Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

aa gebelik zehirlenmesinde yüksek tansıyona takiben genelde protein fazlalıgı oluyor ve boylece gebelık zehirlenmesi şüphesi olusuyor . neyse bende sağlıkla doğuracagına inanıyorum yaseminin dediğin gibi başından bu yana sorun yasamıs cok sukur 30 lu haftalara giriyor. ınsallah sağlıklada alacak kucagına

Özlemcim canımmm Allah şfa versin yaaa kıyamam insan sinir olur bide yutkunamayınca, hayırlısıyla geçsede kurtulsan yaa ayy şimdi sana yazarken yutkunurken tuhaf oldu.

Bedişim Allah razı olsun canım arkadaşım benim. Şİmdi trt 1 i izliyorum böbrek hastalarını gösteriyor diyalz hastalarını filan Allahım şifa versin inşallah. ödüm kopuyor varya bu idrardaki protein konusu böbreklerle alakalı bir konuymuş çünkü Allahım öyle şeyler yaşatmasın, yaşayan insanlarada tez zamanda şifa versin inşallah.

Aslıcım gerizekalı densiz karılara sinir oluyorum, insanın psikolojisini o 1 kelime ile altüst ediyorlar. sen kendini oku üfle dualara ver başka hiçbirşey seni rahatlatamayacak biliyorsun.

merhaba arkadaslar nasılsınız ? yaseminin son durumu ne gebelik zehirlenmesi olasılıgı vardı. durumu nasıl şimdi?
canımmm Allah razı olsun beni sormuşsun kuşum, yarın dç dr bir kadın var ona gideceğim inşallah bakalım o ne diyecek heyecanla merakla korkuyla ve Allaha dayanarak bekliyorum.

Burcummm canımmm ağzına yüreğine sağlık, o okuduğun dualar hepsi herşey sana sağlıklı bir hamlelik ve bebek olarak geri gelsin inşallah canım arkadaşım.

Sedacım inşallah sıkıntıların ardı ferah olur dediğin gibi canım, rabbim önce bir korkutuyor ama sonrasını inşallah mutluluk olarak geri verir.

Canlar ben size birsey sorucam hafta sonu kayinvalideye gittim enfeksiyon olmus kasiniyormus (genital bolgesi) once soylemedi sonra anlaatti ve bugun bendede kasinti basladi oluyorum doktoru aradim ulasamadim bisey olurmu ?Off ya cok dusuncesizler hasta oldugunu soylese onun pijamalarini giymezdim (

huylanma canımm sirkeli su ile yıka hemen geçiriyormuş

canım bu haftalarda normal arkadaş ta hamile 20 haftalık onda da çok kaşıntı varmış doktor hamilelik sürecinde doğaldır demişti

huylanma canımm sirkeli su ile yıka hemen geçiriyormuş
Canım huylanmaktan değil bebeğime bişey olur korkusu var normalde olsa bi laç var sürerim geçer sirkeyi yaptım inşallah fayda eder
canım bu haftalarda normal arkadaş ta hamile 20 haftalık onda da çok kaşıntı varmış doktor hamilelik sürecinde doğaldır demişti
İnşallah öyledir canım korktum açıkcası

hakklısın..dikkat et..sirkel,i suyu dene geçmezse doktoruna ulaşırsın..

canım yıkanmamış pijamayı vermez herhalde sana yıkanınca da bir şey olmaz. Sen huylandın belki de öyle deyince psikolojik olarak kaşınmış olabilir. Sen yine de ara bakalım doktoru baksın istersen.

Kızlarr çok mutluyum Allah yüzüme baktı sanırsam memur bir bey vardı ya yanımda aşağı vermişlerdi yerine baktığı kişi gelmişti ama amir göndermiyordu buraya. Göndereceği tutmuş geldi yani memur beraber çalışıcaz yine. O da tam gün çalıştığı için öğrenci işçi derdim kalmadı nasıl izin alıcam derdi yok kara kara bunu düşünüyordum napıcam diye. Histereskopim var dondurulmuşlar koyulacak kışın. Hem yoğun olucam 2 hafta sonra nasıl yetişicem derken o kadar iyi denk geldi ki çok şükür yaa..

Son düzenleme:
ACİL DUYURU

Kızlar bu mesajı yüreğim parça parça yazıyorum..Meral'le görüştüm...Dış gebelik geçiriyormuş,hastanede yatıyor şuan,ameliyata alacaklar,ve sanırım tüpleri alınacak...hem ruhen hem fiziksel olarak çökmüş durumda kuzum..Acilen toplu dua gönderelim
okuyabilenlere seçenek sunuyorum
ya 1 tane yasin
ya da 11 tane ayatel kursi

okuyup Meral'e yollasın..Rabbim bütün meleklerini yanına yollasın inşallah

çok şükür canım gözün aydın

hemn okuyorum canımmm Allah yardımcısı olsunnn (( off Allah'ım yaaa inanılmaz sinirlerim bozulduuu

allahım sabırlar versin 11 tane ayetel kürsi okucam meral için

ayyy canım ya çok üzüldüm allah kolaylık versin diyecek birsey bulamıyorum

Rabbim sabir guc kuvvet versin hemen dua edicem...

yaa nasıl olur tüp bebekte dış gebelik..olff yaa ..Allah şifa versin...ayetel kürsi okuyalım.ya ikisini birden almasınlar...off..Allahım acil şifaa ver rabbim..

Off yaa..valla asabım bozuldu..okudum 11 tane ayetel kürsi..rabbim acil şifalar acilde sağlıklı hamilelik ve bebek versin..amin..

tümaycım duanı okudum Allah kabul etsin. ben gebeliğimi öğrendiğimden bu yana sebamedin genital bölge enfeksiyon ve mantara karşı sıvı sabunu var her banyoda kullanıyorum sen tabiki doktoruna ulaş varsa ilacı kullan belki psikolojik de olabilir kaşıntın.

canım çok çok üzüldüm konuştukta zaten ne diyeceğimi bilemiyorum ben yıkıldım ki o nasıldır kimbilir. Yanında olmayı çok çok isterdim şimdi destek olmayı. Daha dün akşam konuştuk faceda ya sancım var diyordu hiç aklıma gelmezdi küçücük bir ihtimal nasıl onu bulabilir. Rabbim sevdiği kullarını sınarmış Allah'ım sabrını da versin inşallah dondurulmuşları vardı yine gebe kalacak sağlıklı bebeğini alacak kucağına ama bunu nasıl atlatacak bilemiyorum. Arayamıyorum o sesini duymaya dayanamam. Akşam okuyabilicem bende duaları. Allah'ı sen yardım et, güç kuvvet ver. Nedir bu topiğin üzerindeki uğursuzluk anlamadım gitti son günlerde bir iyi haber duyamadık gitti.

hemn okuyorum canımmm Allah yardımcısı olsunnn (( off Allah'ım yaaa inanılmaz sinirlerim bozulduuu

allahım sabırlar versin 11 tane ayetel kürsi okucam meral için

ayyy canım ya çok üzüldüm allah kolaylık versin diyecek birsey bulamıyorum

Rabbim sabir guc kuvvet versin hemen dua edicem...

Allah razı olsun kızlar bende şimdi yasin okuyacağım inşallah, gönlünüzden ne geÇiyorsa onu da okuyabilirsiniz. Rabbim Meral'e sabır ve güÇ versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…