- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #37.681
Zeynep tatlım yazdıklarına hak veriyorum, Rabbim inşallah bizede normal kolay ve sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşallah
Biu ayki adetimle Allah nasip ederse aşılamaya başlıyorum, ama hastaneyi doktoru süreci düşündükçe bunalıyorum böyle göğüsüme bir ağırlık çöküyor, ama ilaçlarda buzdolbinda bekliyor, hemen olsun bitsin istiyorum, ilacları gördükçe batıyor bana, Ya Allah diyip başlamak zorundayım ne kadar korksamda boş, mecbur bi yerden başlamak zorundayım...
Allah yardımcın olsun canım.bi başlasan gerisi çorap söküğü zaten.mesele başlamakta.bu defa her şey yolunda gider inşallah.ve tedaviyle yada spontan sağlıklı bi gebelikle bebeğini sağlıcakla alırsın kucağına.
Özlem kuşum inşallah başlamadan gecer boğazın yaaa artık hepimizin hayatından soguk yiyecekleri çıkartması lazım nekadar olsa kış geliyor
Ovvv Buket ve Özlem kuşlarıda gelmiş
özlem nesil oldun canım hastaydın?toparladin mi?
Buket evine döndün mü erzurum nasildi bir özet geç?
özlemle aslı grıgır geçm,şler taklalar maklalar hakkında..özlem bketböle hayal ediyodu demiş..çok haklısın özlem..tam deiğim gibi parende atıyo...doktorlar hep diyoki çok hareketli..karında böle bakalım doğunca nasıl olacak...
Buketim hoşgeldin kuzum . Ama butun işler öyle yapilirmi sen kendini ne sandin acaba :)
Özlem cim nasil oldu boğazın inşallah daha iyisindir
Burcu bebişim sakin erteleme aşılamayi adetinle bssla hakkaten zeynebin dedigi gibi asıl iş başlamak gerisi gelir
kızlar gördünüz mü ilk tüp bebek bugün evlendi aradan 25 sene geçmiş kız diyor bende tüp bebek yaparım
valla canım haberlerde gösterdi türkiye deki dedi ama belki senin dediğin farklı benım ki farklıdırBENİM BİLDİĞİM İLK TÜP BEBEK EVLENDİ VE HATTA NORMAL YOLLA ÇOCUĞU BİLE OLSDU:)))
Hepimize nasip etsin Rabbim hepimize ..bekletmeden..bu arada kime aşılama olacğımı söylesem, sen zaten sürekli kimyasal gebelik yaşıyorsun niye aşılama yaptiriyorsun, yine kimyasal olur falan diyorlar bende ne bileyim dr istedi, deneme yapacak herhalde diyorum..gerçi ayrıntıları düşünürsen içinde boğul git....
Neyse seninde içini karartmayayım :))
Yarın okul var mı sana? Bizim seminer başladı
zeynepciğim canım okurken kendimi okuyormuş gibi oldum,benimde saçlarım çok dökülüyor eskiden hiç böyle değildi,benimde çevremde kimsem yok,hatta kimseyle geçinemeyen bi insan oldum çıktım,eşimin yanındaysam mutluyum onsuz sanki terkedilmiş gibi hissediyorum kendimi yüzüm gülmüyor,bu yüzden eşimin üzerine çok düşüyorum hatta bana kendine arkadaş edin demişti en sonunda,düşüklerimden sonra evden çıkmak annemlere bile gitmek istemiyordum oturup evde ağlıyordum kendi kendime,çoğu zaman hiç bir iş yapmak istemiyorum,evimi bile silip süpürmeye dermanım,enerjim olmuyor,seninde dediğin gibi kendime bakmaktan acizim,bende hep düşünüyorum çocuğum olsa nasıl bakıcam diye,çoğu zaman buraya bile yazmak istemiyorum okuyup okuyup çıkıyorum,içimden hiç birşey yazmak gelmiyor, yanlız değilsin zaten kızlarda da benzer durumlar var onlarda yazmışlar,bence daha çok arkadaşlarınla birlikte olmaya çalış ama bu arkadaşların mümkünse çocuksuz olsun,hatta şöyle deli dolu bir arkadaş sana gereken enerjiyi ondan alırsın, eşinle gez dolaş uzun süredir ertelediğin şeyler varsa onları yap,mutlu olmaya gayret göster, tedaviyi çocuğu bir süreliğine aklından çıkarmaya çalış,ama sonra herşeye yeniden başla (3 yıl ara vererek değil)
valla canım haberlerde gösterdi türkiye deki dedi ama belki senin dediğin farklı benım ki farklıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?