- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #37.621
Yemicemi kim söyledi :) yavrucum çiğ köfte yemi benzesin töbe töbe :) yerim ben yerimmm kociss gelirse unutmazsa beni :)
amaaaaa tekim sanıyordum doluymuş ya bursı :)) tefriciye bu arada 900 oldu bitiricem inşllah borçlu kalmm inşallah
aman aman ye bu gidişle benim bebe çiğ köfteye yada turşuya benzeyecek,karnım acıktı beeee gideyimde bişeyler yiyeyim bari peynir ekmeğe talim
:)))) benimde karnim acikti :)) sende gece gece çok yeme kiloya dikkat !!!
kızııım ben zaten 3 aylık hamile gibiyim ayda yılda bir istedi canım bırakta yiyelim, bu arada bedriye seni yazmamış ya belki tüpsüz olacaktır seninkitüplü bebek tüpsüz bebek
Nese bu seferlik ye izin veriyorum :)))
Benim bebek tüp suz baskasinin tüplü :)) bedriyeeee kuzummm malummu oldu aceppp :)
bedriye canım çok şükür kayın pederinin durumu daha iyiymiş inşallah toparlar çabucak eve çıkar,bence sen bu adamla devam et zaten son 1 ayın içindesin değiştirme doktorunu şu saatten sonra kimi bulsan için rahat etmez yaseminin doktoruda seni çok yorar
Bedisss hosgeldinnnn ama sana kustum neden tup yaptiracaklar arasinda ismim yok acaba neden asli yazmadin acaba ben söyleyeyim çünkü ben bu gidişle tüp falan yaptiramicam :)
Canim supersin hayirlisiyla bitecek tefriciyye bu arada bebise hatim indirdinmi ?
tamam tamam küsmedim :) küsermiyim hiçç :)özlemim çok doğrusun şimdi benim doktor umursamz diyorum ama ben bişey yaptırmadığı halde çok heyecanlı oluyorum zaten
ben korkuyorum eksik bir sürü testlerim var anladığım kadarıyla Allah şifa sğlık versin hepimize, zaten başka bi doktora gidecek cesaretim de yok kıza kıza buna devam ediceğim heralde hakkımızda hayırlısını diliyorum..
aslımmm küsmmeee sen banaaa.. bugun ayşe ile elele tüpe gidelim yazınızı okuduğum halde sizleri almadım tğp konusuna nedense içimde bişey dillendirme dedi, gün doğmadan neler doğar Aslı sen hayırlsııyla niyetine girde belki de gerek bile kalmaz.. gönlümden geçen bu.. dilediğimde bu Rabbimden.. senin için Ayşe içinn.. Zeyneple Seda içinde elbetde bunu çok çok diliyorum Rabbimden ama onlrın bi tecrübeleri oldu bu konuda ve meralimizin aşamalarına dikkat edelim neler yaptı yapmadı manasında şey ettiydim..
aslı ya ben hatim indiririm kesin demediydim ama başladım daha o kadar başlardyım ki nlatamam rezilim yani ama tefriciyeyi bitrimeliyim bitirmeden doğum vaktim gelmez inşallah dedim hyırlısı bakalım
günaydın güzel hanımlar
canım biz iyiz çok şükür bebişinle sen nasılsın..tatlım benimde göğsüm çok acıyodu ama ben 6.aydan sonra LANSİNOH kullanmıştım emziriirkende kullanmaya devam ettim 2. aya kadar artık kullanmıyorum kabuk fln bağlamıştı ama iyi geldi dene istersen...sağolun kızlar umarım isteyen dileyen herkese rabbim en kısa zamanda nasip eder doğum yaparken sizin içinde elimden geldiğince dua ettim 27 saat sancı çekince insanın aklına neler geliyo nelerbi bilseniz son anda cenneti affımı isterim diyorum ama o an Rabbim ne olur beni bu acıdan kurtar başka bişey istemiyorum dedim yagitti cennet
herkes nasıl diyecektim tümay faceten anlattı biraz sağolun zaten burcuyu takip edincede herkesi öğreniyorsun
BURCUM kayın validen hastaymış canım çok geçmiş olsun
SEDA ve ZEYNEP olumsuz sonuçlanmış sizin tedaviler çok üzüldüm kızlar ya Rabbim bir daha Negatif sonuç aldırmasın bu son olsun inş
YASEMİNcim tatlım zor geçiyormuş bu aRALAR hamileliğin Rabbim tez zamanda şifa versin tatlıcım biraz kilona dikkat et emi oda çok etkiliyo insanı kendimden biliyorum
MERALcim hadi inşallah hayırlı haberlerle gel bize biz doğurduk bak yerimiz boş kaldı yeni hamişlere ihtiyaç var topikte
ÖZLEMCİM senin hastane işi ne oldu ben son durumundan bayaa uzak kaldım umarım herşey yolundadır
MESUDE,k.GÜL,B.GÜL, ÇİĞDEMMMM nasılsınız annişler bebişler iyidir inş
BAN GELİNCE KIZLAR GÖĞÜSLERİM HALA YARA YA CANIM ÇOK ACIYO MORARDILAR RESMEN O KADAR ÇOK YERİM AĞRIYORDU Kİ GERÇİ ŞİMDİ TEKE DÜŞMESİ SEVİNDİRİYOR VALLA SİZ DÜŞÜNÜN HALİMİ...
