Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ben hastalanıyorum galiba ondan (( enerjini evde iyice harca o zaman :)))
canım tarif evdee :) akşam arıyım seni olurmu?

neyse canım acelesi yok yazarsın telefonda aklımda kalmaz benim
enerjiye gelince eve gidene kadar kalmaz dedim evde temizlik varya böyle günlerde hiç temizlik yapasım omuyor geneldede yapmıyorum ondan

aslıııı sana bi tarif yazayım yap onu bişeyin kalmaz, yazıyorum bak ;

kuşburnu,karanfil,1 elma,1 limon,çubuk tarçın,ıhlamur ve hibiskus.

elmayı limonu dörde böl,bir kaçtane karanfil at bir tane çubuk tarçın at biraz kuşburnu at kaynat altını kapatıncada biraz ıhlamur ve o hibiskustan koy demlendir,sonrada içine bal kat afiyetle iç çok iyi gelir

Son düzenleme:
benmi yapıcam bunlarııı sağol canım ama ben bunları aktardan almaya bile üşeniyorum desem
yanlışşşş aslı senin beni gaza getirmen lazım yapmalısın demen lazım ki artık yapmalıyım yani bi gelen olsa evin hali perişan

ya kzım boşver ya dikkat et kendine ağır falan kaldırma yapma iş miş nolacak sanki yada yapıosan da çok zorlamadan yapp

Kızlar Hayatumuttur Gamzenin hepinize çokkk selmaı varrr fırsat bulup gelebilirsem anlatırım yaşadıklarımı dedi anne olanlar bida zor geliyolar baksanıza Aylin hala ortalar da yok valla bugünlerin kıymetini bilelim Özlem,Burcu,Seda,Zeynep,Tuba kızlar duyuyo musunuz benii hamile kalana kadar hatta doğurana kadar günümüzü gün edelim çocuk olunca çok zorrrr

offff offf çok zor çook ben bu halimle nasıl sorumluluk alıcam bi çocuğa nasıl bakıcam diye düşünüyorum,çocuk olunca kaytarmakta olmaz mecburen herşeyini zamanında yapman lazım, bizi çok zor günler bekliyor:18:

ayyy açma hiç o konuyuuu annemle kardeşlerim diolarki sen çocuğu habire bize bırakırsın hatta gece uyumak için bile bırakırsın diolar benimde aklımdan geçmiyor değil ama kocacım aslı mümkün değil bırakmaz yoruldum bile demez dioo şimdi ben hangisi olucam çok merak ediyorummm

Son düzenleme:

benim eşimde ben böyle konuşunca bakamam edemem diye ya yapamazsam deyince diğer kadınlar yapıyorsa sende yaparsın diyor aileden birini örnek vererek o hakettiyse sen hayli hayli yaparsın diyor

bence eşinin dediği gibi olur sen merak etme

Aslııımm sıra sendeee....Bu inanılmaz kolay bir süreçmiş...peee bileydim çok daha önceden yaptırırdım...Taaamm biz üşengeçlere göre.. (bu tanımlama sana uygun değil ama çocuk yapma aşamaları anlamında şeettim yoksa konu börek açmak mantı bükmek olsa..aslaaaaa :)

Kıııızz içine mi doğdu ikiz mi diyon yanii...Anaaamm hadi hayırlısı ne diyelim:))) Kuzum ben sana ne diyom gel ülkeme mis gibi al bebeğini kucağına dön işine gücünee...Kuzum benim.. benim doktorum Prof. Dr. Engin ORAL..Ben özel muayenehanesine gittim ama işlemler Bahçeçi Tüp Bebek Merkezinde gerçekleşti...Sen hele bi gel burda mucize doktor çookk...

Sedaaamm canım benim senin de sesini duymak çok güzeldi...Çok iyi geldin bana...Sürecin başladığında hep birlikte olucaz ALLAH ın izniyle...herşey çok güzel olacak....

BURCUUUUUUUUUUUUMMMMMMMM...Canımın içiiiiii....seviyorum seni...bak gör her ne ay yeni haberlerle coşucaz...

Yasemin, Yasemin, Yasemin ALLAH şahidim dün beni o kadar alt-üst ettin ki yemin ederim kendimi unuttum...Cuma vakti tam sela okunurken içim taşarak dua ettim sana...RABBİM kötü haberlerden korusun...Burcumun da desteğiyle dualarım devam ediyor...Seni çok seviyorum benim için ne kadar özel olduğunu biliyorsun..Sayende bu kadar güzel insanla tanıştım....YARADAN ım burdaki meleklerin dualarını geri çevirmeyecek ve bebeğinle sağlıklı bir şekilde kavuşmanı nasip edecek İNŞALLAH....Ayrıca sabah eşim e söyledim ve o da YA MUBDİ yi okudu...Çok teşekkür ederim...

