Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Zeynep tatlım yazdıklarına hak veriyorum, Rabbim inşallah bizede normal kolay ve sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşallah

Biu ayki adetimle Allah nasip ederse aşılamaya başlıyorum, ama hastaneyi doktoru süreci düşündükçe bunalıyorum böyle göğüsüme bir ağırlık çöküyor, ama ilaçlarda buzdolbinda bekliyor, hemen olsun bitsin istiyorum, ilacları gördükçe batıyor bana, Ya Allah diyip başlamak zorundayım ne kadar korksamda boş, mecbur bi yerden başlamak zorundayım...

Allah yardımcın olsun canım.bi başlasan gerisi çorap söküğü zaten.mesele başlamakta.bu defa her şey yolunda gider inşallah.ve tedaviyle yada spontan sağlıklı bi gebelikle bebeğini sağlıcakla alırsın kucağına.

Hepimize nasip etsin Rabbim hepimize ..bekletmeden..bu arada kime aşılama olacğımı söylesem, sen zaten sürekli kimyasal gebelik yaşıyorsun niye aşılama yaptiriyorsun, yine kimyasal olur falan diyorlar bende ne bileyim dr istedi, deneme yapacak herhalde diyorum..gerçi ayrıntıları düşünürsen içinde boğul git....
Neyse seninde içini karartmayayım :))
Yarın okul var mı sana? Bizim seminer başladı

Ovvv Buket ve Özlem kuşlarıda gelmiş

özlem nesil oldun canım hastaydın?toparladin mi?

Buket evine döndün mü erzurum nasildi bir özet geç?

Özlem kuşum inşallah başlamadan gecer boğazın yaaa artık hepimizin hayatından soguk yiyecekleri çıkartması lazım nekadar olsa kış geliyor

sağol canım öyle birden içtim işte bilsem böyle olacak içermiydim, gece zar zor yutkundum resmen

Ovvv Buket ve Özlem kuşlarıda gelmiş

özlem nesil oldun canım hastaydın?toparladin mi?

Buket evine döndün mü erzurum nasildi bir özet geç?

iyiyim canım sadece boğazımda ağrı var yutkunurken ağrı yapıyor,başka bir sıkıntım yok çok şükür,sen nasılsın

ben geldim..................
birde ne göreyim..merallllllllllllllll halimeymiş...yok hamili meralmiş...yok yok hamsili pilavmış..........

şaka bi yana çok sevindim..gözün aydın...
sündüzün bebetini döydüm pek bi tatlıydı allah bağışlasın..
gamze doğurmuş gözü aydın...(özet bilgii için kime teşekkür edeceğimi unuttum:))

burcucum gittim geldim erzurumda dinlendim biraz iyi geldi ama yarın iş olması hiç iyi bişey değil:=))kayınvalidemi getirdik görümcemgil de bizde şuan ..bugğn biraz sil süpür yaptım yemek yaptın bilmem ne derken şimdi biraz uzandm..belim kuyruk sokumum ve kalçalarım çok kötü fena olmuşş..anladımki artık hepsini birden yapmamalıyım...

heppinizi özledim..yasemin düzelmiş herlde yani moralmen düzelmiş..inşallah sonuda güzel olur yavrum çok çekti..

bedişe dedim ama bende kzışım için hiç bişey almadım bende bu aydan sonra yavaş yavaş başlarım hazırlıklara diye düşünüyorum..

ayşecim sanrım olmamış aşılama..kısa ve öz birşey diyecem..durma yılma yorulma devam et...

benden bu kadar..artık iyice ağırlaşıyorum sanırım.

