- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #37.641
Hayirli bir hafta sonu olsun hepimize...
Asli dikkat et sicak biseyler ic ihlamur falan
ben hastalanıyorum galiba ondan(( enerjini evde iyice harca o zaman :)))
canım tarif evdee :) akşam arıyım seni olurmu?
neyse canım acelesi yok yazarsın telefonda aklımda kalmaz benim
enerjiye gelince eve gidene kadar kalmaz dedim evde temizlik varya böyle günlerde hiç temizlik yapasım omuyor geneldede yapmıyorum ondan
tamam tatlım akşam veririm tarifi
canım boşver temizliği yaaa yapmayıver nolacak sanki :)
benmi yapıcam bunlarıııaslıııı sana bi tarif yazayım yap onu bişeyin kalmaz, yazıyorum bak;
kuşburnu,karanfil,1 elma,1 limon,çubuk tarçın,ıhlamur ve hibiskus.
elmayı limonu dörde böl,bir kaçtane karanfil at bir tane çubuk tarçın at biraz kuşburnu at kaynat altını kapatıncada biraz ıhlamur ve o hibiskustan koy demlendir,sonrada içine bal kat afiyetle iç çok iyi gelir
yanlışşşş aslı senin beni gaza getirmen lazım yapmalısın demen lazım ki artık yapmalıyım yani bi gelen olsa evin hali perişan
Kızlar Hayatumuttur Gamzenin hepinize çokkk selmaı varrr fırsat bulup gelebilirsem anlatırım yaşadıklarımı dedi anne olanlar bida zor geliyolar baksanıza Aylin hala ortalar da yokvalla bugünlerin kıymetini bilelim Özlem,Burcu,Seda,Zeynep,Tuba kızlar duyuyo musunuz benii hamile kalana kadar hatta doğurana kadar günümüzü gün edelim çocuk olunca çok zorrrr
offff offf çok zor çook ben bu halimle nasıl sorumluluk alıcam bi çocuğa nasıl bakıcam diye düşünüyorum,çocuk olunca kaytarmakta olmaz mecburen herşeyini zamanında yapman lazım, bizi çok zor günler bekliyor:18:
ayyy açma hiç o konuyuuu annemle kardeşlerim diolarki sen çocuğu habire bize bırakırsın hatta gece uyumak için bile bırakırsın diolar benimde aklımdan geçmiyor değil ama kocacım aslı mümkün değil bırakmaz yoruldum bile demez dioo şimdi ben hangisi olucam çok merak ediyorummm
Nasil sevindim anlatamam Allah'im hayirlisiyla kucağına almayi da nasip etsin insallahhhh suan agliyorum tabiki sevinctenn inan cokkkk mutlu oldummm bana umut oldun Meralll an itibariyle tüp bebege hazirim galiba :)
Tekrar hayirli olsun canim insallah süper sorunsuz bi hamilelik gecirirsinn cok öpüyorum seni :)
Meraaaalllllllllllllllllll hayirli olsun canim Rabbim ikizlerini sag saglim kucagina almani nasip etsin hayirli evlatlar olsunlar annelerini hic üzmesinler cok sevindim Masaallah benimde canim cekti ikiz
kesin sormusumdur ama unuttum ya sen nerde yaptirmistin tüpbebegi doktorun kimdi biraz anlatirsan sevinirim canim cünkü bende türkiyede olmak istiyorum
yasemin kiz korkuttun beni cok sükür hersey yolunda canim onlar ihtimali konusmuslar ama öyle degil ay telaslanma Rabbim korusun bebegini sag salim kucagina almani nasip etsin Insaallah
ikizim hadi bizde el ele tüpe gidelim ecrinim
Canım benim buradan da tebrik edeyim çok çok mutlu oldum emindim zaten ben hele az kanamam ldu filan deyince tamam dedim. Bak akşama kadar bekledin ama güzel haberi de aldın. Allah'ın inşallah sağlıkla tamamlamanı nasip etsin harika bir hamilelik geçir ve sağlıkla al bebeğini kucağına. Ayrıca sesini duymak seninle konuşmakta güzeldi önerilerini dikkate alıcam canımmeveeett sırada kim vaaaarrr
MERAAAAAAAALLLLLLL bebeğeeeeeemmmm burda da yazayım, ben hiç şaşırmadım sonuca, çoooooookkkk mutlu oldum, maşallah maşallah, kırk bir kere maşallah, sağlıkla devam etsin inşallah
9 ay sağlıkla hayırla tutunsun tombişlerim
Kızlaaaar duyuru
Yaseminin durumunu herkes biliyor, şifasına kavuşması için herkes 7 tane ihlas okuyup yollayabilir mi, öptüm sizi, eveeeet dediğinizi duydum :)))
:13::13::13::13::13::13: :89::89::89::89::89::89::124::124::124::124::124::124::118::118::118::118::118::118::129::129::129::129::129::129:
Meraaalll Canım Benim maşallah sana milyonlarca kez maşallah Allahım doğurana kadar sağlıklı sıhhatli kolay ve mutlu bir hamilelik nasibetsn inşallah canım arkadaşım. nekadar sevindim yaaa Allahımıza binlerce kez şükürler olsun. eşn her gece yatarken işaret parmağıını senin göbeğine koyup "ya mubdi" okusun, Allahın izni ile tüm korkulardan emin olursun bebeklerin sana sımsıkı tutunur inşallah.
