- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #37.561
Ayyyyyyyyyyyy şuann ellerim ve ayaklarımla aynı anda alkış yapıyorum çok sevündiiimmmm..
Mübareek günde sonucu öğrendik..
Aman allahım çok mutlu oldum meralllllllllllllllll
Rabbim e şükürler olsun..
Anneliğin hayırlı olsunn..
Bebeğin hep seninle olsun..
MERAL canım cok sevindim RABBİM tamamına erdirsin kucağına almayı nasib etsin İNŞALLAH..
Oley oley Ohhh cok sukur canim cok sevindim ayagini suru meralim diger kizlarda pesinden gelsin..Rabbim saglikli sihhatli bir hamilelik kolay dogum sonrada yavrunu kucagina almayi nasip etsin.
canımmm benimmm..Allah sağlıkla evlatlarını kucağına almayı nasip etsin inşAllah YARABBİM..
Yaseminnnn için ferah olsun inşAllah hayırlısıyla geçicek bugunler..
meralcim Allah tamamına erdirsin
Canım benim çok sevindim yaadualarımız kabul oldu sonunda Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin kendine çok dikkat et ve hayırlı uğurlu olsun
meraaall canım çok tebrik ederim çok sevindim çpok heyecanlı yaaa sağsalim kucağına almayı da nasip etsin Allah inş
Meralcîm çok sevîndim canım Allah hayırlısıyla keseyi görmeyi sonra da kalp atışını duyup kucağına almayı nasip etsin
YAsemincim kalbini bozma inşallah bunu da hayırlısıyla atlatırsın canım
Çok duygulandım, Rabbim tümm isteeyernlere hepimize nasip etsin inşAllah. Sanada kuzucuğunla sağlık huzur iyilik, mutluluk nasip etsin inşAllah.. çok duygulandım gerçekten ne güzel anlatmışsın sen ya..
MERALL şu ara benimde üzerimde öölee tuhaf haller var astroljiyle alakası var mı durumumuzun.. o kadardolu hissediyorum ki kendimi belki Allah ın gücüne gitmesin de biraz mutsuz diyeyimm sanki herkes aynı duygudaymış gibi geliyor bana, Ebru gündeşle ilgili yazdıklarını ilk cümlelerinde yoksa bu sefer tam tersi mi dedim, Allah ım o istiyorsa inşAllah ona da tekrar nasip eder, sen inşAllah hayırlısıyla kucağına alıcağın evlarına gebe olduğunun haberini alır verirsin cuma günü..
Kızlar benim çokakıntım var afedersiniz ama sarı.. sebebini bilen eden var mı acaba? Gebelikte olur oo normal midir ki? Herhangi bi rahatsızlık vermiyor.
canımm üzme kendini inşallah en yakın zaman da sürpriz bir şekilde gelir bebeğin inşallahhh
tüp bebek konusuna gelince bence de burda yaptır derim..hakkında hayırlısı olsun..
ya Didemmm yazdıklarını ağlaya ağlaya okudum valla(( Rabbim yavrunu size bağışlasın inşallah olmayan herkese de hayırlı zaman da hayırlı evlatlar versin bu yolda bol sabır versinnnn..
NAZAN canım çok gecmiş olsun, tatlım inşallah hemen iyi olursun ve inşallah ayrıntılı ultrasound da herşey yolunda olur ve bize fotoda yollarsın belki :)
YASEMİN kuzun seninde enerjin kalmamış kıyamam ben sana ,idrar sonuçların çıktı mı, tansiyon ölçümün nasıl?