özlemle aslı grıgır geçm,şler taklalar maklalar hakkında..özlem bketböle hayal ediyodu demiş..çok haklısın özlem..tam deiğim gibi parende atıyo...doktorlar hep diyoki çok hareketli..karında böle bakalım doğunca nasıl olacak...

zeynepciğim canım okurken kendimi okuyormuş gibi oldum,benimde saçlarım çok dökülüyor eskiden hiç böyle değildi,benimde çevremde kimsem yok,hatta kimseyle geçinemeyen bi insan oldum çıktım,eşimin yanındaysam mutluyum onsuz sanki terkedilmiş gibi hissediyorum kendimi yüzüm gülmüyor,bu yüzden eşimin üzerine çok düşüyorum hatta bana kendine arkadaş edin demişti en sonunda,düşüklerimden sonra evden çıkmak annemlere bile gitmek istemiyordum oturup evde ağlıyordum kendi kendime,çoğu zaman hiç bir iş yapmak istemiyorum,evimi bile silip süpürmeye dermanım,enerjim olmuyor,seninde dediğin gibi kendime bakmaktan acizim,bende hep düşünüyorum çocuğum olsa nasıl bakıcam diye,çoğu zaman buraya bile yazmak istemiyorum okuyup okuyup çıkıyorum,içimden hiç birşey yazmak gelmiyor, yanlız değilsin zaten kızlarda da benzer durumlar var onlarda yazmışlar,bence daha çok arkadaşlarınla birlikte olmaya çalış ama bu arkadaşların mümkünse çocuksuz olsun,hatta şöyle deli dolu bir arkadaş sana gereken enerjiyi ondan alırsın, eşinle gez dolaş uzun süredir ertelediğin şeyler varsa onları yap,mutlu olmaya gayret göster, tedaviyi çocuğu bir süreliğine aklından çıkarmaya çalış,ama sonra herşeye yeniden başla (3 yıl ara vererek değil )

buketim senin yolundan gitmeye karar verdik,gerçi ben o yolu daha önce seninle birlikte yine gitmiştim ama bi etkisini göremedik

Buketim hoşgeldin kuzum . Ama butun işler öyle yapilirmi sen kendini ne sandin acaba :)
Özlem cim nasil oldu boğazın inşallah daha iyisindir
Burcu bebişim sakin erteleme aşılamayi adetinle bssla hakkaten zeynebin dedigi gibi asıl iş başlamak gerisi gelir

boğazım ağrıyoooooobademciklerimmi şişti nee, ama başka bişeyim yok,hatta dün geceye göre şimdi daha iyi çok zor yutkunuyordum acaba yatarkenmi zor oluyo yutkunmak:26::26:

var tatlım.sorumluluk sınavları+zümreler+genel kurul
iki haftayıda doldurmuşlar sağolsunlar.
gene kimyasal olur da ne demekmiş ya?o zaman sen tüp yaptırsanda kimyasal olur,o zaman sen hamile kalsan hep kimyasal olur.Olurmu öyle saçmalık canım benim sen boş ver söylenenleri.doktordan daha iyi doktor kesiliyor herkes.oldu o zaman kimyasal gebelik yaşayanların hiçbiri anne olamayacak demektir.pööööf çok biliyo onlar

sizin yazdıklarınızı okuyup yalnız olmadığımı görünce biraz rahatladım özlem ne yalan söyliim.canım bende gezip dolaşmaya arkadaşlarımla görüşmeye çalışıyorum zaten.onun için hergün bi yerdeyim.yarın okul çıkışıda bi arkadaşla görüşcem.ama artık yaşlanmışım.arkadaşlarım hep evli mutlu çocuklu :)

