Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

MERAL canım cok sevindim RABBİM tamamına erdirsin kucağına almayı nasib etsin İNŞALLAH..

Oley oley Ohhh cok sukur canim cok sevindim ayagini suru meralim diger kizlarda pesinden gelsin..Rabbim saglikli sihhatli bir hamilelik kolay dogum sonrada yavrunu kucagina almayi nasip etsin.

canımmm benimmm.. Allah sağlıkla evlatlarını kucağına almayı nasip etsin inşAllah YARABBİM..

Yaseminnnn için ferah olsun inşAllah hayırlısıyla geçicek bugunler..

meralcim Allah tamamına erdirsin

Canım benim çok sevindim yaa dualarımız kabul oldu sonunda Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin kendine çok dikkat et ve hayırlı uğurlu olsun

meraaall canım çok tebrik ederim çok sevindim çpok heyecanlı yaaa sağsalim kucağına almayı da nasip etsin Allah inş

Canlarım benim ALLAH razı olsun...Hepinizin en az benim kadar mutlu olacağını o kadar iyi biliyordum ki...Neden? çünkü hepiniz meleksiniz...Acayibim...heyecanlı değilim....Sanırım şaşkınım...Yeni Ay yeni başlangıçlar doğurdu sanırım...RABBİM her yeni ay da bir hamile haberi almayı nasip etsin topiğimize İNŞALLAAAHHH....Tümay ımın dediği gibi ayağımı sürürüm İNŞALLAAAHHH....Dualarımındasınız..dualarınızda buluşmak dileğiyle.....

sağolun kızlar umarım isteyen dileyen herkese rabbim en kısa zamanda nasip eder doğum yaparken sizin içinde elimden geldiğince dua ettim 27 saat sancı çekince insanın aklına neler geliyo nelerbi bilseniz son anda cenneti affımı isterim diyorum ama o an Rabbim ne olur beni bu acıdan kurtar başka bişey istemiyorum dedim ya gitti cennet

herkes nasıl diyecektim tümay faceten anlattı biraz sağolun zaten burcuyu takip edincede herkesi öğreniyorsun
BURCUM kayın validen hastaymış canım çok geçmiş olsun
SEDA ve ZEYNEP olumsuz sonuçlanmış sizin tedaviler çok üzüldüm kızlar ya Rabbim bir daha Negatif sonuç aldırmasın bu son olsun inş
YASEMİNcim tatlım zor geçiyormuş bu aRALAR hamileliğin Rabbim tez zamanda şifa versin tatlıcım biraz kilona dikkat et emi oda çok etkiliyo insanı kendimden biliyorum
MERALcim hadi inşallah hayırlı haberlerle gel bize biz doğurduk bak yerimiz boş kaldı yeni hamişlere ihtiyaç var topikte
ÖZLEMCİM senin hastane işi ne oldu ben son durumundan bayaa uzak kaldım umarım herşey yolundadır
MESUDE,k.GÜL,B.GÜL, ÇİĞDEMMMM nasılsınız annişler bebişler iyidir inş

BAN GELİNCE KIZLAR GÖĞÜSLERİM HALA YARA YA CANIM ÇOK ACIYO MORARDILAR RESMEN O KADAR ÇOK YERİM AĞRIYORDU Kİ GERÇİ ŞİMDİ TEKE DÜŞMESİ SEVİNDİRİYOR VALLA SİZ DÜŞÜNÜN HALİMİ...
BENİM LOHUSALIK ZOR GEÇTİ YA HALA DA GEÇİYO GERÇİ AMA BU GÜNLERİME ÇOK ÇOK ŞÜKÜR EDİYORUM GÖĞSÜME EN İYİ SOĞAN GELDİ BİR İKİ GÜN ARA VERDİM GEÇMEZSE DEVAM EDECEĞİM BAKALIM YARILDILAR RESMEN DÜŞÜNÜN ZORMUŞ GÖĞÜS ACISI BENİM CİMCİMEM ÇOK BOĞUŞUYOR GÖĞÜSLERİMLE ÖYLE OLMASA BELKİ İYİLEŞECEK AMA İZİN VERMİYORKİ...
ANNEM KARDEŞLERİM YANIMDAYDI ALLAHTAN YENİ GİTTİLER SAYILIR ŞİMDİ BABAM BURDA YARINDA K.PEDER GELECEK BAKALIM ÖYLE HALA MİSAFİR TRAFİĞİYLE UĞRAŞIYORUM KIZLAR

