Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

aaa çok eğlenceli komşu çıktık belki görüşmüşüzdür he parkta falan ben haftaya salı geleceğim inş

Burayı uzun zamandır takip ediyorum, rabbim isteyen herkese hayırla sağlıkla bebek nasip etsin inşallah. Aklı zihni yerinde, fiziksel sağlığı yerinde hayırlı evlatlar versin.
( ben de içinde dahil)

amin canım inş en kısa zamanda hepimizin duası kabul olur Rabb im hepimize hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inş

bu ne kardeşim yaaa herkes birbiriyle komşu çıktı itirazım var kıskandım ama sizi, siz şimdi toplaşır günde yaparsınız hainler, herkes birbirine böyle yakın oturmak zorundamı yaaa dağılın bakiiiim

iyi akşamlar kızlar... bugün yine doktora gittim ve yumurtalarım hala büyümemiş doktor yumurtalıkların cevap vermiyor dedi 2 gün sonra tekrar çağırdı bakacak büyümüşse iğne vuracak.. olmazsa sonraki ay dozu artıracakmış. anlamadığım daha önce klomeni kullandığımda yumurtalarım gayet iyiydi büyüyordu bu günlerde iğne olmuş oluyordum. doktorun öyle demesine çok üzüldüm yaaa ilaca rağmen yumurta büyümemiş

canlar dua listesinı okudum tesbıhlerı cektım Rabbimkabul etdıninsallah ben ıyım dr gıttım bugün degerım 800 olmuş Allahıma bın şükür evliyalara gıttım hepımız iöin dua ettım cumaajşam evdeyım inş görüşüeüz öotüm hepşnixi

canım benim Allahım inşallah akşam hepinizin içine huzur ve anlayış verirde üzülmeden atlatırsınız bu tatsızlığı. ama anladığım kadarıyla kayınvaliden biraz eski kafalı, ve kendini hiç geliştirmemiş biri, o yüzden onla baş edilmez yani laftan anlayacak bir tip değil, o yüzden yüz göz olma derim ben, gerekmedikçe fazla diyaloğa girmemeye çalış, hep içinden ya sabır ya selamet de, Allaha havale et bitanem. en güzel terazi Allahtır, kimsenin ahını kimsede bırakmaz, Allah masumların yanındadır senin için rahat olsun canım. hepimizin duaları seninle.

nekadar güzel yazmışsın kuşum yaaa, o ne güzel bir düşünce yapısıdır maşallah sana maşallah hep bunu diyorum ama sen hep maşallahı hakediyorsun

yasemin avcılarda fatma tülünoğlu varmış çok iyiymiş bi araştır istersen neyse kızlar ben çıkıyorum kendinizeiyi bakın ...
canım sen bir melekmisin nesin, bugün eve dönerken hep aklımdaydı avcılarda bi jinekoloji yeri vardı oraya bi gideyim diye, şimdi verdiğin doktorun adına bi baktım o istediğim yerdeymiş biliyomusun, Allah razı olsun senden tatlım. peki nerden duydun sen onun iyi olduğunu???

ayyyyyyyyyyyyyy bende çok sevindim canım benim vala buluşalım yaaa ben varım ben varım, tümayda gelsin tuba da annesine geldiği zamana denk getirelim sen ben tümay tuba, muhteşem 4'lü oluruz

kız hani sadabat kiptaş konutlarımı ne onlardamısın??? ayy bende taşınıcam biliyosun ev satılırsa , sizin oralar nasıl güzelmi bende gelimmi
yarınn benim dua günümm çok mutluyum.. çok da umutluyum..
canımmm Allahım inşallah da gününde bir test yapıp hayırlısıyla pozitif görmeni nasibetsin, bende yaşayamadığımız sevinci sende yaşayalım tatlım
Burayı uzun zamandır takip ediyorum, rabbim isteyen herkese hayırla sağlıkla bebek nasip etsin inşallah. Aklı zihni yerinde, fiziksel sağlığı yerinde hayırlı evlatlar versin.
( ben de içinde dahil)
burcu canım evet görüyorum eni herzaman gel sık sık gel canım. dualarına canı gönülden amin diyorum, sende içinde dahil olarak

bide benim baya kahverengi lekem var kaç gündür utanmasam hap kullanırken hamile kaldım şuanda yerleşme kanamsı oluyor dr muayenede anlayamdı diyeceğim
ya bu hakverengi leke moda mı oldu tubacım yaa, benimde son birkaç aydır hep böyle sinir oluyorum yaa, ne doğru düzgün adetin diyebiliyorum ne değilim diyorum, namazlarımı bi kılıyorum bi kılmıyorum içime de sinmiyor kılsam bi dert kılmasam ayrı bir üzüntü , sırf bu yüzden gidicem yani doktora yaaa.

ayyy keşke sende istanbula gelsen yaaa, geliyormusun hiç buraya sen özlemcim?
ah canım benim yaa, nasıl bir vucut algılarımı var bir bilsek, neyden etkileniyorlar neye tepki veriyorlar anlamadım ki ben, aslında herşeyin bir sebebi vardır mutlaka ama işte bilemiyoruz (

ohhh maşalah bitanem maşallah
hep böyle güzel haberlerle gel inşallah topiğe, benimde değerim 0.11 di bugün biliyomusun negatif yani ama hiç olmazsa 0 değil, 0.11
ohh Allah kabul etsin canım, hangi evliyalara gittin ayyy ne güzel yaa??