BENİM LOHUSALIK ZOR GEÇTİ YA HALA DA GEÇİYO GERÇİ AMA BU GÜNLERİME ÇOK ÇOK ŞÜKÜR EDİYORUM GÖĞSÜME EN İYİ SOĞAN GELDİ BİR İKİ GÜN ARA VERDİM GEÇMEZSE DEVAM EDECEĞİM BAKALIM YARILDILAR RESMEN DÜŞÜNÜN ZORMUŞ GÖĞÜS ACISI BENİM CİMCİMEM ÇOK BOĞUŞUYOR GÖĞÜSLERİMLE ÖYLE OLMASA BELKİ İYİLEŞECEK AMA İZİN VERMİYORKİ...
ANNEM KARDEŞLERİM YANIMDAYDI ALLAHTAN YENİ GİTTİLER SAYILIR ŞİMDİ BABAM BURDA YARINDA K.PEDER GELECEK BAKALIM ÖYLE HALA MİSAFİR TRAFİĞİYLE UĞRAŞIYORUM KIZLAR
BİDE BİŞEY SORCAM SİZE YA SOĞAN ÇOK ETKİLİ GELDİ AMA GÖĞÜS ÇATLAKLARI İÇİN BAŞKA BİRŞEY DENEYEN VARMI
BİDE BİZ KIZIMLA MECBUREN ERKEN BAŞLADIK EMZİĞE ĞERÇİ ÇOK ALMIYO NADİR DİLİYLE İTİYO SÜT GELMEDİĞİNİ ANLAYINCA SIPA AMA YİNEDE İÇİM Bİ TUHAF HEMŞİRELEREDE SORDURTTUM ÖZELLİKLE Bİ SAKINCASI YOK DİYORLAR RAHATLATIYORMUŞ BEBEĞİ AMA NE BİLİYİM YA..... VARMI BU KONUDA FİKRİ OLANNNNNNN BU ACEMİ ANNEYE Bİ YARDIM EDİNNNN
YASEMİNCİM canım dünürüm dua ettim sana bolbol RABBİM şifa versin seni ve gelinimi korusun AMİNNNNNNNNN...Tamam canım pazt senide eklerim inşallah, yazdığını görmedim hakkını helal et
MERAAAAAAAALLLLLLL bebeğeeeeeemmmm burda da yazayım, ben hiç şaşırmadım sonuca, çoooooookkkk mutlu oldum, maşallah maşallah, kırk bir kere maşallah, sağlıkla devam etsin inşallah
9 ay sağlıkla hayırla tutunsun tombişlerim
Kızlaaaar duyuru
Yaseminin durumunu herkes biliyor, şifasına kavuşması için herkes 7 tane ihlas okuyup yollayabilir mi, öptüm sizi, eveeeet dediğinizi duydum :)))
CANIM BEN KULLANMIŞTIM 1-2 AY AMA İNAN BİŞİ ANLAMADIM BENCE SEN ADETİN BİTTİĞİ GÜNDEN 7.VEYA 8. GÜNDENİTİBAREN 16.17. GÜNE KADAR GÜN AŞIRI BİRLİKTE OLUN İNAN OVULASYONDAN DAHA İYİ SONUC ALIRSINKızlar aranızda ovulasyon testi kullanan oldu mu
Günaydınmııı ben daha uyanamadım ama çok uykum varrrrr( bide hasta oluyorum galiba grip olanından üfff ya nerden çıktı şimdi
valla ben bugün gayet iyiyim hiç uykulu değilim kesin eve gidince bütün enerjim gider malum temizlik günü
aslııı hani bugün bana tarif yazacaktın nerdesin
Canım şeker hapını adet düzensizliğî ve yumurta çatlama tedavisinde veriyor bende yasemin gibi şeker hapı ve bal çörek otu tarçın karışımı kullandığım ay hamile kaldım glifor diye bir hap dediğimiz araştır istersen çoğu kişi kullanıyorCnm ben gecmisi pek okuyamıyorum telden zor oluyo adet düzensizligi icin seker ilacı kullandım düzeldi falan yazmıstın sanırım sekerin yüksek miydi düsük müydü bana hic seker testi yapmadılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?