- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #37.541
canım memnunum kullanıyorum ben 60. gün adet olmuştum zaten bu ay gecikmişti ilaca basladım oldum yaklaşık 11 gün sğürdü yeni bitti devam ediyorum ama bakalım bidahaki ay nolcak sütü m aynı canım azalma yok kullan bence tavsiye ederim..Canım duy sesimi.. Şu cizerette miydi neydi hapın adı.. Memnun musun? Bi sıkıntı oldu mu? Sütünde azalma fln varmı? Regl oldun mu? Beni aydınlatıversene ona göre bende bi bakayım... Şimdiden çok sağol canım benim..
helal olsun canım sağlık olsun :))Gülcüm hemen ekliyorum hakkını helal et, liste sonu olacaksın, pazartesi eklemiş olurum
Canlarım....
Meleklerim....
Güzel kalpli Can Dostlarım....
Hepiniz o kadar güzelsiniz ki...Bu yolda, bu yolun her aşamasında ettiğiniz duaları bedenimde, ruhumda o kadar hissettim ki anlatamam...ALLAH hepinizden tek tek razı olsun....RABBİM gönlünüzde ne varsa hayırlısıyla nasip etsin....
ALLAH bana da nasip etti canlar...
Oldu...
Hamileyim...
MERAL canım cok sevindim RABBİM tamamına erdirsin kucağına almayı nasib etsin İNŞALLAH..Canlarım....
Meleklerim....
Hepiniz o kadar güzelsiniz ki...Bu yolda, bu yolun her aşamasında ettiğiniz duaları bedenimde, ruhumda o kadar hissettim ki anlatamam...ALLAH hepinizden tek tek razı olsun....RABBİM gönlünüzde ne varsa hayırlısıyla nasip etsin....
Oldu...
Hamileyim...
Gülcüm hemen ekliyorum hakkını helal et, liste sonu olacaksın, pazartesi eklemiş olurum
Canlarım....
Meleklerim....
Oldu...
Hamileyim...
canım memnunum kullanıyorum ben 60. gün adet olmuştum zaten bu ay gecikmişti ilaca basladım oldum yaklaşık 11 gün sğürdü yeni bitti devam ediyorum ama bakalım bidahaki ay nolcak sütü m aynı canım azalma yok kullan bence tavsiye ederim..
helal olsun canım sağlık olsun :))
Canlarım....
Meleklerim....
Oldu...
Hamileyim...
yasemin cok gecmiş olsun canım benim..Geçmişi okudum geldim. Hepinizden tek tek Allah razi olsun canim arkadaş larim benim. Dua etmissiniz ayetel kursi okumussunuz moral vermissiniz iyiki varsiniz. Cok agladim bugun ama simdilik toparladim maşallah. Detayli anlatayim sormussunuz;
Dr benden her ay istedigi gibi rutin kan ve idrar testi istemisti, son yaptirdigim testte idrarda eser miktarda protein kaçağı bulunmus. Yani bu şu anlama geliyor; vucudumda kalmadi gereken proteinler idrarimdan kaçıyor. Boyle olursada Allah gostermesin bebek proteinsiz kalip gelisimi yavasliyor ve Allah korusun benim vucudum su tutmsya başlayıp., tansoyunum yukselebilir ve sonuc olarak gebelik zehirlenmesi ile kötü sonuclar dogurabilecek bir durum olabiliyor. Benim gittigim hastanede yogun bakim ünitesi olmadigi icin beni eger boyle bir durum yasarsam Allah korusun, devlet hastanesi bakabilirmis oyuzden oraya kesin kayit actirip gorunmem llazımmış. Devlet Hastanesi ndeki dr eger gerekli gorurse beni yatirip orada kontrol altinda tutabilir veya testleri tekrarlatabilirmis.
Iyi düşünelim iyi olsun, evrene olumlu mesajlar gondereyim ki iyi şeyler ile karsilasayim inşallah. Kendi drum ultrason ile bakti, bebegim iyi maşallah o bana guc verdi. Allahim bizi uzmez, boyle bir sinavdan gecip rahatliycaz inşallah dualarla.
Sizi cok seviyorum iyiki varsınız
Geçmişi okudum geldim. Hepinizden tek tek Allah razi olsun canim arkadaş larim benim. Dua etmissiniz ayetel kursi okumussunuz moral vermissiniz iyiki varsiniz. Cok agladim bugun ama simdilik toparladim maşallah. Detayli anlatayim sormussunuz;
Dr benden her ay istedigi gibi rutin kan ve idrar testi istemisti, son yaptirdigim testte idrarda eser miktarda protein kaçağı bulunmus. Yani bu şu anlama geliyor; vucudumda kalmadi gereken proteinler idrarimdan kaçıyor. Boyle olursada Allah gostermesin bebek proteinsiz kalip gelisimi yavasliyor ve Allah korusun benim vucudum su tutmsya başlayıp., tansoyunum yukselebilir ve sonuc olarak gebelik zehirlenmesi ile kötü sonuclar dogurabilecek bir durum olabiliyor. Benim gittigim hastanede yogun bakim ünitesi olmadigi icin beni eger boyle bir durum yasarsam Allah korusun, devlet hastanesi bakabilirmis oyuzden oraya kesin kayit actirip gorunmem llazımmış. Devlet Hastanesi ndeki dr eger gerekli gorurse beni yatirip orada kontrol altinda tutabilir veya testleri tekrarlatabilirmis.
Iyi düşünelim iyi olsun, evrene olumlu mesajlar gondereyim ki iyi şeyler ile karsilasayim inşallah. Kendi drum ultrason ile bakti, bebegim iyi maşallah o bana guc verdi. Allahim bizi uzmez, boyle bir sinavdan gecip rahatliycaz inşallah dualarla.
Sizi cok seviyorum iyiki varsınız
evet canı hiç ara vermeden kullanıyosun hatta 2 kutu birden al bence :) saatimi kuruyorum unutmuyorumhep kullanıyosun dimi canım ? Hiç ara vermeden?
Canlarım....
Meleklerim....
Oldu...
Hamileyim...
evet canı hiç ara vermeden kullanıyosun hatta 2 kutu birden al bence :) saatimi kuruyorum unutmuyorum
rica ederim canım bizde öptük kankamızı..:)tamam canım benim çok sağol öpüyoruz kankamızııı :)
Canlarım....
Meleklerim....
Oldu...
Hamileyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?