BİDE BİŞEY SORCAM SİZE YA SOĞAN ÇOK ETKİLİ GELDİ AMA GÖĞÜS ÇATLAKLARI İÇİN BAŞKA BİRŞEY DENEYEN VARMI
BİDE BİZ KIZIMLA MECBUREN ERKEN BAŞLADIK EMZİĞE ĞERÇİ ÇOK ALMIYO NADİR DİLİYLE İTİYO SÜT GELMEDİĞİNİ ANLAYINCA SIPA AMA YİNEDE İÇİM Bİ TUHAF HEMŞİRELEREDE SORDURTTUM ÖZELLİKLE Bİ SAKINCASI YOK DİYORLAR RAHATLATIYORMUŞ BEBEĞİ AMA NE BİLİYİM YA..... VARMI BU KONUDA FİKRİ OLANNNNNNN BU ACEMİ ANNEYE Bİ YARDIM EDİNNNN

Nasil sevindim anlatamam Allah'im hayirlisiyla kucağına almayi da nasip etsin insallahhhh suan agliyorum tabiki sevinctenn inan cokkkk mutlu oldummm bana umut oldun Meralll an itibariyle tüp bebege hazirim galiba :)
Tekrar hayirli olsun canim insallah süper sorunsuz bi hamilelik gecirirsinn cok öpüyorum seni :)

Meraaaalllllllllllllllllll hayirli olsun canim Rabbim ikizlerini sag saglim kucagina almani nasip etsin hayirli evlatlar olsunlar annelerini hic üzmesinler cok sevindim Masaallah benimde canim cekti ikiz
kesin sormusumdur ama unuttum ya sen nerde yaptirmistin tüpbebegi doktorun kimdi biraz anlatirsan sevinirim canim cünkü bende türkiyede olmak istiyorum

yasemin kiz korkuttun beni cok sükür hersey yolunda canim onlar ihtimali konusmuslar ama öyle degil ay telaslanma Rabbim korusun bebegini sag salim kucagina almani nasip etsin Insaallah

ikizim hadi bizde el ele tüpe gidelim ecrinim

Canim ikizim hadi pes peşe yaptiralim tüp bebegi patlatalim bebeleri benimde canim fena ikiz cekti :)

Canım benim ne olur moralini bozma bence tamamen tedbir amaçlı dedi doktorun hastanede yatmana gerek olmayacak hem neden yatacaksın ki protein yüklemesi filan mı yapacaklar protein ağırlıklı beslenirsin hem öyle çok bir kaçak değilmiş ki ilerleyen gebeliklerde olabilen birşeydir hem bu dr neden sürekli kandı idrardı istiyor anlamadım ben hiç böyle birşey görmedim çoğu kişi belki de böyle birşeyin haberinde bile olmadan doğuruyordur. Kesinlikle erken doğacak şu bu olacak diye düşünme Allah'ın izniyle hiçbirşey olmayacak canım.

Canım benim buradan da tebrik edeyim çok çok mutlu oldum emindim zaten ben hele az kanamam ldu filan deyince tamam dedim. Bak akşama kadar bekledin ama güzel haberi de aldın. Allah'ın inşallah sağlıkla tamamlamanı nasip etsin harika bir hamilelik geçir ve sağlıkla al bebeğini kucağına. Ayrıca sesini duymak seninle konuşmakta güzeldi önerilerini dikkate alıcam canımm eveeett sırada kim vaaaarrr

Canım benimde aynen senin gibiydi uyusa özlüyodum ama uyansında istemiyodum emcek diye ağlaya ağlaya emziriyodum valla.. Sonra lansolin kremi aldım 2 tüp bitirdim.. Ve doğru emzirmeyl öğrendim yani bebeğin alt dıdak kıvrık olcak göğüs ucunum büyük bi kısmı ağzında olcak. Bı şekilde düzeldi.. O krem acısını alıyo.. Doğru emzirerekte yaraların iyileşiyo.. Geceleri fln kremi sürdükten sonra göğüsünü açık bırak hava alsın tatlım.. Kendim bunları yaptım şuan gözüm kapalı veriyorum ğögüsümü.. Acı yara fln yok çok şükür..
Allah yardımcın olsun..

