Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

günaydın hanımlar,

sümeyya aramıza hoş geldin, duanı okudum rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Gunaydin kuzucuklar ...Yeni listemiz baslamis hayirli ugurlu olsun...
Sumeyya hosgeldin...
Sunduz masallah kuzuna bol bol Ya Metin cek sutun artarmis...
Meral hayirli haberlerini bekliyoruz...

Gece cok agrim oldu sabaha kadar dondum durdum ayaklarima sicak su torbasi koyunca gecti hamisler hava serinledi ayaklarinizi sicak tutun ben cok korktum gece kendinize cok dikkat edin lutfen...

gÜNAYDINNNN hatunlaarr..

Heeeerkesiinn cuması mubarek olsun, bugun inanılmaz mutlu uyandım.. çok pozitifim inşAllah tüm günümüz böyle geçer..

işler çok yoğun çok kalamıyacağım, ya aslında işler yoğun olsada kalırdım da yanımda yine yardımcı arkadaş var işi devrediyorum ya onun yanında giremiyeceğim.. Kısaca;

Sümeyye hoşgeldin aramıza, Allah gönlündekini hayırlısıyla versin inşAllah..

Burcummm Ellerine yüreğine sağlık, dua listesini hazırladın Allah razı olsun.. Allah ım sana hayırlı tezvakitlerde bal gibi tatlı mı tatlı bir kız bebek versin inşAllah..

Nazannn doktorlar çok kasıyorlar kilo konusunda hamile kalınca daha çok önemser oldum doktor sayesinde kiloları.. ama sende yemişssin maşaALlah. dikkaaaaattt kilo almıyoruzz.. meyve yerken dikkat et şekerin çıkmasın..

Hepinizi çok

TÜmayy evet bencede hamileler de hamile kalacaklarda herkes ayaklarına lutfen dikkat etsin artık evlerde terliksiz dolaşmayın sıcak diye üşütmeyelimm Sanada çok geçmiş olsun tümayımm dikkat ett..

Sündüzz Allah nazarlardan korusun bebeğini maşaALlah.. inşAllah çookk boll sütün gelirr.. maşaAllahh yaa yemede yanında yat..

Kızlar Meralle mesajlaştık telden canım yaa çok yoğunmuş işyerinde. Bugün test yaptıracak ve inşallah hayırlı haberlerle gelecek yüzümüzü o güldürecek. Merakla bekliyorum bende.

iyi ya yemiyoruz bizde zatenn aç aç dolaşıyorum ortalıklarda

Canim kendi cektigin agri hic bebegime bisey oldumu korkusu berbat ...Ayy Bedriyem ben senin haftana gelince kuzucuguma kavusucam 35haftalikmissin :) ....

hayırlı cumalar dua listemiz hayırlı uğurlu olsun inşallah
Burcum ellerine ve emeğine sağlık kuşum, ben dün akşam gelip sana yardım edecektim ağrılarım sancım oldu ilaç içtim biran evvel uyumak için dua ettim...
Nazan kuşum aferim benim yolumda geliyorsun hiç kafana takma Allahın izni ile bebeğinde o oranda tontş olur inşallah sana sorun çıkartmaz.
Sümeyye aramıza hoşgeldin kuşum, bende adet düzensizliği vardı, dr bana şeker ilacı vermişti önce Allahın izni sonra o ilaç sayesinde düzene girmişti.
Meraaaaaaaaaaall Allahım mübarek cuma günü çok çok sevindirsin inşallah seni canım arkadaşım

günaydın kızlar
burcucum ellerine sağlık liste için, Rabbim hayırlı uğurluetsin , yeni gelen arkadaş hoş gelmiş sefa gelmiş, duasını okudum Rabbim kabul eylesin.

ay ne güzel sebze yiyen insanlara çok imrenirim ama yiyemiyorum
Yemeye çalış canım heleki hamilesiniz bütün vitamin ve minarellerden alman lazım
oy kırkbin kere maşallah çok güzel bir bebek maşalllah suphanallah, bende nazar duası okudum Allah korusun kuzuyu
Kızlar Meralle mesajlaştık telden canım yaa çok yoğunmuş işyerinde. Bugün test yaptıracak ve inşallah hayırlı haberlerle gelecek yüzümüzü o güldürecek. Merakla bekliyorum bende.

Kizalaaaarrrr kan veriyoruuuummmm......
ay hadi hayırlısı inşallah çok mutlu gelecek meralcik.

kızlar şimdi hastaneyi aradım şekerim yüksek çıkmış yarın 100 lük için gidicem ((

NAzannn canımm benimsakın canını sıkma benimde yuksek çıkmıtşı 100 banada yapmışlardı o yarın normal çıkar hayırlısıylada tuhafıma giden şu benim doktor demişti ki şeker yüklemesi 50lik yapınca üzerinden 1 hafta geçsin demişti senin kaç gün geçti bi daha ki haftaya keşke yapsalardı sende şeker alımını durdururdun şimdi ekmeği azaltınca falan normale döner o bende çok şekerli yiyordum yuksek çıkmıştı benim.. 100lukde hatta benim sınırda çıkmıştı ama rejim falan da demediler..

Merall dualarla gelll.. canım benim..

çarşamba yaptırdım 50 yi yarın yaptırcam 100 lük sekreter kız çagırdı bilmiyorum bilinçlimi deilmi pöff çok moralim bozuldu

Canim kendi cektigin agri hic bebegime bisey oldumu korkusu berbat ...Ayy Bedriyem ben senin haftana gelince kuzucuguma kavusucam 35haftalikmissin :) ....

Ayy Tümayımmm benimm Allah ımm Yarabbim hayırlısıyla sağlıkla haftana kavuşmana bebeğine kavuşmana nasip etsin, Tümay ve diğer gebeler ekim analarında bi ana adayı bebeği gerideydi pekmez yedi öne geçti bebişi tümay sende sabahları şifa niyetine ye 1 kaşık pekmez mutlaka.. benimde ağrılarım değişti bayağı bi sabahları iki büklüm oluyorum yürümem değişti aşağı şeyimi (yukarısıda varmış gibi :)) ) çok şiş hissediyorum ama bebek aşağı inmedi yukarıda hissediyorum da gören diyorki bu bebeğin gelişi eli kulağında.. Hayırlısı olsun inşAllah hakkımızda.. bide 35. hafta olduğunu görünce bende çok duygulandımm.. hiç kendimde bööyle görüceğimi düşünmemiştimm.. Allah ımm başta buradakı can arkadaşlarıma dünyadaki tümmm dileyenlere nasip etsin inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…