Özlemim canım beniiimm çook teşekkür ederiim..Kurban olduğum ALLAH ım een kısa zamanda hayırlısıyla hepimize nasip etsin bunu...Dün akşam ki totemleriniiz okurken gözümden yaş geldi..Delisiniz valla:))) Ama kesin işe yaracak ben sana diim:)))

. Cnm cooookkkkk sevindim Allah tamamına erdirsin saglıkla kucagına almayı nasip etsin bizde bu güzel haberi en kısa zamanda veririz insallah

Canım benim çok teşekkür ederim..Sende hoşgeldin...RABBİM hayırlısıyla sana da nasip etsin İNŞALLAAAHHH....

Ay ağlıcam galibaaa:)) Sündüzüm kader arkadaşım yüreği güzelim...Malum hafta içi çok yoğun olduğumdan gelemedim ama yazılanları arada derede okudum...Sıkıntılarından haberdarım canım benim...Ne güzel acılar bunlar diyoruz biz burdan ama senin yaşadıkların sende saklı...Sen hiç üzme kendini nolur bebişin sağlıklı ya bundan ötesi boş..Ben annemi sadece 3 ay emmişim...ve şükürler olsun gelişimimde şunda bunda hiç sıkıntım olmadı...Boyum felan malum...Bi de onca sıkıntının arasında beni sormuşsun ya ne diim bilmiyorum ki...Seni ve o cennet kokulu bebeğini kocaman öpüyorum...Çok tatlı MAŞALLAH SÜPHANALLAH...Eşim bile bakmalara doyamadı....

Bedriyeeeeemm doktor mağduruuumm:))) ara beni sor beni bebeğim:))) kayınbabanın iyi olmasına çok sevindim sende ALLAH ın izniyle bi evine döneydin...hayatın bi normale döneydi...Bu sabah aklıma ne geldi en kıdemli hamilemiz sensin di mi şuan? ooff çok kaldı ve sende gidip bi daha gelmeyeceksin...neyse whatsapp beybi:)

Zeyneeeppp şimdi herşey konuştuğumuz gibi ilerleyecek hayallerimizdeki gibi...biz seninle birlikte başladık bu yola...ve bu şekilde de devam edecek...Şimdi sıra sende...Nolur daha sık gel...Seninle konuşmaya ihtiyacım var....

Şimdi ilk sayfaya döndüm dua listesine bakayım diye bir de ne göreyim ismim hamileler listesindee...anaaamm...kan sonucu görmek bile bu kadar heyecanlandırmamıştı benii...Burcuuu ya da Yasemiinn çok teşekkür ederim...inanılmaz moral oldu bu banaaa...Çok teşekkür ederiimm....

Dün akşam işten çıkmadan az önce bir kasık ağrısı başladı ki sormayın çok canım yandı..aayyynı adet sancısı...Eşim dışarda yemek isteyince onu kırmak istemedim ağrımdan da bahsetmedim çünkü hemen vazgeçerdi...Neyse biz baya yürüdük falan inanılmaz yoruldum ağrım da giderek arttı...eve kendimi zor attım lavaboya bir girdim...Kanama olmuş canım sıkıldı tabii...ağrı da cabası...hemen yattım...saat 22:00 de bi uyumuşum sabah 10:30 da uyandım halen kanamam var...sabaha kadar tuvalet kağına geldi ama şimdi çamaşırımda da var ... ALLAH hayırlısını versin...

Ayyy show da Türk Filmi başladıı ALLAH ıımm şükürler olsun...Hem de Gülşen Bubikoğlu veee Kadir İnanır...Çıkayım ben canlar zaten monolog şeklinde devam eden bir sohbetin içerisindeyim:))))) bi kendimden tiksindim:)))

merall doktor progestan verdi mi sana.. sen lütfen kendini yorma rtık bak burda çoğunluğumuz ilk başlarda yattı dinlendi benim hiç kanamam olmamasına rağmen sadece işe gittim sonrasındaa eve gelince hep yattım ne gezme ne yemek yapmak.. inşallah bunlar yerleşme kanamaları ama sen kendini yorma ne olur..

kızlar bugun işe gitmedim ama sürekli uyudum başımı kaldıramadım eşim arıyor konuşuyorum hoop tekrar uykuya dalıyorum eşim geldi konuşurken anımsadım dün gece eve gelince kasıklarımdaki ağrı nedeniyle gittim uyudum ilaçlarımı içemedim bu sabahda içemedim vitaminleri sanırım o yüzden böyle halsiz düştüm..

