Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

oyyyy maşallah sana çirkin kız :) Allah'ım hayırlı ömürler versinnn güle güle büyüt canımmmya ben bu kzıı yerim ama :))
Kizalaaaarrrr kan veriyoruuuummmm......
bu mübarek günde hayırlısı inşallah Merall heyecanla bekliyorummm:18:
kızlar şimdi hastaneyi aradım şekerim yüksek çıkmış yarın 100 lük için gidicem ((

canım hemen bozma moralinii içini ferah tut inş yeni vereceğin tahlillerin sonuçları iyi çıkarr canımcım

kızlar idrardaki proteinim yüksek çıkmış, dr halkalı kanun sultan süleyman hastanesine git kayıt açtır belkide seni yoğun bakıma alabilirler dedi. ordaki cevaba göre belki seni burda belkide doğum zamanın gelince orda doğurturlar dedi. ağlamaktan ok fenayım burnumda kanadı galiba şimdi allahım feraha çıkartsın dua edin ne olur. protein yüksek çıkması gebelik zehirlenmesi yapabilecek bir durum olduğu için çok ciddi bişey yani, Allah korusun bebeğini kaybedenler veya erken doğum yapanlar oluyor dua edin ben akşam sizi haberdar ederim, eşimi çağırdım şimdi.

Yasom sakin ol nolursunnn bu kadar üzülme ağlama bebeğini düşün hemen bi git bakalım hastaneye canım yaaa ( off dualarımdasın canımmm içini efrah tut sen kötüyü düşünme Allah korusunnn ..

alllah yardımcı olsun yasemin inş. hayırlı haberler getir bize morali bozma dua et

Canım Allah şifa versin yardımcın olsun inşallah otda birşey çıkmaz hayırlısıyla eve dönersin bir sorun çıkmaz

Hayırlı haberlerle gel inşallah kuzum merak ve heyecanla bekliyoruz. Çıkmadı mı bu saate kadar ya benim hastanede 45 1 saatte veriyorlar.

Yok be anacım sabah 9 da verdik akşam 6-7 gibi dedi...Gerizekalı kadın damarlamı mahvetti kan da bulamadı...Üstelik taa akşama...sinir oldum ama bankanın anlaşması var diye...Normalde 70 TL bi test...pes...

Bu arada canlarım ciğerlerim ben gerçekten akıllara durgunluk verecek bir yoğunluğun içindeyim...aklımı oynatıcam...giremiyorum sizi özlüyorum...merak ediyorum...sabah uyanır uyanmaz telefondan okudum Sündüzüm onca derdinin arasına beni de sıkıştırmış...Hepiniz birbirinden harika insanlarsınız...Hakkınızı helal edin nolur....

kızlar şimdi hastaneyi aradım şekerim yüksek çıkmış yarın 100 lük için gidicem ((
canım üzme hemen kendini inşallah yeni yaptıracağın yüksek çıkmaz veya olmadı diyet yaparsın çok geçmiş olsun.
yasemin canım dualarımdasın hemen aklına kötü şeyler getirme gerekirse hastaneye yat tedavini ol inşallah sıkıntın olmayacaktır, haber ver bize

Ne diyosun Yasemin im yaaa...Bu nasıl kötü cümleler böyle...Sana hiç yakışmadı...Rica ederim hemen silkelen...Bugün Cuma...Şimdi hepberaber sana dualar ederiz...Hiçbişey olmayacak...ama hiçbişey...Kesinlikle....RABBİM çok büyük...Sen de bebeğin de çok sağlıklı yıllar geçireceksiniz...Nasıl sıktıysan kendini burnun kanamış kuzum benim canımın içi...ALLAH rızası için kendini kahretme...

Allah Allah ne yapııyorlarmış altı üstü bir beta hcg ölçecekler

Canımm sakın moralini bozma ağlama bak bebeğini de üzeceksin. Hiçbir şey olmayacak canım merak etme tedbir amaçlı gözetim altında olman için hastaneye yatıracaklar orada olman sen ve bebeğin için çok daha iyi. Lütfen sakin ol dualarımız seninle canım benim Rabbimin izniyle sağlıkla alacaksın bebeğini kucağına. Ama önce senin sakin ve endişesiz olman lazım biliyorum zor ama şu an yapabileceğin tek şey bu kendin için. Seni çok seviyoruz hepimiz dua edeceğiz.