Burcucum arada kaynamasın beni ekle yazdım ama bi daha yazayım..
Ekle olur mu bebekim 

Tamam canım pazt senide eklerim inşallah, yazdığını görmedim hakkını helal et

MERAAAAAAAALLLLLLL bebeğeeeeeemmmm burda da yazayım, ben hiç şaşırmadım sonuca, çoooooookkkk mutlu oldum, maşallah maşallah, kırk bir kere maşallah, sağlıkla devam etsin inşallah
9 ay sağlıkla hayırla tutunsun tombişlerim

Kızlaaaar duyuru

Yaseminin durumunu herkes biliyor, şifasına kavuşması için herkes 7 tane ihlas okuyup yollayabilir mi, öptüm sizi, eveeeet dediğinizi duydum :)))

:13::13::13::13::13::13::89::89::89::89::89::89::124::124::124::124::124::124::118::118::118::118::118::118::129::129::129::129::129::129:
Meraaalll Canım Benim maşallah sana milyonlarca kez maşallah Allahım doğurana kadar sağlıklı sıhhatli kolay ve mutlu bir hamilelik nasibetsn inşallah canım arkadaşım. nekadar sevindim yaaa Allahımıza binlerce kez şükürler olsun. eşn her gece yatarken işaret parmağıını senin göbeğine koyup "ya mubdi" okusun, Allahın izni ile tüm korkulardan emin olursun bebeklerin sana sımsıkı tutunur inşallah.​

Burcucum arada kaynamasın beni ekle yazdım ama bi daha yazayım..
Ekle olur mu bebekim 
şimdi hemen listeye bakıyorum kuşum, burcuya bıraktım hep kızcağız sağolsun canla başla yapıyor belkide eklemiştir ama bende bi bakim hem seni hemde dünürümü eklerim eğer eklenmemişseniz
tatlım çiğdem yazmış lansinoh krem çok iyiymiş bide dediği gibi göğsün kahverengi kısmı komple girecekmiş bebeğin minik ağzına :)
bide "MADECASSOL MERHEM" var, o da çok iyi geliyormuş bu gibi yaralara hemde dr lar yazabilyor devletin verdiği bir merhem yani, sanırım lansinohu vermez devler tam bilmiyorum ama sen sor yinede.

Burcuuuu seni yerm ben yerim Allah razı olsun okuyacak olan herkesten

yasemiiinn canım benim senin için dualar okudum bugün inşallah hiç bir sorun yoktur, kendini üzme hırpalama bebeğinide üzüyorsun

meraaaaalllllll canım beniiiimmm tebrik ederim çoook sevindim rabbim hayırlısı ile kucağına aldığın günleride görmeyi nasip etsin inşallaaahh darısı bütüüüün bekleyenlerin başına olsun,çok kolay sorunsuz bi hamilelik olsun inşallah

Son düzenleme:
Özlemmmm, Aslııı hoşgeldiniz bebeklerim
bende listeye eklenmek isteyen gül ve çiğdemi ekledim, merali hamişler listesine taşıdım, Allahım inşallah hayırlısıyla hepinizi en kısa zamanda o listeye taşımamı nasibetsin rabbim, bu şerefe nail etsin beni

yasemin ağzından bal damlıyor canım inşallah biz hamile kalırız da sende o şerefe nail olursun

Son düzenleme:

Hosbuldukk bebemmmm herkesi buraya topladim :))))
ayyy evetttt yasommm benide hamileler listesine alsana :) en iyisi ben yarin hamilelik takvimi yapim :) özlem sende yapsana totem yapalimmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…