- 15 Ocak 2011
- 906
- 349
- 323
- 37
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #3.761
o zamaaaann sanırsam annenlerde aynı sitedeyiz.. annenlere geldiğinde haberdar etsene.. beni tanımaz ama annenler hiç komşum yok çünkü karşı komşum harici.. işten eve evden işe olunca tanışamıyor ki insan kimseyle.. hafta sonlarıda temizlik felan.. vay be nerdeyse hepimiz yakın olduk birbirimize bi şekilde.. şok oldum
Burayı uzun zamandır takip ediyorum, rabbim isteyen herkese hayırla sağlıkla bebek nasip etsin inşallah. Aklı zihni yerinde, fiziksel sağlığı yerinde hayırlı evlatlar versin.
( ben de içinde dahil)
canım benim Allahım inşallah akşam hepinizin içine huzur ve anlayış verirde üzülmeden atlatırsınız bu tatsızlığı. ama anladığım kadarıyla kayınvaliden biraz eski kafalı, ve kendini hiç geliştirmemiş biri, o yüzden onla baş edilmez yani laftan anlayacak bir tip değil, o yüzden yüz göz olma derim ben, gerekmedikçe fazla diyaloğa girmemeye çalış, hep içinden ya sabır ya selamet de, Allaha havale et bitanem. en güzel terazi Allahtır, kimsenin ahını kimsede bırakmaz, Allah masumların yanındadır senin için rahat olsun canım. hepimizin duaları seninle.canım aslında çok büyük bişey yok problemli bi kaynım var onun bende gelip kalmasını pek istemiyorum kaynanamda benimle oturuyor illa gelicek falan dedi bende beni yumuşak buldunuz başkası olsa bunu yapamazdınız dedim başladı küfüre bedduaya yok p.ç biriyle evlenseymişimde akrabası olmazmışta çekti gitti eşim ne tepki verecek bilmiyorum eşimle kötü olmak istemiyorum bişey olursada çekip gitcem annemlere daha fazla katlanamıyorum yoruldum :)
nekadar güzel yazmışsın kuşum yaaa, o ne güzel bir düşünce yapısıdır maşallah sana maşallah hep bunu diyorum ama sen hep maşallahı hakediyorsuntümaycım inan seni çok iyi anlıyorum..dış sebeplerden sorun çıkması insanı üzer..huzursuz eder..siz iyi olun gerisi boş...hiç kimse için ne kendini üz ne eşini üz nede seni üzmelerine izizn ver..sttres neler yapıyo vücudumuza biliyorsun..havale et Allah a bak seninde arkanda birsürü dua eden vardır eminim..seninde karşına yardımcı olacak birilerini çıkaracaktır Allah..ben neden bu işler başıma geliyo diyedüşünmeyi bıraktım artım..ne güzel yardımcılar veriyo Allah bana diye şükrediyorum.Şükretmeme vesile verdiği için şükrediyorum..
iyilik senin içinde canım benim..Allah gönlüne göre versin..
canım sen bir melekmisin nesin, bugün eve dönerken hep aklımdaydı avcılarda bi jinekoloji yeri vardı oraya bi gideyim diye, şimdi verdiğin doktorun adına bi baktım o istediğim yerdeymiş biliyomusun, Allah razı olsun senden tatlım. peki nerden duydun sen onun iyi olduğunu???yasemin avcılarda fatma tülünoğlu varmış çok iyiymiş bi araştır istersen neyse kızlar ben çıkıyorum kendinizeiyi bakın ...
ayyyyyyyyyyyyyy bende çok sevindim canım benim vala buluşalım yaaa ben varım ben varım, tümayda gelsin tuba da annesine geldiği zamana denk getirelim sen ben tümay tuba, muhteşem 4'lü oluruzİNANAmıyorum elimi uzatsam sana değerim belki o hayalindeki yüksek çatı mıydı hani ist ayaklarımızın altında kalıcaktı.. ayy romantik bir cümle bile kuramıyorum beeenn
ben esenyurt dayım.. avcılar çıkışında.. ayy ben senle komşuyummsende bana gel oturalım bi günn ayy çok çok mutlu olurum şimdiden oldum inan ki.. ayy çok çok mutluyumm aayyy çok çok mutluyumm ayyy çok çok muutluyumm
kız hani sadabat kiptaş konutlarımı ne onlardamısın??? ayy bende taşınıcam biliyosun ev satılırsa , sizin oralar nasıl güzelmi bende gelimmiokuduğumda aynen şöyle dedim kendi kendime lan bi gün bize gelin toplaşıpta ne olur sanki dedimm..ben esenyurtda kiptaş evleri var oradayım.. hanı yeni academia evleri yapıldı az ilerisi.. biliyor musun söylediğim yeri..
canımmm Allahım inşallah da gününde bir test yapıp hayırlısıyla pozitif görmeni nasibetsin, bende yaşayamadığımız sevinci sende yaşayalım tatlımyarınn benim dua günümm çok mutluyum.. çok da umutluyum..
burcu canım evet görüyorum eni herzaman gel sık sık gel canım. dualarına canı gönülden amin diyorum, sende içinde dahil olarakBurayı uzun zamandır takip ediyorum, rabbim isteyen herkese hayırla sağlıkla bebek nasip etsin inşallah. Aklı zihni yerinde, fiziksel sağlığı yerinde hayırlı evlatlar versin.
