Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

didem çok güldüm canım yaa "gitti cennet" demişsin insan o haldeyken herşeyden vaz geçiyor demek can tatlı gelecek olan can daha tatlı

ben doktora gittim yine bişey yok 2-3 ay bekle hamile kalırsan gel kalmazsan tedaviye başla dedi

Hosbuldukk bebemmmm herkesi buraya topladim :))))
ayyy evetttt yasommm benide hamileler listesine alsana :) en iyisi ben yarin hamilelik takvimi yapim :) özlem sende yapsana totem yapalimmm :)

yapalımmı gerçekten aman yok ben artık hamile takvimi yapmam diye düşünüyorum geçen sefer yaptım hevesim kursağımda kaldı no gebelik takvimi yes bebek

Benim icin dua okuyan kızlar hepinizin yüregine agzına saglık Allah razı olsun hepinizden müminin mümine duası kabul olurmus Rabbim dualarımızı kabul etsin insallah

hamilelik takvimi çok iyi fikir kızlar bencede yapın valla, ben yarın sizi hamişler listesine eklerim :)) bri totem olacaksa tam totem yapalım

bu yorucu stresli günün ardından bi çıkayım duş alıpta uyumaya çalışayım artık bebeişlerim. herkese Alah rahatlık versin yarın gene gelirim Allah nasibederse

. Cnm cooookkkkk sevindim Allah tamamına erdirsin saglıkla kucagına almayı nasip etsin bizde bu güzel haberi en kısa zamanda veririz insallah

hamilelik takvimi çok iyi fikir kızlar bencede yapın valla, ben yarın sizi hamişler listesine eklerim :)) bri totem olacaksa tam totem yapalım

Cnm ben gecmisi pek okuyamıyorum telden zor oluyo adet düzensizligi icin seker ilacı kullandım düzeldi falan yazmıstın sanırım sekerin yüksek miydi düsük müydü bana hic seker testi yapmadılar

bu yorucu stresli günün ardından bi çıkayım duş alıpta uyumaya çalışayım artık bebeişlerim. herkese Alah rahatlık versin yarın gene gelirim Allah nasibederse
Ohhhhh missss güzel bi uyku cekkk icini ferah tut canimcim nazli kizinnn tam nazli olacak :) öpüyorum seniii
bi ara buketle bebeği hayal edip yazıyorduk kıpırdadı takla attı falan diye öyle yapalım buket tutturdu belki bizde tuttururuz hemde tam hayalindeki gibi parendeler atıyor kızışı

Ewettt olabilirr buda mantikli
benim velet bugün cok hareketli tekme atip duruyo babasi gibi futbolcumu olacak ne bak cinsiyette erkekkk :)

Ewettt olabilirr buda mantikli
benim velet bugün cok hareketli tekme atip duruyo babasi gibi futbolcumu olacak ne bak cinsiyette erkekkk :)

erkek deyince ben bugün çin takvimine baktım otomatik hesaplıyor yaşına +1 yıl katıyor gerçi başka sayfada +2 koyuyordu erkek çıkıyor banaaa

bugün benimkide çok yaramazdı aslı döndü durdu sığamıyor artık içerilere

yaaa bişey sorucam ben önceden yumurtlama günlerimi anlayabiliyordum ağrım oluyordu son 3 aydır sanırım olmuyor anlamıyorum

Ben bilmem cin takvimi falan nedense icimden erkek gecti :)
Bugün bizim bebeler costu desene :) benim bebisin cani tursumu cekiyo ne nasil canim tursu cekiyo :)sen as erdinmi sekerim?

Ben bilmem cin takvimi falan nedense icimden erkek gecti :)
Bugün bizim bebeler costu desene :) benim bebisin cani tursumu cekiyo ne nasil canim tursu cekiyo :)sen as erdinmi sekerim?

anaaaammm şöyle güzel bi turşu olsaydıda yeseydik, ya geçen gün birden çalışırken turşu istedi canım herhalde aşeriyorum diye düşündüm

inşallah inşallah eğer bu ay olmazsa ben hepten bırakırım uğraştım olmadı boşuna uğraşıyorum diye
Sacmalama bee biraz ugrastin die yasoyu hatirlasana kocasi kacacakti artik :) tut herifi yakasindan birakma bak bana koca maclarda bulamiyom bide gelince de tüm enerji bitmis oluyo artik :) hayir beklenmiyo :)
anaaaammm şöyle güzel bi turşu olsaydıda yeseydik, ya geçen gün birden çalışırken turşu istedi canım herhalde aşeriyorum diye düşündüm

Ben hafta sonu kurdum canim solemesi ayip cok güzel tursu kurdugum söylenir :) bak hafta sonu gel yiyelim ohh eve gidiyim de biraz daha yiyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…