende güveniyorum zaten esimin bitkisel seyler sayesinde sayıları arttı cnm insallah ne asılamaya ne tüpe gerek kalmaz bebegin sürpriz yapar sanaaaa

maşallaaah maşallaaah sündüz onun o tombiş yanaklarını yerim,o güzel kirpiklerini yerim ben çok tatlı maşallah yaa , canım sütün için üzülme sen emzirmeye veya sağmaya devam et gelecektir mutlaka,bebeğin emerken uyuyormuş burnunu sık yanaklarını sık uyandır onu hemşireler öyle yapıyor, geçen gün bir kitapta okudum "60 yaşında hiç doğurmamış kadın memesini pompayla sağar yada emzirirse 20-25 gün içinde sütü geliyormuş" yazıyordu

dua listemiz hazır bugÜn başlıyoruz

canlarım listemize yeni arkadaşımız katıldı, hepimize günlük düzenli dularımızı okuyacak inşallah, onun kısmeti ki kurada ilk onun adı çıktu, Sumeyya

Listemiz hayırlı ve bol bereketli olsun inşallah, eksik varsa söyleyin

aaaaaa cok sasırdım ve coooook sevindimmmmmmmmmmmm insallah dualrımız kabul olur ve hepimiz hamis kalırızzzzz

13

hihh maşallah görür görmez okudum felak nas bin kere maşallahh allah analı babalı buyutsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…