tansiyon ölçümüyle ilgili sana birkaç ipucu vereyim yürüdükten, merdiven çıktıktan, iş yaptıktan ve yemek yedikten yarım saat sonra tansiyona bakılır, hemen bakarsan yüksek çıkar buda seni yanıltır tatlım
MERAL tatlım gerginliğin ve mutsuzluğun sebebi inşallah hamişiliktir, çünkü inan bana ben hamile olduğumda ilk haftalarda hem çok sinirli, hem çok mutsuz ve halsiz olurum,cuma günüde hayırlı haber alacağız inşallah,bugün gece 10'a kadar bankada olacağına inanamıyorum ,kolay gelsin canım
herşey çok kolay olur inşallah, ama herşey
Ebrucuğunla ilgili hissettiğin tatemde çıkar inaşllah :)
AYŞE canım benim regl olmuşsun, üzülmüşsündür tabii, diyecek birşey bulamıyorum inşallah bu yaşadıkların seni çok güzel yerlere götürür, tüp bebeği kesinlikle turkiyede yap, senin için en önelisi işindeki iznini ayarlamak, gitmeden önce kara verdiğin tıp merkezini ara , sor hangi dönemde gelmen gerekir, ne kadar sürer falan ön bilgi al, evet turkiye daha pahalı ama ben avrupa doktorlarına kesinlikle güvenmiyorum bizimde oralarda yaşayan bir sürü akrabamız var, bütün hasta ameliyet işelrini burda yaparlar, eğer yanılıpta orda ameliyat olmuşlarsa gelip turkiyede düzelttirirler,yani keisnlikle Turkey :)
BEDRİYE ve SEDA canlarım bu dualardan uzak olma durumunu inanın bende yaşıyorum , ramazan ne kadar bereketli gecmişti, sırf yeniden dualara dönmek için burdaki listeyi hazırlamak istiyorum
BEDRİYE canım sürekli hastaneye git gel, evinden uzak ol, bunları bilirim, kendini çok yorma, inşallah hemen kendi evinize geri dönersiniz
TÜMAY tatlım bugün bebeğini (2.hamileliği) 20.haftada hisseden arkadaşıma sordum ,ilk hamileliğin nasıldı diye, başlarda hareketlerini çok hissettim ama 8.ayda hareketlerini çok nadir hissettim hep doktora gittim hiçnişey yokmuş dedi, şimdi kızı 4 yaşında zaten, 2.side oğlan olacak, içini ferah tut tatlım ama doktor dönüşü hemen sonucu yaz bize
DİDEM canım maşallah sana ,sen negüzel bir annesin, maşşalh size, Allah nazardan korusun
sağolun kızlar umarım isteyen dileyen herkese rabbim en kısa zamanda nasip eder doğum yaparken sizin içinde elimden geldiğince dua ettim 27 saat sancı çekince insanın aklına neler geliyo nelerbi bilseniz son anda cenneti affımı isterim diyorum ama o an Rabbim ne olur beni bu acıdan kurtar başka bişey istemiyorum dedim ya. Ahhhh ahhh cok güzel anlatmıssın cnm yaaa gözlerim doldu icim cız etti Allah sag salim büyütmeyi nasip etsin sana bende bu aralar cok negatif bi ruh hali var sanki hic yavrum olmayacak gibi geliyo cok üzülüyorum icim daralıyoRabbim isteyen herkese en kısa zamanda bu güzel duyguları yasatır insallahhhhhhhh
Canlarım....
Meleklerim....
Güzel kalpli Can Dostlarım....
Hepiniz o kadar güzelsiniz ki...Bu yolda, bu yolun her aşamasında ettiğiniz duaları bedenimde, ruhumda o kadar hissettim ki anlatamam...ALLAH hepinizden tek tek razı olsun....RABBİM gönlünüzde ne varsa hayırlısıyla nasip etsin....
ALLAH bana da nasip etti canlar...
Oldu...
Hamileyim...