ZEYNEP canım ben iyi oldum sanıyordum ta ki yazdıklarını okuyana kadar, , aynı tarif ettiğin gibiyim hiç insanlarla konuşmak istemiyorum eve tikilip kaldım resmen, arkadaşlarimla falan hep iliskimi kestim, hiç umursamiyorum diyorum içimden ama senin yazdıklarını görünce kendimi kandirdigimi anladım. Ayrıca bi kadının değerli olup olmaması çocuk dogurmasiyla alskali falan değil, bunu şimdi cocugum olmuyor fiye söylemiyorum önceden de böyle düşünüyordum. Bir arkadaşım çocuğum olduktan sonra kimlik sahibi oldum tarzı bişeyler demişti önceden o zaman bile ne kafar saçma gelmişti,sanki önceden hiç bi özelliği yokmuş gibi ne saçma.bide özlem demiş ya okuyup çıkıyorum yazmak bile istemiyorum diye ben de aynı öyleyim hep okuyorum ama hiç yazasim bgelmiyor, şimdi seni okuyunca yazmak istedim çünkü içim acidi birden bide galiba ben de bi dahaki adetimde asilamaya başlayacağım., sali günü dra gideceğim inş yumurtam buyumustur catlatma ignemi olurum hiç sanmıyorum ama çünkü ben biraz gec yumurtluyorum.neyse yine çorba ettim herşeyi her şeyden bahsettim ben gidiyorum film izleyeceğiz bu saatten sonra kaç saattir inmesini bekliyorum hadi dize iyi geceler hepinizi gerçekten çok seviyorum keşke hepinizle gorusebilsem inş birgün o da olur

Günaydın canlarım, iyi niyetli sabırlı dostlarım, süper güzel bir gün olsun inşallah

BUKETIM hoşgeldin yokluğunu inanılmaz hissettim, sen yokken topik çok sessizdi, kv ve görümcenin gelmesi iyi olmuş bırak bazı işleri onlar yapsın sen bu halinle yüklenme

MERALIM canım bugün güzel haberlerle gel inşallah, aklım sende olcacak

Merhabalar.. Ben daha aranizda yeniyim yaklasik 1yildir bebis istiyoruz ama olmuyo agustosta klomen we catlatma ignesi kullandim we dun husranli bi gune basladim adet olmusun muthis bi hayal kirikligi dr umda simdi rahim filmi cekebilir buda beni cok korkutuyo aranizda benim gbi olanlar war mi yardim edin banada lutfen boyle beklemek cok zor geliyo:-(

Günaydın kızlar. Görülüyor ki sonbaharla birlikte herkeste çeşitli sebeplerden depresyon halleri mevcut hamile olsun olmasın. Bende tek başıma kalsam kafayı yerim herhalde çalışıyorum neyse ki ama bu ara sakin iş yok 2 hafta sonra burnumdan solurum o ayrı ama artık yoğun olmak istiyorum iş dışında bir şey düşünmemek istiyorum. Tubacım ne güzel demişsin bence de bir kadının kadın olması anneliğiyle ilintili olmamalı hepimiz en başta insanız çocuğumuz olur ya da olmaz bir insanın çok daha vasıflı özellikleri var. Eşlerimiz de sağolsun bize destekler ben hayatta önce iyi bir evlat sonra iyi bir eş iyi bir arkadaş olmak için çabalarım. Çalışıyorum üretim Allah'ın yarattığı bir kulum ve bu dünyadaki görevlerimi yerine getiriyorum sorumluluklarım var. Rabbim isterse anne de oluruz o istemezse hiçbir şey olmaz. Kendi değerimizi bilmemiz lazım bu dünyaya gelebilmek, nefes alabilmek, her sabah sağlıkla uyanabilmek bile bir lütuf aslında Allah bugünleri aratmasın. Daha önemli birşey gelse başımıza ne çocuk düşünüz ne bir şey. Ben çocuğum olunca da bütün hayatımı ona adamam kendi hayatımdan vazgeçmem silik bir hayatım olmaz. Bana ihtiyacı olan zamanları 3 yaşına kadar daha sonra onunda kendine göre hayayı olması benden bağımsız yaşayabileceğini öğreteceğim ona asla bana bağımlı olmayacak bende ona yapışık yaşamıcam. Kreşe okula gidecek kendi arkadaş çevresi iletişimi olacak. Biraz bu işleri zamana ve kadere bırakmak gerekiyor. Of yine çok konuştumm çenem açıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…