Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

o kadar emindimki hamile olacağından en başından beri taaa ertelenmesinden bu yana dedim hep poızitif çıkacak hamile olacak çok şükür hislerim beni yanıltmadı rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin hayırlı olsun gözün aydın canım benim 22 ağustos ikimiz için çok özel bi tarih olarak kaalcak

amaann sanki benim durumum farklı şu saat oldu koca yok ortada gelince de zaten pestili çıkmış oluyor

offfff ne yaptın aslııııı yapılırmı bu şimdi bide güzel kurarım demiş

aslıcım ayrıca hiç çalışmıyor değiliz ama günleri pek tutturamıyoruz galiba en verimli günlerde sıkılıveriyoruz

amaann sanki benim durumum farklı şu saat oldu koca yok ortada gelince de zaten pestili çıkmış oluyor

offfff ne yaptın aslııııı yapılırmı bu şimdi bide güzel kurarım demiş

Oyyy cokmu canin istedi kocana söyle gelince bizecgelin tursu partisi yapalim :) gelirken de çiğ köfte alsaniza canim cektide :) mümkünse acılı olsun :)

Oyyy cokmu canin istedi kocana söyle gelince bizecgelin tursu partisi yapalim :) gelirken de çiğ köfte alsaniza canim cektide :) mümkünse acılı olsun :)

ayyyy deli arabamız yokki nasıl gelelim akşamın bu saatinde sattık arabayı, ama çiğ köfte fikride güzelmiş hani çok severim yemesini de malum basurla başımız dertte

ayyyy deli arabamız yokki nasıl gelelim akşamın bu saatinde sattık arabayı, ama çiğ köfte fikride güzelmiş hani çok severim yemesini de malum basurla başımız dertte

Hadi yaaa tam zamanin da satmissiniz sizde :) ayyy özlem mmmm çiğ köfte istiyorummmmmmm ayyy benim oğlan costu yine napacam ben bu bebeyle habire cani bise istiyo hayirlisiyla bi dogursaydimmmm :))) bak kizdi tekmeledi oluşum teyzesi :)

aslıııı benimki geldiiii ama ölü gibi resmen bugünde sanırım yumurtluyorum boş geçirmemek lazım dimiiiiii

ahhh canım yazık oğlana canının istediğini yiyemeyince iz olurmuş seninkinde acur gibi bi iz olmasın yada kelek gibi ay dur yoksa çiğ köfte gibimi

Bende bu ay kullanıyorum da pozitifi görmeden cizgi yine siliklesmeye basladı acaba bu ay da mı yumurtam gelismedi diye düsündüm yumurtladıktan sonra niye kullandın ki

erken yumurtlamışım canım bilmeden oldu yani normalde 30 günde adet oluyordum 13.günden başlayın yapmaya yazıyordu ama ben 25 günde adet oldum yani 11.gün yumurtlamışım haliyle çizgide hiç koyulaşmadı

selaam kızlrr bu akşam gittim kayınbabamı gördüm çok sevindimm Allah tum hstalara şifa versin bizimkinede inş servise çıktı artık ordanda eve inş, ayyyy aklım hem meralde hem yaso da.. Meral hep sana bişeyler yazasım var böyle gülümseme geliyor hemen seninle konuşurken zihnimden :)) ZEYNEP, SEDA kızlar eğer tüp yptırırsnız lütfen merall size umut olsun ve iş yoğunluğundan strese girmedi yada giremedi o kadar yoğundu sizde ne olur vücudunuzu rhat bırakın inşallah daha çook güzel haberler alıcağız..

Yaseminimmm dualarımdasın doktorunu düşünüyorum da eğer bir rahatsızlık vars erken teşhis her zaman elbetde iyidir ama ben senin doktorunla yapamazdım mesela çünkü kalbim dayanmazdı test sonuçlarını beklemeye her ay.. ama dikkatli doktorundan Allah razı olsun da inşallah salı günü senden iyi güzel haberler alıcağız.. bugun doktorumu arayacktım arkadaşımın doktoru test yaptırdı proteine rastladı idrarda araştırılmasını istedi siz şu ana kadar bana idrar testini bırakın tnsiyonumu bile ölçmediniz ilgilenmiyorsanız bizimle net söyleyin diyecektimm dedik inceldiği yerden kopsun artık eşim mani oldu ama hla arayasım vr bilmiyorum

benim kasıklrım çok çok ağrıyor tuhaf yürüyorum 2 merdiven çıkıyorum tıkanıyorum.. eve şimdi geldik yarın işe gitmiyeceğim öğleden sonra kv lere gideriz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…