( ben de içinde dahil)
ya bu hakverengi leke moda mı oldu tubacım yaa, benimde son birkaç aydır hep böyle sinir oluyorum yaa, ne doğru düzgün adetin diyebiliyorum ne değilim diyorum, namazlarımı bi kılıyorum bi kılmıyorum içime de sinmiyor kılsam bi dert kılmasam ayrı bir üzüntü , sırf bu yüzden gidicem yani doktora yaaa.bide benim baya kahverengi lekem var kaç gündür utanmasam hap kullanırken hamile kaldım şuanda yerleşme kanamsı oluyor dr muayenede anlayamdı diyeceğim
ayyy keşke sende istanbula gelsen yaaa, geliyormusun hiç buraya sen özlemcim?bu ne kardeşim yaaa herkes birbiriyle komşu çıktı itirazım var kıskandım ama sizi, siz şimdi toplaşır günde yaparsınız hainler, herkes birbirine böyle yakın oturmak zorundamı yaaa dağılın bakiiiim
ah canım benim yaa, nasıl bir vucut algılarımı var bir bilsek, neyden etkileniyorlar neye tepki veriyorlar anlamadım ki ben, aslında herşeyin bir sebebi vardır mutlaka ama işte bilemiyoruziyi akşamlar kızlar... bugün yine doktora gittim ve yumurtalarım hala büyümemiş doktor yumurtalıkların cevap vermiyor dedi 2 gün sonra tekrar çağırdı bakacak büyümüşse iğne vuracak.. olmazsa sonraki ay dozu artıracakmış. anlamadığım daha önce klomeni kullandığımda yumurtalarım gayet iyiydi büyüyordu bu günlerde iğne olmuş oluyordum. doktorun öyle demesine çok üzüldüm yaaa ilaca rağmen yumurta büyümemiş
canlar dua listesinı okudum tesbıhlerı cektım Rabbimkabul etdıninsallah ben ıyım dr gıttım bugün degerım 800 olmuş Allahıma bın şükür evliyalara gıttım hepımız iöin dua ettım cumaajşam evdeyım inş görüşüeüz öotüm hepşnixi
bu ne kardeşim yaaa herkes birbiriyle komşu çıktı itirazım var kıskandım ama sizi, siz şimdi toplaşır günde yaparsınız hainler, herkes birbirine böyle yakın oturmak zorundamı yaaa dağılın bakiiiim
CaNiM gecmisi okudum.bak bende ankaradayim belki yine tayinim çıkar Ankara'ya bende sana komşu gelirim belli olmaz
aaa çok eğlenceli komşu çıktık belki görüşmüşüzdür he parkta falan ben haftaya salı geleceğim inş
ben bugün adet oldum.... bu ay cok erken geldi yani daha önce hic 24.günümde adet olmamistim en az 26.gün gelirdi....Hayirdir Insaallah cok sasirdim...nedenmi? cünkü hazirlikli degildim ve Allahtan daha önceden cantamda kalmiiiis
simdi oturdum kendimi sekere verdim...ne güzelde zayiflamistim...ne yapayim ufak bi depresyon gecireyim bari sekerimle beraber
hemen çıkıcaamda sana yazayımm bi bende hiç bir zaman 24.günde gelmedi adetim bir ay geldi bu forumlaran bi hatun dedi ki nasıl oluyor bilmiyorum ama erken aetde rahim kendini hazırlıyor böyle adet olunca tez vakitde gebe kalınıyor ve dediği gibide oldu biliyor musun..gerçekten kaldım.. belki sıra sendeee
ben bugün adet oldum.... bu ay cok erken geldi yani daha önce hic 24.günümde adet olmamistim en az 26.gün gelirdi....Hayirdir Insaallah cok sasirdim...nedenmi? cünkü hazirlikli degildim ve Allahtan daha önceden cantamda kalmiiiis
simdi oturdum kendimi sekere verdim...ne güzelde zayiflamistim...ne yapayim ufak bi depresyon gecireyim bari sekerimle beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?