- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #37.581
ayyy koşa koşa geldim annem diyorki niye gidiyorsun niye gitmiyim dedimtelefonumu unutmuşum sonra geri döndüm
sağolun kızlar umarım isteyen dileyen herkese rabbim en kısa zamanda nasip eder doğum yaparken sizin içinde elimden geldiğince dua ettim 27 saat sancı çekince insanın aklına neler geliyo nelerbi bilseniz son anda cenneti affımı isterim diyorum ama o an Rabbim ne olur beni bu acıdan kurtar başka bişey istemiyorum dedim yagitti cennet
Hosbuldukk bebemmmm herkesi buraya topladim :))))
ayyy evetttt yasommm benide hamileler listesine alsana :) en iyisi ben yarin hamilelik takvimi yapim :) özlem sende yapsana totem yapalimmm :)
:) aferim sana :))) bak bende geldim benim koca yine maca gitti bende annem de kaldim maci bitince alacak insallah unutmazsa :)
yapalımmı gerçekten aman yok ben artık hamile takvimi yapmam diye düşünüyorum geçen sefer yaptım hevesim kursağımda kaldı no gebelik takvimi yes bebek
hamilelik takvimi çok iyi fikir kızlar bencede yapın valla, ben yarın sizi hamişler listesine eklerim :)) bri totem olacaksa tam totem yapalım
Ne bilim ya umut dünyası iste :)nasil bir totem yapsakki acabaaa
. Cnm cooookkkkk sevindim Allah tamamına erdirsin saglıkla kucagına almayı nasip etsinCanlarım....
Meleklerim....
Güzel kalpli Can Dostlarım....
Hepiniz o kadar güzelsiniz ki...Bu yolda, bu yolun her aşamasında ettiğiniz duaları bedenimde, ruhumda o kadar hissettim ki anlatamam...ALLAH hepinizden tek tek razı olsun....RABBİM gönlünüzde ne varsa hayırlısıyla nasip etsin....
ALLAH bana da nasip etti canlar...
Oldu...
Hamileyim...
hamilelik takvimi çok iyi fikir kızlar bencede yapın valla, ben yarın sizi hamişler listesine eklerim :)) bri totem olacaksa tam totem yapalım
Ohhhhh missss güzel bi uyku cekkk icini ferah tut canimcim nazli kizinnn tam nazli olacak :) öpüyorum seniiibu yorucu stresli günün ardından bi çıkayım duş alıpta uyumaya çalışayım artık bebeişlerim. herkese Alah rahatlık versin yarın gene gelirim Allah nasibederse
bi ara buketle bebeği hayal edip yazıyorduk kıpırdadı takla attı falan diye öyle yapalımbuket tutturdu belki bizde tuttururuz hemde tam hayalindeki gibi parendeler atıyor kızışı
Ewettt olabilirr buda mantikli
benim velet bugün cok hareketli tekme atip duruyo babasi gibi futbolcumu olacak ne bak cinsiyette erkekkk :)
aslıııı senle ben adam gibi çalışalım bence o daha çok işe yarar
erkek deyince ben bugün çin takvimine baktım otomatik hesaplıyor yaşına +1 yıl katıyor gerçi başka sayfada +2 koyuyordu erkek çıkıyor banaaa
bugün benimkide çok yaramazdı aslı döndü durdu sığamıyor artık içerilere
Canim biz devamliligi bi türlü saglayamiyoruz malesef size basarilar diliyorum :) bari bu kadar calismaya güzel haberler ver :)
Ben bilmem cin takvimi falan nedense icimden erkek gecti :)
Bugün bizim bebeler costu desene :) benim bebisin cani tursumu cekiyo ne nasil canim tursu cekiyo :)sen as erdinmi sekerim?
Sacmalama bee biraz ugrastin die yasoyu hatirlasana kocasi kacacakti artik :) tut herifi yakasindan birakma bak bana koca maclarda bulamiyom bide gelince de tüm enerji bitmis oluyo artik :) hayir beklenmiyo :)inşallah inşallah eğer bu ay olmazsa ben hepten bırakırım uğraştım olmadı boşuna uğraşıyorum diye
anaaaammm şöyle güzel bi turşu olsaydıda yeseydik, ya geçen gün birden çalışırken turşu istedi canım herhalde aşeriyorum diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?