Canim ikizim hadi pes peşe yaptiralim tüp bebegi patlatalim bebeleriMeraaaalllllllllllllllllll hayirli olsun canim Rabbim ikizlerini sag saglim kucagina almani nasip etsin hayirli evlatlar olsunlar annelerini hic üzmesinler cok sevindim Masaallah benimde canim cekti ikiz
kesin sormusumdur ama unuttum ya sen nerde yaptirmistin tüpbebegi doktorun kimdi biraz anlatirsan sevinirim canim cünkü bende türkiyede olmak istiyorum
yasemin kiz korkuttun beni cok sükür hersey yolunda canim onlar ihtimali konusmuslar ama öyle degil ay telaslanma Rabbim korusun bebegini sag salim kucagina almani nasip etsin Insaallah
ikizim hadi bizde el ele tüpe gidelim ecrinim
Geçmişi okudum geldim. Hepinizden tek tek Allah razi olsun canim arkadaş larim benim. Dua etmissiniz ayetel kursi okumussunuz moral vermissiniz iyiki varsiniz. Cok agladim bugun ama simdilik toparladim maşallah. Detayli anlatayim sormussunuz;
Dr benden her ay istedigi gibi rutin kan ve idrar testi istemisti, son yaptirdigim testte idrarda eser miktarda protein kaçağı bulunmus. Yani bu şu anlama geliyor; vucudumda kalmadi gereken proteinler idrarimdan kaçıyor. Boyle olursada Allah gostermesin bebek proteinsiz kalip gelisimi yavasliyor ve Allah korusun benim vucudum su tutmsya başlayıp., tansoyunum yukselebilir ve sonuc olarak gebelik zehirlenmesi ile kötü sonuclar dogurabilecek bir durum olabiliyor. Benim gittigim hastanede yogun bakim ünitesi olmadigi icin beni eger boyle bir durum yasarsam Allah korusun, devlet hastanesi bakabilirmis oyuzden oraya kesin kayit actirip gorunmem llazımmış. Devlet Hastanesi ndeki dr eger gerekli gorurse beni yatirip orada kontrol altinda tutabilir veya testleri tekrarlatabilirmis.
Iyi düşünelim iyi olsun, evrene olumlu mesajlar gondereyim ki iyi şeyler ile karsilasayim inşallah. Kendi drum ultrason ile bakti, bebegim iyi maşallah o bana guc verdi. Allahim bizi uzmez, boyle bir sinavdan gecip rahatliycaz inşallah dualarla.
Sizi cok seviyorum iyiki varsınız
Canlarım....
Meleklerim....
Hepiniz o kadar güzelsiniz ki...Bu yolda, bu yolun her aşamasında ettiğiniz duaları bedenimde, ruhumda o kadar hissettim ki anlatamam...ALLAH hepinizden tek tek razı olsun....RABBİM gönlünüzde ne varsa hayırlısıyla nasip etsin....
Oldu...
Hamileyim...
sağolun kızlar umarım isteyen dileyen herkese rabbim en kısa zamanda nasip eder doğum yaparken sizin içinde elimden geldiğince dua ettim 27 saat sancı çekince insanın aklına neler geliyo nelerbi bilseniz son anda cenneti affımı isterim diyorum ama o an Rabbim ne olur beni bu acıdan kurtar başka bişey istemiyorum dedim yagitti cennet
herkes nasıl diyecektim tümay faceten anlattı biraz sağolun zaten burcuyu takip edincede herkesi öğreniyorsun
BURCUM kayın validen hastaymış canım çok geçmiş olsun
SEDA ve ZEYNEP olumsuz sonuçlanmış sizin tedaviler çok üzüldüm kızlar ya Rabbim bir daha Negatif sonuç aldırmasın bu son olsun inş
YASEMİNcim tatlım zor geçiyormuş bu aRALAR hamileliğin Rabbim tez zamanda şifa versin tatlıcım biraz kilona dikkat et emi oda çok etkiliyo insanı kendimden biliyorum
MERALcim hadi inşallah hayırlı haberlerle gel bize biz doğurduk bak yerimiz boş kaldı yeni hamişlere ihtiyaç var topikte
ÖZLEMCİM senin hastane işi ne oldu ben son durumundan bayaa uzak kaldım umarım herşey yolundadır
MESUDE,k.GÜL,B.GÜL, ÇİĞDEMMMM nasılsınız annişler bebişler iyidir inş
BAN GELİNCE KIZLAR GÖĞÜSLERİM HALA YARA YA CANIM ÇOK ACIYO MORARDILAR RESMEN O KADAR ÇOK YERİM AĞRIYORDU Kİ GERÇİ ŞİMDİ TEKE DÜŞMESİ SEVİNDİRİYOR VALLA SİZ DÜŞÜNÜN HALİMİ...