meraaaaalllllll canım beniiiimmm tebrik ederim çoook sevindim rabbim hayırlısı ile kucağına aldığın günleride görmeyi nasip etsin inşallaaahh darısı bütüüüün bekleyenlerin başına olsun,çok kolay sorunsuz bi hamilelik olsun inşallah
. Cnm cooookkkkk sevindim Allah tamamına erdirsin saglıkla kucagına almayı nasip etsinbizde bu güzel haberi en kısa zamanda veririz insallah
o kadar emindimki hamile olacağından en başından beri taaa ertelenmesinden bu yana dedim hep poızitif çıkacak hamile olacak çok şükür hislerim beni yanıltmadı rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin hayırlı olsun gözün aydın canım benim 22 ağustos ikimiz için çok özel bi tarih olarak kaalcak
selaam kızlrr bu akşam gittim kayınbabamı gördüm çok sevindimm Allah tum hstalara şifa versin bizimkinede inş servise çıktı artık ordanda eve inş, ayyyy aklım hem meralde hem yaso da.. Meral hep sana bişeyler yazasım var böyle gülümseme geliyor hemen seninle konuşurken zihnimden :)) ZEYNEP, SEDA kızlar eğer tüp yptırırsnız lütfen merall size umut olsun ve iş yoğunluğundan strese girmedi yada giremedi o kadar yoğundusizde ne olur vücudunuzu rhat bırakın inşallah daha çook güzel haberler alıcağız..
Yaseminimmm dualarımdasın doktorunu düşünüyorum da eğer bir rahatsızlık vars erken teşhis her zaman elbetde iyidir ama ben senin doktorunla yapamazdım mesela çünkü kalbim dayanmazdı test sonuçlarını beklemeye her ay.. ama dikkatli doktorundan Allah razı olsun da inşallah salı günü senden iyi güzel haberler alıcağız.. bugun doktorumu arayacktım arkadaşımın doktoru test yaptırdı proteine rastladı idrarda araştırılmasını istedi siz şu ana kadar bana idrar testini bırakın tnsiyonumu bile ölçmediniz ilgilenmiyorsanız bizimle net söyleyin diyecektimm dedik inceldiği yerden kopsun artık eşim mani oldu ama hla arayasım vr bilmiyorum
benim kasıklrım çok çok ağrıyor tuhaf yürüyorum 2 merdiven çıkıyorum tıkanıyorum.. eve şimdi geldik yarın işe gitmiyeceğim öğleden sonra kv lere gideriz..
MERALLLLLLL!
