Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Canım Gamze doğum yaptıı :)
Meralden haber bekliyoruz akşama alıcak sonucu
Yaso hastaneye gitti ama henüz dönüş yapmadı ondan da haber bekliyoruz
Ayşenin aşılaması tutmadı maleseff
Ben de çok yakın takip edemiyorum bildiklerim bunlar şimdilik canım
sende aramıza dön artık özlettin kendini

Son düzenleme:
Canım üzülme ne olursun stres yapma Allahın izniyle hiçbişey olmayacak..

Kızlar Yaseminin nosunu biri bana özelden verebilirmi ona bi doktor söylüyeceğim tahlillerini göstermesi için...

ben vereyim canım. Bende akşam arıcam artık.

canım nasılsın iyi misin özletmeyin kendinizi. Yasonun nosu var bende vereyim sana canımm

Sümeyye dualarını okkudum Allah kabul etsin inşAllah.. üzerinde nazar var sanırım esneye esneye bi hal oldum, Allah hayırlara çıkarsın inşAllah..

sumayyab/ Sümeyyacım duanı okudum rabbim sağlıklı hayırlı hamişlik nasip etsin
tmyomr/ Tümaycım duanı okudum rabbim sağlıklı sorunsuz hamişlik ve kolay doğum,hayırlı evlat nasip etsin
tb-fb/ Tubacım duanı okudum rabbim sağlıklı hayırlı hamişlik nasip etsin
btskn/ Bircancım duanı okudum rabbim sağlıklı hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat nasip etsin
duamnur/ Burcu kendi duamı okudum
graphicdesigner/ yasemincim duanı okudum rabbim sağlıklı hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat nasip etsin
AMİN AMİN AMİN

Kizlar randevusuz oldugum icon hicbiyer kabul etmedi eve dönüyoruz.sali gunune randevu aldik ozaman gidecegim.

yASEMİNN bak devlet hastaneleri senin durumunun acillik yönünü görselerdi bugun seni bırakmazlardı mutlaka yatışını yaparlardı inan.. sen rahat ol hayırlısıyla atlatıp gidiceksin bu durumu sen..

yasemin neye istinade istediler bu testi ne gibi bi rahatsızlıgın vardıki canım

Bazi doktorlar son haftalara yakin sk sk tam idrar tahlili yapiyorlar onlem amacli enfeksiyon falan olmasin diye sanirim Yasemini ki de oyle bisey yapti hamileligin ilk zamanida bakiyorlar

Bazi doktorlar son haftalara yakin sk sk tam idrar tahlili yapiyorlar onlem amacli enfeksiyon falan olmasin diye sanirim Yasemini ki de oyle bisey yapti hamileligin ilk zamanida bakiyorlar

benim dpoktorum enn başından beri benden idrar tahlili istemedi ne zmaan istemeyi düşünüyor acaba? 3 hafta sonra kısmetse gidince sorucam ama neden istemediğini hatta tlf açıp bağırasım var.. zaten tansiyonumuda ölçmüyor..

Yaseminn gönlünü ferah tut, hastanelerde yatırmamaları ile ilgili bi yorumda bulundular mı hani değer o kadar yüksek değil vs.. bişeyler dediler mi?
Eğer bu gece eve gidebilirsemm vakitlice yadan en gec yarına sanada kuran okuyacağım, şifa niyetine Allah şifa versin inşAllah.

yasemin çok geçmiş olsun,benim bir arkadaşım da aynı bu sebepten bikaç gün hastanede yatmıştı sen sıkma canını inş geçecek.
MERAL sabahtan beri haber bekliyorum senden ikide bir bakıp duruyorum,kalbim pır pır kim bilir sen nasılsındır şimdi,Rabb im hakkında hayırlısını nasip etsin inş.

BURCUUU CANIM LİSTEYİ HAZIRLAMIŞSIN AMA BEN YOKUM ((
ben ne okursanız kabullüm demiştim ama görmedin sanırım..eklermisin..
canım cok gecmiş olsunRABBİM korur İNŞALLAH

Canım duy sesimi.. Şu cizerette miydi neydi hapın adı.. Memnun musun? Bi sıkıntı oldu mu? Sütünde azalma fln varmı? Regl oldun mu? Beni aydınlatıversene ona göre bende bi bakayım... Şimdiden çok sağol canım benim..

Canlarım misafirlerim var haftasonu yatılı, o yüzden gelemiyorum

Yani dua listemiz hayirli olsun

Meralim kan sonucunu aldi mi acaba

Yaseminim hemen şimdi sana dua ediyorum, kalbini ferah tut inşallah dediklerinin hiç biri olmaz inşallah

BURCUUU CANIM LİSTEYİ HAZIRLAMIŞSIN AMA BEN YOKUM ((
ben ne okursanız kabullüm demiştim ama görmedin sanırım..eklermisin..

canım cok gecmiş olsunRABBİM korur İNŞALLAH

Gülcüm hemen ekliyorum hakkını helal et, liste sonu olacaksın, pazartesi eklemiş olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…