MERALL sen demişsin ya tecrübeli hamile sen varsın diye ayyy çok sevindimm sıra bana geliyor heralde hayırlısıyla, sonra listeye bktım gebe kalıpta bebeklerini kucaklarına alanlarımıza inşallah bizede nasip kısmet olur hayırlısıyla..
biz bugun bebeğe lışverise gidecektik ama hiç halim yok ytıyorum çok uykum var. yarın kvlere giderken alışverişi yapıp öyle geçiceğiz.. inşallah.. daha tek bi tulum almadım canıma, kese, bebek şekeri falanda alamıyacağım sanırım çünkü hiç dolaşıcak gücüm yok.. adıda belli değil henüz artık hayırlısıyla dünyaya gelsin de hepsini kendi yapıcak sanırım, kendi zevkine göre seçer

Aslı özlem ne güzel kaynatmışsınız yirim sizi, aslım gecmiş olsun canım

Yasemin tatlım sanki moral olarak daha iyi gibi hissettim seni inşallah öylesindir

Meral canım kanaman varmış hiç sorun degil bizim topikte moda hamile olan herkesi kanamsı oluyor, kendini yorma, çoğalırsa mutlaka dr ara, yat dinlen bi iş yapma, bu arada seni hamile listesibne yaso eklemiş :)

Bedriye canım kac gündür hast ev derken yoruldun, artık kendi evinde kal ve dinlen hamile halinle kv lere de girmeyiver ne olacak sanki, yat evde bi haftasonun var , şimdi orda iş yapmasan bile uzanamaz yatamazsın, vitaminlerini aksatma, yemene dikkat et, valla kızıcam artık, Allah kayinbabana şifa versin ama sende kendini çok harap etme bak enerjin sıfır sana gelene kadar bir sürü adama var ordaiş yapacak, Mina'yı düşün :)))

Meralll canım benim senin güzel yazılarini ve benim icin ettigin duaları okurken gobegim hareketlendi resmen Betül sanki sana teşekkür etti varya baska bir açıklamasi yok yani., , Allah razı olsun canımın içi.
Kanama konusuna gelince lütfen ve lütfen sakın yürüyüp gezme, bak ben ilk hamilelik haftalarimda ayni senin gibi cosmustum sonra kanamam olunca ilk 4 ay yattim sakin hafife alma kendini kolla bebeğim

meralcim canım eşinede sanada teşekkür ede riz kendine dikkat et bol bol dinlen canım ama drunuda mutlaka haberdar et

Canım kayınbaban iyiymiş eve çıkacakmış çok şükür. Bazı doktorlar çok rahat bazıları Yasonun ki gibi pimpirikli bir ortası yok mu bu doktorların yani ne aklına takılıyorsa sor canım o istemiyorsa sen iste istersen de rahat değilsen değiştir bu dönemde çok önemli dr olayı herhangi bir dr değil ki yani evladımızın tüm sağlığı onlara emanet belki kendince bidiği vardır ama gerekenleri de yapması lazım. Sen dinlen canım buna gerek duyduğun her anda eğer vücudun uyumaya dinlenmeye gerek duyuyorsa böyle sinyal veriyor.

Aslı vallahi napıcaz bilmem bend uyumayı çok seviyorum bugün öğlene geliyordu kalktım rahatça kahvaltı etmek oturmak rahatça evişi yapmak aklına esince gezebilmek büyük nimet tabii. Üst katımda kızın çocuğu var dün kapıda karşılaştık biz de işten geldik yemeğimizi yedik çay içmeye çıkalım dedik. Kız dedi ki biz haftaiçi çıkamıyoruz eşim ancak işten geliyor yemek yiyoruz kızın uyku saati geliyor dedi ancak haftasonu ondanda birşey anlamıyoruz bugünlerinizi değerlendirin dedi tabii fedakarlık yapmak lazım. Ben valla bugünlerde geziyorum zaten kış gelince avmlere tıkılıyoruz.

Canım bak tüp bebekte normal olandan daha fazla dikkat etmek gerekiyor evet kanda çıktı çok şükür ama asıl bundan sonrası önemli ilk 3 ayın riskli canım çok yürümeyeceksin, ayakta kalmayacaksın, mümkün oldukça evde yatacaksın, yukarılara uzanma, çok eğilip kalkma eğilirsen dizlerinin üstüne çöküp eğil. Yerinde hoplayarak kalkma, ani hereketler yapma. Dışarıdan destekle gebe kalanlar ekstra dikkat etmeli aman canım. Bizim için zor bunlar sende öylesin herşeyimiz acele hiç yavaş hareket edemiyoruz ama napalım bebek herşeyden önemli.

Hanımlar nasılsınız. Yasom biraz daha rahatsındır inşallah işten güçten bugün arayamadım seni şimdi de rahatsız etmek istemiyorum. Bende evde işlerimi yaptım geç kalktım zaten kahvaltı filan derken ancak başladım duş aldım yemek yedik oturuyorum. Haftasonu ne çabuk geçiyor ya anlamıyorum. Yarın eşimle İnegöl'e gidicez gezmeye yemek yiyeceğiz yazın son günlerini değerlendiriyoruz işte. Annemlere de teyzemin gelini gitmiş çocuğa baston bebek arabası bakacaklarmış koskoca Balıkesir'de bulamamışlar gibi. Neyse işte annem dayımlar geziyorlarmış. Annem ne güzel şeyler var dedi insan şaşıyor ne alacağını dedi. Ah dedim torunu olsa da beraber gezsek torununa baksa. Özeniyordur tabii Allah bize de gösterir o günleri inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…