- 5 Eylül 2011
- 6.196
- 906
- 163
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #37.721
Ya gebelik zehirlenmesi filan gibi bir durum yok aslında öyle bir ihtimal varmış protein kaçağında filan ama bu olabilecekler arasında olduğu için düşünülüyor. Bir ilacım yan etkisi gibi olabilir de olmayabilir de illa olacak diye bir şey yok ki ben inanmıyorum böyle bir şey olacağına. Herkeste olabilecek bir şey. Gözlem altında tutmak istedikleri için hastaneye yatırmak istemişler ama salıdan önce yer yokmuş randevu yokmuş. Yasom çok şey yaşadı sıkıntılı oldu gebeliği ama sağlıkla bebeğini kucağına alacak hiç şüphem yok.
canımmm Allah razı olsun beni sormuşsun kuşum, yarın dç dr bir kadın var ona gideceğim inşallah bakalım o ne diyecek heyecanla merakla korkuyla ve Allaha dayanarak bekliyorum.merhaba arkadaslar nasılsınız ? yaseminin son durumu ne gebelik zehirlenmesi olasılıgı vardı. durumu nasıl şimdi?
Canlar ben size birsey sorucam hafta sonu kayinvalideye gittim enfeksiyon olmus kasiniyormus (genital bolgesi) once soylemedi sonra anlaatti ve bugun bendede kasinti basladi oluyorum doktoru aradim ulasamadim bisey olurmu ?Off ya cok dusuncesizler hasta oldugunu soylese onun pijamalarini giymezdim(
canım bu haftalarda normal arkadaş ta hamile 20 haftalık onda da çok kaşıntı varmış doktor hamilelik sürecinde doğaldır demiştiCanlar ben size birsey sorucam hafta sonu kayinvalideye gittim enfeksiyon olmus kasiniyormus (genital bolgesi) once soylemedi sonra anlaatti ve bugun bendede kasinti basladi oluyorum doktoru aradim ulasamadim bisey olurmu ?Off ya cok dusuncesizler hasta oldugunu soylese onun pijamalarini giymezdim(
Canım huylanmaktan değil bebeğime bişey olur korkusu var normalde olsa bi laç var sürerim geçer sirkeyi yaptım inşallah fayda ederhuylanma canımm sirkeli su ile yıka hemen geçiriyormuş
İnşallah öyledir canım korktum açıkcasıcanım bu haftalarda normal arkadaş ta hamile 20 haftalık onda da çok kaşıntı varmış doktor hamilelik sürecinde doğaldır demişti
canlar ben size birsey sorucam hafta sonu kayinvalideye gittim enfeksiyon olmus kasiniyormus (genital bolgesi) once soylemedi sonra anlaatti ve bugun bendede kasinti basladi oluyorum doktoru aradim ulasamadim bisey olurmu ?off ya cok dusuncesizler hasta oldugunu soylese onun pijamalarini giymezdim(
Canlar ben size birsey sorucam hafta sonu kayinvalideye gittim enfeksiyon olmus kasiniyormus (genital bolgesi) once soylemedi sonra anlaatti ve bugun bendede kasinti basladi oluyorum doktoru aradim ulasamadim bisey olurmu ?Off ya cok dusuncesizler hasta oldugunu soylese onun pijamalarini giymezdim(
Kızlarr çok mutluyum Allah yüzüme baktı sanırsam memur bir bey vardı ya yanımda aşağı vermişlerdi yerine baktığı kişi gelmişti ama amir göndermiyordu buraya. Göndereceği tutmuş geldi yani memur beraber çalışıcaz yine. O da tam gün çalıştığı için öğrenci işçi derdim kalmadı nasıl izin alıcam derdi yok kara kara bunu düşünüyordum napıcam diye. Histereskopim var dondurulmuşlar koyulacak kışın. Hem yoğun olucam 2 hafta sonra nasıl yetişicem derken o kadar iyi denk geldi ki çok şükür yaa..
ACİL DUYURU
Kızlar bu mesajı yüreğim parça parça yazıyorum..Meral'le görüştüm...Dış gebelik geçiriyormuş,hastanede yatıyor şuan,ameliyata alacaklar,ve sanırım tüpleri alınacak...hem ruhen hem fiziksel olarak çökmüş durumda kuzum..Acilen toplu dua gönderelim
okuyabilenlere seçenek sunuyorum
ya 1 tane yasin
ya da 11 tane ayatel kursi
okuyup Meral'e yollasın..Rabbim bütün meleklerini yanına yollasın inşallah
ACİL DUYURU
Kızlar bu mesajı yüreğim parça parça yazıyorum..Meral'le görüştüm...Dış gebelik geçiriyormuş,hastanede yatıyor şuan,ameliyata alacaklar,ve sanırım tüpleri alınacak...hem ruhen hem fiziksel olarak çökmüş durumda kuzum..Acilen toplu dua gönderelim
ya 1 tane yasin
ayyy canım ya çok üzüldüm allah kolaylık versin diyecek birsey bulamıyorumACİL DUYURU
ya 1 tane yasin
ACİL DUYURU
ya 1 tane yasin
ACİL DUYURU
ya 1 tane yasin
tümaycım duanı okudum Allah kabul etsin. ben gebeliğimi öğrendiğimden bu yana sebamedin genital bölge enfeksiyon ve mantara karşı sıvı sabunu var her banyoda kullanıyorum sen tabiki doktoruna ulaş varsa ilacı kullan belki psikolojik de olabilir kaşıntın.Canlar ben size birsey sorucam hafta sonu kayinvalideye gittim enfeksiyon olmus kasiniyormus (genital bolgesi) once soylemedi sonra anlaatti ve bugun bendede kasinti basladi oluyorum doktoru aradim ulasamadim bisey olurmu ?Off ya cok dusuncesizler hasta oldugunu soylese onun pijamalarini giymezdim(
ACİL DUYURU
ya 1 tane yasin
hemn okuyorum canımmm Allah yardımcısı olsunnn(( off Allah'ım yaaa inanılmaz sinirlerim bozulduuu
allahım sabırlar versin 11 tane ayetel kürsi okucam meral için
ayyy canım ya çok üzüldüm allah kolaylık versin diyecek birsey bulamıyorum
Rabbim sabir guc kuvvet versin hemen dua edicem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?