Allahima binlerce kez sukurler olsun.sesimizi duydu dualarimiz kabul oldu.hayirlisi ile kucagina aldigin gunleride goruruz insallah.evde degilim arkadasta kaliyorum.tel
Den yazmayida anca becriyorum.eve gidunce uzun uzun yazicam insallah
YASO cok gecmis olsun
Dün akşam işten çıkmadan az önce bir kasık ağrısı başladı ki sormayın çok canım yandı..aayyynı adet sancısı...Eşim dışarda yemek isteyince onu kırmak istemedim ağrımdan da bahsetmedim çünkü hemen vazgeçerdi...Neyse biz baya yürüdük falan inanılmaz yoruldum ağrım da giderek arttı...eve kendimi zor attım lavaboya bir girdim...Kanama olmuş canım sıkıldı tabii...ağrı da cabası...hemen yattım...saat 22:00 de bi uyumuşum sabah 10:30 da uyandım halen kanamam var...sabaha kadar tuvalet kağına geldi ama şimdi çamaşırımda da var ... ALLAH hayırlısını versin...
Ayyy show da Türk Filmi başladıı ALLAH ıımm şükürler olsun...Hem de Gülşen Bubikoğlu veee Kadir İnanır...Çıkayım ben canlar zaten monolog şeklinde devam eden bir sohbetin içerisindeyim:))))) bi kendimden tiksindim:)))
selaam kızlrr bu akşam gittim kayınbabamı gördüm çok sevindimm Allah tum hstalara şifa versin bizimkinede inş servise çıktı artık ordanda eve inş, ayyyy aklım hem meralde hem yaso da.. Meral hep sana bişeyler yazasım var böyle gülümseme geliyor hemen seninle konuşurken zihnimden :)) ZEYNEP, SEDA kızlar eğer tüp yptırırsnız lütfen merall size umut olsun ve iş yoğunluğundan strese girmedi yada giremedi o kadar yoğundusizde ne olur vücudunuzu rhat bırakın inşallah daha çook güzel haberler alıcağız..
Yaseminimmm dualarımdasın doktorunu düşünüyorum da eğer bir rahatsızlık vars erken teşhis her zaman elbetde iyidir ama ben senin doktorunla yapamazdım mesela çünkü kalbim dayanmazdı test sonuçlarını beklemeye her ay.. ama dikkatli doktorundan Allah razı olsun da inşallah salı günü senden iyi güzel haberler alıcağız.. bugun doktorumu arayacktım arkadaşımın doktoru test yaptırdı proteine rastladı idrarda araştırılmasını istedi siz şu ana kadar bana idrar testini bırakın tnsiyonumu bile ölçmediniz ilgilenmiyorsanız bizimle net söyleyin diyecektimm dedik inceldiği yerden kopsun artık eşim mani oldu ama hla arayasım vr bilmiyorum
benim kasıklrım çok çok ağrıyor tuhaf yürüyorum 2 merdiven çıkıyorum tıkanıyorum.. eve şimdi geldik yarın işe gitmiyeceğim öğleden sonra kv lere gideriz..
Kızlar Hayatumuttur Gamzenin hepinize çokkk selmaı varrr fırsat bulup gelebilirsem anlatırım yaşadıklarımı dedi anne olanlar bida zor geliyolar baksanıza Aylin hala ortalar da yokvalla bugünlerin kıymetini bilelim Özlem,Burcu,Seda,Zeynep,Tuba kızlar duyuyo musunuz benii hamile kalana kadar hatta doğurana kadar günümüzü gün edelim çocuk olunca çok zorrrr
Dün akşam işten çıkmadan az önce bir kasık ağrısı başladı ki sormayın çok canım yandı..aayyynı adet sancısı...Eşim dışarda yemek isteyince onu kırmak istemedim ağrımdan da bahsetmedim çünkü hemen vazgeçerdi...Neyse biz baya yürüdük falan inanılmaz yoruldum ağrım da giderek arttı...eve kendimi zor attım lavaboya bir girdim...Kanama olmuş canım sıkıldı tabii...ağrı da cabası...hemen yattım...saat 22:00 de bi uyumuşum sabah 10:30 da uyandım halen kanamam var...sabaha kadar tuvalet kağına geldi ama şimdi çamaşırımda da var ... ALLAH hayırlısını versin...
Ayyy show da Türk Filmi başladıı ALLAH ıımm şükürler olsun...Hem de Gülşen Bubikoğlu veee Kadir İnanır...Çıkayım ben canlar zaten monolog şeklinde devam eden bir sohbetin içerisindeyim:))))) bi kendimden tiksindim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?