CaNiM gecmisi okudum.bak bende ankaradayim belki yine tayinim çıkar Ankara'ya bende sana komşu gelirim belli olmaz

CaNiM gecmisi okudum.bak bende ankaradayim belki yine tayinim çıkar Ankara'ya bende sana komşu gelirim belli olmaz

yaa arkadaşlar 2 dk topiği bıraktım gittim eski topiği okudum siz gelmiş gitmişsiniz olmaz ama yaaaaa,
buketcim gel valla bizde istanbulluları çatlatalım,onlar sana tayin vermezse sen isteee
yaseminciğim bizim sülale istanbulda arada sırada geliyorum, en son geçen sene ramazan bayramında gelmiştim ama pek gezme fırsatımız olmuyor öyle kısa süreli gelip gidiyorum,birde benim eşim bekarken istanbulda yaşıyordu ben istemedim istanbula gitmeyi babamda istemedi yollamadı beni o yüzden eşim geldi buraya sağolsun

Son düzenleme:
bircancığım canım tesbihini çektim duanı okudum rabbim hayırlısı ile tez zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah

ben bugün adet oldum.... bu ay cok erken geldi yani daha önce hic 24.günümde adet olmamistim en az 26.gün gelirdi....Hayirdir Insaallah cok sasirdim...nedenmi? cünkü hazirlikli degildim ve Allahtan daha önceden cantamda kalmiiiis
simdi oturdum kendimi sekere verdim...ne güzelde zayiflamistim...ne yapayim ufak bi depresyon gecireyim bari sekerimle beraber

canim yaseminim o doktoru bana bi komsum tavsiye etti cok iyiymis kadin once hamile kalamamis sonrada bi bebegi karninda olmus bu doktor cozum bulmus canim faydasi olur ins.i

aaa çok eğlenceli komşu çıktık belki görüşmüşüzdür he parkta falan ben haftaya salı geleceğim inş

haftaya salı geliyorsan kısmetse görüşelim görüşmemişizdir çünkü ben paarka inemiyorum işten geç geliyoruz diye koca bi yaz hiç çıkmadım ama salı gunu görüşelim ha

hemen çıkıcaamda sana yazayımm bi bende hiç bir zaman 24.günde gelmedi adetim bir ay geldi bu forumlaran bi hatun dedi ki nasıl oluyor bilmiyorum ama erken aetde rahim kendini hazırlıyor böyle adet olunca tez vakitde gebe kalınıyor ve dediği gibide oldu biliyor musun..gerçekten kaldım.. belki sıra sendeee

Insaallah dedigin gibidir canim.. inan bunu okuyunca burnum sizladi... cok sagol... Rabbim yardimcimiz olsun...
bende bi topikte biri birine söylerken duymustum o sekil...hatta esimede bugun dedimde, güldüüü
neymis rahim kendini heray hazirliyormus hamileliye ve döllenme olmayinca adetle atiliyormus bakseeeen su ise acaba benim herif erkekler kulübünemi katiliyor benden habersiz:26::26:

hayırlı geceler artık evıme gectım cok mutluyum ama sadece mutfagım olmadı esımın keyfını beklıyorum kendısı yaptıgı icin.YASEMINcnm umutluydum senden ama hayırlısı artık .gul cok sevındım ALLAHIM analı babalı buyutsun saglıkla kucagına almayı nasıp etsın.kızlar tesbıhlerınızı cekıyorum ALLAHIM KABUL ETSIN.

AYSE CNM BENDE sen gbı 1 senedır 28 gunde olurdum sonra 25 ,20,24,25boyle oldum neden bılemedım artık nezaman olacamı bılmıyorum.kv ve yasemın de rahım kendını yenılıyomuş oyle ynı bebiş ıstıyomuş hayırlısı 4 aydır byleyım bılemedım artık

Günaydınnn herkese hayırlı perşembeler
bu sabah erkenciyim, sabah birine kızdım ona kızınca öcümü almak için bende ona gizliden bir taktik yaptım , ama baktım ki, "KESKİN SİRKE KÜPÜNE ZARAR" aynen öyle, bi baktım gerilmişim yani böyle huzursuz stresliyim. oturdum dedimki kendi kendime yahu ne gerek var kardeşim, o an için kendini tut, çevir kafanı geç, sonra bütün gün relax ol, aman olamam ki sonradan da niye haddini bildirmedim filan diye sinir olurum. halbuki biz kimiz ki "hesapları gören yalnızca Allahtır" onun için kızlar burda da paylaşayım dedim, kimseye karşılık vermeyeceksin hem günaha giriyorsun, hem sinirlerin yıpranıyor, hemde gurur kibir gibi oluyor yani, "sen bana bunu nasıl yaparsın" gibisinden demek oluyor ve bu da gurur ve kibir oluyor. çünkü biz kimiz ki, o da bir kul, bende bir kulum. herşey başıma gelebilir öyle değilmi, benlik duygusunu atalım arkadaşlar, hep birbirimizi uyaralım, iyilikte yarışalım, kötülükte geri kalalım
sabah nutku gibi oldu ama güzel bir konuya temas etmiş olmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…