- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #37.521
kızlar ben geldim ama gidecem:))) uzun zaman oldu giremedim ne var ne yok haberim yok..ama yaseminin yukarıda azdıklarına çok üzüldüm..niye tahlil verdide bu çıktı hiç oralarıda bilmiyorum..yasssssssoooooooooooo telefonumu düşürdüm bozuldu numaralarda gitti..benim sende varda senin numaran şuan bende yok.olsaydı derhal arardımm....bu arada doğuran oldumu..sündüz doğurmuş sanırım..Allah hayırı etsin ..unutmuşum hiç bişeyden haberim yok yaff..çıt çıt çıt..
burcucum yada aslıcım müsaitseniz bi özet geçin yaa:)))
neyse kızlar yarın dönüyoruz..pazartesinden itibaren daha aktif olurum:)
Canım üzülme ne olursun stres yapma Allahın izniyle hiçbişey olmayacak..
Kızlar Yaseminin nosunu biri bana özelden verebilirmi ona bi doktor söylüyeceğim tahlillerini göstermesi için...
kızlar ben geldim ama gidecem:))) uzun zaman oldu giremedim ne var ne yok haberim yok..ama yaseminin yukarıda azdıklarına çok üzüldüm..niye tahlil verdide bu çıktı hiç oralarıda bilmiyorum..yasssssssoooooooooooo telefonumu düşürdüm bozuldu numaralarda gitti..benim sende varda senin numaran şuan bende yok.olsaydı derhal arardımm....bu arada doğuran oldumu..sündüz doğurmuş sanırım..Allah hayırı etsin ..unutmuşum hiç bişeyden haberim yok yaff..çıt çıt çıt..
burcucum yada aslıcım müsaitseniz bi özet geçin yaa:)))
neyse kızlar yarın dönüyoruz..pazartesinden itibaren daha aktif olurum:)
ben vereyim canım. Bende akşam arıcam artık.
canım nasılsın iyi misin özletmeyin kendinizi. Yasonun nosu var bende vereyim sana canımm
Kizlar randevusuz oldugum icon hicbiyer kabul etmedi eve dönüyoruz.sali gunune randevu aldik ozaman gidecegim.
Kizlar randevusuz oldugum icon hicbiyer kabul etmedi eve dönüyoruz.sali gunune randevu aldik ozaman gidecegim.
yasemin neye istinade istediler bu testi ne gibi bi rahatsızlıgın vardıki canım
Bazi doktorlar son haftalara yakin sk sk tam idrar tahlili yapiyorlar onlem amacli enfeksiyon falan olmasin diye sanirim Yasemini ki de oyle bisey yapti hamileligin ilk zamanida bakiyorlar
canım cok gecmiş olsunRABBİM korur İNŞALLAHkızlar idrardaki proteinim yüksek çıkmış, dr halkalı kanun sultan süleyman hastanesine git kayıt açtır belkide seni yoğun bakıma alabilirler dedi. ordaki cevaba göre belki seni burda belkide doğum zamanın gelince orda doğurturlar dedi. ağlamaktan ok fenayım burnumda kanadı galiba şimdi allahım feraha çıkartsın dua edin ne olur. protein yüksek çıkması gebelik zehirlenmesi yapabilecek bir durum olduğu için çok ciddi bişey yani, Allah korusun bebeğini kaybedenler veya erken doğum yapanlar oluyor dua edin ben akşam sizi haberdar ederim, eşimi çağırdım şimdi.
BURCUUU CANIM LİSTEYİ HAZIRLAMIŞSIN AMA BEN YOKUM((
ben ne okursanız kabullüm demiştim ama görmedin sanırım..eklermisin..
canım cok gecmiş olsunRABBİM korur İNŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?