Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

bedriye canım çok şükür kayın pederinin durumu daha iyiymiş inşallah toparlar çabucak eve çıkar,bence sen bu adamla devam et zaten son 1 ayın içindesin değiştirme doktorunu şu saatten sonra kimi bulsan için rahat etmez yaseminin doktoruda seni çok yorar

Yemicemi kim söyledi :) yavrucum çiğ köfte yemi benzesin töbe töbe :) yerim ben yerimmm kociss gelirse unutmazsa beni :)

aman aman ye bu gidişle benim bebe çiğ köfteye yada turşuya benzeyecek,karnım acıktı beeee gideyimde bişeyler yiyeyim bari peynir ekmeğe talim

amaaaaa tekim sanıyordum doluymuş ya bursı :)) tefriciye bu arada 900 oldu bitiricem inşllah borçlu kalmm inşallah

Bedisss hosgeldinnnn ama sana kustum neden tup yaptiracaklar arasinda ismim yok acaba neden asli yazmadin acaba ben söyleyeyim çünkü ben bu gidişle tüp falan yaptiramicam :)
Canim supersin hayirlisiyla bitecek tefriciyye bu arada bebise hatim indirdinmi ?

kızııım ben zaten 3 aylık hamile gibiyim ayda yılda bir istedi canım bırakta yiyelim, bu arada bedriye seni yazmamış ya belki tüpsüz olacaktır seninki tüplü bebek tüpsüz bebek

Nese bu seferlik ye izin veriyorum :)))
Benim bebek tüp suz baskasinin tüplü :)) bedriyeeee kuzummm malummu oldu aceppp :)

özlemim çok doğrusun şimdi benim doktor umursamz diyorum ama ben bişey yaptırmadığı halde çok heyecanlı oluyorum zaten
ben korkuyorum eksik bir sürü testlerim var anladığım kadarıyla Allah şifa sğlık versin hepimize, zaten başka bi doktora gidecek cesaretim de yok kıza kıza buna devam ediceğim heralde hakkımızda hayırlısını diliyorum..

aslımmm küsmmeee sen banaaa.. bugun ayşe ile elele tüpe gidelim yazınızı okuduğum halde sizleri almadım tğp konusuna nedense içimde bişey dillendirme dedi, gün doğmadan neler doğar Aslı sen hayırlsııyla niyetine girde belki de gerek bile kalmaz.. gönlümden geçen bu.. dilediğimde bu Rabbimden.. senin için Ayşe içinn.. Zeyneple Seda içinde elbetde bunu çok çok diliyorum Rabbimden ama onlrın bi tecrübeleri oldu bu konuda ve meralimizin aşamalarına dikkat edelim neler yaptı yapmadı manasında şey ettiydim..

aslı ya ben hatim indiririm kesin demediydim ama başladım daha o kadar başlardyım ki nlatamam rezilim yani ama tefriciyeyi bitrimeliyim bitirmeden doğum vaktim gelmez inşallah dedim hyırlısı bakalım

MERALLLLLLL!
Allahima binlerce kez sukurler olsun.sesimizi duydu dualarimiz kabul oldu.hayirlisi ile kucagina aldigin gunleride goruruz insallah.evde degilim arkadasta kaliyorum.tel
Den yazmayida anca becriyorum.eve gidunce uzun uzun yazicam insallah
YASO cok gecmis olsun

tamam tamam küsmedim :) küsermiyim hiçç :)
canım doğum yapmadan bitirmeye çalışsaydın ya hatimi neşe ama yapacak bişe yok artıkınn merak ettim sorayım dedimm :)
günaydın güzel hanımlar

Günaydınmııı ben daha uyanamadım ama çok uykum varrrrr ( bide hasta oluyorum galiba grip olanından üfff ya nerden çıktı şimdi

ÇİĞDEM canım İLACIN ADI CAREZETTE
canım biz iyiz çok şükür bebişinle sen nasılsın..tatlım benimde göğsüm çok acıyodu ama ben 6.aydan sonra LANSİNOH kullanmıştım emziriirkende kullanmaya devam ettim 2. aya kadar artık kullanmıyorum kabuk fln bağlamıştı ama iyi geldi dene istersen...

YASEMİNCİM canım dünürüm dua ettim sana bolbol RABBİM şifa versin seni ve gelinimi korusun AMİNNNNNNNNN...

Kızlar aranızda ovulasyon testi kullanan oldu mu
CANIM BEN KULLANMIŞTIM 1-2 AY AMA İNAN BİŞİ ANLAMADIM BENCE SEN ADETİN BİTTİĞİ GÜNDEN 7.VEYA 8. GÜNDENİTİBAREN 16.17. GÜNE KADAR GÜN AŞIRI BİRLİKTE OLUN İNAN OVULASYONDAN DAHA İYİ SONUC ALIRSIN

Cnm ben gecmisi pek okuyamıyorum telden zor oluyo adet düzensizligi icin seker ilacı kullandım düzeldi falan yazmıstın sanırım sekerin yüksek miydi düsük müydü bana hic seker testi yapmadılar
Canım şeker hapını adet düzensizliğî ve yumurta çatlama tedavisinde veriyor bende yasemin gibi şeker hapı ve bal çörek otu tarçın karışımı kullandığım ay hamile kaldım glifor diye bir hap dediğimiz araştır istersen çoğu kişi kullanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…