Meralim nasıl hastane bu yaa. Özel değil mi özeller hep 1 saatte hadi 2 saatte verirler canım ya sen yine de bir ara ara bana da verdikleri kartta hep 3 saat sonrası filan yazıyor ama 45 dk 1 saatte çıkıyor aslında bana da orada hep benden kan alan biri vardı o söylemişti. Öğlenleyin sen yine ara bir. Hayırlı haberlerini bekliyoruz biraz sevinelim yaa..

Canım üzülme ne olursun stres yapma Allahın izniyle hiçbişey olmayacak..

Kızlar Yaseminin nosunu biri bana özelden verebilirmi ona bi doktor söylüyeceğim tahlillerini göstermesi için...

Selamlar;
Sündüz ve didem gelmiş rabbim yardıncınız olsun ilk zamanlar gerçekten zor ama geçiyor inanın azcık daha sabır canlarım..
Didemcim bende ilk zamanlar mama ve sağmayla süt veriyodum kendini hiç bunaltma lohusasın sen.. Sen aklına taktıkça sütün bollaşmaz.. Hep sütüm var diye düşün.. Yoksa da öle düşün.. Mama vermekten de bişicik olmaz.. Aç aç ağlamasındansa karnı doysun bebekinin.. Hem herkes anne sütü alcak diye bişi azcık bile verebiliyosan o onun bağışıklığını kuvvetlendirir meraketme bebeğinin keyfini çıkar.. Semizıtu ve dereotu ye.. İncir ye.. Öpüyorum ikinizide..

Meralcim senin sonucu öğrenmek için girdim merakla bekliyorum... Ama akşama kadar niye bekleyiyolar onu anlamadım.. Neyse pozitif olsunda bekleriiizZ..

Yasemincim üzülme lütfen kızın seninle seni bırakmıcak.. Tedavi edikceksin okadar.. Rabbim yüzünü güldürcek dualrımız seninle.. Ağlama lütfen allah korusun bişi olmuş gibi.. İyisin sen, kızışında iyi..

Burjumm geç kaldım ama zahmet olmassa benş de eklermisin bebekim dua listesine..
Sizin gibi aktif değilim hergün gelemiuorrum allah sizede versin böyle evlat da sizde uğraşın emiii :)))

Biz yoğunduk dünw kadar süt oğlumun 1.yaş gününü kutladık çok yorulduk ama değdi.. Çok eğlendiklk :))
Bana tecrübe oldu seneye selim paşaya nasıl bi kutlama yapıcağıma dair )
Hepinizi öpüyoruZz..

sağolun teyzoşları elimizden geleni yapıyoruz herşey onun iiliği için inş sütüm artar çok öptük sizi canım çok geçmiş olsun inş ciddi sorunlar çıkmaz kendine çok dikkat et allah yardımcın olsun

YAseminnn canım benimm.. üzülme dur bi bak şu an hemen geri çıkıp sana duaya başlıyorum bende.. Allah şifa vericek inşAllah Yarabbim.

Kızlar Yaseminler evden çıkmışlar hastaneye gidiyolarmış hastaneden sonra haberdar edicekmiş bolca dua etmemizi istediii.. hayırlı haberlerle gelir inşallah..

sumayyab/ Sümeyya 06.09.2013 cuma sağlıklı hayırlı hamişlik duanı okudum rabbim kabul buyursun ....

Burcum listeyi hazırlamışsın eline sağlık Rabbim gönlündeki muradını versin tez vakitte..

Hosbuldummmm kizlar Allah razi olsun insallah dualarimiz kabul olur en cok hamis kalan topic rekoru kirariz bende kendi dualrimi okudum bu arada ben gündüz giremiyorum esimin telinden giriyorum çünkü nete aksamlari girebilirim sadece

canım oncelıkle sakın ol ve kotu dusunme . mutlaka yapılabılecek brısey vardır erken dogum kararı en son alınan bir karar inşallah hersey yoluna gırer ..

kızlar ben geldim ama gidecem:))) uzun zaman oldu giremedim ne var ne yok haberim yok..ama yaseminin yukarıda azdıklarına çok üzüldüm..niye tahlil verdide bu çıktı hiç oralarıda bilmiyorum..yasssssssoooooooooooo telefonumu düşürdüm bozuldu numaralarda gitti..benim sende varda senin numaran şuan bende yok.olsaydı derhal arardımm....bu arada doğuran oldumu..sündüz doğurmuş sanırım..Allah hayırı etsin ..unutmuşum hiç bişeyden haberim yok yaff..çıt çıt çıt..

burcucum yada aslıcım müsaitseniz bi özet geçin yaa:)))
neyse kızlar yarın dönüyoruz..pazartesinden itibaren daha aktif olurum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…