- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #37.481
Gunaydin kuzucuklar ...Yeni listemiz baslamis hayirli ugurlu olsun...
Sumeyya hosgeldin...
Sunduz masallah kuzuna bol bol Ya Metin cek sutun artarmis...
Meral hayirli haberlerini bekliyoruz...
Gece cok agrim oldu sabaha kadar dondum durdum ayaklarima sicak su torbasi koyunca gecti hamisler hava serinledi ayaklarinizi sicak tutun ben cok korktum gece kendinize cok dikkat edin lutfen...
Nazannn doktorlar çok kasıyorlar kilo konusunda hamile kalınca daha çok önemser oldum doktor sayesinde kiloları.. ama sende yemişssin maşaALlah.dikkaaaaattt kilo almıyoruzz.. meyve yerken dikkat et şekerin çıkmasın..
Hepinizi çok
Canim kendi cektigin agri hic bebegime bisey oldumu korkusu berbat ...Ayy Bedriyem ben senin haftana gelince kuzucuguma kavusucam 35haftalikmissin :) ....TÜmayy evet bencede hamileler de hamile kalacaklarda herkes ayaklarına lutfen dikkat etsin artık evlerde terliksiz dolaşmayın sıcak diye üşütmeyelimm Sanada çok geçmiş olsun tümayımm dikkat ett..
Sündüzz Allah nazarlardan korusun bebeğini maşaALlah.. inşAllah çookk boll sütün gelirr.. maşaAllahh yaa yemede yanında yat..
Kizalaaaarrrr kan veriyoruuuummmm......
Yemeye çalış canım heleki hamilesiniz bütün vitamin ve minarellerden alman lazımay ne güzel sebze yiyen insanlara çok imrenirim ama yiyemiyorum
oy kırkbin kere maşallah çok güzel bir bebek maşalllah suphanallah, bende nazar duası okudum Allah korusun kuzuyuslam kızlar nasılsınız biz iiyiz şükür bazı sorunlarımız var tabi annesi karnında ne güzel bakıyordu bebişim emmek istiyor ama emerken uyuyor sütüm az yetmiyor mama verioz mecburen bu durum beni üzüyo yavrum 5 günde 400 gr kaybetti mama kabız yaptı o ayrı dert göbeğimiz düştü ama kurumadı şimdi ilaç kullnıyoruz sütle besleyememek beni baya üzdü hem emziriyorum hem sağıyorum 20 25 cc çıkıyor kızlar ya çok özendim ben yavruma başıma bunlr ondanmı geldi acaba size ilk doğduğundaki resmini yüklüyorum 3910 gr 53 cm doğdu bize çok dua edin teyzoşlar hepiniz allaha emanet olun kızkıma maşallah demeyi unutmayın
Kızlar Meralle mesajlaştık telden canım yaa çok yoğunmuş işyerinde. Bugün test yaptıracak ve inşallah hayırlı haberlerle gelecek yüzümüzü o güldürecek. Merakla bekliyorum bende.
ay hadi hayırlısı inşallah çok mutlu gelecek meralcik.Kizalaaaarrrr kan veriyoruuuummmm......
kızlar şimdi hastaneyi aradım şekerim yüksek çıkmış yarın 100 lük için gidicem((
NAzannn canımm benimsakın canını sıkma benimde yuksek çıkmıtşı 100 banada yapmışlardı o yarın normal çıkar hayırlısıylada tuhafıma giden şu benim doktor demişti ki şeker yüklemesi 50lik yapınca üzerinden 1 hafta geçsin demişti senin kaç gün geçti bi daha ki haftaya keşke yapsalardı sende şeker alımını durdururdun şimdi ekmeği azaltınca falan normale döner o bende çok şekerli yiyordum yuksek çıkmıştı benim.. 100lukde hatta benim sınırda çıkmıştı ama rejim falan da demediler..
Merall dualarla gelll.. canım benim..
Canim kendi cektigin agri hic bebegime bisey oldumu korkusu berbat ...Ayy Bedriyem ben senin haftana gelince kuzucuguma kavusucam 35haftalikmissin :) ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?