Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Geçmişi okudum geldim. Hepinizden tek tek Allah razi olsun canim arkadaş larim benim. Dua etmissiniz ayetel kursi okumussunuz moral vermissiniz iyiki varsiniz. Cok agladim bugun ama simdilik toparladim maşallah. Detayli anlatayim sormussunuz;
Dr benden her ay istedigi gibi rutin kan ve idrar testi istemisti, son yaptirdigim testte idrarda eser miktarda protein kaçağı bulunmus. Yani bu şu anlama geliyor; vucudumda kalmadi gereken proteinler idrarimdan kaçıyor. Boyle olursada Allah gostermesin bebek proteinsiz kalip gelisimi yavasliyor ve Allah korusun benim vucudum su tutmsya başlayıp., tansoyunum yukselebilir ve sonuc olarak gebelik zehirlenmesi ile kötü sonuclar dogurabilecek bir durum olabiliyor. Benim gittigim hastanede yogun bakim ünitesi olmadigi icin beni eger boyle bir durum yasarsam Allah korusun, devlet hastanesi bakabilirmis oyuzden oraya kesin kayit actirip gorunmem llazımmış. Devlet Hastanesi ndeki dr eger gerekli gorurse beni yatirip orada kontrol altinda tutabilir veya testleri tekrarlatabilirmis.
Iyi düşünelim iyi olsun, evrene olumlu mesajlar gondereyim ki iyi şeyler ile karsilasayim inşallah. Kendi drum ultrason ile bakti, bebegim iyi maşallah o bana guc verdi. Allahim bizi uzmez, boyle bir sinavdan gecip rahatliycaz inşallah dualarla.
Sizi cok seviyorum iyiki varsınız

Canlarım....

Meleklerim....

Güzel kalpli Can Dostlarım....

Hepiniz o kadar güzelsiniz ki...Bu yolda, bu yolun her aşamasında ettiğiniz duaları bedenimde, ruhumda o kadar hissettim ki anlatamam...ALLAH hepinizden tek tek razı olsun....RABBİM gönlünüzde ne varsa hayırlısıyla nasip etsin....

ALLAH bana da nasip etti canlar...

Oldu...

Hamileyim...

canım memnunum kullanıyorum ben 60. gün adet olmuştum zaten bu ay gecikmişti ilaca basladım oldum yaklaşık 11 gün sğürdü yeni bitti devam ediyorum ama bakalım bidahaki ay nolcak sütü m aynı canım azalma yok kullan bence tavsiye ederim..
Gülcüm hemen ekliyorum hakkını helal et, liste sonu olacaksın, pazartesi eklemiş olurum
helal olsun canım sağlık olsun :))

Yasemincim hatırlarsanız benimde 7. Ayımda erken doğum riskim vardı aynen senin doktor gibi benim doktorumda beni kanuniye yönlendirdi kayıt açtır dursun dedi hani olurda erken doğarsa yoğun bakım için oraya gidersiniz vs. Diye .. E noldu aşağıda olmasına rağmen erken fln doğmadı hatta 42.haftamda artık zorla geldi benim sıpa.. İçini ferah tut.. Çok iyi anlıyorum seni.. Hamileliğinden hiç bişi anlamadın.. Hep bi sıkıntı.. Hep bi sorun.. Ama sonucu çok güzel olacak.. O meleği kucapına aldın mı hepsini unutacaksın.. Gönlü güzel kendi güzel arkadaşım benim.. Sen hep evrene olumlu maj gönderdin yine öyle yapıyoruz.. Bebeğin seninle.. Sen hiç umutsuzluğa kapılma lütfen.. Bu sıkıntıların günahlarına kefaret oluyor.. Tertemiz olcaksın bebeğinle birlikte.. Bizde seni seviyoruzzz :)

Ayyyyyyyyyyyy şuann ellerim ve ayaklarımla aynı anda alkış yapıyorum çok sevündiiimmmm..
Mübareek günde sonucu öğrendik..
Aman allahım çok mutlu oldum meralllllllllllllllll
Rabbim e şükürler olsun..
Anneliğin hayırlı olsunn..
Bebeğin hep seninle olsun..

Son düzenleme:
MERAL canım cok sevindim RABBİM tamamına erdirsin kucağına almayı nasib etsin İNŞALLAH..

Oley oley Ohhh cok sukur canim cok sevindim ayagini suru meralim diger kizlarda pesinden gelsin..Rabbim saglikli sihhatli bir hamilelik kolay dogum sonrada yavrunu kucagina almayi nasip etsin.

Hep kullanıyosun dimi canım ? Hiç ara vermeden?

canımmm benimmm.. Allah sağlıkla evlatlarını kucağına almayı nasip etsin inşAllah YARABBİM..

Yaseminnnn için ferah olsun inşAllah hayırlısıyla geçicek bugunler..

yasemin cok gecmiş olsun canım benim..

Canım benim geçmiş olsun kendine dikkat et hiç canını sıkma herşey gönlünce olsun ve senin için dua okudum canım Allah'a emanet ol kuzum benim...

Canım benim çok sevindim yaa dualarımız kabul oldu sonunda Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin kendine çok dikkat et ve hayırlı uğurlu olsun

Son düzenleme:

meraaall canım çok tebrik ederim çok sevindim çpok heyecanlı yaaa sağsalim kucağına almayı da nasip etsin Allah inş

Meralcîm çok sevîndim canım Allah hayırlısıyla keseyi görmeyi sonra da kalp atışını duyup kucağına almayı nasip etsin
YAsemincim kalbini bozma inşallah bunu da hayırlısıyla atlatırsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…