- 14 Eylül 2012
- 3.334
- 20
- 108
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #37.601
Sacmalama bee biraz ugrastin die yasoyu hatirlasana kocasi kacacakti artik :) tut herifi yakasindan birakma bak bana koca maclarda bulamiyom bide gelince de tüm enerji bitmis oluyo artik :) hayir beklenmiyo :)
Ben hafta sonu kurdum canim solemesi ayip cok güzel tursu kurdugum söylenir :) bak hafta sonu gel yiyelim ohh eve gidiyim de biraz daha yiyim :)
amaann sanki benim durumum farklı şu saat oldu koca yok ortada gelince de zaten pestili çıkmış oluyor
offfff ne yaptın aslııııı yapılırmı bu şimdi bide güzel kurarım demiş
Oyyy cokmu canin istedikocana söyle gelince bizecgelin tursu partisi yapalim :) gelirken de çiğ köfte alsaniza canim cektide :) mümkünse acılı olsun :)
Kızlar aranızda ovulasyon testi kullanan oldu mu
ayyyy deli arabamız yokki nasıl gelelim akşamın bu saatinde sattık arabayı, ama çiğ köfte fikride güzelmiş hani çok severim yemesini de malum basurla başımız dertte
Kızlar aranızda ovulasyon testi kullanan oldu mu
evet ben kullandım ama hiç bişey anlamadım hatta geçen ay yumurtladıktan sonra kullanmaya başlamışım
evet ben kullandım ama hiç bişey anlamadım hatta geçen ay yumurtladıktan sonra kullanmaya başlamışım
Hadi yaaa tam zamanin da satmissiniz sizde :) ayyy özlem mmmm çiğ köfte istiyorummmmmmm ayyy benim oğlan costu yine napacam ben bu bebeyle habire cani bise istiyo hayirlisiyla bi dogursaydimmmm :))) bak kizdi tekmeledi oluşum teyzesi :)
aslıııı benimki geldiiii ama ölü gibi resmen bugünde sanırım yumurtluyorum boş geçirmemek lazım dimiiiiii
Bende bu ay kullanıyorum da pozitifi görmeden cizgi yine siliklesmeye basladı acaba bu ay da mı yumurtam gelismedi diye düsündümyumurtladıktan sonra niye kullandın ki
:))) bise olmazzz kendine getir herifi bos gecirmeyin anacim hadi size kolay gelsin :) hadi cabuk cikk gözüm görmesin seni :)
iyi geceler canimmmm
Ben henüz hiccc tanismadimmm almadim kullanmadim :) eminim alsamda kullanma devamliligini saglayamam :)
ahhh canım yazık oğlana canının istediğini yiyemeyince iz olurmuş seninkinde acur gibi bi iz olmasın yada kelek gibiay dur yoksa çiğ köfte gibimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?