BENİM LOHUSALIK ZOR GEÇTİ YA HALA DA GEÇİYO GERÇİ AMA BU GÜNLERİME ÇOK ÇOK ŞÜKÜR EDİYORUM GÖĞSÜME EN İYİ SOĞAN GELDİ BİR İKİ GÜN ARA VERDİM GEÇMEZSE DEVAM EDECEĞİM BAKALIM YARILDILAR RESMEN DÜŞÜNÜN ZORMUŞ GÖĞÜS ACISI BENİM CİMCİMEM ÇOK BOĞUŞUYOR GÖĞÜSLERİMLE ÖYLE OLMASA BELKİ İYİLEŞECEK AMA İZİN VERMİYORKİ...
ANNEM KARDEŞLERİM YANIMDAYDI ALLAHTAN YENİ GİTTİLER SAYILIR ŞİMDİ BABAM BURDA YARINDA K.PEDER GELECEK BAKALIM ÖYLE HALA MİSAFİR TRAFİĞİYLE UĞRAŞIYORUM KIZLAR
BİDE BİŞEY SORCAM SİZE YA SOĞAN ÇOK ETKİLİ GELDİ AMA GÖĞÜS ÇATLAKLARI İÇİN BAŞKA BİRŞEY DENEYEN VARMI
BİDE BİZ KIZIMLA MECBUREN ERKEN BAŞLADIK EMZİĞE ĞERÇİ ÇOK ALMIYO NADİR DİLİYLE İTİYO SÜT GELMEDİĞİNİ ANLAYINCA SIPA AMA YİNEDE İÇİM Bİ TUHAF HEMŞİRELEREDE SORDURTTUM ÖZELLİKLE Bİ SAKINCASI YOK DİYORLAR RAHATLATIYORMUŞ BEBEĞİ AMA NE BİLİYİM YA..... VARMI BU KONUDA FİKRİ OLANNNNNNN BU ACEMİ ANNEYE Bİ YARDIM EDİNNNN
Burcucum arada kaynamasın beni ekle yazdım ama bi daha yazayım..
Ekle olur mu bebekim 
şimdi hemen listeye bakıyorum kuşum, burcuya bıraktım hep kızcağız sağolsun canla başla yapıyor belkide eklemiştir ama bende bi bakimBurcucum arada kaynamasın beni ekle yazdım ama bi daha yazayım..
Ekle olur mu bebekim 
tatlım çiğdem yazmış lansinoh krem çok iyiymiş bide dediği gibi göğsün kahverengi kısmı komple girecekmiş bebeğin minik ağzına :)BİDE BİŞEY SORCAM SİZE YA SOĞAN ÇOK ETKİLİ GELDİ AMA GÖĞÜS ÇATLAKLARI İÇİN BAŞKA BİRŞEY DENEYEN VARMI
BİDE BİZ KIZIMLA MECBUREN ERKEN BAŞLADIK EMZİĞE ĞERÇİ ÇOK ALMIYO NADİR DİLİYLE İTİYO SÜT GELMEDİĞİNİ ANLAYINCA SIPA AMA YİNEDE İÇİM Bİ TUHAF HEMŞİRELEREDE SORDURTTUM ÖZELLİKLE Bİ SAKINCASI YOK DİYORLAR RAHATLATIYORMUŞ BEBEĞİ AMA NE BİLİYİM YA..... VARMI BU KONUDA FİKRİ OLANNNNNNN BU ACEMİ ANNEYE Bİ YARDIM EDİNNNN
ben gediiiiiimmmmmmm
Canlarım....
Meleklerim....
Oldu...
Hamileyim...
Hosgeldinnnnnn bak bende geldim tam sana seslenecektim canimmm
Özlemmmm, Aslııı hoşgeldiniz bebeklerim
bende listeye eklenmek isteyen gül ve çiğdemi ekledim, merali hamişler listesine taşıdım, Allahım inşallah hayırlısıyla hepinizi en kısa zamanda o listeye taşımamı nasibetsin rabbim, bu şerefe nail etsin beni
Özlemmmm, Aslııı hoşgeldiniz bebeklerim
bende listeye eklenmek isteyen gül ve çiğdemi ekledim, merali hamişler listesine taşıdım, Allahım inşallah hayırlısıyla hepinizi en kısa zamanda o listeye taşımamı nasibetsin rabbim, bu şerefe nail etsin beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?